ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از کارت گرافیک AMD اضافه شده برای برنامه های گرافیکی

pashangparsi6
19-02-2024, 21:32
درود
دوستان من یک رایانه قدیمی دارم که روش یک کارت گرافیک RX 580 8G AMD انداختم. الان ویدیوهایی که اجرا می کنم با کارت گرافیم آنبرد مادربرد اجرا می شه. چطور می تونم کاری بکنم که مثلا مدیاپلیر با گرافیک AMD اجرا بشه؟
الان به صورت خودکار نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ و پریمیر با AMD اجرا می شن. اما بقیه نرم افزارها رو نمی تونم اضافه کنم به AMD
با تشکر

shabnam1986
19-02-2024, 21:53
درود
دوستان من یک رایانه قدیمی دارم که روش یک کارت گرافیک RX 580 8G AMD انداختم. الان ویدیوهایی که اجرا می کنم با کارت گرافیم آنبرد مادربرد اجرا می شه. چطور می تونم کاری بکنم که مثلا مدیاپلیر با گرافیک AMD اجرا بشه؟
الان به صورت خودکار نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ و پریمیر با AMD اجرا می شن. اما بقیه نرم افزارها رو نمی تونم اضافه کنم به AMD
با تشکر

سلام کابل اتصال به کودوم خروجی وصله؟

shabnam1986
19-02-2024, 21:56
سوئیچ کردن از طریق ATI/AMD Radeon Cards [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توجه: نسخه های مختلف کنترل پنل AMD/ATI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممکن است با آموزش زیر مطابقت کامل نداشته باشند، اما کلیت کار به همین صورت می باشد. ابتدا وارد کنترل پنل ای ام دی/ ای تی ای (ATI/AMD Radeon Catalyst) شده و پس از آن برای سوئیچ کارت گرافیک وارد مسیر زیر شوید:
Graphics > PowerPlay
در اینجا Set Plugged و Battery را روی Maximum Performance تنظیم کنید، در نهایت برای ذخیره تغییرات روی Apply کلیک کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در برخی از کنترل پنل ها باید منوی کشویی Graphics را باز کرده و روی 3D Applications Settings کلی کنید. پس از آن لغزنده را به سمت Performance ببرید، در نهایت برای ذخیره تغییرات روی Apply کلیک کنید.

البته این روش واسه سیستم هایی هست ک دو تا گرافیک دارن....

pashangparsi6
20-02-2024, 09:22
سلام کابل اتصال به کودوم خروجی وصله؟

کارت رو به مادربرد ( جایگاه کارت گرافیک ) متصل کردم. خروجی رو از کارت گرافیک آنبرد گرفتم و به مانیتور دادم. فقط می خواستم پردازش با AMD انجام بشه. می شه اینجوری؟
تصویر رو از خروجی آنبرد گرفتم. پردازش از طریق گرافیک AMD که هست انجام بشه در واقع

shabnam1986
20-02-2024, 09:25
سلام فکر نمیکنم...:worried::worried:

pashangparsi6
20-02-2024, 09:38
سلام فکر نمیکنم...:worried::worried:

مشکل اینجاست که گرافیم جدید مثل AMD RX 580 8G خروجی VGA نداره و مانیتور هم ورودی HDMI نداره. حتما باید از مبدل HDMI به VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنم;)

pashangparsi6
20-02-2024, 13:41
سلام
ببیند من رایانه دارم که گرافیک آنبرد داره. بعد یک کارت گرافیک RX580 8G بهش متصل کردم. حالا 2 تا کارت گرافیک روی رایانه هست و هر دو رو میشناسه
خروجی مانیتور رو از کارت گرافیک آنبرد گرفتم. نرم افزارهای مثل پریمیر یا فوتوشاپ با گرافیک RX 580 اجرا میشن ( وقتی در حال اجرا هستند می تونم ببینم دمای کارت گرافیم بالا می ره و .. )
حالا می خواستم نرم افزارهای دیگه مثل مدیاپلیر هم به همین صورت با این کارت گرافیک اجرا بشن ( توی تنظیمات AMD یک سری گزینه هست که می شه نرم افزار اضافه کرد فکر کنم )