ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشناختن Usbale بودم رم در ویندوز 7 لپ تاپ

pashangparsi6
27-01-2024, 20:59
درود
دوستان من لپ تاپ لنوو Z500 دارم که توی رم کم میاره ویندوز 7 روش نصب کردم ( فکر کنم فقط می شه 32 بیت روش نصب کرد و 64 بیت نشه روش نصب کرد ). الان رم رو اضافه کردم. رسوندم به 8 اما هر کاری می کنم فقط 2.87G از رم رو مورد استفاده قرار می ده و بیشتر رو استفاده نمی کنه. با وجودی که رم 8 رو می شناسه اما رم رو استفاده نمی کنه
ویندوز 8 هم نصب کردم اما بازم بیشتر نمی شناسه. ویندوز هم آنلیمیتید هست. لطفا راهنمایی کنید. توی اینترنت راه هایی که گفته بودند اثری نداره. با تشکر

shabnam1986
28-01-2024, 09:05
سلام
با برنامه HWiNFO
ی شات از سیستم قرار بدین
...

pashangparsi6
28-01-2024, 12:51
سلام
با برنامه HWiNFO
ی شات از سیستم قرار بدین
...

با سپاس. دوتا لپ تاپ دارم که هر دو مشکل رو دارن این اسکرین از هر دو هست خدمت شما:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shabnam1986
28-01-2024, 20:26
سلام
شما گرافیک آنبورد دارین و ی مقدار زیادی از رم شما توسط سی پی و به گرافیک آنبورد تخصیص داده میشه...

shabnam1986
28-01-2024, 20:43
درود
دوستان من لپ تاپ لنوو Z500 دارم که توی رم کم میاره ویندوز 7 روش نصب کردم ( فکر کنم فقط می شه 32 بیت روش نصب کرد و 64 بیت نشه روش نصب کرد ). الان رم رو اضافه کردم. رسوندم به 8 اما هر کاری می کنم فقط 2.87G از رم رو مورد استفاده قرار می ده و بیشتر رو استفاده نمی کنه. با وجودی که رم 8 رو می شناسه اما رم رو استفاده نمی کنه
ویندوز 8 هم نصب کردم اما بازم بیشتر نمی شناسه. ویندوز هم آنلیمیتید هست. لطفا راهنمایی کنید. توی اینترنت راه هایی که گفته بودند اثری نداره. با تشکر

توی این برنامه 4 گیگ رم بیشتر شناسایی نشده توی هر دو تا لپتاب

pashangparsi6
28-01-2024, 21:13
توی این برنامه 4 گیگ رم بیشتر شناسایی نشده توی هر دو تا لپتاب

کاملا درسته چون رم رو برداشته بودم. امروز رم رو دوباره روشون می زارم و عکس می گیرم و می فرستم خدمتتون. اما همین 4 گیگ رو اگر دقت کنید 2.8 میشناسه حدودا و قابل استفاده حدود 2.8 هست. با این وجود من رم رو اضافه می کنم دوباره عکس می گیرم می فرستم خدمتتون

kayvanhoseini
05-03-2024, 16:08
بهترین ومعتبرترین مرکز فروش لپ تاپ استوک اروپایی ارزان از فروشگاه رایان مارکت بانه