مشاهده نسخه کامل
: خرید عطر و ادکلن
berjinia96
31-10-2023, 21:31
دوستان شما برای تولد دوستتون معمولا چی هدیه میدید؟ به نظر من عطر خیلی گزینه خوبیه. البته باید از جای مطمئن خرید که هم تنوع داشته باشه و هم عطراش ارزون باشه.
من چند روز پیش یه عطر اصل با قیمت خیلی خوب برای دوستم از فروشگاه برژینیا خریدم و بهش هدیه دادم. لینکشو پایین میذارم براتون.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AlirezaBavaghar
11-04-2024, 14:28
منم همیشه به اطافیانم به عنوان هدیه عطر و ادکلن هدیه میدم،واقعا بوی خوب خیلی خوبه،من از فروشگاه بوخاش استور خرید میکنم،وارد کننده مستقیم انواع عطر و ادکلن اورجینال و شرکتی و عربیه و به همین دلیل قیمت مناسبی داره،بوخاش استور رو توی گوگل سرچ کنید سایتشون میاد
mohammadsj
12-01-2025, 11:59
از اونجایی که عطرهای اورجینال مخصوصا با قیمت فعلی دلار قیمت های سرسام آوری دارن باعث شده خیلی ها نتونن از عطرهای با کیفیت استفاده کنن . در نوا پرفیوم میتونید عطرها را با کیفیت مشابه اورجینال و قیمت مناسب تهیه کنید که بیش از 1000 عطر مختلف تنوع برند و ادکلن های موجودشون هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EugenPeedy
06-02-2025, 11:13
ادوکلن؛ این نوع عطر دارای کمترین میزان روغن عطر، به طور معمول بین ۲-۵ درصد، و بیشتر از الکل است. معمولا بوی خنک و ملایمی دارد و برای استفاده روزمره مناسب است و کمترین مدت زمان نگهداری را دارد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.