ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در بوت ویندوز

yaghob.boss
06-09-2023, 18:34
سلام من یه ویندوز 10 داشتم روی سیستم ولی اومدم هارد اس اس دی گذاشتم یه ویندوز روی اون نصب کردم قبلش پارتیشن ویندوز قبلی رو فرمت کردم ولی بعد از نصب ویندوز دوتا ویندوز 10 میومد که باید انتخاب کنم با آموزش های توی اینترنت یکی رو حذف کردم از قسمت run >> msconfig>> boot . حالا هر موقع سیستم روشن میشه خطای boot میزنه و ویندوز بوت نمیشه باید با کلید F11 بوت و گزینه windows boot manager رو انتخاب کنم تا ویندوز بالا بیاد . لطفا راهنمایی کنید( با UEFI نصب شده )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shabnam1986
07-09-2023, 15:24
سلام
روی پارتیشن قبلی اطلاعات مهمی ذخیره دارین؟

shabnam1986
07-09-2023, 19:36
ابتدا از msconfig
استفاده کنین اگه نشد
از نرم افزار EasyBCD

استفاده کنین احتمالا کمکتون کنه

radarz
08-09-2023, 13:57
ممکنه تو همون حذف بوت گزینه ای رو فعال کردی برو msconfig رو مجدد چک کن داخل هارد قبلی هم system reserve رو فرمت کن

- - - Updated - - -

ممکنه تو همون حذف بوت گزینه ای رو فعال کردی برو msconfig رو مجدد چک کن داخل هارد قبلی هم system reserve رو فرمت کن

yaghob.boss
08-09-2023, 21:02
من بررسی کردم متوجه شدم فایل بوت روی هارد قبلیم هست ولی ویندوز روی هارد ssd . حالا اینکه چطوری بدون تغییر ویندوز اطلاعات بوت رو بیارم روی هارد جدیدم .
و مشکلی دیگه که برخوردم اینکه سیستم گاهی وقتا هارد قدیمی رو نمشناسه و باید یه بار سوکت هارد رو دربیارم دوباره جا بزنم نت درست بشه .مشکل از چیه ؟

shabnam1986
08-09-2023, 21:21
من بررسی کردم متوجه شدم فایل بوت روی هارد قبلیم هست ولی ویندوز روی هارد ssd . حالا اینکه چطوری بدون تغییر ویندوز اطلاعات بوت رو بیارم روی هارد جدیدم .
و مشکلی دیگه که برخوردم اینکه سیستم گاهی وقتا هارد قدیمی رو نمشناسه و باید یه بار سوکت هارد رو دربیارم دوباره جا بزنم نت درست بشه .مشکل از چیه ؟

شما باید با نرم افزار های پارتیشن بندی اون درایو مانند رو دیلیت کنین فک کنم

yaghob.boss
08-09-2023, 21:35
بعد اینکه با گاهی وقتا سیستم هارد قبلی رو شناسایی نممیکنه چیکار کنم