mazaherdehghani
27-08-2023, 09:11
با سلام خدمت برنامه نویسان عزیز ، من یک سایت گرافیکی دارم و برای توسعه بخش جستجو نیاز به چند خط کد ساده php دارم ولی متاسفانه خیلی بلد نیستم ، توضیحاتشو می فرستم :
سایتی که دارم جستجوگرش بر اساس کلمات کلیدی هست (این کلماتو در باکس کلمات کلیدی که برای اضافه کردن محصوله اضافه می کنم) ، مثلا وقتی توی کلمات کلیدی بنویسم : flower , rose , photoshop , red ، اگر کسی سرچ کنه "Red flower" و روی کلید جستجو بزنه ، طرحی که این دو کلمه رو داره (در بخش کلمات کلیدی) برای کاربر نمایش داده میشه و در قسمت آدرس بار به اینصورت نمایش داده میشه :
site.ir/search/all/red-flower
حالا من میخوام یه کمی جستجوگر رو پیشرفته تر کنم ، هدفم اینه که یه سری چک باکس بزارم به اینصورت مثلا :
◻️ photoshop (توی کلمات کلیدی معادلش مثلا تعریف کنم "psd" که کدش میشه تقریبا به اینصورت :
<input type="checkbox" name="psd" value="photoshop ">
◻️ layered (توی کلمات کلیدی معادلشو تعریف کنم مثلا "open"
<input type="checkbox" name="open" value="layered ">
و به همین صورت چند چک باکس کلیِ دیگه تعریف کنم ...
زمانی که کاربر گزینه هاشو انتخاب کرد و روی کلید سرچ کلیک کرد ، میخوام آدرس سایت بشه بر اساس اون آیتمها تا نتیجه رو براش نمایش بده یعنی بشه :
site.ir/search/all/open-psd
یعنی کلماتی که مقابل name در خطِ کد هست ، بیاد جلوی آدرس تا سرچ رو بصورت صحیح نمایش بده.
ممنون میشم دوستان اگر می تونن کمک کنن
سایتی که دارم جستجوگرش بر اساس کلمات کلیدی هست (این کلماتو در باکس کلمات کلیدی که برای اضافه کردن محصوله اضافه می کنم) ، مثلا وقتی توی کلمات کلیدی بنویسم : flower , rose , photoshop , red ، اگر کسی سرچ کنه "Red flower" و روی کلید جستجو بزنه ، طرحی که این دو کلمه رو داره (در بخش کلمات کلیدی) برای کاربر نمایش داده میشه و در قسمت آدرس بار به اینصورت نمایش داده میشه :
site.ir/search/all/red-flower
حالا من میخوام یه کمی جستجوگر رو پیشرفته تر کنم ، هدفم اینه که یه سری چک باکس بزارم به اینصورت مثلا :
◻️ photoshop (توی کلمات کلیدی معادلش مثلا تعریف کنم "psd" که کدش میشه تقریبا به اینصورت :
<input type="checkbox" name="psd" value="photoshop ">
◻️ layered (توی کلمات کلیدی معادلشو تعریف کنم مثلا "open"
<input type="checkbox" name="open" value="layered ">
و به همین صورت چند چک باکس کلیِ دیگه تعریف کنم ...
زمانی که کاربر گزینه هاشو انتخاب کرد و روی کلید سرچ کلیک کرد ، میخوام آدرس سایت بشه بر اساس اون آیتمها تا نتیجه رو براش نمایش بده یعنی بشه :
site.ir/search/all/open-psd
یعنی کلماتی که مقابل name در خطِ کد هست ، بیاد جلوی آدرس تا سرچ رو بصورت صحیح نمایش بده.
ممنون میشم دوستان اگر می تونن کمک کنن