مشاهده نسخه کامل
: بالا نیامدن ssd
Hossein_Soltani
16-08-2023, 13:07
سلام، من از دو ssd 250 و 120 pny استفاده میکنم و 120گیگ درایور c و ویندوز منه، وقتی تو فایرفاکس بودم یکدفعه برای ۵ دقیقه هنگ کرد و موس هم نمیشد جابجا کرد و کلا ویندوز هنگ شد برای ۵ دقیقه بعدش برای یه لحظه صفحه آبی مرگ امد و بعد کامپیوتر خاموش و روشن شد و دیگه ssd 120 رو نشناخت و ویندوز بالا نیومد و در تنظیمات بایوس اصلا ssd128gb رو شناسایی نمیکنه حتی sata ها رو هم جابجا کردم ولی اصلا نمیشناسه! ممکنه خراب شده لاشه؟ آخه من کلا یه هفته بود خریده بودم
nimahandsomboy
16-08-2023, 17:06
سلام، من از دو ssd 250 و 120 pny استفاده میکنم و 120گیگ درایور c و ویندوز منه، وقتی تو فایرفاکس بودم یکدفعه برای ۵ دقیقه هنگ کرد و موس هم نمیشد جابجا کرد و کلا ویندوز هنگ شد برای ۵ دقیقه بعدش برای یه لحظه صفحه آبی مرگ امد و بعد کامپیوتر خاموش و روشن شد و دیگه ssd 120 رو نشناخت و ویندوز بالا نیومد و در تنظیمات بایوس اصلا ssd128gb رو شناسایی نمیکنه حتی sata ها رو هم جابجا کردم ولی اصلا نمیشناسه! ممکنه خراب شده لاشه؟ آخه من کلا یه هفته بود خریده بودم
با فلش دوباره ویندوز نصب کن
Hossein_Soltani
17-08-2023, 01:54
اصلا ssd شناسایی نمیشه حتی تو نصب ویندوز که بخوام نصب کنم
اصلا ssd شناسایی نمیشه حتی تو نصب ویندوز که بخوام نصب کنم
اگه توسط برنامه های پارتیشن بندی هم شناخته نمیشه احتمالاً سخت افزاری ـه و سوخته. برندهای معتبر خریداری کنید مثل 870 سامسونگ و... با گارانتی اصلی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.