مشاهده نسخه کامل
: شهر پرند تهران برای زندگی چگونه هست؟
روانپریش
30-07-2023, 11:55
سلام دوستان شهر پرند تهران برای زندگی چجوری هست؟
مترو تا فاز چند این شهر اومده؟
وضعیت موبایل و اینترنت اونجا چجوری هست؟
روانپریش
05-08-2023, 00:33
کسی از شهر پرند تهران اینجا هست
بامدادنیکنفس
05-08-2023, 13:16
من خوشحالم که نیستم . مسکن مهر ؟
روانپریش
05-08-2023, 13:31
من خوشحالم که نیستم . مسکن مهر ؟
چه باید کرد پول همین یه واحد رو هم با هزار بدبختی و نخوردن جور کردیم
بامدادنیکنفس
05-08-2023, 13:36
چه باید کرد پول همین یه واحد رو هم با هزار بدبختی و نخوردن جور کردیم
مگه پول میخواد ؟ الان تو نهضت ملی مسکن به خیلی ها (مثل خودتون) مفتی میدن شما پول شو جور کردی ... حتما تو دولت قبل جورکردی .
باید صبر میکردی
دولت سرت را کلاه گذاشته .
من نیومدم فخر فروشی آنهم به امثال شما .. من خودم پولدار نیستم .
ولی مسکن مهر به درد در کوزه میخوره
اقشار خاص مسکن مهر زندگی میکنن
یا خیلی از این ورن .. یا کاملا از اون ور ... . . . ..
بامدادنیکنفس
05-08-2023, 13:38
یه جمله اضافه کنم . من کلا خوشحالم که تهران نیستم .. کاری به مسکن مهر ندارم
و وقتی شهرستانی ها را میبینم که واسه تهران له له میزنن هم باسه خودم متاسف میشم هم اون *هاتی ها .
بامدادنیکنفس
05-08-2023, 13:43
رفته بودم فرودگاه مهر آباد چند تا خوزستانی ... پشت سرم نشسته بودن با اون لهجه زیبای د*اتی بلند بلند حرف میزد با موبایل
بعد به رفقاش گفت بچه ها جمع کنید میخوایم بریم سعادت آباد شمال تهران آدم این صحنه ها را میبینه نمیدونه گریه کنه یا اس*فراغ
روانپریش
05-08-2023, 14:28
مگه پول میخواد ؟ الان تو نهضت ملی مسکن به خیلی ها (مثل خودتون) مفتی میدن شما پول شو جور کردی ... حتما تو دولت قبل جورکردی .
باید صبر میکردی
دولت سرت را کلاه گذاشته .
من نیومدم فخر فروشی آنهم به امثال شما .. من خودم پولدار نیستم .
ولی مسکن مهر به درد در کوزه میخوره
اقشار خاص مسکن مهر زندگی میکنن
یا خیلی از این ورن .. یا کاملا از اون ور ... . . . ..
چرا مسکن مهر به درد نمیخوره؟
soheilsh
05-08-2023, 14:42
سلام دوستان شهر پرند تهران برای زندگی چجوری هست؟
مترو تا فاز چند این شهر اومده؟
وضعیت موبایل و اینترنت اونجا چجوری هست؟
برو کرج زندگی کن شرف داره به پرند چرند
بامدادنیکنفس
05-08-2023, 18:34
چرا مسکن مهر به درد نمیخوره؟
چون پول همون مهر یه هم از توش در نمیاد .
مترو فقط تا فاز اکباتان رفته نه شهرک چرند
تو شهرستان ما مسکن مهر فقط خونه خالیه
به قول دوستمون خونه کلنگی کرج شرف داره به اون جا .
ت
ا
soheilsh
05-08-2023, 18:53
چون پول همون مهر یه هم از توش در نمیاد .
مترو فقط تا فاز اکباتان رفته نه شهرک چرند
تو شهرستان ما مسکن مهر فقط خونه خالیه
به قول دوستمون خونه کلنگی کرج شرف داره به اون جا .
ت
ا
بنفشه و پشت بنفشه یا رزکان و شهرک بعثت یا حتی اندیشه از لحاظ نزدیکی و بافت شهری به شدت بهتر از پرند چرندن حداقل شهره و بافت درست و امکانات خوب داره
soheilbastani1368
05-08-2023, 20:07
پرند توی سالهای اخیر رشد خوبی داشته اما فقط از نظر قیمتی، بنظرم جای مناسبی برای زندگی نیست. نظر شخصی
روانپریش
06-08-2023, 01:58
بنفشه و پشت بنفشه یا رزکان و شهرک بعثت یا حتی اندیشه از لحاظ نزدیکی و بافت شهری به شدت بهتر از پرند چرندن حداقل شهره و بافت درست و امکانات خوب داره
فاصله اش تا تهران چقدر هست؟
یه واحد ارزون قیمت حدودا چقدر میشه گرفت؟
بامدادنیکنفس
06-08-2023, 05:19
من حرف های شما را صد در صد تایید میکنم.
خواهر یکی از دوست های فاب من که مدتی با بورسیه دانشگاه باباش آلمان زندگی میکرده
و زبان آلمان ی بلده . الان تو کرج مترجمی آلمانی میکنه .
احمد شاملو هم زندگی در تهران را ول کرد رفت کرج با خانومش . .
مسلما حومه های قدیمی تهران مثل کرج و قزوین خیلی بهترن تا این شهرک های احمدی نژادی
یکی از فامیل های ما مامانش قزوینی مثلا ، میگفت همه این چرندیات که درباره قزوین میگن فقط صرفا جوکه
بیا ببین یه امکاناتی داره کفت میبره .
بامدادنیکنفس
06-08-2023, 05:21
فاصله اش تا تهران چقدر هست؟
یه واحد ارزون قیمت حدودا چقدر میشه گرفت؟
افسرده میشی
تو منو تو نشون میداد اکثر خانوما که از تهران رفتن پردیس و چرند و امثالهم افسرده میشن
روانپریش
06-08-2023, 13:48
افسرده میشی
تو منو تو نشون میداد اکثر خانوما که از تهران رفتن پردیس و چرند و امثالهم افسرده میشن
عزیزم خدایی یا وضع مالیت خیلی خوبه یا خبر ازدرد اقشار ما نداری افسرده شدن کیلیوی چند من همین العان روزانه چندین قرص ضد افسردگی میخورم دنبال یه سرپناهم که کنار خیابون نخوابم خیلی از شبها توی پیاده رو ها خوابیدم شاید باورت نشه خیلی از روزها با غذای نذری زندگیمو گذروندم العان یه واحد توی پرند داشته باشم انگار که توی بهشتم شما دنبال چی میگردی عزیزم پول ندارم از یه گوشی اندروید بگیرم باهاش بتونم یه وام بگیرم
اگه همین آقای احمدی نژاد این مسکن مهر رو نمیساخت چندین هزار نفر مجبور بودن بی خانمان باشن حداقل غیرت داشت دست به یه کاری زد منو شما چی؟؟؟فقط بلدیم حرف بزنیم و فاز نا امیدی بدیم
عزیزم خدایی یا وضع مالیت خیلی خوبه یا خبر ازدرد اقشار ما نداری افسرده شدن کیلیوی چند من همین العان روزانه چندین قرص ضد افسردگی میخورم دنبال یه سرپناهم که کنار خیابون نخوابم خیلی از شبها توی پیاده رو ها خوابیدم شاید باورت نشه خیلی از روزها با غذای نذری زندگیمو گذروندم العان یه واحد توی پرند داشته باشم انگار که توی بهشتم شما دنبال چی میگردی عزیزم پول ندارم از یه گوشی اندروید بگیرم باهاش بتونم یه وام بگیرم
اگه همین آقای احمدی نژاد این مسکن مهر رو نمیساخت چندین هزار نفر مجبور بودن بی خانمان باشن حداقل غیرت داشت دست به یه کاری زد منو شما چی؟؟؟فقط بلدیم حرف بزنیم و فاز نا امیدی بدیم
خودتونو ناراحت نکنید پرند رو برید از نزدیک ببینید مترو هم که داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.