مشاهده نسخه کامل
: => عكس و مشخصات تمامي گوشي ها <=
voroojak-mva
05-10-2006, 22:25
سلام ...
اين لينكي كه گذاشتم يه سايته خيلي عالييييه كه همه مدل هاي گوشي از همه ي شركتها رو داره . شامل عكس و مشخصات و عكسهاي گرفته شده توسط دوربين گوشي ها و .... ميشه .
به نظز من بهترين سايت گوشي موبايله .
براي ورود به سايت روي لينك زير كليك كنيد ...
--------------------------------------------------------
ورود به سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
--------------------------------------------------------
فعلا .....
e_mohsen83
06-10-2006, 11:09
ايول ما كه تا حالا نديده بوديم............
ايا كسي ديگري ديده بود اين سايت رو.............
اااااااااااا
من تاحالا نديده بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M O H S E N
06-10-2006, 19:32
من قبلا توي گوگل پيدا گرده بودمش
من که خیلی وقته از این سایتا دارم استفاده میکنم هم اون سایت بالا هم این سایت Mobile -review
Ali_Moradi
07-10-2006, 01:57
بزرگترین کشف تاریخ بشریت!!
EMPERATOUR
07-10-2006, 02:07
مسخره كردي مارو؟ پسر خالم 4 سالشه . مياد خونمون ميگه بريم جي اس ام ارنا. تمام بچه هاي اين انجمن اين سايتو ميشناسن . ولي بازم دستت درد نكنه
voroojak-mva
07-10-2006, 23:50
سلام ...
آقاي امپراطور دستت درد نكنه كه گفتي دستت درد نكنه . اما خيلي ها هستند كه اين سايت رو نمي شناسن. اگه يه نگاه به پست ها بنداري مي فهمي . در ضمن پسر خالتون چند سالشه ؟؟؟!!!!
فعلا ...
MTD_GOLD
08-10-2006, 00:25
خوب من الان 2 ساله از اين سايت دارم استفاده ميكنم
ولي ممنون بچه هاي ديگه فروم با خبر بشن خوبه
M.K_Soft
08-10-2006, 00:32
ممنون دوست عزيز. استفاده كرديم.
تمام بچه هاي اين انجمن اين سايتو ميشناسن
آره...درسته...قبلا معرفی شده بود...ولی خب به درد کسایی می خوره که نمی دونستن!
ممنون آقا دستت درد نکنه...
rami_hemi
08-10-2006, 14:12
چرا میزنین .خواسته یه کمکی بکنه خوب دستت درد نکنه.آره ما میشناسیم ولی شاید کسایی باشن که ندونن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.