مشاهده نسخه کامل
: چيكار كنم ن93 تو ايران كار كنه
سلام كسي هست كه گوشي ن93 داشته باشه نو ايران و تهران كار كرده و راهنمايي كنه كه چيكار كرده كه كار مي كنه
من از دبي اوردم
عزيزدل مشكلي نداره !
كي گفته ان93 تو ايران كار نميكنه !
رفتم ريجيستر كنم گفت تو ايران هتوز پر نشده ريجيستر نكرد اونايي كه از دبي يا جاي ديگه اوردن چيكار كردن درست شده يه كمك به كنند و كسايي كه اين گوشي رو از دبي يا جاي ديگه اوردن گمركي دادن درست شده با رفتن مخابرات
کسای که ن93 دارن کمک کنن دیگه
Mohammad Modarresi
07-10-2006, 15:08
منظورت از كار نكردن چيه چجوري مگه ؟
رفتم ريجيستر كنم گفت تو ايران هتوز پر نشده ريجيستر نكرد اونايي كه از دبي يا جاي ديگه اوردن چيكار كردن درست شده يه كمك به كنند و كسايي كه اين گوشي رو از دبي يا جاي ديگه اوردن گمركي دادن درست شده با رفتن مخابرات
07-10-2006, 19:53
مخابرات كه اعلام كرده بود كه مي خواهد گوشي هايي كه از طريق نمايندگي وارد نشده اند را كاري بكند كه با سيم كارت نخوند
نه يك گوشي رو ريجيستر مي كنند اونايي كه ن93 دارن كمك
mahyarSAMSUNG
08-10-2006, 05:15
خوب فقط خودت داری ما که اینقدر مایه دار نیستیم حدود 800 تومن پول گوشی بدیم
من 570 تومن خريدم كسي آشنا تو مخابرات داره
كسي آشنا نداره او مخابرات يه جا هم هست مي گه شايد درست كنه ولي مي گه اولو آخرش گوشي واسه خودت مي شه اين يعني چي
بعضيا مي گن كه با كامپيوتر مي شه اين چجوريه
سلام
عزيزم دوست من هم 3 تا ان 91 اورد و به همين مشكل خورد و خلاصه با رفت ارتباطاات سيار يه پولي به اضافه گمركي گرفتن و كارشو راه انداختن !
با كامپيوتر ميشه سريال گوشي رو عوش كرد كه به درد گوشي هاي دزدي ميخوره ! اما نميشه رجيسترشون كرد ! خود شبكه بايد گوشيتو به عنوان مجاز شناسايي كنه !
اگه بجاي نوكيا آي ميت اورده بودي اين مشكل هارو نداشتي ! حالا اگه كارت خيلي لنگ بود بگو من از اين دوستم بپرسم دقيقا چي كار كرد كه واست بگم
اره لنگم اگه كسي رو تو مخابرات يا بتونه درست كنه سراغ دارين بگين اگه زحمتي نيست منظورم ريجيستره كه مخابرات بشناسه نه كدشو عوض كنن
haj agha kami
12-10-2006, 15:36
متاسفم من هم یه گوشی از هند گرفتم بدبخت شدم گوشیش دبیلو 810 بود بعد رفتم پس دادم :evil:
سلام
پرسيدم واست ! اين بابا ميگفت دادم علاالدين واسم رجسيترشو عوض كردن ! الان هم دارن كار ميكنن كه ...
انگار گوشي25 تومن پياده شده ...
طبقه پنجم علاالدين . اون قضيه كه خود مخابرات رجيستر كنه انگار خرجش خيلي بالاس
تعرفه رو ميگيرن و كلي پول ...
خود داني :)
hamid6592
24-10-2006, 21:49
دستت درد نکنه
haj agha kami
02-01-2007, 10:33
براي نجات گوشي خود
ابتدا دو دست خود را روي ديوار قرار داده سپس كله ي خود را محكم به ديوار بكوبيد
چون رفتي اين گوشي رو خريدي
اونم از اجنبي ها:goatee: :goatee: :goatee:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.