ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن سیستم تازه

light
16-04-2023, 09:03
یه سیستم تازه خریدم ، ولی ویندوز بعضی موقع ها هنگ میکنه نمیدونم از چیه
وسط ویندوز یهو کلا هنگ میکنه بین 30 تا 1 دقیقه درست میشه ، ولی وسط بازی این مشکل پیش نمیاد
بعضی موقع ها خود به خود ریست میشه و توی لوگوی اول مادربرد میمونه ! باید ریست کنم
مشخصات سیستم
i3 10100
رم 16 hp
گرافیک 1660 6گیگ

ویندوزم تازه ریختم ، یادمه ویندوز قبلی که توی سیستم قبلیم بود هم اینطوری بود ، واسه همین ویندوز عوض کردم

احتمالا داره از فن سی پی یو باشه ؟ فن یه مدل پایینتر اشتباه گرفتم و با فشار گذاشتم ، شاید فشار میاره به سی پی یو !

nimahandsomboy
16-04-2023, 12:06
دمای cpu چک کنید

تک تک قطعات باید بررسی بشه
اگر امکانش هست با قطعات دیگه دستگاه تست کنید

مثلا با یه رم دیگه

shabnam1986
16-04-2023, 13:40
وسط ویندوز یهو کلا هنگ میکنه بین 30 تا 1 دقیقه درست میشه ، ولی وسط بازی این مشکل پیش نمیاد
بعضی موقع ها خود به خود ریست میشه و توی لوگوی اول مادربرد میمونه ! باید ریست کنم
مشخصات سیستم
i3 10100
رم 16 hp
گرافیک 1660 6گیگ

ویندوزم تازه ریختم ، یادمه ویندوز قبلی که توی سیستم قبلیم بود هم اینطوری بود ، واسه همین ویندوز عوض کردم

احتمالا داره از فن سی پی یو باشه ؟ فن یه مدل پایینتر اشتباه گرفتم و با فشار گذاشتم ، شاید فشار میاره به سی پی یو !

عکس بذارین
خمیر سی پی یو برند خوب گذاشتین؟

shabnam1986
16-04-2023, 13:41
شما باید خنک کننده 1200 استفاده کنین

light
16-04-2023, 21:22
وسط بازی هیچ وقت مشکل داره و تو ویندوز هرزگاهی فریز میشه تا 30 ثانیه

ksra
17-04-2023, 20:54
مشخصات سیستم
i3 10100
رم 16 hp
گرافیک 1660 6گیگ

درود به شما.
اول هارد و رمتون رو تست کنید . فن سی پی یوتون مشکل نداره چون اگر مشکل داشته باشه سیستم وقتی تو فشار قرار میگیره و دماش میره بالا خاموش میکنه نه اینکه ریست بشه.
من شکم به هارد و رم هست اگر اینها درست بود مشکل میتونه از خرابی فایل های ویندوز باشه.
موفق باشید.

ksra
17-04-2023, 20:55
مشخصات سیستم
i3 10100
رم 16 hp
گرافیک 1660 6گیگ

درود به شما.
اول هارد و رمتون رو تست کنید . فن سی پی یوتون مشکل نداره چون اگر مشکل داشته باشه سیستم وقتی تو فشار قرار میگیره و دماش میره بالا خاموش میکنه نه اینکه ریست بشه.
من شکم به هارد و رم هست اگر اینها درست بود مشکل میتونه از خرابی فایل های ویندوز باشه.
موفق باشید.

light
18-04-2023, 00:38
درود به شما.
موفق باشید.
سخت افزاری باشه باید وسط بازی هم مشکل ایجاد بشه !
شب دانلود میذارم سر ساعت خاموش بشه صبح بلند میشیم میبینم ریست شده روی لوگوی اول شروع سیستم مونده !
باز یه ویندوز باید دانلودکنم شاید ایراد باشه

ویندوز روی هارد نصب نمیشد هارد رو کلا پاک کردم درست شد !
هارد Ssd هم تاازه گرفتم
سی پیو در حالت عادی 1 درصد داره استفاده میکنه و رم هم 4 گیگ

هر چی هست از سیستم نو هست ، چون قبلی اینطوری نبود !

light
18-04-2023, 06:56
الان نگاه کردم هارد ssd که 3 4 ماه پیش خریدم، سلامتیش شده 22 درصد ! یعنی بخاطر اونه !
سیستم قبلی اینطوری نبود ، باید ببینم شاید کابل مشکل داره !
هارد اصلیم که 2ترا هست بعد 2سال هنوز سلامتیش 100 درصد هست ، ssd چند ماهه گرفتم یهو رسیده 20 درصد !! ویندوز هم روشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ksra
19-04-2023, 13:01
الان نگاه کردم هارد ssd که 3 4 ماه پیش خریدم، سلامتیش شده 22 درصد ! یعنی بخاطر اونه !
سیستم قبلی اینطوری نبود ، باید ببینم شاید کابل مشکل داره !
هارد اصلیم که 2ترا هست بعد 2سال هنوز سلامتیش 100 درصد هست ، ssd چند ماهه گرفتم یهو رسیده 20 درصد !! ویندوز هم روشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درود به شما.
عرض کردم مشکل سخت افزاری هست .
حالا شاید احتمال ۱۰ درصد سوکت و پورت کابل فرسوده یا اکسید شده باشه اما من شخصا احتمال خرابی حافظه sad رو میدم چون این حافظه های یه محدودیت خاصی دارن تا یه مقدار میشه روشون نوشت و پاک کرد بعداز اون عملا غیر قابل استفاده میشه. درکل مشکل اصلی از حافظه sad که روش ویندوز نصبه هست.
میتونید اگر گارانتی داره ببریدش گارانتی.
موفق باشید.

light
11-05-2023, 00:57
هارد و فرستادم گارانتی هارد آکبند دادن ، تازه وصل کردم سلامتی هارد زده 97 درصد چطور میشه آخه !

3 errors occurred during data transfer.
At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.
In case of sudden system crash, reboot, blue-screen-of-death, inaccessible file(s)/folder(s), it is recommended to verify data and power cables, connections - and if possible try different cables to prevent further problems.
More information: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.
The TRIM feature of the SSD is supported and enabled for optimal performance.

No actions needed.