مشاهده نسخه کامل
: مشکل خاموش روشن شدن مانیتور با خاموش روشن شدن لامپ اتاق ها
saman3230
13-04-2023, 23:45
سلام و احترام خدمت همه
مانیتور من با خاموش روشن کردن پریز لامپ های دیگر اتاق ها خاموش روشن میشه ، بعد از کلی تست از تعویض کابل ، محاقظ ، سه راهی برق و ... متوجه شدم که ایراد از پریزی هست که دارم برق دیوایس هام ازش میگیرم و متاسفانه اتاق پریز دیگری هم نداره (ساختمان های بساز بنداز دیگه) ، میخواستم بدونم من چطور میتونم این پریز رو درست کنم که این مشکل برطرف بشه چون قبلا این مشکل نبود و الان مدتیه که این مشکل پیش اومده
توضیح اینکه : مانیتور من به لپ تاپ وصل هست
ممنونم
لیونل_مسی
14-04-2023, 00:39
نوسان برق شهری و خانه هست
شهرستان هستید ؟
dvb595959
14-04-2023, 08:13
سلام و احترام خدمت همه
مانیتور من با خاموش روشن کردن پریز لامپ های دیگر اتاق ها خاموش روشن میشه ، بعد از کلی تست از تعویض کابل ، محاقظ ، سه راهی برق و ... متوجه شدم که ایراد از پریزی هست که دارم برق دیوایس هام ازش میگیرم و متاسفانه اتاق پریز دیگری هم نداره (ساختمان های بساز بنداز دیگه) ، میخواستم بدونم من چطور میتونم این پریز رو درست کنم که این مشکل برطرف بشه چون قبلا این مشکل نبود و الان مدتیه که این مشکل پیش اومده
توضیح اینکه : مانیتور من به لپ تاپ وصل هست
ممنونم
سلام. برای من تلویزیون اینطوریه ،کلید حمام میزنم،تصویر تلویزیون توی پذیرایی یک لحظه میپره.
saman3230
14-04-2023, 09:31
نوسان برق شهری و خانه هست
شهرستان هستید ؟
سلام و عرض ادب
آخه این مشکل فقط برای پریز تو اتاق من هست و جای دیگه برق گرفتم (سالن) این مشکل وجود نداشت ، من میخوام بدونم چطور میتونم مشکل این پریز رو حل کنم (تهران هستم)
لیونل_مسی
14-04-2023, 13:23
سلام و عرض ادب
آخه این مشکل فقط برای پریز تو اتاق من هست و جای دیگه برق گرفتم (سالن) این مشکل وجود نداشت ، من میخوام بدونم چطور میتونم مشکل این پریز رو حل کنم (تهران هستم)
بستگی به کیفیت سیمکشی داخل ساختمان و نوع دستگاه هم دارد .
مثلا من یه ایکس باکس این ور اتاق وصل کردم به برق یه اندروید باکس چینی اون ور اتاق سوخت دیگه هم درست نشد
محافظ های ایرانی هستن ، ولت متر دارن ... میتونید ببینید چه عددی نشون میده
یا مثلا خونه ما نوسازه برق کار خوب کار نکرده ، یه لوستر وصل هال گذاشته لامپ AEG آلمان را دو هفته ای میسوزونه .
saman3230
15-04-2023, 00:07
این مشکل نبود و حدودا 5 6 ماه پیش آمده
نکته جالت اینجاست که با به کابل HDMI خاص که اونم ماله PS4 هست این مشکل تا حد زیادی کم میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.