PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قیمت دلار

Mahary
10-04-2023, 18:44
الان که دارم این رو مینویسم قیمت دلار حدود 50 الی 51 تومنه

یعنی می شه هر یک ریال معادل 0.000002 دلار امریکا

یه جور دیگه هم میشه حساب کرد اگر جمعیت مملکت رو بگیریم حدود 85 میلون نفر و بگیم هر نفر یک واحد پولی رو دارند میشه 85 میلیون ریال معادل 170 دلار می تونید یه دونه از این گوشی ها (( نخرید )) باهاش چون این 180 یورو است میشه 191 دلار

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یازده میلیون و صد و سی هزار ریال دیگه کم میارید

حالا ولش کن این مباحثو

به نظرتون امسال تا اخر سال قیمت دلار چی میشه ؟

لیونل_مسی
10-04-2023, 19:26
70 تومن 71 تومن

afshin.npps
10-04-2023, 19:39
حدود100تومن

Mahary
10-04-2023, 19:46
70 تومن 71 تومن

همش 40 % ؟؟؟ خوش بینی حاجی

میدونید الان مسئلهاینجاست که درامدمون شده پُف دلار

یه درامد پایین که حدود 7 و 8 تومن اگر در نظر بگیریم میشه 150 دلار

یه درامد متوسط بگیم 15 تومن میشه کلا 300 دلار تازه نمی شه 300 تا هم

یه درامد خوب مشتی پر پیمون بگیریم ماهی 30 تومن میشه 600 دلار

منتهی همه چیز تو این مملکت به دلاره بل هم بیشتر با ماهی 300 دلار من نمی دونم ما چجوریباید زندگی کنیم ؟ تازه یه ماشین می خایی بخری ماشینی اونور اصلا جزو آ]ن قراضه حساب میشه و فقط پول اهن هاشو کیلویی حساب می کنن مثلا یه آشغالی مثل کوییک یا دنا و پرشیا و باقی اشغال ها که ما همین اشغال ها رو ه مدیگه نمی تونیم بخریم

یه دنا رو باید الان 15 هزار دلار پول بدید با درامد ماهی 300 دلار حساب کنیم میشه بیش از 4 سال تازه اگر فتوسنتز کنی و به غیر از هوا هیچی چی نخوری و اون اشغال هم تا 4 سال دیگه گرون نشه که میشه

Mahary
10-04-2023, 20:52
بعضی ها اگر نرن به مقامات بالاتر دوباره این تاپیک رو گزارش بدن

من هم اون دنیا از حق الناسی که گردن من دارند و باید جواب بدن بهشون 4% تخفیف می دم اون دنیا و کمتر حساب می کنم باهاشون

4% خوبه ها چونه نزن اونجا باید 100 میلیارد سال عذاب بکشی 4 میلیارد سالش کم میشه ولی اگر گزارش بدن 9% مالیات اضافه می کنم

Mahary
10-04-2023, 21:46
سایت TGJU کمپلت برداشته نوار ارزهای خارجی رو

گویا قراره با رمز یا حسین وارد فاز ونزوئلائیزم بشیم

تو نوار ها و قسمت های مربوط به طلا و بورس هم بسته کامنت ها رو

به نظر میاد که باید کمر بند ها رو سفت کنیم

بر مشامم می رسد هر لحظه بوی ونزوئلا مکن ای صبح طلوع مکن ای صبح طلوع

aryamehr1368
11-04-2023, 00:17
سایت TGJU کمپلت برداشته نوار ارزهای خارجی رو

گویا قراره با رمز یا حسین وارد فاز ونزوئلائیزم بشیم

تو نوار ها و قسمت های مربوط به طلا و بورس هم بسته کامنت ها رو

به نظر میاد که باید کمر بند ها رو سفت کنیم

بر مشامم می رسد هر لحظه بوی ونزوئلا مکن ای صبح طلوع مکن ای صبح طلوع
امسال اولین سالیه دوست ندارم ماه رمضون تموم بشه بعد این ماه واویلاست

9vin
11-04-2023, 02:46
یعنی دلار بخریم ؟

لیونل_مسی
11-04-2023, 05:51
همش 40 % ؟؟؟ خوش بینی حاجی

میدونید الان مسئلهاینجاست که درامدمون شده پُف دلار

یه درامد پایین که حدود 7 و 8 تومن اگر در نظر بگیریم میشه 150 دلار

یه درامد متوسط بگیم 15 تومن میشه کلا 300 دلار تازه نمی شه 300 تا هم

یه درامد خوب مشتی پر پیمون بگیریم ماهی 30 تومن میشه 600 دلار

منتهی همه چیز تو این مملکت به دلاره بل هم بیشتر با ماهی 300 دلار من نمی دونم ما چجوریباید زندگی کنیم ؟ تازه یه ماشین می خایی بخری ماشینی اونور اصلا جزو آ]ن قراضه حساب میشه و فقط پول اهن هاشو کیلویی حساب می کنن مثلا یه آشغالی مثل کوییک یا دنا و پرشیا و باقی اشغال ها که ما همین اشغال ها رو ه مدیگه نمی تونیم بخریم

یه دنا رو باید الان 15 هزار دلار پول بدید با درامد ماهی 300 دلار حساب کنیم میشه بیش از 4 سال تازه اگر فتوسنتز کنی و به غیر از هوا هیچی چی نخوری و اون اشغال هم تا 4 سال دیگه گرون نشه که میشه

اینی که شما میگی درست حاجی

ولی سقوط ریال و ارزش دلار دو مقوله کاملا جداس

نمیگم قراره معجزه بشه از فلان ماه همه چی درست بشه و از این دسته حرف های عرزشی

سقوط ریال به خاطر مفت فروختن نفت و جمعیت 95+ میلیونی هست

ارزش دلار یه مقوله دیگس
مثل بیت کوین و اتریوم نیستن که دمشون به هم وصل باشه .

ما ارزش هامون را میکنیم تو پاچه ونزوئلا و کوبا اونا هم همین طور

Mahary
11-04-2023, 17:54
ولی سقوط ریال و ارزش دلار دو مقوله کاملا جداس

حاجی جان منظور بنده هم همون افت ارزش ریاله

برای سنجش ارزش ریال از دلار استفاده میکنیم به عنوان یک بیس و مبنا و سنگ محک

خود دلار بله ارزش افت کرده یک اونس طلا مثلا چند ماه پیش بوده 1800 و خوردهایی دلار الان شده نزدیک 2 هزار تا

یا مثلا یک یورو بوده حدود 1.2 دلار چند سال پیش الان رسیده به 1.08

منتهی ما کاری به اون هانداریم ما می گیم سال پیروزی انقلاب شکوه مند اسلامی 1 میلیون تومن بوده حدود 71 هزار و پونصد دلار

الان یک میلوین تومن میشه حدود 19 دلار

ما میگیم سال 95 - 96 ما حدود 1000 الی 1200 دلار در امد داشتیم الان 200-300 دلار درامد داریم

یه سری کشور ها به صورت رسمی واحد پولیشونو گذاشتن کنار و واحد پولیشونو Peg کردن به دلار

سعودی
عمان
عمارات
قطر
بحرین
اردن

و یه سری هم تو امریکای مرکزی و کارائیب مثل

پاناما
بلیز
و چند تا کشور کوچیک دیگه

این ها Peg کردن به دلار

Peg یعنی چی ؟

یعنی گفتن نسبت واحد پولی ما به دلار آمریکا ثابته و هر کدوم تو یک سالی این کار رو کردن

نسبتش ثابته یعنی چی ؟ یعنی اصلا گفتن اقا ما و احد پولی نمی خاییم همون دلار رو استفاده می کنیم فقط برا این که عرق ملی مون خدشه دار نشه ویه واحد پول ملی ایی هم دشته باشیم یه اسم می زاریم روش مثلا ریال سعودی یا مثلا دینار بحرین یا درهم امارات منتهی مثلا دینار بحرینی ما

تعریفش میشه 2.65 دلار امریکا دلار امریکا هر چی بود ارزش در جهان ارزش دینار بحرین معادل 2.65 تای همونه

یه سری کشور های دیگه هم به صورت غیر رسمی این کار رو کردن

ونزوئلا و ارژانتین هم به صورت غیر رسمی کردن

تو اون دو تا کشور خراب شده که از مملکت ما هم خراب شده تر اند

برای خرید های خرده و مثلا مواد غذایی و بقالی و این ها از واحد پولی خودشون استفاده میکنن

بولیوار ونزوئلا و پزوی آرزانتین

ولی برای معاملات عمده تر مثلا خانه یا ماشین یا حتی موتور سیکلت و این ها از دلار امریکا استفاده می کنن

یعنی مردمش به این نیتجه رسیدن که وحد پولی ملیشون ارزشی نداره

لیونل_مسی
11-04-2023, 21:25
حاجی جان منظور بنده هم همون افت ارزش ریاله

برای سنجش ارزش ریال از دلار استفاده میکنیم به عنوان یک بیس و مبنا و سنگ محک

خود دلار بله ارزش افت کرده یک اونس طلا مثلا چند ماه پیش بوده 1800 و خوردهایی دلار الان شده نزدیک 2 هزار تا

یا مثلا یک یورو بوده حدود 1.2 دلار چند سال پیش الان رسیده به 1.08

منتهی ما کاری به اون هانداریم ما می گیم سال پیروزی انقلاب شکوه مند اسلامی 1 میلیون تومن بوده حدود 71 هزار و پونصد دلار

الان یک میلوین تومن میشه حدود 19 دلار

ما میگیم سال 95 - 96 ما حدود 1000 الی 1200 دلار در امد داشتیم الان 200-300 دلار درامد داریم

یه سری کشور ها به صورت رسمی واحد پولیشونو گذاشتن کنار و واحد پولیشونو Peg کردن به دلار

سعودی
عمان
عمارات
قطر
بحرین
اردن

و یه سری هم تو امریکای مرکزی و کارائیب مثل

پاناما
بلیز
و چند تا کشور کوچیک دیگه

این ها Peg کردن به دلار

Peg یعنی چی ؟

یعنی گفتن نسبت واحد پولی ما به دلار آمریکا ثابته و هر کدوم تو یک سالی این کار رو کردن

نسبتش ثابته یعنی چی ؟ یعنی اصلا گفتن اقا ما و احد پولی نمی خاییم همون دلار رو استفاده می کنیم فقط برا این که عرق ملی مون خدشه دار نشه ویه واحد پول ملی ایی هم دشته باشیم یه اسم می زاریم روش مثلا ریال سعودی یا مثلا دینار بحرین یا درهم امارات منتهی مثلا دینار بحرینی ما

تعریفش میشه 2.65 دلار امریکا دلار امریکا هر چی بود ارزش در جهان ارزش دینار بحرین معادل 2.65 تای همونه

یه سری کشور های دیگه هم به صورت غیر رسمی این کار رو کردن

ونزوئلا و ارژانتین هم به صورت غیر رسمی کردن

تو اون دو تا کشور خراب شده که از مملکت ما هم خراب شده تر اند

برای خرید های خرده و مثلا مواد غذایی و بقالی و این ها از واحد پولی خودشون استفاده میکنن

بولیوار ونزوئلا و پزوی آرزانتین

ولی برای معاملات عمده تر مثلا خانه یا ماشین یا حتی موتور سیکلت و این ها از دلار امریکا استفاده می کنن

یعنی مردمش به این نیتجه رسیدن که وحد پولی ملیشون ارزشی نداره

حاجی اینایی که گفتی درست
ولی اونا متحد های رده اول امریکا هستند
ما تو ایران فقط خودمون را مسخره کردیم .

Mahary
12-04-2023, 02:58
حاجی اینایی که گفتی درست
ولی اونا متحد های رده اول امریکا هستند
ما تو ایران فقط خودمون را مسخره کردیم .

داداش این پست طولانی ها رو کل اش رو نقل نکن چرخ Scroll موس ملت خراب میشه

اونها چسبیدن به غرب و جبهه غرب و ماه هم از بعد از تغییر ساختار حکومتمون چسبیدیم به شرق و جبهه شرق

که قدیم شوروی بود و الان هم قدر قدرت شرق داره میشه چین باز چین البته بهتره از روسیه حد اقل قدرت اقتصادی هم هیست اون شوروی ی ا روسیه فقط نظامی بودن و آه در بساط نداشتن و ندارند

بعدش هم چند تا مطلب هست

اولیش اینه که مملکت های کوچیک هیچ اراده ایی از خودشون ندارند و بازی چه بزرگتر ها اند

مثلا حزب اله در لبنان بازیچه ماست یا حکومت سوریه بازیچه ماست یا حوثی ها در یمن بازیچه ما اند

ما هم خودمون بازیچه بالا تر و بزرگتر از خودمونیم

مطلب دیگه این که مردم ما به صورت کلی به صورت یک واحد و کل جامعه هنوز به اون درجه از توانایی و شعور آگاهی نرسیدن که بتونن خودشون سرنوشت خودشونو تعیین کنن
این مسئله هم بخاد حل شه سال ها باید بیاد و بره و نسل ها باید رو خودشون کار کنن و تلاش کنن و کار کنن و زحمت بکشند و فرهنگ سازی کنن و فرهنگ کارو تلاش و فرهنگ صداقت و ارجهیت منافع کلی و ملی بیاد و جایگزین برخی فرهنگ های فعلی مون بشه

که اون هم اولا باید خود مردم اراده و قصد ونیتشو داشته باشند که ندارند دوما قدرت های بالا تر از ما هم باید اجازه بدن که نمی دن چون ما منابع خیلی زیادی داریم و منطقه جغرافییای مملکتمون هم خیلی حساسه

و کلا مملکت ما قرار نیست پیشرفت کنه

حتی بهتره عرض کنم نه که قرار نیست پیشرفت کنه بلکه (( قراره پیشرفت نکنه )) قرار نیست پیشرفت کنه با قراره پیشرفت نکنه فرق داره

عرصه سیاست جهان بازی ایست که ما در اون باقالی هم نیستیم

خود اون گنده ها وگردانندگان بازی در اون بازی می خورد و گول می خورند ما که پشمک حاج عبد الله و پسران هم نیستیم

به عنوان کلام پایانی یه چند تا چیز عرض کنم ببنید در عالم سیاست وقتی قراره اتفاقا بزرگ بیافته

اول و قبل از اون اتفاق یه سری چشم ها باید بسته بشه بعد از بسته شدن اون چشم ها باید یک حادثه رخ بده و بعد از اون حادثه اتفاق اصلی رو پیش می برند

مثلا درسال 2001 یک جفت چشم در افغانستان بسته شد

بعدش یک حادثه رخ داد در مملکت شیطان بزرگ

و بعدش عزیزان ریختن تو افغانستان و دو سال بعد هم تو عراق

یا مثلا قبل از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامیشون باز دوباره یک جفت چشم بسته شد این که صاحب اون جفت چشم ادم خوبی بوده یا بد رو اصلا هیچ کار من ندارم ها صاحبانشون فقط همیشه تو سیاست دست دارند و دید نافضی دارند در امور سیاسی و خرشون هم معمولا بین ملت اون کشور می ره
ولی این که ادم خوبیه یا بدیه مطرح نیست اصلا

بعدش یک حادثه رخ داد

و بعد ....

حالا بیشتر و بهتر که دقت کنید به روند صعودی قیمت دلار می بنید از کی شروع شد ؟

3 تا شکو داشت شوک اصلی

یکی از 3 و خورده ایی به 12

یکی از 12 به حدود 26 این ها حدودا

و شوک اخر هم که همین پارسال بود از حدود و حول و حوش 24-25 به سمت مثبت 50 حرکت کرد

زمستون قبل از شوک اول یک جفت چشم ازهمون چشم ها که گفتم بسته شد و بعد از بسته شدن اون چشم ها سری پشت بندش یک حادثه رخ داد

دوباره سه سال بعد حدودا در زمان شوک دوم دوباره یک چشم چشم خاص و معروف بسته شد و دوباره سریع پشت بندش یک حادثه رخ داد

در دفعه سوم هم این دفعه چشم های خاصی بسته نشد ولی حادثه ایی رخ داد و پشت بندش شورش ها و اعتراضاتی شکل گرفت

در هر دوبار قبلی دقت کنید هر دو بار شورش اجتماعی و اعراضات رو داشتیم

بعد اگر کسی دقت داشته باشد و متوجه باشد و خوب توان اندیشیدن داشته باشد

متوجه می شه که ارتباط این مسائل با هم چیه و اون چشم ها برا چی بسته شده و اون حوادث پشت بندش برای چی بوده و بیشتر و بهتر که می اندیشه می فهمه که اون اعتراضات و شورش های اجتماعی هم هیچ کدوم بی برنامه نبوده و خود اون ها بدون این که مردم شورشی و معترض بدونن خود اون ها هم جزوی از از این ( برنامه ) بوده

یعنی ملت و مردم معترض خیال می کنند که اعراض دارند می کنن ولی نمی فهمند که تقریبا هرگز هیچ کاری که در خلاف جهت اهداف گردانندگان جهان باشه نمی تونن وان ها انجام بدن

یعنی فکر می کند که خودشون فکر کردن و به این نتیجه رسیدن که باید مثلا دست به اعتراض بزنن ولی نمی فهمند که فکر اونها یعنی فکر خودشون رو همون گردانندگان سیاسی شکل می دن و جهت می دن

یعنی اون گرادانندگان صحنه اگر می خان که کاری صورت بگیره که جزوی از برنامهشون هست اذهان عمومی رو طوری برنامه ریزی می کنند که اون ( عموم ) تو ذهن خودشون فکر کنند که خودشون این تصمیم رو گرفتن و دارند با مثلا حکومت مقابله می کنند

ولی خبر ندارند که کلا اراده و فکر و نیت هاشون هم تحت گردانندگی گردانندگان است

امید وارم این هایی رو که نوشتم پاک نشه یا دوباره کل تاپیک رو نبندند

این مسائل رو می شه خیلی بیشتر و با جزئیات بیشتر روش بحث کرد ولی آدم خودش باید بدونه که گنده تر از دهنش زیاد نباید زرزر کنه

Mahary
12-04-2023, 03:19
..........

لیونل_مسی
12-04-2023, 03:23
این رو هم یادم

من حرفاتو خوندم پوکیدم از خنده خخخخخخخخخخخ
بچه خوزستانم

پ ن

Mahary
12-04-2023, 04:08
بچه خوزستانم

پ ن

حرف رو نمی خونن دادا من حرف رو می شنوند

اون هایی هم که شما خوندی حرف نبود نوشته بود

هیچ کجاشون هم من سوال نکرده بودم شما بچه کجایی برادر من

manoochehrkarimi
12-04-2023, 17:23
الان که دارم این را مینویسم دلار 3500 تومانه:biggrin:

Mahary
12-04-2023, 20:26
تا تو کلمه حرف حق می نویسی حلال زاده ها حلال زاده ها ها نه حورم زاده ها مثل لاشخور هایی که چرخ می زنن دور سر لاشه سرو کله شون پیدا می شه

یکی می خنده

یکی تمسخر

اون لاشخور هایی که می خندند کرکس اند چون قدیما تو آسمون بودن بعدا که پایگاه هواییشون لو رفت امدن رو زمین البته رو زمین فوتبال

Mahary
22-04-2023, 18:37
بچه خوزستانم

پ ن

حوصلم سر رفته بود گفتم بیام یک کم اذیتت کنم

اذیت کردن شما باعث خوشنودی خداوند است

Mahary
22-04-2023, 18:43
..............

لیونل_مسی
22-04-2023, 20:53
قیمت دلار ... به سیاست خارجی پیوند خورده حداقل تو مملکت مفلوک ما
این چیزا را همه میدونن منتها هیچ کس نمیگه من حداقل میگم که وجدان خودم آسوده باشه
اون آقای کلاه سفید خیلی بلند پرواز و گند گو بود . یه روز از در توافق با امریکا درمیومد یه روز با رژیم اشعالگر قهر میکرد .
این آقای کلاه سیاه محافظه کارتره ، برای همین میگم که رشد میکنه قیمت دلار منتها دیگه به صد تومن نمیرسه (حداقل انشالله)
چه سودی داره غیر از برای 4 تا پیرمرد بازنشسته و چن تا جوون علاف صعود قیمت دلار . ؟ ؟
باور کنید پس فردا که اون بابا بنمیره لاشخورا بیان به جاش خیلی چیزا اتومات درست میشه یا حداقل بدتر نمیشه .
قیمت دلار مثل افزایش وزنه . کمتر نمیشه و لی میشه جلوی بیشتر شدنش را گرفت .

یه نگاه بکنید وضع مملکت درست مثل قیلم های آخر الزمانی هست ، همه چی درب و داغون مردم دپرس و افسرده
ما اغتشاش میگنیم ، سودان جنگ داخلی میشه هههه

aryamehr1368
22-04-2023, 23:29
قیمت دلار ... به سیاست خارجی پیوند خورده حداقل تو مملکت مفلوک ما
این چیزا را همه میدونن منتها هیچ کس نمیگه من حداقل میگم که وجدان خودم آسوده باشه
اون آقای کلاه سفید خیلی بلند پرواز و گند گو بود . یه روز از در توافق با امریکا درمیومد یه روز با رژیم اشعالگر قهر میکرد .
این آقای کلاه سیاه محافظه کارتره ، برای همین میگم که رشد میکنه قیمت دلار منتها دیگه به صد تومن نمیرسه (حداقل انشالله)
چه سودی داره غیر از برای 4 تا پیرمرد بازنشسته و چن تا جوون علاف صعود قیمت دلار . ؟ ؟
باور کنید پس فردا که اون بابا بنمیره لاشخورا بیان به جاش خیلی چیزا اتومات درست میشه یا حداقل بدتر نمیشه .
قیمت دلار مثل افزایش وزنه . کمتر نمیشه و لی میشه جلوی بیشتر شدنش را گرفت .

یه نگاه بکنید وضع مملکت درست مثل قیلم های آخر الزمانی هست ، همه چی درب و داغون مردم دپرس و افسرده
ما اغتشاش میگنیم ، سودان جنگ داخلی میشه هههه
از نظر تو اغتشاشه از نظر خیلی اعتراضه,از کجا میدونی به صد نمیرسه مگه چهار سال پیش که 3 تومن بود به کسی میگفتی 52 میرسه باور میکرد؟چطور رسی الان 52؟به صد هم میرسه دیر و زود داره واستا نگاه کن با انشالله ماشالله چیزی خوب نمیشه جز کمر پیرزن

Mahary
23-04-2023, 02:20
من حداقل میگم که وجدان خودم آسوده باشه

وجدان مگه داری شما ؟؟؟

Mahary
23-04-2023, 03:08
از نظر تو اغتشاشه از نظر خیلی اعتراضه,از کجا میدونی به صد نمیرسه مگه چهار سال پیش که 3 تومن بود به کسی میگفتی 52 میرسه باور میکرد؟چطور رسی الان 52؟به صد هم میرسه دیر و زود داره واستا نگاه کن با انشالله ماشالله چیزی خوب نمیشه جز کمر پیرزن

100 ؟
والا از اواخر سال 96 تا الان حدود 15 برابر شده

100 دیگه چیه دیگه از جایی که الان وایسادیم 100 دیگه دو برابر هم نیست حتی

تو کل دهه 80 دلار کلا 1.4 برابر شد

تو نیمه اول دهه 90 حدودا 3.2 برابر شد

و تو نیمه دوم دهه 90 هم حدود 7 برابر شد

همین روند و خط رو بگیریم تو نیمه اول دهه 1400 باید حتما کم کم.............کم کم باید 20 برابر بشه یعنی تا سال 1405 باید 500 تومن رو یعنی نیم میلون تومن رو رد کنه رفتهباشه تا 700-800

شما روند تورم ونزوئلا رو از سال 1980 تا الان نگاه کن چجوری بوده و و چه روندی رو در پیش گرفته بوده

و تغییراتش چجوری بوده ما هم همون پخیم.

تازه تو ونزوئلا وقتی مردم اعتراض می کنند نیروهای ضد شورششون ( حَیدری ) نیستند و انگیزه های مذهبی ندارند

کشور هایی که منابع طبیعی و زیر زمینی فراوون دارند مثل ایران و ونزوئلا یا آرژانتین و امثال این ها حکومت هاشون هیچ نیازی به مردم ندارند و رضایت و عدم رضایت مردم براشون اهمیتی نداره

هر موقع مردم شلوغ کنن با بلدوزر از رو مردم رد میشن

چین و کره شمالی هم البته این جوری اند

منتهی نگاه کنید مثلا تو چین و کره شمالی و انی ها حکومت نظامیه کسی حق جیک زدن نداره

تو حکومت های ونزوئلا و آرژانتین و این ها هم اقتصاد داغونه همه مردم به لحاظ اقتصادی له اند

ولی ما هر جفتشو داریم به علاوه فرهنگ مذهبی اون هم از یه نوعش که حتی خود اعراب هم که این دین ما مربوط میشه به فرهنگ اونها و از اون فرهنگ بر آمده

مدلو ورژن دین اونها اینقدر مثل مال ما پر سوز و گداز نیست ورژن دین ما همش مصیبت و گریه و تو سر خود زدن و از این فرهنگ هاست

به کجای این مدل مملکت داری میشه گفت خوبه ؟ با کدوم منطق به جز منطق حزب الهی ؟

اقای لیونل آسمونی بدو برو سریع گزارش بده به بالا دستی هات بگو این داره گنده گویی میکنه سریع برو گزراش بده

Mahary
26-04-2023, 08:09
لیونل اسمونی اون تاپیکه که زده بودی برا ثبت املاک و این ها تو سامانه کجاست الان تو خونه اخبار روشن بود داشت در مورد اون صحبت می کرد یاد اون بلای که تو اون تاپیک سرم اوردی افتادم

اعصابم خورد شد می خواستم اونجا یک کم اعصاب خوردیمو سرت خالی کنم پیداش نکردم اون تاپیکه رو

به نفع خودت هم هست این عذابی که به ما می دی اینجا تو انجمن اون دنیا برات حق الناس نوشته میشه ما بیاییم سرت خالی کنیم اعصاب خوردیمونو از حق الناست کم میشه

از ما گفتن بود

الان هم حرف های بد تر می خواستم بزنم بهت .............. ببین چه ادم خوبی ام من .......یاد بگیرم از من

زود باش اون تایپیکه رو خودت پیدا کن لینک بفرست برام

Mahary
26-04-2023, 19:21
امروز دوباره 53 رو رد کرد رفت بالای 53

Mahary
26-04-2023, 22:12
قیمت دلار ور از سایت های داخلی که نگاه می کنی قیمت الانش رو زده 51.2
سایت های غیر داخلی اما زده 51.4
قیمت تتر رو نگاه میکنی 53.1 است

قیمت دلار رو با توجه به قیمت 1 گرم طلای 24 و قیمت یک اونس طلای جهانی محاسبه میکنی میشه 54.9

قیمتش رو با توجه به ارز های PEG شده محاسبه می کنی میشه 52.3

بین 51.2 که کمترین این هاست و 54.9 که بیشترینشونه بیش از 7 % اختلاف قیمت هست

مملکت نیست که اقتصاد نیست که توالت عمومیه

بر پدر و مادر بعضی ها لعنت

Mahary
27-04-2023, 05:21
بچه خوزستانم

پ ن

پیام هایی که برا شما نمی نویسم می خونی الکی برا من می خندی

اونهای که مستقیم برا شما می نویسم نمی خونی نه ؟

بعضی ها هستند نطفه شون خراب بوده

بعضی ها هم هستند لقمشون حروم بوده

بعضی ها هم هستند هر جفتشو با هم دارند

لیونل_مسی
27-04-2023, 07:27
پیام هایی که برا شما نمی نویسم می خونی الکی برا من می خندی

اونهای که مستقیم برا شما می نویسم نمی خونی نه ؟

بعضی ها هستند نطفه شون خراب بوده

بعضی ها هم هستند لقمشون حروم بوده

بعضی ها هم هستند هر جفتشو با هم دارند

هر چی دوست داری بگو دوست عزیز
من به این چیزایی که گفتی اعتقاد ندارم .
پس هر چی دل تنگت میخواهد به قول معروف ...

Mahary
29-04-2023, 12:07
هر چی دوست داری بگو دوست عزیز
من به این چیزایی که گفتی اعتقاد ندارم .
پس هر چی دل تنگت میخواهد به قول معروف ...

به جای این که حرف ها جواب ما رو بده

این حرف ها که نشد جواب

ضمننا دلار امروز 56.4

Mahary
29-04-2023, 16:26
دلار حرکت رو به بالاش شروع میشه اینترنت رو هم گند می زنن توش کند می کننش

aryamehr1368
29-04-2023, 21:30
دلار حرکت رو به بالاش شروع میشه اینترنت رو هم گند می زنن توش کند می کننش
چند وقت پیش یادت هست گفتم امسال دوست ندارم ماه روموضون تموم بشه دلیلش همین بود تو اون ماه به هیچ عنوان نمیذاشتن دلار نوسان کنه الان ترمز برداشته شده اگه 55 رد کنه تثبیت بشه هدف بعدی 60 و اونو تثبیت کنه 70:n04:

Mahary
29-04-2023, 23:34
چند وقت پیش یادت هست گفتم امسال دوست ندارم ماه روموضون تموم بشه دلیلش همین بود تو اون ماه به هیچ عنوان نمیذاشتن دلار نوسان کنه الان ترمز برداشته شده اگه 55 رد کنه تثبیت بشه هدف بعدی 60 و اونو تثبیت کنه 70:n04:

نیازی نیست یادم باشه هست همین تو پست های قبلی

دلیلش چیه حالا ؟ حکومت ارزش ریال رو ثابت نگه می داره که امت مسلمان مثلا فشار بهشون نیاد و در ماه میهمانی خدا بتونن بندگان خوبی برای خداشون باشند ؟

مثلا می خاد اون قشر مذهبی که حمایتش می کنن رو دلشون رو به دست بیاره و از خودش نرجونه ؟

نمی دونم به قران مجیدنیا.

ولی ماه مبارک خیلی برا من یادآور خاطرات خوبیه بچه که بودم کلا مشکلات عصبی و استرسی و اضطرابی زیادی داشتم هنوز هم دارم از شر این ملت حیوان صفت ( بلا نست جمع به جز لیونل آسمونی )

خلاصه اون موقع ها ماه میهمانی این مسلمون ها که می شد من حال روحی و استرس و اضطرابم چند برابر بد تر مشد به خاطر فشار خانواده رو بحث های اعتقادی و این چیز ها این قدر می رفتن رو اعصاب و روانم

تا یک سال شدت فشار از حد تحملی من عبور کرد دیگه فیوز مغزم پرید کل دستگاه اعتقادیشونو کشیدم به فحش بعد از اون هم فهمیدم حیوان حیوان است و تبدیل به بشر نمی شود می خاد خانواده خودم باشه حتی مهم نیست حیوان رو باهاش نباید حرف زد باید بهشون فحش داد و جفتک انداخت و گاز گرفت

(( چون که با الاغ سرو کارت فتاد هم زبان جفتگی باید گشاد ))

و ازا ون بعد بیشتر یاد گرفتم که با این جماعت حیوان چطور باید بر خورد کرد واقعا هم تفاوتی نداره نزدیک باشه نسبتش بهم یا غریبه باشه حیوان حیوان است والسلام

چند سال پیش به یکی از دوستام می گفتم اقا این جماعت رو باید ذبح خطی کرد به این صورت که باید خوابوندشون رو ریل قطار با گردن همه رو بعد لوکوموتیر رو راه انداخت همه رو گردن زد

بعد اون رفیقم می گفت نه خشونت خوب نیست الان بهش می گم بیا الان خوبه ؟ لوکوموتیرشونو راه انداختن دارن از رو زندگی ما رد می شن ؟

اینها که زندگی ما رو به خاطر اعتقاداتشو نبه لجن کشیدن من تا زنده ام تا جایی که بتونم به هر نحوی زندگی هاشونو براشون سخت می کنم

NinjaLord
30-04-2023, 09:14
جالبه :biggrin:

Mahary
01-05-2023, 15:03
با قیمت طلا اگر حساب کنیم امروز 58 رو رد کرد دلار

Mahary
02-05-2023, 16:12
سایت مرکزی بورس اینقدر کنده نمودرا های نماد ها رو به زور لود میکنه از اون ور سایتشون هنوز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست یعنی SSL مثل این که نداره درسته ؟
من زیاد وارد نیستم اونهایکه دستی بر آتش دارد نگاه کنن ببیند درسته ؟

از فردا هم که برق ها قراره قطع شه وسط معامله قراره علامت لایک نشونمون بدن بد اون وخ یک می گفت نه خب قبلش برنامه قطعی رو می دن که چه ساعتی چه مناطقی قراره قطع شه

بهش می گم خب برنامه رو می دن ولی طبق برنامه که قطع نمی کنن که اینجا مملکت ******* است و این ملت هم ملت ******* اند کر کردی چی ؟
فکر کردی مملکت آدم هاست ؟

دقیقا نمودار دلار رو که می بینیم گویا این استپی که زده بوده ایستگاه صلواتی ماه رم عز عان بوده داره باز دوباره همین جوری می ره بالا

Mahary
03-05-2023, 00:10
بر مشامم می رس دهر لحظه بوی زهر مار

چیزیکه دور نمای 4-5 سال آینده مملکته فرو پاشی سگیه در حدی که بیافتیم دنبال یه تیکه نون به هم دیگه تجاوز کنیم

ملتی که ظرفیت زندگی ادم وارانه رو ندراند یه بار بخت بهشون رو کرده بوده اواخر دهه50 می تونستند مثل ادم زندگی کنن نسل های بعدیشون هم مثل ادم زندگی کنن

چنان گندی زدن تو شانس خودشونو نسل های آیندشون که حالا باید خودشون و نسل ها ایندشون تاوان اون بیشعوریشونو بدن

من خودم فکر می کدرم این ملت آدم اند هنوز تا همین چند سال پیش

نابود شدیم رفتیم نابود اعصاب و روان و سلامتی روح و جسم و پولو مال و پس عنداز و همه چیمونو نابود کردن این ملت همیشه در صحنه بی غیرت

Afshin405
18-05-2023, 22:55
با سلام خدمت دوستان
چند روزه بازار دلار ریزشی شده به نظرتون همینجوری میمونه و دلیل این روند چیه؟؟ ///

Mahary
20-05-2023, 06:13
این حکومت یکی تورم ابزار کنترلیشه
یکی جنگ هر موقع شورشی نا آرامی ایی چیزی بر پا میشه با ایجاد تورم جامعه رو تنبیه می کنه و می خوابونه

اگر یه روزی نتونه و در کنترل اعتراضات ملت ناکام بمونه شک نکنید یه جنگ دیگه درست می کنه برا بقای خودش و مملکت رو به نابودی محض خواهد کشوند

شروع این حکومت با جنگ بوده خاتمه اش هم با جنگ خواهد بود می گی نه نگاه کن ما مرده شما زنده این ها تا همه چیز رو نابود نکنن دست از این مملکت بر نمی دارند

ملت چهار پا هم البته بلا نسبت اون عده ایی که چهار پا نیستند بی تقصیر نیستند ملت نذری به دست نذری بخور مفت خوری تو ذات اقدس الهیشونه ملتی که با وعده مفت خوری آب و گاز مجانی رفتن تو تله

ضمننا اقای لیونل آسمونی رو بن کردن کاربری لیونلیشو بر داشته با اون یکی کار بریش باز امده بعد بهش میگیم شما مامور حکومتی میاییی اینجا بری رو مغز و اعصاب و روان ملت بهش بر هم می خوره

Afshin405
08-06-2023, 04:23
امروز قیمت دلار آزاد به زیره 50000تومن رسید و حسابی ریزش کرد نظر دوستان چیه بازم ریزش میکنه یا چیزه دیگه ای اتفاق میوفته؟ ///

Mahary
10-06-2023, 00:22
شاید این جمعه بریزد

شاید این جمعه بریزد

هر وقت شعورمون رسید که دلاری که 5 سال پیش بوده 3.5 الان شده 49 نگیم ریزش شاید شاید اندک امیدی به آدم شدنمون باشه

Afshin405
12-06-2023, 04:31
​بعضیا میگن دولت از قصد قیمت دلارو پایین آورده تا دلارا رو از تو بازار جمع کنه و چند وقت دیگه دوباره با قیمت بالاتر بفروشه و با این

کار کمبود بودجشو جبران کنه دقیقا سیاست دولت قبلی حالا نظر بچه ها چیه؟؟

Scale
18-06-2023, 06:37
فکر نمی کنم دلار زیر 47 تومن بیاد دیگه

aryamehr1368
13-08-2023, 21:38
به دوران اتمام خبر درمانی نزدیک میشیم امیدواریم یهو فنر در نره بخصوص صبح جمعه:whistle:

navidmay
19-10-2023, 12:01
آخرین قیمت 51300

dvb55
04-12-2023, 21:05
عزیزان مشتاق اماده باشن . فضا عطراگین شده و ....:rolleye::rolleye::rolleye:

تاپیک اصلی رو متاسفانه پیدا نکردم
قیمت دلار تا کجا افزایش پیدا خواهد کرد
امیدوارم حذف نشده باشه برای دوستان پیگیر تاپیک خوبی بود

Scale
05-12-2023, 03:33
عزیزان مشتاق اماده باشن . فضا عطراگین شده و ....:rolleye::rolleye::rolleye:

تاپیک اصلی رو متاسفانه پیدا نکردم
قیمت دلار تا کجا افزایش پیدا خواهد کرد
امیدوارم حذف نشده باشه برای دوستان پیگیر تاپیک خوبی بود

چطور ؟؟؟ بیشتر توضیح می دین ؟

بامدادنیکنفس
05-12-2023, 10:19
بگیر ببند های این آقا هم دوام نخواهد آورد.

نهایتا دوباره سیر صعودی پیدا میکنه .

حالا چه تدریجی باشه چه جهشی چه پرشی .

بامدادنیکنفس
05-12-2023, 15:11
همشون اول میان میگن اومدیم با فساد مبارزه کنیم

بعد که زیر دندونشون مزه میکنه
پول ها از امریکا و کانادا و ترکیه سر درمیاره

همچین بره بالا که کف تون ببره
منتظر نمیه دوم بازی باشید

اون آقای کاپشن بهاری هم همین ها را میگفت ...
من تو بازار تهران بار میکشم دیدم که میگم .

navidmay
11-01-2024, 02:07
آخرین قیمت 51300
آخرین قیمت 52200

dvb55
18-01-2024, 12:13
عزیزان مشتاق اماده باشن . فضا عطراگین شده و ....:rolleye:
دوستان بوی خوب فضا رو که حس می کنید به نفس کشیدن ادامه دهید:rolleye::rolleye:

Scale
18-01-2024, 21:27
دوستان بوی خوب فضا رو که حس می کنید به نفس کشیدن ادامه دهید:rolleye::rolleye:

تنفس بین این ملت حال ادم رو بد می کنه...........

به نظر شما در میان مدت یعنی حدودا تا 4-الی 6 ماه اینده تا چقدر می ره بالا و ایا سرمایه های ی دیگه ایی که داریم و مبتنی بر دلار نیستند رو تبدیل به چیز های مبتنی بر دلار بکنیم سریع تر ؟ یا فعلا دست نگه داریم ؟

Scale
18-01-2024, 22:18
موقعی که اون پیام قبلی رو فرمودین

رو خط قرمز بودیم

بنده البته سوال کردم که اگر دچار ممکن بودگی بود ببیشتر توضیح بفرمایید که گویا ممکن نبود.......

تشخیصتون ولی درست بود..........کاملا حدود 3 هفته بعد از اون پیام شما شروع کرد به افزایش.........

* البته این نمودار دلار نیست چون خود دلار رو عمدا الکی و تصنعی پایین می زنن یکی از ارز های Peg شده به دلار رو انتخاب کردم نمودارش واقعی باشه

از خط سبز به بعد هم به لحاظ مقیاس زمانی کش آمده یعنی کل منطقه بعد از خط سبر کلا برای یک روز است .........

dvb55
21-01-2024, 21:01
تنفس بین این ملت حال ادم رو بد می کنه...........

به نظر شما در میان مدت یعنی حدودا تا 4-الی 6 ماه اینده تا چقدر می ره بالا و ایا سرمایه های ی دیگه ایی که داریم و مبتنی بر دلار نیستند رو تبدیل به چیز های مبتنی بر دلار بکنیم سریع تر ؟ یا فعلا دست نگه داریم ؟

موقعی که اون پیام قبلی رو فرمودین

رو خط قرمز بودیم
بنده البته سوال کردم که اگر دچار ممکن بودگی بود ببیشتر توضیح بفرمایید که گویا ممکن نبود.......

تشخیصتون ولی درست بود..........کاملا حدود 3 هفته بعد از اون پیام شما شروع کرد به افزایش.........

* البته این نمودار دلار نیست چون خود دلار رو عمدا الکی و تصنعی پایین می زنن یکی از ارز های Peg شده به دلار رو انتخاب کردم نمودارش واقعی باشه

از خط سبز به بعد هم به لحاظ مقیاس زمانی کش آمده یعنی کل منطقه بعد از خط سبر کلا برای یک روز است .........

سلام
من نه تحلیل گر اقتصاد هستم و نه رشته تحصیلی ام اقتصاد و امور مالی بوده. هدف این تاپیک و اون تاپیک قبلی هم فقط حفظ ارزش دارایی بوده.من سیگنال بازار نمی دم. فقط یک توصیه به هموطنان عزیز تا خرخره در گل فرو رفته می تونم بکنم برای حفظ ارزش دارایی خودشون.
بطور کلی :
عدم نگهداری پول ، میان مدت یا بلند مدت بصورت ریال حتی اگه یک میلیون باشه.
راه حل:
تبدیل به ارز دلار یا یورو
تبدیل به طلا اونم فقط دست دوم ، ریزه یا خرده طلا از جای معتبر.سراغ سکه نرین.
موفق و سلامت باشید.

Scale
22-01-2024, 00:45
سلام
من نه تحلیل گر اقتصاد هستم و نه رشته تحصیلی ام اقتصاد و امور مالی بوده. هدف این تاپیک و اون تاپیک قبلی هم فقط حفظ ارزش دارایی بوده.من سیگنال بازار نمی دم. فقط یک توصیه به هموطنان عزیز تا خرخره در گل فرو رفته می تونم بکنم برای حفظ ارزش دارایی خودشون.
بطور کلی :
عدم نگهداری پول ، میان مدت یا بلند مدت بصورت ریال حتی اگه یک میلیون باشه.
راه حل:
تبدیل به ارز دلار یا یورو
تبدیل به طلا اونم فقط دست دوم ، ریزه یا خرده طلا از جای معتبر.سراغ سکه نرین.
موفق و سلامت باشید.

من فقط سوالم اینه که اون زمان خاص که فرمودین و بعدش رشد ناگهانی داشتیم تا حدود 7-8% شما چیز خاصی دیدین که این پیش بینی رو کردین یا نه توصیه کلی بود ؟

اخه اون پیامتون نوشتارش و طرز بیانش به توصیه کلی نمیخورد و به نظر می امد که متوجه چیزی شده بودین

Scale
25-01-2024, 11:14
در تاریخ حکومت این ها فکر نکنم سابقه داشته که قبل از انتخابات هم دلار رو بزارند اینجوری صعود کنه و هم این که دست به اعدام سیاسی بزنن

به نظرم دیگه رهاش کردن یعنی دیگه نیازی به رای ملت ندارند........یعنی دیگه نیازی به پشتوانه مردمی کلا ندارند و فکر می کنم کاملا وارد فاز کره شمالی شدیم....

navidmay
27-01-2024, 12:52
دلار 56 رو هم رد کرد............

dvb55
27-01-2024, 20:04
بازار امکان و پذیرش حدود 60 رو اینور سال براحتی داره :worried: تا چه پیش آید و حجم مورد نیاز کفگیر ته دیگ چه باشد.....:rolleye::rolleye:
امیدوارم اشتباه کنم.:whistle:

Scale
27-01-2024, 21:31
دوستان کریپتو باز

حواستوتو جمع کنید
Tether رو دارند قفل می کنن تو صرافی های داخلی اگر تتر می خاین بخرید از شخی به شخص بخرین یعنی از والت شخصیش به والت شخصی شما منتقل کنه

وگرنه تو صرافیهای داخل بیاد تتر شما............. یکی یکی دارند صرافی های مختلف حساب های تتری رو قفل می کنن و سرمایهتون می مونه دست این حرام زادگان

به دوستای کریپتو بازتون هم بگید که کسی پولش رو از دست نده به خاطر این فلان فلان شده ها

Afshin405
31-01-2024, 03:54
بعضی سایتا قیمت روز دلار رو دیگه نمیزنن!!! یا با موبایل میری توشون فیلتره!!!

ولی ظاهرا قیمت 58000 فعلا باشه و داره نزدیک میشه به 60000

مهمترین دلیلشم مسایل سیاسی به نظر میاد ///

navidmay
08-02-2024, 00:26
قیمت واقعی خیلی بالاتر از ایناست برای دهه فجر این قیمت نگه داشتن و نزدیک انتخاباته!!

dvb55
25-03-2024, 20:51
آمادسازی فضا برای دلار 70 طی فصل بهار. دوستان همون توصیه همیشگی :rolleye:.

dvb55
21-06-2024, 21:11
سلام بر دوستان. دلار پیک هفتاد رو در بهار زد :cool:و دوباره پایین اومد مثل همیشه .

تابستان هوا گرمه اب بیشتر بنوشید و اخبار هواشناسی جهانی رو پیگیر باشید و هشدارهای هواشناسی در مورد احتمال سیل رو جدی بگیرید :rolleye: :rolleye:. امیدوارم حداقل تا پاییز کسی حماقت نکنه.

عقل و خرد یارتان باد.

aryamehr1368
13-07-2024, 20:52
سلام بر دوستان. دلار پیک هفتاد رو در بهار زد :cool:و دوباره پایین اومد مثل همیشه .

تابستان هوا گرمه اب بیشتر بنوشید و اخبار هواشناسی جهانی رو پیگیر باشید و هشدارهای هواشناسی در مورد احتمال سیل رو جدی بگیرید :rolleye: :rolleye:. امیدوارم حداقل تا پاییز کسی حماقت نکنه.

عقل و خرد یارتان باد.
امروز 23 تیر قیمت 57 بود فعلا پوزیده:thumbsdow اومده تا بعد ببینیم پی میشه

ammaold2
07-09-2024, 13:49
دلار در مقابل باقی ارزها رشد داشته. بعد در مقابل ریال پایین اومده؟
دارن دلار میریزن بازار. انواع ارزهای دولتی رو قطع کردن.
فرودگاه امام هر شب حداقل چند میلیون دلار ارز داده میشه به مسافرین. ایام حج سال پیش اومدم هر نفر حدود ۳۰۰ دلار گرفتن. فرودگاه اونقدر شلوغ بود که نمیشد راه بری.

Lar2024
07-09-2024, 14:00
حق نوشتی داداش

aryamehr1368
12-09-2024, 00:57
دلار در مقابل باقی ارزها رشد داشته. بعد در مقابل ریال پایین اومده؟
دارن دلار میریزن بازار. انواع ارزهای دولتی رو قطع کردن.
فرودگاه امام هر شب حداقل چند میلیون دلار ارز داده میشه به مسافرین. ایام حج سال پیش اومدم هر نفر حدود ۳۰۰ دلار گرفتن. فرودگاه اونقدر شلوغ بود که نمیشد راه بری.
مزنه ساندیس با دلار تغییر میکنه؟

dvb55
23-10-2024, 22:30
به زودی رکورد امتیاز فصل زده می شه . شاید استقلال در هفته های اینده بتونه پرسپولیس را ببره (شاید) ولی پدیده لیگ ملوانه. :rolleye: دوستان همون توصیه همیشگی. عقل و خرد یارتان باد

- - - Updated - - -

aryamehr1368
04-11-2024, 09:20
۵۷ تومنم آرزو شد امروز ۱۴ آبان دلار ۶۹۵۰۰ ،اوضاع کشور جنگی شده احتمالا این قیمت هم آرزو میشه:n25:

Afshin405
04-11-2024, 17:02
​کسی هست یه تحلیلی واسه قیمت دلار تا آخرسال بده؟ ///

dvb55
06-11-2024, 19:02
رکورد فصل هم که زده شد .والا تحلیل چرا ؟ تا قبر آ آ آ . با توجه به عقل ناقص بنده :) روند صعودی خواهد بود. سقف هم آزاد با توجه به همت دوستان در شکستن رکوردها و انجام حرکات محیر العقول:rambo::blink: در عرصه جهانی . تحلیل جایی درسته که مسئله پیچیده باشه . همه ما می دونیم وضعیت بازار و کسب و کار چطور هست اصل داستان ما بعد از استقرار برادر مو قشنگ تعریف خواهد شد.امیدوارم عقلانیت جایگاه خودش رو هر چند مصلحتی برای مدتی پس بگیره.ادمای باهوش و بلد می دونن با ادم کاسب بهتر می شه معامله کرد تا با یه کت و شلواری دانشگاهی و بهتره از الان تماس ها رو گرفت:rolleye: و این اخرین پست من در این تاپیک بود و از نظرات دیگر دوستان استفاده خواهم برد .عقل و خرد یارتان باد

Yamani47
19-11-2024, 14:51
- - - Updated - - -

رکورد فصل هم که زده شد .والا تحلیل چرا ؟ تا قبر آ آ آ . با توجه به عقل ناقص بنده :) روند صعودی خواهد بود. سقف هم آزاد با توجه به همت دوستان در شکستن رکوردها و انجام حرکات محیر العقول:rambo::blink: در عرصه جهانی . تحلیل جایی درسته که مسئله پیچیده باشه . همه ما می دونیم وضعیت بازار و کسب و کار چطور هست اصل داستان ما بعد از استقرار برادر مو قشنگ تعریف خواهد شد.امیدوارم عقلانیت جایگاه خودش رو هر چند مصلحتی برای مدتی پس بگیره.ادمای باهوش و بلد می دونن با ادم کاسب بهتر می شه معامله کرد تا با یه کت و شلواری دانشگاهی و بهتره از الان تماس ها رو گرفت:rolleye: و این اخرین پست من در این تاپیک بود و از نظرات دیگر دوستان استفاده خواهم برد .عقل و خرد یارتان باد

ما اگر نظر می تونستیم بدیم در این زمینه که نمی عامدیم نظر شما رو بخونیم

ما رواز نظرات خود بی نصیب نزارید برادر من

radarz
20-11-2024, 09:48
شانس اوردیم دلار 200 تومن نیس ... با این وضع رکود کشور مسئولین واقعا لطف کردن دلار رو 70 تومن تثبیت کرد !!! این کشور انقدر ریسک پذیر نیست با دو تا موشک زدن کلی قیمتا نوسان پیدا میکنه

aryamehr1368
30-12-2024, 23:15
۵۷ تومنم آرزو شد امروز ۱۴ آبان دلار ۶۹۵۰۰ ،اوضاع کشور جنگی شده احتمالا این قیمت هم آرزو میشه:n25:
70 تومنم آرزو شد دلار 81, ده روز از زمستون رفت و ده روز دیگه ترامپ میاد با اون تیم ضد ایرانی که بسته اوضاع اقتصادی احتمالا متشنج بشه :wac:

Yuri Gagarin
04-01-2025, 18:17
ترامپ ضد ایرانی نیست

ضد حروم زاده است..البته خودش هم آدم سالمی نیست ها کلا سیاست مدار سالم وجود خارجی نداره

ولی ترامپ باز یه جو معرفت و شعور داره

- - - Updated - - -

ترامپ ضد ایرانی نیست

ضد حروم زاده است..البته خودش هم آدم سالمی نیست ها کلا سیاست مدار سالم وجود خارجی نداره

ولی ترامپ باز یه جو معرفت و شعور داره

aryamehr1368
11-01-2025, 21:49
در سیاست هیچ چیزی ب اسم معرفت و شعور وجود نداره فقط منافعه ک ارزش داره در کل بین بایدن و ترامپ در سیاست آمریکا هیچ فرقی نیست یکی با جنگ منافع آمریکارو میبره جلو یکی با فشار اقتصادی و تحریم

aryamehr1368
22-01-2025, 13:50
دلار ۸۳ هزارتومن رو تاچ کرد ترامپ هنوز فشارهای اقتصادی و شاید نظامی رو بر ایران وارد نکرده و چشم انداز توافق دیده نمیشه

navidmay
03-02-2025, 08:00
دلار دیروز آخرین قیمت 85200. برای دهه فجر قیمت را پایین نگه داشتند تا قدرت نمایی کنند به کشور های منطقه! تا پایان سال 100 را فتح میکند

radarz
03-02-2025, 10:20
حضرت ولی امر مسلمین هر دو جهان ی :king: مرگ بر آمریکا :king: گفت دلار 83 تومنی شوت رفت رو 85 :rambo:

aryamehr1368
06-02-2025, 13:25
70 تومنم آرزو شد دلار 81, ده روز از زمستون رفت و ده روز دیگه ترامپ میاد با اون تیم ضد ایرانی که بسته اوضاع اقتصادی احتمالا متشنج بشه :wac:
با امضای فرامین فشار اقتصادی ترامپ دلار ۸۶ تومن رو تاچ کرد ۸۶ سقف مقاومتی بسیار مهمیه اگه بشکنه تثبیت کنه هدف ۹۳ هزار تومنه من الله واسکازین

aryamehr1368
09-02-2025, 13:26
81 هم آرزو شد دلار ۹۲ تومن علاوه بر تحریم با سخنرانی ترامپ و مذاکره نمیکنیم از این ور ،سایه جنگ روی ایران بعد از سال ۶۷ سنگینی میکنه روزای اقتصادی بسیار سختی در پیشه و حتی برای حفظ پرستیژ تا ۲۲ بهمن هم نتونستن دلار نگه دارن

radarz
09-02-2025, 19:02
81 هم آرزو شد دلار ۹۲ تومن علاوه بر تحریم با سخنرانی ترامپ و مذاکره نمیکنیم از این ور ،سایه جنگ روی ایران بعد از سال ۶۷ سنگینی میکنه روزای اقتصادی بسیار سختی در پیشه و حتی برای حفظ پرستیژ تا ۲۲ بهمن هم نتونستن دلار نگه دارن

:rambo: بشمار :rambo:

Yuri Gagarin
10-02-2025, 08:52

دیشب به مناسبت سالگرد روزی که بر ما چیره شدن چشن گرفته بودن
تا روزی که خون اینها و امثال اینها روی زمین جاری نشده همینه وضعیت

اینها موجوداتی نیستند که بشر باشند و بشه باهاشون مثل انسان رفتار کرد

radarz
10-02-2025, 10:39
شب 22 بهمن به جای الله اگیر باید می گفتیم :

" کمک " :rambo:

aryamehr1368
21-02-2025, 02:03
دلار ۹۴ تومن رو تاچ کرد و هدف بعدیش ۹۷ تومنه سرعت حرکتش تو اسفند با جلسه شورای حکام احتمالا تندتر هم بشه بخصوص زمزمه های اسنپ بک یا فعالسازی مکانیسم ماشه هم شنیده میشه

aryamehr1368
17-03-2025, 19:33
دلار ۹۴ تومن رو تاچ کرد و هدف بعدیش ۹۷ تومنه سرعت حرکتش تو اسفند با جلسه شورای حکام احتمالا تندتر هم بشه بخصوص زمزمه های اسنپ بک یا فعالسازی مکانیسم ماشه هم شنیده میشه
دلار ۹۵ رو تاچ کرد،پیرمرد قصه ما جنگ رو انتخاب کرده و ترامپ هم قشنگ توپش پره ،سال ۴۰۴ با همه سختی ها ممکنه سال آزادی باشه امیدوارم، پیشاپیش سال نو مبارک

aryamehr1368
28-03-2025, 01:49
دلار با سنگین شدن سایه جنگ وارد کانال ۱۰۴ تومن شده طبق شنیده ها اگه ۱۰۷ رو رد کنه سقف تاریخی ۳۰ ساله خودش رو میشکونه و وارد ونزوئلایی شدن اقتصاد میریم سالی که نکوست از بهارش سابیده شدیم

maziar2267
28-03-2025, 22:48
قیمت ها لحظه ای شده

aryamehr1368
12-06-2025, 23:54
دلار ۹۵ رو تاچ کرد،پیرمرد قصه ما جنگ رو انتخاب کرده و ترامپ هم قشنگ توپش پره ،سال ۴۰۴ با همه سختی ها ممکنه سال آزادی باشه امیدوارم، پیشاپیش سال نو مبارک
با تصویب قطعنامه و پیرمرد کوتاه نیای قصه ما روند افزایش دلار دوباره برگشته مرداد ماه احتمالا با این روند مکانیسم ماشه فعال بشه ,باید دید

aryamehr1368
17-06-2025, 23:52
و جنگ را انتخاب کرد

epsi1on
18-06-2025, 10:50
نمیدونم چرا سایت نوبیتکس برای من باز نمیشه. برای شما هم همینطوره؟

epsi1on
18-06-2025, 11:04
ظاهرا نوبیتکس توسط گروه گنجشک پرنده (گروه اسراییلی) هک شده:

- صرافی «نوبیتکس» هک شد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- اطلاعیه صرافی نوبیتکس درباره هک زیرساخت‌هایش (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D9%87%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%DB%B2%DB%B8-%D8%AE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B4)

توی خبر گفته شده سایت نوبیتکس هک شده و نوبیتکس هم همه‌ی مسئولیت رو به عهده گرفته و گفته جای نگرانی نیست.

روانپریش
05-07-2025, 03:48
بچه ها بهترین مدل دلار برای خرید چی هست؟

radarz
05-07-2025, 14:53

یکی از این دو :
۱. نوع اسکناس دلار
۲. روش یا مدل خرید دلار (دولتی، آزاد، سرمایه‌گذاری)
بیایم هر دو رو بررسی کنیم
انواع اسکناس دلار برای خریددر بازار ایران ، چند مدل اسکناس دلار وجود داره که هر کدوم ویژگی خاص خودش رو داره :

نوع دلار
ویژگی‌ها
مناسب برای

دلار آبی (Blue Seal)
چاپ قدیمی‌تر، کیفیت بالا، محبوب در بازار
سرمایه‌گذاری بلند مدت

دلار سبز یا سفید (Green/White Seal)
چاپ جدیدتر، رایج‌ تر، ارزش اسمی مشابه
معاملات روزمره

دلار بانکی یا حواله‌ای
بدون اسکناس ، انتقال از طریق بانک یا صرافی
خریدهای بین‌ المللی

دلار آبی معمولاً محبوب‌ تره چون اعتبار بیشتری داره و در بازار راحت‌تر خرید و فروش می‌ شه
بهترین روش خرید دلار در ایرانبرای خرید امن و قانونی دلار، این گزینه‌ها رو داری :

صرافی‌های مجاز : امن‌ترین و قانونی‌ترین روش. نرخ‌ها شفاف‌ترن و تحت نظارت بانک مرکزی هستن
بازار آزاد: نرخ‌ ها متغیرن ، ولی ریسک بیشتری داره
پلتفرم‌های آنلاین معتبر: مثل سهل‌ پرداخت ، که امکان خرید سریع و امن رو فراهم می‌ کنن

نکته مهم برای سرمایه‌گذاریاگه هدفت سرمایه‌ گذاریه، باید به این موارد توجه کنی :

نرخ بهره جهانی (مثلاً تصمیمات فدرال رزرو آمریکا)
تورم داخلی و خارجی
نوسانات سیاسی و اقتصادی

تحلیل بازار و انتخاب زمان مناسب خرید، می‌تونه سودت رو چند برابر کنه

- - - Updated - - -

یکی از این دو :
۱. نوع اسکناس دلار
[h=3]

روانپریش
20-07-2025, 08:47
یکی از این دو :
۱. نوع اسکناس دلار
������ انواع اسکناس دلار برای خرید

در بازار ایران ، چند مدل اسکناس دلار وجود داره که هر کدوم ویژگی خاص خودش رو داره :

نوع دلار
ویژگی‌ها
مناسب برای

دلار آبی (Blue Seal)
چاپ قدیمی‌تر، کیفیت بالا، محبوب در بازار
سرمایه‌گذاری بلند مدت

دلار سبز یا سفید (Green/White Seal)
چاپ جدیدتر، رایج‌ تر، ارزش اسمی مشابه
معاملات روزمره

دلار بانکی یا حواله‌ای
بدون اسکناس ، انتقال از طریق بانک یا صرافی
خریدهای بین‌ المللی

دلار آبی معمولاً محبوب‌ تره چون اعتبار بیشتری داره و در بازار راحت‌تر خرید و فروش می‌ شه

������ بهترین روش خرید دلار در ایران

برای خرید امن و قانونی دلار، این گزینه‌ها رو داری :

صرافی‌های مجاز : امن‌ترین و قانونی‌ترین روش. نرخ‌ها شفاف‌ترن و تحت نظارت بانک مرکزی هستن
بازار آزاد: نرخ‌ ها متغیرن ، ولی ریسک بیشتری داره
پلتفرم‌های آنلاین معتبر: مثل سهل‌ پرداخت ، که امکان خرید سریع و امن رو فراهم می‌ کنن

������ نکته مهم برای سرمایه‌گذاری

اگه هدفت سرمایه‌ گذاریه، باید به این موارد توجه کنی :

نرخ بهره جهانی (مثلاً تصمیمات فدرال رزرو آمریکا)
تورم داخلی و خارجی
نوسانات سیاسی و اقتصادی

تحلیل بازار و انتخاب زمان مناسب خرید، می‌تونه سودت رو چند برابر کنه

- - - Updated - - -

یکی از این دو :
۱. نوع اسکناس دلار
[h=3]

سلام دوست عزیز بهترین گزینه برای خرید و فروش صد دلاری هست یا مبلغ های کمتر هم میشه به صورت اسکناس بخریم؟مثلا ده دلاری یا یه دلاری؟

aryamehr1368
30-07-2025, 19:15
اینو من تو بهمن پارسال نوشتم ک جنگ شروع نشده بود وخیلی ها میگفتن جنگ نمیشه و اسرائیل وایران برای هم مکملند,مکانیسم ماشه در حال فعال شدنه قیمت دلار تقریبا 90 هزارتومنه اوضاع اقتصادی همونطور ک گفتم بسیار داغون شده بازار رکود بسیار شدیده بورس درحال سقوطه و سیگنالهای دوطرف هیچ نشانه ای از صلح یا ادامه آتش بس توش نیست امیدوارم حسم نسبت ب شروع دوباره جنگ اشتباه باشه و حتی شروع اعتراضات خیابانی امروز 8 مرداد