ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام کارت فعال است؟

valas
24-03-2023, 13:30
با سلام.

رو سیستم دسکتاپ، یک کارت گرافیک مجزا نصب هست.

تو کنترل پنل، زیر منوی Display Adapters این گزینه ها مشاهده می شه:

AMD Radeon (TM) R7 350X
Intel(R) HD Graphics 530

خب، اولی کارت گرافیک مجزا هست و دومی آنبرد. سوالات زیر مطرح هست:

1- چطور بفهمم کدام فعاله و نرم افزارها از کدوم دارن استفاده می کنند؟
2- آیا می تونم بین اونها سوئیچ کنم؟
3- کارت گرافیک مجزا، یک پورت خروجی DVI داره پشت کیس.
حالا وقتی کابل مانیتور به پورت VGI متصل به مادربورد وصل می شه،
آیا خود به خود کارت گرافیک مجزا از مدار خارج می شه؟

با تشکر از دوستان.

Amir rza
25-03-2023, 21:56
سلام.
1- هر دو با هم فعال اند وقتی هر دو رو در Display Adapters میبینید، معمولا ویندوز کارت مجزا رو برای اجرای برنامه ها ارجعیت میده. (مگر اینکه تنظیماتش رو تغییر داده باشید)
2- برای سوییچ و اینکه تعریف کنید هر نرم افزار از کدوم گرافیک استفاده کنه، این لینک رو ببینید: اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3- خیر. بستگی به مادربردتون داره. اگه میخواد غیرفعالش کنید بهتره تو بایوس چک کنید که گرافیک pcie غیرفعال باشه. (پیشنهاد نمیکنم بهتره هر دو فعال باشند)

valas
26-03-2023, 00:15
با تشکر
ولی از جواب سوال سوم تعجب می کنم.
چطور ممکنه پورت خروجی کارت گرافیک به مانیتور وصل نباشه ولی کارت عملکرد داشته باشه!؟

shabnam1986
26-03-2023, 11:30
با تشکر
چطور ممکنه پورت خروجی کارت گرافیک به مانیتور وصل نباشه ولی کارت عملکرد داشته باشه!؟

من سیستم نسل 4 و گرافیک 1070 دارم بصورت پیش فرض تا وقتی گرافیک رو مین سواره گرافیک آن بورد غیرفعاله و گزینه ای در بایوس وجود نداره ک بشه آنبورد رو فعال کرد یا سوئیچ کرد
این گزینه معمولا تو لپ تاپ ها فعاله

Amir rza
26-03-2023, 13:13
با تشکر
بستگی به ساپورت مادربرد و درایور گرافیک داره.
شدنش میشه. مثلا شنیدم که حتی بعضی از کارت های ماینیگ انویدیا که اصلا پورت خروجی ندارند رو با درایور مود شده از طریق پورت آنبرد استفاده کرد! (از گرافیک داخلی تصویر میگیرد ولی برنامه یا بازی از کارت خارجی استفاده میکنه)