مشاهده نسخه کامل
: خرید یورو دولتی
روانپریش
27-01-2023, 02:31
سلام دوستان
جدیدا دولت نفری 5000 یورو به هر شخص میده زیر قیمت بازار ایا گرفتنش و بعدش فروشش سود داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
Reza31001
27-01-2023, 10:05
بله سود داره
هر یورو (دلار) رو میتونید بسته به جو بازار 500 الی 2 تومن گرونتر از قیمت خرید بفروشید
سلام دوستان
جدیدا دولت نفری 5000 یورو به هر شخص میده زیر قیمت بازار ایا گرفتنش و بعدش فروشش سود داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
نگیر ممکنه یارانه ات قطع بشه چون پول زیادی رد و بدل میشه در سال همین باعث میشه یارانه ات قطع بشه
لیونل_مسی
28-01-2023, 09:32
همه کارشناس ها گفتن حفظ ارزش پول هست
نه سود آنچنانی
مگه اینکه خانوم باشی و کسی داشته باشی خوب ازت برداره .
سود یعنی اینکه باسه یه کاری از یکی سکه امامی بگیری و بفروشی سود خالس ...
Spectero
28-01-2023, 11:49
خب این ارز دولتی فقط یورو هست یا دلار هم می دن؟ دوم اینکه "دلار توافقی" که چند هزاری ارزون تر از دلار آزاد بازار بود جمع شد رفت پی کارش، آیا این ارز دولتی (نمی دونم یورو هست یا دلار هم می دن) آیا سقف داره و چقدره؟ چطوری و از کجا باید خرید؟
لیونل_مسی
28-01-2023, 13:09
فقط یورو هست ، به خاطر افت ارزش یورو و قیمت فقط کمی بیشتر از دلار ، دوستان بازاری میگن یورو دلاری
به خاطر اینکه شما بری تو صف و نری تو خیابون ... فقط قیل از ماه مبارک محرم و رمضان زود برید بخرید تا تعطیل نشده
یورو نفتی و گازی
چند هزار تومن ارزون تر میدن میرید یه کم بالاتر همون رو چند هزار تومن گرون تر میفروشید .
این میشه دانش بنیان
5000 یورو به ازا هر نفر
کارت ملی میخواد و سیم کارت
لیونل_مسی
28-01-2023, 13:11
دلار توافقی نبود
نیمایی بود هنوز هم هست 28500 تومن .
لیونل_مسی
28-01-2023, 13:20
دلار نرخ دولتی باسه اینه که کسایی که دستگاه عریض و طویل حکومتی آویزون هستن بگیرن آیفون وارد کنن بفروشن
اینم همونه منتهی اختلاف چند هزار تومنه باسه مردم عادی که میرن تو صف یقه هم دیگرو میگیرن
Spectero
28-01-2023, 14:34
دلار توافقی نبود
نیمایی بود هنوز هم هست 28500 تومن .
توافقی گرفتم 39200 و نیمایی چیز دیگه هست لیونل مسی جان. اینی که میگم رو ثبت نام کردم و سه چهار تومن ارزون تر از بازار 700 دلار خریدم که بعد از شانس من تعطیل شد رفت پی کارش. برای حفظ ارزش پولم خریدم نه اینکه بخرم بفروشم و بعد برم با شماره یکی بخرم و بفروشم و ....
شاید برم از بازار دلار آزاد بخرم و نگه دارم و حتما اون طرف سال همه چیز گرون میشه و دلار هم اولیش هست. باز هم آزاد بخرم در آینده اگر سود کمی هم بکنم حداقل پول اولیهام ذوب نشده تا ببینیم بعدش چه بلایی قراره سرمون بیاد!
روانپریش
31-01-2023, 04:04
توافقی گرفتم 39200 و نیمایی چیز دیگه هست لیونل مسی جان. اینی که میگم رو ثبت نام کردم و سه چهار تومن ارزون تر از بازار 700 دلار خریدم که بعد از شانس من تعطیل شد رفت پی کارش. برای حفظ ارزش پولم خریدم نه اینکه بخرم بفروشم و بعد برم با شماره یکی بخرم و بفروشم و ....
شاید برم از بازار دلار آزاد بخرم و نگه دارم و حتما اون طرف سال همه چیز گرون میشه و دلار هم اولیش هست. باز هم آزاد بخرم در آینده اگر سود کمی هم بکنم حداقل پول اولیهام ذوب نشده تا ببینیم بعدش چه بلایی قراره سرمون بیاد!
دلار سفید بهتون دادن یا آبی؟
Spectero
31-01-2023, 13:22
دلار سفید بهتون دادن یا آبی؟
اون موقع من 700 دلار خریدم و همه رو سفید داد. البته بقیه مبلغ بالاتر می خواستن که بهشون بعد از گرفتن پول و دادن فاکتور می گفت یه ساعت دیگه بیائید. نمی دونم آیا به اونها هم همه رو سفید داد یا قاطی. دوستم هم خریده بود بیشترش جدید بود و چند تایی سفید. البته الان که دلار توافقی جمع شد رفت و دیگه نباید بهش فکر کرد. به نظرم تا بیشتر پولمون دود نشده نرفته هوا؛ از بازار آزاد بخریم اونطرف سال صد در صد دلار و همه چیز دیگه گرون خواهد شد. شش ماه و یک سال آینده بعید هست دلار همین 42 -43 الان بمونه. حداقل ارزش همین ریال آشغال که با بدبختی بدست آوردیم رو حفظ کنیم ببینیم چی میشه و اگر هم کمی سود کردیم هم چه بهتر؛ وگرنه با خرید دلار و فروشش زندگیمو عوض نمیشه مگر حکومتی باشیم که دلار دولتی زیاد بخریم دو بازار آزاد بفروشیم.
این هفته یا هفته بعد میرم یه 3 - 4 هزار دلار می خرم به شرطی که همه رو آبی بده. در ضمن نگران دلار سفید هم زیاد نباشید ولی کمی ارزون تر موقع فروش ازتون بر می دارن. البته اگر قصد خرید دلار دارید حتما تاکید کنید آبی باشه و بعد بخرید. هم امنیتش بهتره هم ارزون تر نمی فروشید. حتما هم از صرافی های معتبر که بانک مرکزی تاکید کرده بخرید تا از کنار خیابون و دلار فروش ها.
حس من بهم می گه هر چیزی که ......................هر چیزی که این حکومت تبلیغشو می کنه حتما و یقینا برا ما ضرره ولو ظاهرش این باشه که سود داره
والا تو این وضعیت بی پولی کم بود بودجه دولت برا چی میان همچین کاری می کنن ؟؟؟ قطع به یقین بدونید حتما یه کاسه ایی زیر نیم کاسشونه مگه اینها تا حالا 1 بار هم شده کاری کنن که به سود مردم باشه که الان دفعه دومشون باشه ؟ مگه میشه اصلا
حتما یه نقشه ایی کشیدن که تهش ما متضرر بشیم و اون ها سود کنن شک نکنید
Spectero
01-02-2023, 21:15
حس من بهم می گه هر چیزی که ......................هر چیزی که این حکومت تبلیغشو می کنه حتما و یقینا برا ما ضرره ولو ظاهرش این باشه که سود داره
والا تو این وضعیت بی پولی کم بود بودجه دولت برا چی میان همچین کاری می کنن ؟؟؟ قطع به یقین بدونید حتما یه کاسه ایی زیر نیم کاسشونه مگه اینها تا حالا 1 بار هم شده کاری کنن که به سود مردم باشه که الان دفعه دومشون باشه ؟ مگه میشه اصلا
حتما یه نقشه ایی کشیدن که تهش ما متضرر بشیم و اون ها سود کنن شک نکنید
شکی نیست و دیگه همه می دونن یه مشت دزد و کلاهبردار بازار اقتصاد ایران رو به سود جیب خودشون و ضرر مردم می چرخونن ولی چاره چیه که ریال به قعر جدول رتبه بی ارزش ترین پول دنیا سقوط کرده و دارایی و پول مردم جلوی چشمشون داره آتیش می گیره و هر روز فقیرتر میشیم. باز اگر طلا و دلار بخریم به این امید که همین اندک پس اندازهامون بی ارزش تر نشه کور سوی امیدی داریم وگرنه این حکومت یه ریال سود به مردم عادی نمیده و جلوی یه مشت جیرهخوار بلا نسبت سگ و شغال یه استخونی پرت میکنه تا مردم عادی فقیر عاصی رو گاز بگیرند!
navidmay
02-02-2023, 11:59
آخرین قیمت دلار 45000
شکی نیست و دیگه همه می دونن یه مشت دزد و کلاهبردار بازار اقتصاد ایران رو به سود جیب خودشون و ضرر مردم می چرخونن ولی چاره چیه که ریال به قعر جدول رتبه بی ارزش ترین پول دنیا سقوط کرده و دارایی و پول مردم جلوی چشمشون داره آتیش می گیره و هر روز فقیرتر میشیم. باز اگر طلا و دلار بخریم به این امید که همین اندک پس اندازهامون بی ارزش تر نشه کور سوی امیدی داریم وگرنه این حکومت یه ریال سود به مردم عادی نمیده و جلوی یه مشت جیرهخوار بلا نسبت سگ و شغال یه استخونی پرت میکنه تا مردم عادی فقیر عاصی رو گاز بگیرند!
100% دوست گرامی کاملا ریال ایران سال هات کم ارزترین پول دنیاست تو اسیت ها برید همه نوشته کم ارزش ترین پول دنیاست
منتهی...............منتهی
منتهی تازه با نرخ رسمی ................یعنی دلار 4200 تومنی زده کم ارزش ترین بد بخت ها خبر ندارند اون نرخ نرخ رسمیه و اعتباری نداره و ریال ایران الان یک چهل و پنجم دلار امریکا است....؟؟؟ ایا نه..................
ریال ایران یک چهارصد و پنجاه هزارم دلار امریکاست به عبارتاَ اُخری یک ریال برابر با 0.000002 دلار امریکا است
تو م ولیعصر دیوار نگاره زدن که اعتبارش به اراده هاست........................
یکی نیست بگه بدبخت ها...............................خاک دو عالم تو سرتون بخوره اون پوله که گذاشتین و 4 تا صفر داره معادل 2 سنت امریکاست.............
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tn6hEzk6_bgErF2sv6O9oWvvk,/xBGFfi7cCG5F.jpg
می فهمی 2 سنت......................نمی فهمند که به قران..............شعور داشتند چیزی رو می تونستند بفهمند که اعتقادات مذهبی کورشون نمی کرد که.......
موقعی که مملکت را تحویل گرفتند این عزیزان و گرامیان این اسکناسه 142 دلارو هشتاد و پنج سنت بوده............................الان کردنش 2 سنت................
من صحبتم این نیست که نرین بگیرید که برادر من می گم از دست این ها نگیرید دست ایها حرام است یعنی هر چیزی که از دست این ها بیاید یک جور هایی می خواهند مردم را شریک کنند در کار های خود و مطمئننا هم نقشه ها کشیده اند برای مردم
Spectero
03-02-2023, 20:17
من صحبتم این نیست که نرین بگیرید که برادر من می گم از دست این ها نگیرید دست ایها حرام است یعنی هر چیزی که از دست این ها بیاید یک جور هایی می خواهند مردم را شریک کنند در کار های خود و مطمئننا هم نقشه ها کشیده اند برای مردم
همه فرمایش شما هم درست و بحثی ندارم. ولی منظور شما از دست اینها (حاکمان ظالم و دزد) کدوم پول هست؟ آیا منظور جنابعالی "دلار توافقی" یا همین ارز مثلا 5 هزار یورویی هست که قرار بدن و بعد زیرش زدن و صرافیها هم زیر بار نمی دن و معلوم نیست چه نقشهای کشیدن؟
الان اینها با گرون کردن دلار همه جا رو آلوده کردن. اگر من از صرافی هم دلار آزاد بخرم باز دارم پول به جیب بانک مرکزی دزد و دلال میدم و بانک و نظام هم از صرافی میکنه و صرافی هم سود خودش رو میگیره. سکه و طلا و ماشین و باقی چیزها هم همینه. هر چیری خرید کنیم که ریال پست از زباله تو سطل بیشتر دود نشه باز اون کالا و جنس اول سودش به جیب ظالمان میره.
راه چاره چیه؟ من الان قصد دارم برم دلار آزاد بخرم؛ شنیدم صرافی ها فروش ندارن و اگر هم بفروشن دلار قدیمی یا سفید می فروشن که بعدا شما بخواهید بفروشید به سختی می خرن و اگر هم بخرن هر 100 دلار 30 هزار تومن ارزون تر بر می دارن. سکه و طلا هم باز گرون هست و داستان حباب و ....
راهها رو هم جوره بستن که ضرر کنیم و نه سود نکنیم و همین سرمایه هم ریالی دستمون رو هم یه جوری کمتر و کمتر بشه.
همه فرمایش شما هم درست و بحثی ندارم. ولی منظور شما از دست اینها (حاکمان ظالم و دزد) کدوم پول هست؟ آیا منظور جنابعالی "دلار توافقی" یا همین ارز مثلا 5 هزار یورویی هست که قرار بدن و بعد زیرش زدن و صرافیها هم زیر بار نمی دن و معلوم نیست چه نقشهای کشیدن؟
الان اینها با گرون کردن دلار همه جا رو آلوده کردن. اگر من از صرافی هم دلار آزاد بخرم باز دارم پول به جیب بانک مرکزی دزد و دلال میدم و بانک و نظام هم از صرافی میکنه و صرافی هم سود خودش رو میگیره. سکه و طلا و ماشین و باقی چیزها هم همینه. هر چیری خرید کنیم که ریال پست از زباله تو سطل بیشتر دود نشه باز اون کالا و جنس اول سودش به جیب ظالمان میره.
راه چاره چیه؟ من الان قصد دارم برم دلار آزاد بخرم؛ شنیدم صرافی ها فروش ندارن و اگر هم بفروشن دلار قدیمی یا سفید می فروشن که بعدا شما بخواهید بفروشید به سختی می خرن و اگر هم بخرن هر 100 دلار 30 هزار تومن ارزون تر بر می دارن. سکه و طلا هم باز گرون هست و داستان حباب و ....
راهها رو هم جوره بستن که ضرر کنیم و نه سود نکنیم و همین سرمایه هم ریالی دستمون رو هم یه جوری کمتر و کمتر بشه.
ای کاش جنگ هسته ایی بشه تو دنیا بزنن اصلا کل این جهان رو نابود کنن راحت بشیم ما...................
من نمی دونم ما چه گناهی کرده بودیم به در گاه خدا ما رو تو این دنیا فرستادن تو این مملکت
navidmay
05-02-2023, 08:53
ای کاش جنگ هسته ایی بشه تو دنیا بزنن اصلا کل این جهان رو نابود کنن راحت بشیم ما...................
من نمی دونم ما چه گناهی کرده بودیم به در گاه خدا ما رو تو این دنیا فرستادن تو این مملکت
داداش چرا اینقدر انرژی منفی میدی. به آینده امیدوار باش
NinjaLord
05-02-2023, 12:51
ریال و دلار و یورو و هر کاغذ بی ارزش دیگری واقعا چه ارزشی دارد وقتی طلا هست؟ خیلیها هستند که کلا از پول هیچ مملکت و دولتی استفاده نمیکنند و فقط با طلا خرید و فروش انجام میدهند مخصوصا در همین ایران که سکه طلای امامی حتی به سوپری محل بدهید برای خرید بشما نه نمیگوید! در کل فقط طلا هست که در این اوضاع تورم جهانی ارزش خرید و فروش مخصوصا سرمایه گزاری دارد یعنی شما کالایی هم با طلا نخرید ارزش اون طلای شما با گذشت زمان نسبت به تورم کم ارزش نمیشود! دلیل گرانتر شدن طلا همین است دقیقا پولی که همه کشورهای دنیا و مردم دنیا آنرا قبول دارند
در اصل سرمایهدارها بسمت سرمایه گزاری روی طلا میروند و فقرا و بیچاره ها را بسمت خرید و فروش کاغذ هدایت میکنند
الان هم که حتی دیگر نمیخواهند کاغذ حیف و میل بکنند بسمت پول الکتریکی رفته اند ! یعنی طرف بدون هیچ پشتوانه 10 تا دکمه 9 میزنه پول خلق میکنه واسه مردم
داداش چرا اینقدر انرژی منفی میدی. به آینده امیدوار باش
به چیش و کجاش امیدوار باشیم ؟
navidmay
12-02-2023, 17:40
کسی هست تا حالا 5000 یورو سهمیه ای رو گرفته باشه؟
لیونل_مسی
13-02-2023, 11:02
احتمالا جمش کردن
22 به*من که تموم شد
غاراشمیشات هم که خوابید
اگر هم بدن با کلی منت و ناز و کرشمه میدن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.