مشاهده نسخه کامل
: دمای بالای rx 580
سلام در حالت دیفالت و بدون اورکلاک و با وجود تنظیم فن دما هنگام تست فورمارک در عرض 30 ثانیه از 85 c هم عبور میکنه.خمیر سیلیکون کولرمستر زدم یه مقدار بهتر شد ولی اللان دوباره دماش بالاست.با آندرولت تونستم یک دماشو پایین بیارم. بنظرتون اگه پدهای مموری و خازنها رو عوض کننم تاثیری داره؟ لطفا اساتید راهنمایی کنید
در ضمن کارتم xfx rx580 8gb هستش
shabnam1986
27-01-2023, 19:44
سلام
از اول دست خودتون بوده؟
580 ی دوره ای برای ماین خیلی استفاده میشد آخه
سلام
از اول دست خودتون بوده؟
580 ی دوره ای برای ماین خیلی استفاده میشد آخه
سلام
نه دست دوم خریدمش. فنش هم تو یه سرعتایی نویز خاصی داره.صدای غژغژ میده!:worried:
لیونل_مسی
28-01-2023, 09:36
تست اورکلاک شاید معیار خوبی نباشه
خیلی چیزها با یه درایور جدید حل میشه
مثلا باسه کارت 5700xt مشکل دما داره
ولی یه درایور جدید زدن ، اف پی اس را میاره پایین عوضش مشکل دما را حل میکنه .
shabnam1986
28-01-2023, 10:52
تست اورکلاک شاید معیار خوبی نباشه
خیلی چیزها با یه درایور جدید حل میشه
مثلا باسه کارت 5700xt مشکل دما داره
ولی یه درایور جدید زدن ، اف پی اس را میاره پایین عوضش مشکل دما را حل میکنه .
اینایی ک میگی درسته اما کارت ماین شده اصلا pcb هاشون در اثر حرارت زرد میشه بس ک رسشون رو کشیدن تست اورکلاک واسه تشخیص خوبه
اینایی ک میگی درسته اما کارت ماین شده اصلا pcb هاشون در اثر حرارت زرد میشه بس ک رسشون رو کشیدن تست اورکلاک واسه تشخیص خوبه
بنظرتون تعویض پدها میتونه تاثیر گذار باشه؟در ضمن زمانی که کارت رو واسه تعویض خمیر باز کردم برد رنگ طبیعی داشت و هیت سینک هم همینطور.راستی فن کارت گرافیک هم صدای غیر طبیعی تو سرعتای بالاتر داره میتونه مشکل بخاطر فن باشه؟ دما در حالت idle حدودا 30 درجه هست.
shabnam1986
28-01-2023, 11:39
بنظرتون تعویض پدها میتونه تاثیر گذار باشه؟در ضمن زمانی که کارت رو واسه تعویض خمیر باز کردم برد رنگ طبیعی داشت و هیت سینک هم همینطور.راستی فن کارت گرافیک هم صدای غیر طبیعی تو سرعتای بالاتر داره میتونه مشکل بخاطر فن باشه؟ دما در حالت idle حدودا 30 درجه هست.
من زیاد وارد نیستم دوستانی ک وارد هستن بیان نظر بدن بهتره گرامی...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.