مشاهده نسخه کامل
: مشورت بسیار مهم در مورد خرید مودم هوآوی مدل B622
Ariya2009
07-01-2023, 04:01
با سلام و احترام ،
دوستان مختصر و مفید !
در مورد خرید مودم سیم کارتی خیلی تو سایت های ایرانی و حتی خارجی تحقیق کردم !
اکثرا گفته بودند اگه میخواهید مودم سیم کارتی با کیفیت عالی و عاقبتی بخرید حتما فقط B622 بخرید !
تست سرعت مودم هم طبق کلیپ های مختلف خیلی بیشتر از دیگر مودم ها بود ،
میخواستم ببینم نظر شما دوستان عزیز در مورد خرید این مودم چیه ؟
قیمت مهم نیست !
یک دنیا ممنونم.
Ariya2009
11-01-2023, 21:19
با سلام و احترام ،
دوستان نظر یا پیشنهادی ندارند ؟
ممنونم.
لیونل_مسی
11-01-2023, 22:45
سلام دوست من
اگر این b622 همونیه که دوست گرامی شبنم چند تا پست پایین تر اشاره کردن ...
یک - این مودم به سفارش یه شرکت تلکام افریقایی ! هووای ساخته . اونم سودان جنوبی !
حالا چرا به شما گفتن سرعت بالا میده احتمالا میخوان بکنن تو پاچه تان
دو - اگر خواستید بخرید به احتمال زیاد مثل اگثر قریب به اتفاق مودم های هووای 3500 ایرانسل را ساپورت نمیکنه و اگر به فکر تی دی هستید .. فقط 2600
واژه کلیدی : هووای ماشین پول سازی حزب کمونیست چین
سه - اگر بودجه مهم نیست اصلا هووای نخرید ! چرا ؟ چون چه قبل از تحریم های ترامپ و بایدن و چه بعد از آن مودم های چینی از چیپ ست ها و تراشه های آشغال استفاده میکنند مانند موبایل های چینی که Kirin هستند و در مقابل غول ها امریکایی و تیوانی مثل کوالکوم و امثالهم .
بهترین مودم های موبایل هنوز هم مال Netgear هستند که سرعت های توپی میدن . 5g هم زدن که رو 4g هم میشه استفاده کرد . از سایت 4gltemall.com که در کشور هنگ کنگ واقع شده با واسطه میتونید تهیه کنید . وگرنه از مودم مارت پیران شهر که کمی هم دزد هستند .
Ariya2009
12-01-2023, 03:01
سلام دوست من
اگر این b622 همونیه که دوست گرامی شبنم چند تا پست پایین تر اشاره کردن ...
یک - این مودم به سفارش یه شرکت تلکام افریقایی ! هووای ساخته . اونم سودان جنوبی !
حالا چرا به شما گفتن سرعت بالا میده احتمالا میخوان بکنن تو پاچه تان
دو - اگر خواستید بخرید به احتمال زیاد مثل اگثر قریب به اتفاق مودم های هووای 3500 ایرانسل را ساپورت نمیکنه و اگر به فکر تی دی هستید .. فقط 2600
واژه کلیدی : هووای ماشین پول سازی حزب کمونیست چین
سه - اگر بودجه مهم نیست اصلا هووای نخرید ! چرا ؟ چون چه قبل از تحریم های ترامپ و بایدن و چه بعد از آن مودم های چینی از چیپ ست ها و تراشه های آشغال استفاده میکنند مانند موبایل های چینی که Kirin هستند و در مقابل غول ها امریکایی و تیوانی مثل کوالکوم و امثالهم .
بهترین مودم های موبایل هنوز هم مال Netgear هستند که سرعت های توپی میدن . 5g هم زدن که رو 4g هم میشه استفاده کرد . از سایت 4gltemall.com که در کشور هنگ کنگ واقع شده با واسطه میتونید تهیه کنید . وگرنه از مودم مارت پیران شهر که کمی هم دزد هستند .
سلام و احترام ،
لطف میکنید لینک دقیق مشخصات و خرید مودم 5G که میگید رو بنویسید ؟!
قیمت مهم نیست !
فقط 4G و 4.5G هم ساپورت میکنه ؟
تمام سیم کارت های داخل ایران رو بدون مشکل ساپورت میکنه؟!
ممنونم.
لیونل_مسی
12-01-2023, 14:54
Netgear 5G Router
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط توجه داشته باشید . m2 فایو جی 5g باشه چون m2 4g هم هست ....
اون آخریه که لیبل AT&T آمریکا را زده احتمالا سیمکارت ایران را ساپورت نمیکنه . باید اول آنلاک بشه .
اینجا نوشته اکثر مودم های 5g , فور جی 4g را هم ساپورت میکنند .
باز میتونید تو سایت Netgear چک کنید .
در مورد مودم هووای B622 هم یک اشتباه کوچک پیش آمد .
باند 42 را که فرکانس 3500 داره ساپورت میکنه اینجور که دیجی کالا میگه :
TD-LTE: B۱/۳/۷/۸/۲۰/۳۸/۴۰/۴۱/۴۲/۴۳(B۴۰/۴۱are full band) FD-LTE: B۲/۴/۵/۷/۲۸/۳۸/۴۰/۴۱/۴۲/۴۳/۶۶ (B۴۰/۴۱are full band)
لیونل_مسی
12-01-2023, 15:05
این مودم 5G اچ تی سی هم هست که دیجی کالا تا سقف 30 میلیون قسطی هم میفروشه .
لیونل_مسی
12-01-2023, 15:28
این هم یک مدل میکروتیک که باند ایرانسل را ساپورت میکنه :
هیچ مودمی اندازه n5368x max هواوی نه میتونه انتن دهی خوبی داشته باشه و نه میتونه سرعت خوبی داشته باشه در 4G و 4/5 فوق العاده هست قیمت خیلی خوب کیفیت خیلی خوب و امکانات خیلی خوبی هم داره با هر مودمی خواستید بیارید پیش هم تست میکنیم و به چشم میبینید کدوم برنده میشه کاری با برند و کاغذ بازی و اطلاعات کاغذی هم ندارم این شما و این میدان . در ضمن مودم های اپراتورهای قاره امریکا از نظر باند و یا تکنولوژی و تجمیع فرکانسی با ایران فرق دارن بهتر هست سمت اونها نرید یا میرید جنرال بخرید نه اپراتوری انلاک شده و مهمتر از همه اینکه بازار هدف خاورمیانه و اسیا باشه که خیلی کم چنین مودمی پیدا میشه اکثرا برا امریکا و اروپا ساخته میشن خصوصا برند نت گیر . حالا بریم سراغ اینکه مودم های هواوی خوب نیستن و پردازنده کرین فلانه یا بهمانه چشمتون رو باز کنید تجهیزات دکل ها رو میتونید ببنید ساخت کجا و کدوم کمپانی هستن و کمی بیشتر تحقیق کنید میبینید که در ایران مودم های هواوی حرف اول رو در مچ شدن با این تجهیزات و دکل ها میزنن و سرعت و انتن دهی و سازگاری با تکنولوژی های دکل ها هم در ایران اول برا مودم های هواوی هست اینها رو هم 7 ساله تست زدیم و رو باد هوا نمیگیم برید تست بزنید . در مورد گوشی هم خیلی فرق داره با مودم اگر گوشی مودم میبود همه گوشی میخریدن نه مودم بهتر باهم مقایسه نشن نه از نظر چیپ ست و نه از نظر برند و تکنولوژی . موفق باشید .
با سلام و احترام ،
دوستان مختصر و مفید !
اکثرا گفته بودند اگه میخواهید مودم سیم کارتی با کیفیت عالی و عاقبتی بخرید حتما فقط B622 بخرید !
قیمت مهم نیست !
یک دنیا ممنونم.
این مودم ساخت کمپانی چینی سویا لینک هست داره به نوعی مودم های هواوی رو ری برند و ریمیک میکنه و بروز میشن این مودم با امکانات و تکنولوژی های جدید و سپس وارد بازار میشن . نسبت به قیمت و امکانات و پوشش باندها و گیرندگی دستگاه بله ارزش خرید رو داره از نظر کیفیت و امکانات هم چیزی کم نداره وای فای 5 و 6 هم بهش اضافه شده در حقیقت اپگرید شده مودم افسانه ای و محبوب B612-25D هست . خود ایرانسل هم در فروشگاهش داره مودم جنرال هست و با همکاری پارس ارتباط فروخته میشه .
الان تو بازار ایران در بین مودم های محبوب و برند چینی از نظر سرعت و کیفیت و امکانات حرف اول رو N5368X MAX میزنه و بعد مودم B622 و L02 که البته این مدل یعنی L02 برا TDD بهتر هست تا FDD چون در FDD فقط از یک باند پشتیبانی میکنه . مودم N5368X و B622 فول باند از 1 تا 43 هستن .
peyman_omnia2
16-01-2023, 00:52
با سلام و احترام ،
دوستان مختصر و مفید !
قیمت مهم نیست !
یک دنیا ممنونم.
من امروز خریدمش چند روز دیگه نظرمو میگم اما به نظر خوب میاد فقط تو بعضی جاها نوشتن که تو امکانات نرم افزاری از b612 ضعیفتره اما تو سخت افزار بهتره
من امروز خریدمش چند روز دیگه نظرمو میگم اما به نظر خوب میاد فقط تو بعضی جاها نوشتن که تو امکانات نرم افزاری از b612 ضعیفتره اما تو سخت افزار بهتره
از نظر امکانات نرم افزاری باهم فرقی ندارن فقط مدل b612-s25d از امنیت نرم افزاری قدیمی تری و ضعیفتری برخوردار هست و لودر پچ شده این مودم هم موجود هست و میشه براش فریمور مود کرد و یک سری امکانات رو اضافه کرد . مثلا میشه امکان قفل باندها رو اورد در صفحه وب گذاشت یا به لطف همین فریمورهای ویرایش شده میشه روی مودم از قابلیت قفل دکل استفاده کرد و یک سری امکانات دیگه .......
peyman_omnia2
16-01-2023, 16:06
از نظر امکانات نرم افزاری باهم فرقی ندارن فقط مدل b612-s25d از امنیت نرم افزاری قدیمی تری و ضعیفتری برخوردار هست و لودر پچ شده این مودم هم موجود هست و میشه براش فریمور مود کرد و یک سری امکانات رو اضافه کرد . مثلا میشه امکان قفل باندها رو اورد در صفحه وب گذاشت یا به لطف همین فریمورهای ویرایش شده میشه روی مودم از قابلیت قفل دکل استفاده کرد و یک سری امکانات دیگه .......
بله همینا رو نوشتن تو نظرات فقط نمیدونم این امکانات بدرد بخوره یا نه
از نظر آنتن دهی الان مودم من این شرایطو داره
فقط از نظر قند شکن پروتکل t-roja-n-go رو اینترنت شاتل کار میکنه اما رو این وصل نمیشه
کلا بنظرم رو قند شکن پایین تر از adsl هست و محدودیتا زیاده روش حالا نمیدونم از مودمه یا از اینترنت tdlte
بله همینا رو نوشتن تو نظرات فقط نمیدونم این امکانات بدرد بخوره یا نه
از نظر آنتن دهی الان مودم من این شرایطو داره
فقط از نظر قند شکن پروتکل t-roja-n-go رو اینترنت شاتل کار میکنه اما رو این وصل نمیشه
کلا بنظرم رو قند شکن پایین تر از adsl هست و محدودیتا زیاده روش حالا نمیدونم از مودمه یا از اینترنت tdlte
وضعیت سیگنال نرمال هست از نظر قند شکن به اپراتور و اینترنت اون اپراتور ربط داره کلا محدودیت رو adsl خیلی کمتر از اینترنت tdd یا fdd هست . باید قند شکن سازگار با اینترنت ایرانسل پیدا کنید .
peyman_omnia2
17-01-2023, 17:39
با سلام و احترام ،
دوستان مختصر و مفید !
قیمت مهم نیست !
یک دنیا ممنونم.
مودم خوبیه و تست سرعت تقریبا پایداره داره سرعت دانلود با td ایرانسل تا 11 مگابیات هم رسیده تست سرعتشو هم برات میزام
alireza_asol
25-01-2023, 20:11
این مودم ساخت کمپانی چینی سویا لینک هست داره به نوعی مودم های هواوی رو ری برند و ریمیک میکنه و بروز میشن این مودم با امکانات و تکنولوژی های جدید و سپس وارد بازار میشن . نسبت به قیمت و امکانات و پوشش باندها و گیرندگی دستگاه بله ارزش خرید رو داره از نظر کیفیت و امکانات هم چیزی کم نداره وای فای 5 و 6 هم بهش اضافه شده در حقیقت اپگرید شده مودم افسانه ای و محبوب B612-25D هست . خود ایرانسل هم در فروشگاهش داره مودم جنرال هست و با همکاری پارس ارتباط فروخته میشه .
الان تو بازار ایران در بین مودم های محبوب و برند چینی از نظر سرعت و کیفیت و امکانات حرف اول رو N5368X MAX میزنه و بعد مودم B622 و L02 که البته این مدل یعنی L02 برا TDD بهتر هست تا FDD چون در FDD فقط از یک باند پشتیبانی میکنه . مودم N5368X و B622 فول باند از 1 تا 43 هستن .
سلام
بین ۶۲۲ و n5368x معمولی ( بدون max ) کدومو پیشنهاد میدین؟ هم tdd هم fdd استفاده دارم. مدل مکس خیلی گرونه
در کل اگه زحمتی نیست یه مقایسه بکنید از نظر سخت افزاری و نرم افزاری ممنون میشم.
سلام
بین ۶۲۲ و n5368x معمولی ( بدون max ) کدومو پیشنهاد میدین؟ هم tdd هم fdd استفاده دارم. مدل مکس خیلی گرونه
در کل اگه زحمتی نیست یه مقایسه بکنید از نظر سخت افزاری و نرم افزاری ممنون میشم.
کلا مدل n5368x خیلی سرتر هست از مودم b622 اما این مدل یعنی n5368x بر خلاف مدل مکس ( برادر بزرگتر ) امکانات کمی در رابط کاربری داره ( مثلا قابلیت vpn یا dns رو نداره و همچنین نمیتونه با اپلیکیشن های هواوی رسمی یا غیر رسمی ارتباط برقرار کنه ) و نظر شخصی من اینه همراه این مودم برا استفاده تخصصی یک روتر خوب نیاز دارید خصوصا که مدل n5368x با سیم کارتهای ایرانسل اختلال dns داره و برا حل دائمی این مشکل اونم بدون دردسر حتما باید یک روتر تهیه کنید و بر روی روتر dns ست کنید و اینترنت شما بیاد از روتر و اون dns عبور کنه و اختلال برطرف بشه . من خودم باشم بین b622 و n5368x حتما n5368x رو خریداری میکنم . از نظر سخت افزاری هم مدل n5368x با n5368x max هیچ فرقی باهم ندارن . کلا رابط کاربری مودم n5368x max دقیقا برابر هست با مودم b622 که امکانات دیگری من جمله قفل باند و دکل رو هم در داخل رابط خودش داره . اما مدل n5368x از نظر رابط کاربری و فریمور به کل با این دو مودم فرق داره و یک رابط ساده و بدون امکانات اضافی داره
alireza_asol
15-02-2023, 21:54
سلام
فرمودین از نظر نرم افزاری فرقی ندارن
یعنی ۶۲۲ هم اون امکاناتی که گفتین داره فقط تو پنل وبش نیست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.