PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا آدمیزاد به بزرگترین آرزوی خود یعنی نامیرای دست پیدا میکند؟؟؟

روانپریش
11-12-2022, 07:06
سلام دوستان
ایا آدمیزاد به بزرگترین آرزوی خود یعنی نامیرای دست پیدا میکند؟؟؟
ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک بذارین

لیونل_مسی
11-12-2022, 16:51
انشالله دست پیدا میکنه .

aryamehr1368
19-12-2022, 22:51
حالا که زنده ایم چیکار کردیم

روانپریش
20-12-2022, 09:34
حالا که زنده ایم چیکار کردیم

خوب وقتی انسان به نامیرای دست پیدا کنه خیلی امیدش به زندگی بیشتر میشه

FOURTH RETURN
21-01-2023, 00:03
خیر اون چیزی که نامیرا میشه دیگه انسان نیست انسان تعریف خودش را داره زندگی با مرگ معنا پیدا میکنه اما اگر انسان به تغذیه طبیعی یعنی میوه خواری برگرده و از شر پزشکی و داروها و سموم و واکسم ها خلاص بشه براحتی میتونه قرنها زندگی کنه این که میگن فلانی هزار سال عمر کرده افسانه نیست اصلا الان مشکل اصلی بشر نامیرایی نیست وقتی شعورشون به اندازه ای رسید که نیاز به حکومت و آقابالاسر نداشته باشن اونزمان تازه میشه گفت دارزیم وارد انسانیت میشیم الان مشکل اصلی بشر حکومت ها هستن حکومت خوب و بد هم نداریم همه یکی هستن

Mahary
21-01-2023, 01:51
نمیریم تا ابد بمونیم تو این دنیای پر از ظلم فساد که برا ادم ها جهنم و برا حیوانات بهشته چی کار کنیم ؟

بوی تعفن و صدای انکر این شیاطین رو تحمل کنیم ؟
به صدای نمایندگان شیطان روی زمین گوش کنیم ؟

Mahary
21-01-2023, 01:54
خیر اون چیزی که نامیرا میشه دیگه انسان نیست انسان تعریف خودش را داره زندگی با مرگ معنا پیدا میکنه اما اگر انسان به تغذیه طبیعی یعنی میوه خواری برگرده و از شر پزشکی و داروها و سموم و واکسم ها خلاص بشه براحتی میتونه قرنها زندگی کنه این که میگن فلانی هزار سال عمر کرده افسانه نیست اصلا الان مشکل اصلی بشر نامیرایی نیست وقتی شعورشون به اندازه ای رسید که نیاز به حکومت و آقابالاسر نداشته باشن اونزمان تازه میشه گفت دارزیم وارد انسانیت میشیم الان مشکل اصلی بشر حکومت ها هستن حکومت خوب و بد هم نداریم همه یکی هستن

به عقیده من بشر هرگز به اون مرحلة نمی رسه متاسفانه و همیشه نیاز خواهد داشت به حکومت

angel7animation
30-01-2023, 07:51
روح انسان نامیرا است

navidmay
02-02-2023, 12:09
من فکر میکنم با پیشرفت پزشکی روزی میرسه که انسان بالغ بر 200 سال عمر کنه..

aryamehr1368
11-02-2023, 00:51
خوب وقتی انسان به نامیرای دست پیدا کنه خیلی امیدش به زندگی بیشتر میشه
این برای کسایی که از نظر مادی معنوی و روحی روانی تکمیل هستن نه ما که شب و روز میکنیم روز و شب

روانپریش
11-02-2023, 01:22
من فکر میکنم با پیشرفت پزشکی روزی میرسه که انسان بالغ بر 200 سال عمر کنه..

منم همین رو حدس میزنم فکر میکنم همین العان هم داروهای خاصی وجود داره که طول عمر رو زیاد میکنه ولی فقط در دسترس ادم های خیلی پولدار هست داروهای های که روند پیری متوقف میکنن

روانپریش
11-02-2023, 01:25
روح انسان نامیرا است

ازنظر علمی و پزشکی هم میشه کاری کرد که جسم هم نامیرا بشه

لیونل_مسی
13-02-2023, 11:07
دوست من

روانپریش عزیز

یه خانومی تو فرانسه به 118 سالگی رسیده ازش پرسیدن گفتن بزرگ ترین آرزوت چیه گفته این که بمیرم

آدما بالای 70 سال فقط سوهان روح خود شون و دورو بری هاشون هستن

- - - Updated - - -

دوست من

روانپریش عزیز

یه خانومی تو فرانسه به 118 سالگی رسیده ازش پرسیدن گفتن بزرگ ترین آرزوت چیه گفته این که بمیرم

آدما بالای 70 سال فقط سوهان روح خود شون و دورو بری هاشون هستن

لیونل_مسی
13-02-2023, 11:11
شما این پیر وپاتال ها را نگاه کنید

وقتی حرف میزنن یه رکب به خودشون میزنن 2 تا به اطرافیانشون

navidmay
13-02-2023, 12:44
ازنظر علمی و پزشکی هم میشه کاری کرد که جسم هم نامیرا بشه
نظرت در مورد بعضی ها که مشکوک مردن چیه؟ مثل سریدیوی - کندی و... . من فکر میکنم یک راضی دارند. شاید مرگشون دروغ باشه و جاودانگی رو گرفته باشند؟ اگر این طور باشه ما ها چکار کنیم؟ فقط برای پولدارها هست

لیونل_مسی
13-02-2023, 13:17
کندی مشکوک نمرد خانوم باز بود قاتلش مدتی در شوروی زندگی میکرد کجاش مشکوکه ؟

اگر الان بود احتمالا به دیمن ما هم مشرف شده بود .

شاید در زندان

navidmay
13-02-2023, 14:01
کندی مشکوک نمرد خانوم باز بود قاتلش مدتی در شوروی زندگی میکرد کجاش مشکوکه ؟

اگر الان بود احتمالا به دیمن ما هم مشرف شده بود .

شاید در زندان
مرگ ریس جمهور قدرت اول جهان با همه ی امکانات حفاظتی و محافظ مشکوکه دیگه.

navidmay
13-02-2023, 19:08
منم همین رو حدس میزنم فکر میکنم همین العان هم داروهای خاصی وجود داره که طول عمر رو زیاد میکنه ولی فقط در دسترس ادم های خیلی پولدار هست داروهای های که روند پیری متوقف میکنن
دوست عزیزم داروهایی که روند پیری رو کند میکنند میشناسی؟ توی بازار هست اسمشون چیه؟

Mahary
14-02-2023, 05:51
مرگ ریس جمهور قدرت اول جهان با همه ی امکانات حفاظتی و محافظ مشکوکه دیگه

کجاش مشکوک بود حاجی خب اون با سیاست های کلی حکومت هم سو نبود خیلی حذف فیزیکیش کردن

رئیس جمهور تو تمام جهان رئیس جمهور و چمی دونم نخت وزیرو مجلس و انی ها بخونه است کشور های رو در اصل قدرت های پشت پرده هدایت و رهبری و اداره می کنند اون رئیس جمهور و نماینده مجلس رو می زارند که مثلا مردم بگن ای ول دموکراسیه ما در انتخاب سرنوشت خودمون سهیم هستیم

وگرنه هیچ جای دنیا اصلا مهم نیست مردم به چه کسی رای می دن هر کی رای بیاره حکومت به اون دستور می ده که باید این کار ها رو بکنه اون هم باید اطاعت کنه حالا فوقش مثلا دموکرات میاد یه ذره رفتار ها و روش هاش با مثلا جمهوری خواه فرق داره یا اصول گرا و اصلاح طلب مثلا که مردم هم شک نکنن بگن اره این مثلا فرق داره با اون یکی

هر کسی هم مثل کندی بخاد سر پیچی کنه از فرامین حکومت اصلی پشت پرده هوتو تو

نمونه امثال کندی چند نفر دیگه هم تو چند جای دیگه دنیا بودن که امدن اطاعت نکردن از دستورات (بالا دستی ها ) اون ها هم سریع پرونده اونها رو پیچیدن

Mahary
14-02-2023, 05:52
دوست عزیزم داروهایی که روند پیری رو کند میکنند میشناسی؟ توی بازار هست اسمشون چیه؟

من می شناسم اسمش دل خوش و ارامش و آسایش است منتهی پیدا نمی شه تو مملکت ما

روانپریش
15-02-2023, 04:43

بله صد در درصد هست اما در دسترس افراد فوق العاده پولدار
اونا لابراتوار خصوصی دارن براشون میسازن این چیزی که میگم فعلا شاید در دسترس 50 نفر تو کل دنیا باشه هزینه تولیدش خیلی خیلی بالا هست ولی روند پیری سلولها رو متوقف میکنه توی تولیدش از مواد هسته ای خاصی استفاده میشه در گذشته توی دنیا جنگ ها بر سر نفت بود اما حالا سر انرژی هسته ای هستش تکنولوژی نانو و هسته ای و ارز دیجیتال آینده دنیا رو عوض میکنن یه زیر دریایی اتمی با یه قرص هسته ای کوچیک میلیون ها کیلومتر دریانوردی میکنه در اینده یه وعده غذایی به اندازه یه کپسول دارویی میشه که با مصرفش تا 24 ساعت انسان گرسنش نمیشه در آینده دیگه انسانها به دنیال غذا خوردن نیستن بلکه به دنیال قدرت خوردن هستن
کیم جونگ اون به شدت دنبال داروهایی نامیرای هستش همینطور پوتین و ترامپ

navidmay
13-03-2023, 12:59
دوستان نظرتون در مورد قرص متفورمین چیه؟ کسی امتحان کرده؟

shabnam1986
13-03-2023, 18:34
دوستان نظرتون در مورد قرص متفورمین چیه؟ کسی امتحان کرده؟

قرص متفورمین واسه دیابته ولی بعضیا واسه لاغری استفاده میکنن حالا ربطش ب این تاپیک چیه؟:blink:

navidmay
13-03-2023, 20:15
قرص متفورمین واسه دیابته ولی بعضیا واسه لاغری استفاده میکنن حالا ربطش ب این تاپیک چیه؟:blink:
نتایــج یک تحقیــق جدید دردانشگاه کاردیف (Cardiff) بریتانیا از فواید دیگـر داروی متفورمیـن علاوه بر کنترل بیماری دیـابت دلالت می کند. محققان دریافتند که متفورمیـن می تواند موجب کند شدن روند پیری و افزایـش طول عمر شود و همچنین سلامت و طول عمر افراد مبتلا به دیـابت نوع 2 را تامیـن کند. بطور میانگیـن، افراد پس از ابتلا به دیـابت حدود 8 سـال از طول عمرشـان کاسته می شود. در طی این تحقیـق مشخص گردیـد افراد دیـابتی که از داروی متفورمیـن استفاده می کنند، در مقایسه با سایر گروه های دارویـی نظیر سولفونیل اوره طول عمر بیشتری دارند. نتایج این تحقیـق بسیار ارزشـمند و قابل اعتـماد می باشد و همچنیـن نشـان می دهد که متفورمیـن می تواند در افراد غیر دیـابتی و افراد مبتلا به دیـابت نوع 1 نیـز موثر باشد. تاثیر مصرف متفورمیــن درکاهش خطر ابتلا به ســرطان و بیماری های قلبـی– عروقـی بصورت کلینیکــی به اثبات رسیده اســت، به همین علت شــاید این دارو گزینه مناسبی برای مطالعه افزایـش سلامت و طول عمر باشد.

روانپریش
14-03-2023, 01:55
بالاترین میزان آنتی اکسیدان توی چه خوردنی هستش؟

navidmay
16-03-2023, 16:36
باعث افزایش طول عمر میشه؟

روانپریش
20-03-2023, 01:34
باعث افزایش طول عمر میشه؟

بله تاثیر زیادی داره

لیونل_مسی
21-03-2023, 20:17

میوه های گران .

- - - Updated - - -

میوه های گران .

روانپریش
21-03-2023, 20:23
میوه های گران .

- - - Updated - - -

میوه های گران .

کدومها مثلا؟

لیونل_مسی
21-03-2023, 20:26
کدومها مثلا؟

توت فرنگی کوردستان موز اکوادور ، آناناس ... انبه پاکستان

دو رژیم غذایی ، عمر طولانی میارن :

1- باسه مردم استوا

2- رژیم مدیترانه ای ، ایتالیا جنوب فرانسه یونان رژیم صهیونیزمیی ...

navidmay
23-03-2023, 20:16
توت فرنگی کوردستان موز اکوادور ، آناناس ... انبه پاکستان

دو رژیم غذایی ، عمر طولانی میارن :

1- باسه مردم استوا

2- رژیم مدیترانه ای ، ایتالیا جنوب فرانسه یونان رژیم صهیونیزمیی ...

برای جلوگیری از پیر شدن پوست چه پمادی می تونی موثر باشه با چه برندی که قیمت مناسب هم داشته باشه؟ شما چیزی استفاده میکنی؟

shabnam1986
23-03-2023, 20:53
برای جلوگیری از پیر شدن پوست چه پمادی می تونی موثر باشه با چه برندی که قیمت مناسب هم داشته باشه؟ شما چیزی استفاده میکنی؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته هیچی بوتاکس نمیشه

- - - Updated - - -

حدود 500 هس

navidmay
23-03-2023, 21:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته هیچی بوتاکس نمیشه

- - - Updated - - -

حدود 500 هس

ممنون دوست عزیز اما فکر کنم برای اینکه نتیجه بده باید 10 تا 20 تا خرید که حدود 5 تا 10 میلیون میشه که به صرفه نیست. فکر نکنم با یکی دوتا جواب بده. به نظرم آدم باید روی چیزی دیگه سرمایه گذاری کنه

روانپریش
24-03-2023, 03:12
ما انسانها همش دنبال زندگی طولانی هستیم در صورتی که زندگی اصلی بعد از مرگ هستش

لیونل_مسی
24-03-2023, 12:59

برای جلوگیری از پیر شدن پوست ماسک موم استفاده میکنن عسل )

لوسیون که الان خیلی محبوب شده ، Come on Geneva هست که سوئیسی هست و بعیده قیمت مناسب داشته باشه .

قبل از اون Erika بود که نایاب شده . من یه قوطی دارم .

کرم های تخصصی بهتره دست ساز از داروخانه تهیه کنید مثل کرم ترک کف پا که فرمول دارن انقدر درصد اوره انقدر درصد فلان بهمان همین طور تا آخر .

کردم دست ساز داروخانه ای

عکس اریکا را میندازم .

- - - Updated - - -

برای جلوگیری از پیر شدن پوست ماسک موم استفاده میکنن عسل )

لوسیون که الان خیلی محبوب شده ، Come on Geneva هست که سوئیسی هست و بعیده قیمت مناسب داشته باشه .

قبل از اون Erika بود که نایاب شده . من یه قوطی دارم .

کرم های تخصصی بهتره دست ساز از داروخانه تهیه کنید مثل کرم ترک کف پا که فرمول دارن انقدر درصد اوره انقدر درصد فلان بهمان همین طور تا آخر .

کردم دست ساز داروخانه ای

عکس اریکا را میندازم .

navidmay
06-04-2023, 16:41
سیب و توت فرنگی و زنجبیل برای جلوگیری از پیری خیلی مفیده

navidmay
27-04-2023, 17:31
بچه ها نظرتون در مورد عمر افرادی مثل کلینت ایستوود چیه؟ چطور راحت بالای 90 - 95 عمر میکنن؟

لیونل_مسی
27-04-2023, 18:19
بچه ها نظرتون در مورد عمر افرادی مثل کلینت ایستوود چیه؟ چطور راحت بالای 90 - 95 عمر میکنن؟

حال و حول .
مثل * ها (کرکس ها) تو مملکت خودمو.ن .

navidmay
27-04-2023, 18:53
حال و حول .
مثل * ها (کرکس ها) تو مملکت خودمو.ن .
حال و حول که میکنن اما در کنارش حتما داروهایی هم مصرف میکنن

FOURTH RETURN
13-06-2023, 10:28

اولا 90 و 95 سال عمر زیادی نیست دوما ایشون گفته : من سعی می کنم به یک رژیم غذایی گیاهی که حاوی میوه و سبزیجات است پایبند باشم و شکر و الکل هم مصرف نمیکنه

اگر شخصی هیچ واکسمی و هیچ دارویی مصرف نکنه و تغذیه طبیعی داشته باشه میتونه به عمرهای بالای 150 سال فکر کنه البته کلا هر چی از تکنولوژی دورتر بشی و به طبیعت نزدیکتر عمرت بیشتر میشه تمدن کنونی یه تمدن پشالی هست و منطبق با طبیعت ساخته نشده و به اوجش که رسید سقوط خواهد کرد ما الان به اوجش نزدیکیم یعنی بردگی مطلق دیجیتال و عصر رباتیک و زندگی کاملا بی روح

FOURTH RETURN
13-06-2023, 10:34

اولا 90 و 95 سال عمر زیادی نیست دوما ایشون گفته : من سعی می کنم به یک رژیم غذایی گیاهی که حاوی میوه و سبزیجات است پایبند باشم و شکر و الکل هم مصرف نمیکنه

اگر شخصی هیچ واکسمی و هیچ دارویی مصرف نکنه و تغذیه طبیعی داشته باشه میتونه به عمرهای بالای 150 سال فکر کنه البته کلا هر چی از تکنولوژی دورتر بشی و به طبیعت نزدیکتر عمرت بیشتر میشه تمدن کنونی یه تمدن پشالی هست و منطبق با طبیعت ساخته نشده و به اوجش که رسید سقوط خواهد کرد ما الان به اوجش نزدیکیم یعنی بردگی مطلق دیجیتال و عصر رباتیک و زندگی کاملا بی روح

navidmay
01-07-2023, 12:45
بچه ها برای افزایش طول عمر اخبار جدیدی نیومده؟

navidmay
11-08-2023, 22:40
بچه ها برای کسی مثه من که 38 سالشه و گوشتخوار بوده آیا تغییر به گیاه خواری یا پسکترین آیا تاثیری در افزایش طول عمر داره؟

M@htab
12-08-2023, 01:36
بچه ها برای افزایش طول عمر اخبار جدیدی نیومده؟

خیر. خبر جدیدی نیست.

M@htab
12-08-2023, 01:37
بچه ها برای کسی مثه من که 38 سالشه و گوشتخوار بوده آیا تغییر به گیاه خواری یا پسکترین آیا تاثیری در افزایش طول عمر داره؟

خیر. خودتان را اذیت نکنید.

navidmay
23-08-2023, 14:41
من تازه فهمیدم فست فود ها چقدر مضر هستن

niloofar_MZ
04-11-2023, 14:22
همین چند سالی هم که هستیم به نظرم اضافیه
خیلی زندگی قشنگه که بخوایم نامیرا هم باشیم!!!

navidmay
23-11-2023, 13:42
همین چند سالی هم که هستیم به نظرم اضافیه
خیلی زندگی قشنگه که بخوایم نامیرا هم باشیم!!!
زندگی قشنگه بعضی آدمها خیلی توقعشون زیاده!

navidmay
07-03-2024, 15:25
من میخام پسکترین بشم اما نمی دونم چطوری شروع کنم

Sahel_sd
22-03-2024, 14:16
آره احتمالش بالاس که برسه اما قطعا دست آورد خوبی نیست و کسی از نامیرا بودنش خوشحال نمیشه، شاید اولش خوشحال بشن اما بعدش پشیمونیه