مشاهده نسخه کامل
: دکترم رو عوض کنم؟
sorahyan
06-11-2022, 19:36
اگه تخم مرغ به شیشه جلوی ماشین اصابت کرد برف پاک کن بزنیم یا نه...
Ariya2009
06-11-2022, 20:10
من دفعه قبل مطب دکترم(مرد) که رفتم مثل همیشه قبل از تنظیم دوز دارو پرسید قصد بچه دار شدن دارید معمولا اینجا سوالهاش تموم میشه. ولی بعضی وقتها هم می پرسه چرا بچه ندارید. و من برای اینکه وارد مسائل شخصی نشم می گفتم بچه نمی خوایم. این بار پرسید چرا بچه نمی خواین. دیگه دروغ و یا جوابی به ذهنم نرسید. گفتم داریم جدا میشیم. گفت ماسکت رو بردار. اون لحظه انقدر استرس داشتم فکر کردم می خواد ببینه مشکل پوستی دارم با نه. ولی بعد از بیرون اومدن از اتاق هزار تا فکر به سرم اومد. لطفا نظرتون رو بگید. دارم فکر می کنم باز هم برم پیشش یا دکترم رو عوض کنم.
با سلام و احترام ،
دوست عزیز ،
این انجمن جای نوشتن این مطالب و مشاوره است ؟!
ممنونم.
sorahyan
06-11-2022, 20:33
- - - Updated - - -
با سلام و احترام ،
دوست عزیز ،
این انجمن جای نوشتن این مطالب و مشاوره است ؟!
ممنونم.
شما می تونی بری مباحث مهم مثل عدم استفاده از برف پاک کن در هنگام اصابت تخم مرغ به شیشه جلوی ماشین یا نحوه صرفه جویی در هنگام شستن ظروف رو بخونی... اگر این سوال در شان شما نیست.
من دفعه قبل مطب دکترم(مرد) که رفتم مثل همیشه قبل از تنظیم دوز دارو پرسید قصد بچه دار شدن دارید معمولا اینجا سوالهاش تموم میشه. ولی بعضی وقتها هم می پرسه چرا بچه ندارید. و من برای اینکه وارد مسائل شخصی نشم می گفتم بچه نمی خوایم. این بار پرسید چرا بچه نمی خواین. دیگه دروغ و یا جوابی به ذهنم نرسید. گفتم داریم جدا میشیم. گفت ماسکت رو بردار. اون لحظه انقدر استرس داشتم فکر کردم می خواد ببینه مشکل پوستی دارم با نه. ولی بعد از بیرون اومدن از اتاق هزار تا فکر به سرم اومد. لطفا نظرتون رو بگید. دارم فکر می کنم باز هم برم پیشش یا دکترم رو عوض کنم.
جالبه شما از جنسیت خودتون چیزی نگفتین مرد هستین یا زن.
در هر صورت شما دکترت رو عوض کن:):rolleye: :cool:.
sorahyan
06-11-2022, 21:19
[QUOTE=dvb55;9189169]جالبه شما از جنسیت خودتون چیزی نگفتین مرد هستین یا زن.
در هر صورت شما دکترت رو عوض
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.