ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شرکت اینترنتی تک نت (Tak Net)

maniya12
13-09-2022, 14:20
سلام دوستان نظری و اطلاعاتی در مورد این شبکه اینترنتی مخصوصا برای گیم ندارید؟
آبادان هستم میخواستم بخریم این اینترنت رو برای گیم

naasr
14-09-2022, 17:23
والا یه تعداد دوستان که از این شرکت سرویس tdlte گرفته بودن میگفتن سرعتشون را تا دو مگ محدود میکرده و به شکایت اونها جواب میداده اینکار طبق قانون سازمان مقررات رادیویی هست و تخلفی انجام نشده اگه از لحاظ پینگ میخوای پینگ سرویسهای tdlte نوسان داره و نسبتا بالا هست

TRACKER
12-04-2023, 11:04
سلام به همه

آبدیتی روی این پست نیست؟؟

من مبین نت دارم میخوام ببینم گزینه بهتر هست یا نه

naasr
13-04-2023, 11:11
سلام به همه

آبدیتی روی این پست نیست؟؟

من مبین نت دارم میخوام ببینم گزینه بهتر هست یا نه

نه متاسفانه

f_s10224
13-04-2023, 16:57
من قدیم یه مدت ازشون سیم کارت گرفتم و حتی چند ماه اینترنت اختصاصی هم گرفتم .( سرویسم 4 مگ بود که اپلود و دانلود یکسان می داد و راضی بود یسری هم برام چند ماه سرعت رو باز کردن ولی بعدش انگار مشکل خوردن و کلا محدود و گرونش کردن) کلا زیرساختشون مبینت هست . قیمت بسته هاش خیلی گرون بود . بعدم یه اینترنت نامحدود معرفی کرد اولش که گرفتم اکی بود بعد محدودیت دانلود گذاشت که نگرفتم . بعد تماس گرفتن که یه نوع نامحدود دیگه آوردن که حجم محدود نمی کنه از این حرفا ولی خب انقدر سرعتش نوسان داشت که ارزش نداشت و نگرفتم ازشون کلا بوسیدمشم گذاشتم تو کشو میز . در همین محله که اینا سرویس می دادن روی مودم مبینت هم سیم کارتشون کار می کرد . مبینت سرعت خیلی پایدار می داد . عملا مبینت خیلی به صرفه بود . الان هم به نظرم قبل از اینکه به سمت این شرکتا برین حتما مبینت رو داشته باشین و تست کنین . در 90% مواقع خود مبینت بهتر عمل می کنه . در ضمن اون اوایل که مودم می فروختن همه مودما انلاک بود . الان کلا خبر ندارم چجوری شدن و چکار می کنند .

TRACKER
28-06-2023, 09:54
من قدیم یه مدت ازشون سیم کارت گرفتم و حتی چند ماه اینترنت اختصاصی هم گرفتم .( سرویسم 4 مگ بود که اپلود و دانلود یکسان می داد و راضی بود یسری هم برام چند ماه سرعت رو باز کردن ولی بعدش انگار مشکل خوردن و کلا محدود و گرونش کردن) کلا زیرساختشون مبینت هست . قیمت بسته هاش خیلی گرون بود . بعدم یه اینترنت نامحدود معرفی کرد اولش که گرفتم اکی بود بعد محدودیت دانلود گذاشت که نگرفتم . بعد تماس گرفتن که یه نوع نامحدود دیگه آوردن که حجم محدود نمی کنه از این حرفا ولی خب انقدر سرعتش نوسان داشت که ارزش نداشت و نگرفتم ازشون کلا بوسیدمشم گذاشتم تو کشو میز . در همین محله که اینا سرویس می دادن روی مودم مبینت هم سیم کارتشون کار می کرد . مبینت سرعت خیلی پایدار می داد . عملا مبینت خیلی به صرفه بود . الان هم به نظرم قبل از اینکه به سمت این شرکتا برین حتما مبینت رو داشته باشین و تست کنین . در 90% مواقع خود مبینت بهتر عمل می کنه . در ضمن اون اوایل که مودم می فروختن همه مودما انلاک بود . الان کلا خبر ندارم چجوری شدن و چکار می کنند .

ممنون از جوابتون.... من مبین نت دارم خواستم ببینم تک نت چطوره
شهر ما ADSL خیلی داغونه.... اخیرا دیدم TD-LTE مبین نت راه اندازی شده...
داخل پنل مبین نت تمام بسته ها برای من باز شده.... مبین نت سیم کارت هاشو یکی کرده یا هنوز TD و FD جداست؟

- - - Updated - - -

ممنون از جوابتون.... من مبین نت دارم خواستم ببینم تک نت چطوره
شهر ما ADSL خیلی داغونه.... اخیرا دیدم TD-LTE مبین نت راه اندازی شده...
داخل پنل مبین نت تمام بسته ها برای من باز شده.... مبین نت سیم کارت هاشو یکی کرده یا هنوز TD و FD جداست؟

kaj7
03-06-2024, 17:17
در کل این شرکت ها واسطه هستن خود مبین نت و ایرانسل بهتره ولی یه وقتایی شرکت های اصلی یه محدودیت هایی دارن مثل فیلتر کلی ولی این واسطه ها فقط موارد اصلی رو فیلتر میکنن