مشاهده نسخه کامل
: فوتبال باشگاهی انگلستان | فصل 2022-2023
هیچوقت پپ را عصبانی نکنید
منچستر سیتی 4-2 کریستال پالاس؛ توفان هالند در شب کامبک باشکوه سیتیزن ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستر سیتی در دیداری فوقالعاده جذاب، شکست ۲-۰ در نیمه اول را با پیروزی ۴-۲ در نیمه دوم عوض کرد.
فیرمینو نگذاشت غیبت داروین حس شود
لیورپول 9-0 بورنموث؛ به شیرینی طعم گیلاس
فصل برای شاگردان کلوپ تازه شروع شد.
تاپیک فصل قبل: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوری؛ توماس توخل از چلسی اخراج شد
توماس توخل که از ژانویه 2021 هدایت چلسی را برعهده گرفته بود، در طول دوران حضورش در این باشگاه توانست یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، یک سوپرکاپ اروپا و یک جام باشگاههای جهان کسب کند اما در رقابتهای داخلی انگلیس نتوانست جامی برای آبیهای لندن بیاورد.
پس از شکست 1-0 چلسی در خانه دینامو زاگرب، باشگاه چلسی تصمیم به اخراج سرمربی آلمانی خود گرفت. با تایید وبسایت چلسی، توماس توخل پس از حدود دو سال فعالیت در این باشگاه از کار برکنار شد. علاوه بر شکست در اولین بازی لیگ قهرمانان اروپا، چلسی طی هفتههای اخیر هم در لیگ برتر انگلیس به مشکل خورده بود و هفته گذشته در خانه ساوتهمپتون شکست خورد.
مصاحبه جنجالی کریستیانو رونالدو: به من خیانت شد؛ هیچ احترامی برای تن هاخ قائل نیستم
شاید منشأ انتقادات رونی حسادتش باشد؛ منچستر یونایتد پس از فرگوسن به بیراهه رفته است
کریستیانو رونالدو در مصاحبهای با پیرس مورگان، حرفهایی جنجالی را بر زبان آورده است.
خیانت
نه فقط مربی، بلکه ۲-۳ نفر دیگری که پیرامون باشگاه هستند (تلاش میکنند مرا بیرون کنند). منظورم مدیران باشگاه است. احساس میکنم به من خیانت شده است. شاید نباید این را بگویم ولی اهمیتی نمیدهم چون مردم باید حقیقت را بدانند. نه فقط امسال، بلکه سال قبل هم عدهای مرا در اینجا نمیخواستند. من تافته جدا بافتهای شدم که بابت هر مشکلی، انگشت اتهام به سمت من نشانه گرفته میشد.
رالف رانگنیک
وقتی حتی مربی نیستی، چگونه میخواهی رییس منچستریونایتد باشی؟ من هرگز چیزی در مورد او نشنیده بودم.
در وصف اریک تن هاخ
من احترامی برایش قائل نیستم، چون او به من احترام نمیگذارد. اگر کسی به من احترام نگذارد، هرگز برایش احترام قائل نخواهم شد.
انتقادات وین رونی
نمیدانم چرا اینقدر بد از من انتقاد میکند... احتمالا به این خاطر که او فوتبالش را تمام کرده است و من هنوز در بالاترین سطح بازی میکنم. حرف من این نیست که از او بهتر به نظر میرسم؛ که البته این یک حقیقت است...
ادامه
فسخ بدون منفعت مالی کریستیانو رونالدو با منچستر یونایتد
مهاجم ۳۷ ساله تیم ملی پرتغال، در اولدترافورد هفتهای ۵۰۰ هزار پوند دستمزد میگرفت و قراردادش تا تابستان ۲۰۲۳ معتبر بود.
افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری ارزش باشگاه منچستر یونایتد ظرف کمتر از یک ساعت
ارزش سهام باشگاه منچستر یونایتد با رشد خیره کنندهای مواجه شده است.
ندکی پس از خبر فسخ قرارداد کریستیانو رونالدو با منچستر یونایتد، اسکای در خبری اختصاصی مدعی شد که مالکان منچستر یونایتد قصد جذب سرمایه خارجی را دارند؛ چیزی که ممکن است به واگذاری این باشگاه به مالک دیگری منجر شود.
در شرایطی که کمتر از یک ساعت از خبر دوم میگذرد، یافتههای Kieran Maguire از تایمز نشان میدهد که ارزش سهام باشگاه منچستر یونایتد در بازار نیویورک با رشد ۱۷ درصدی مواجه شده است؛ این یعنی در همین مدت، حدود ۴۰۰ میلیون دلار به ارزش اقتصادی این باشگاه افزوده شده است.
رونمایی کریستیانو رونالدو از ساعت جدید خود با طرحی از گل معروف او به منچستر یونایتد
رونالدو هم زمان با اعلام خبر فسخ قرارداد با منچستر یونایتد، از ساعت جدیدش رونمایی کرد.
تقریباً هم زمان با اعلام خبر فسخ قرارداد رونالدو با منچستر یونایتد، این ستاره پرتغالی از ساعت ویژه خود در اینستاگرام رونمایی کرد. در صفحه این ساعت، طرح یکی از معروف ترین گل های رونالدو به نمایش درآمده است؛ گل استثنایی او با پیراهن رئال مادرید به منچستر یونایتد!
منچستر سیتی ۳-۲ لیورپول؛ بازگشت سیتیزنها با دست پر
شاگردان پپ گواردیولا حکم حذف قرمزها را امضا کردند و به زودی، حریف خود در مرحله یک چهارم نهایی را خواهند شناخت.
خلاصه بازی
پپ گواردیولا: دی بروین اسطوره منچستر سیتی است
چلسی ۰-۱ منچستر سیتی؛ محرز روی زخم آبیها نمک پاشید
مقاومت سرسختانه چلسی مقابل منچستر سیتی فایدهای نداشت و این تیم در نهایت مقابل شاگردان پپ گواردیولا متحمل یک شکست خانگی شد. شیرهای لندن به طرز حیرت آوری هم اکنون با صدر جدول ۱۹ و با منطقه خطر تنها ۱۰ امتیاز فاصله دارند.
منچستر سیتی ۴-۰ چلسی؛ روزهایی سخت برای طرفدار چلسی بودن
منچستر سیتی برای سومین بار در نیمه ابتدایی فصل ۲۳-۲۰۲۲، چلسی را شکست داد. سیتی که قبلا چلسی را از لیگ کاپ حذف کرده بود، این بار در همان دور سوم جام حذفی موفق شد شکست سنگینی را بر شاگردان گراهام پاتر تحمیل کند.
خلاصه بازی
آرسنال ۳-۲ منچستر یونایتد؛ فریاد پیروزی توپچیها از نوک قله
شاگردان میکل آرتتا قدم مهمی به سوی قهرمانی در لیگ برتر برداشتند.
نبرد حساس و جذاب آرسنال - منچستریونایتد با پیروزی تیم میزبان به پایان رسید. توپچیها مزد عملکرد بهتر خود را گرفتند و حالا با قدرت در صدر جدول به کارشان ادامه میدهند.
لیورپول ۷-۰ منچستر یونایتد؛ کابوس تن هاخ در شکنجهگاه شیاطین
لیورپول در یک بازی جذاب و پر گل لیگ برتری، شکست تحقیر آمیزی را به رقیب سنتی خود یعنی منچستر یونایتد تحمیل کرد.
منچستر یونایتد که در فرمی ایده آل به این بازی آمده بود، با متحمل شدن شکستی به یادماندنی در آنفیلد، به رقابت برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا برگشت.
خلاصه بازی
منچستر سیتی 4-1 لیورپول؛ ماموریت دفاع از تاج و تخت شروع شده است
منچستر سیتی بدون ارلینگ هالند آن قدر نمایش خوب و کاملی ارائه داد که نبود بهترین گلزن فصل 5 لیگ معتبر اروپایی اصلا احساس نشد.
خلاصه بازی
یورگن کلوپ: نمایش ما اصلا قابل قبول نبود؛ شانس آوردیم که منچستر سیتی عطش چندانی نداشت
رکورد تاریخی پپ گواردیولا؛ کسب 100 برد در 128 بازی خانگی لیگ برتر
دیدار منچستر سیتی و لیورپول در هفته 29 لیگ برتر انگلیس 2022/23 با برد 4-1 سیتیزن ها خاتمه یافت. پپ گواردیولا در این بازی، صدمین برد خانگی خود در لیگ برتر را جشن گرفت.
به نقل از اوپتا؛ پپ گواردیولا به رکورد 100 برد در 128 بازی خانگی لیگ برتر رسید. (100 برد، 16 تساوی و 12 باخت) در تاریخ لیگ برتر، او زودتر از هر سرمربی دیگر از مرز 100 برد خانگی عبور کرد.
رکورد قبلی در اختیار آرسن ونگر بود که در 139 بازی خانگی موفق به کسب 100 برد در لیگ برتر شد.
منچستر سیتی ۴-۱ آرسنال؛ و حالا سیتیزنها ابتکار عمل را به دست میگیرند
منچستر سیتی با پیروزی مقابل آرسنال، به ۲ امتیازی صدر جدول رسید. در این مسابقه که نیمه اولی بسیار تماشایی داشت، کوین دی بروین جور ارلینگ هالند را کشید و با عوض شدن جای این دو نفر، مهاجم سیتیزنها در نقش بازیکن طراح دو گل ساخت تا توپچیها برای سومینبار در فصل جاری مقابل شاگردان پپ گواردیولا شکست بخورند.
خلاصه بازی
هفتمین قهرمانی منچستر سیتی در لیگ برتر؛ دومین تیم پُرافتخار این رقابت ها
منچستر سیتی برای پنجمین بار طی 6 فصل اخیر فاتح لیگ برتر انگلیس شد.
منچستر سیتی 1-0 چلسی؛ شکاری بزرگ برای جشن قهرمانی
منچستر سیتی برای سومین فصل پیاپی قهرمان لیگ برتر انگلیس شد تا اولین جام از رویای سه گانه خود را کسب کرده باشد.
تونل افتخار بازیکنان چلسی برای منچستر سیتی
مراسم اهدای جام و جشن قهرمانی منچستر سیتی در لیگ برتر انگلیس
گواردیولا: قهرمانی در لیگ برتر همیشه سخت است؛ برای تاریخسازی باید فینالها را ببریم
گواردیولا میگوید بازیکنانش نیاز به یک ریکاوری ذهنی پیش از 2 فینال آینده دارند
منچستر سیتی امروز موفق شد با شکست چلسی، دوازدهمین برد متوالی خود در لیگ برتر را کسب کند. گواردیولا بعد از بازی از خاص بودن قهرمانی در لیگ برتر انگلیس سخن گفت.
سرمربی منچستر سیتی اعتقاد دارد این باشگاه برای تکمیل کردن پروژه خود، باید لیگ قهرمانان اروپا را فتح کند.
منچستر سیتی 2-1 منچستریونایتد؛ روشن شدن دومین چراغ از سهگانه، هدیه ومبلی به سیتیزنها
رویاپردازی شاگردان گواردیولا ادامه دارد
منچستر سیتی در فینال افای کاپ انگلیس با نتیجه 2-1 مقابل منچستر یونایتد به پیروزی رسید.
خلاصه بازی
پپ گواردیولا اولین سرمربی تاریخ با 2 سه گانه
فتح سه گانه برای هر سرمربی یک رویا است اما پپ دو بار این رویا را در واقعیت، زندگی کرده است.
گواردیولا که در فصل 2008/09 با بارسلونا فاتح سه گانه شد، امشب در استانبول دومین سه گانه خود را تکمیل کرد و با منچستر سیتی به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رسید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.