javad.sch
16-06-2022, 08:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مافین گلوتن ندارد و به جای آرد گندم در آن از آرد دانه های خوراکی همچون آجیل، برنج یا جو استفاده شده است.
[*=right]
[*=right]تعداد: ۱۰ نفر
[*=right]زمان تهیه و پخت: ۴۰ دقیقه
[*=right]مواد لازم
[*=right]دو قاشق غذاخوری دانه مریمگلی
[*=right]نصف پیمانه شیر بادام یا شیر سویا
[*=right]¼ پیمانه آرد جو
[*=right]¼ پیمانه آرد برنج قهوهای
[*=right]¼ پیمانه آرد نارگیل
[*=right]دو قاشق چایخوری بیکینگپودر
[*=right]نصف پیمانه نارگیل رنده شده
[*=right]¾ پیمانه بلغور بادام
[*=right]¾ پیمانه موز له شده
[*=right]دو عدد تخممرغ همزده
[*=right]¼ پیمانه + دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل
[*=right]¼ پیمانه شیره افرا
[*=right]یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل
[*=right]¼ قاشق چایخوری نمک دریایی
[*=right]۱٫۵ پیمانه هویج رنده شده
[*=right]نارگیل رنده شده
طرز تهیه
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالبهای مافین کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.
دانه چیا و شیر سویا شیر بادام را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا غلیظ شوند.
آرد جو، آرد برنج قهوهای، آرد نارگیل و بیکینگپودر را با یکدیگر در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و کنار بگذارید. نارگیل رنده شده را داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا ریز شوند. سپس مخلوط آرد و عصاره بادام را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
موز له شده، تخممرغ، روغن نارگیل، شیره افرا، وانیل و نمک را به مخلوط دانه مریمگلی اضافه کنید و خوب هم بزنید. هویج رنده شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مواد را داخل قالبهای مافین بریزید و روی هر کدام کمی نارگیل رنده شده قرار دهید.
آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. این مافینها را میتوانید ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
منبع فوت و فن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مافین گلوتن ندارد و به جای آرد گندم در آن از آرد دانه های خوراکی همچون آجیل، برنج یا جو استفاده شده است.
[*=right]
[*=right]تعداد: ۱۰ نفر
[*=right]زمان تهیه و پخت: ۴۰ دقیقه
[*=right]مواد لازم
[*=right]دو قاشق غذاخوری دانه مریمگلی
[*=right]نصف پیمانه شیر بادام یا شیر سویا
[*=right]¼ پیمانه آرد جو
[*=right]¼ پیمانه آرد برنج قهوهای
[*=right]¼ پیمانه آرد نارگیل
[*=right]دو قاشق چایخوری بیکینگپودر
[*=right]نصف پیمانه نارگیل رنده شده
[*=right]¾ پیمانه بلغور بادام
[*=right]¾ پیمانه موز له شده
[*=right]دو عدد تخممرغ همزده
[*=right]¼ پیمانه + دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل
[*=right]¼ پیمانه شیره افرا
[*=right]یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل
[*=right]¼ قاشق چایخوری نمک دریایی
[*=right]۱٫۵ پیمانه هویج رنده شده
[*=right]نارگیل رنده شده
طرز تهیه
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالبهای مافین کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.
دانه چیا و شیر سویا شیر بادام را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا غلیظ شوند.
آرد جو، آرد برنج قهوهای، آرد نارگیل و بیکینگپودر را با یکدیگر در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و کنار بگذارید. نارگیل رنده شده را داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا ریز شوند. سپس مخلوط آرد و عصاره بادام را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
موز له شده، تخممرغ، روغن نارگیل، شیره افرا، وانیل و نمک را به مخلوط دانه مریمگلی اضافه کنید و خوب هم بزنید. هویج رنده شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مواد را داخل قالبهای مافین بریزید و روی هر کدام کمی نارگیل رنده شده قرار دهید.
آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. این مافینها را میتوانید ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
منبع فوت و فن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])