ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کجا بفهمم تشکم کهنه شده یا قابل استفادست

mohamadi2563
23-05-2022, 10:36
سلام دوستان
من یه تشک دونفره خریدم و حدود یک ساله که داریم استفاده میکنیم ازش و کاملا سالمه اما خانمم اصرار داره که دیگه کهنه شده و باید عوضش کنیم ...
کسی میدونه نشونه های اینکه تشک کهنه شده و وقت تعویضشه چیه؟ اگه برند خوب هم میشناسید لطفا معرفی کنید
خیلی ممنون

کاربر شماره ی یک
24-05-2022, 00:03
سلام دوستان
من یه تشک دونفره خریدم و حدود یک ساله که داریم استفاده میکنیم ازش و کاملا سالمه اما خانمم اصرار داره که دیگه کهنه شده و باید عوضش کنیم ...
کسی میدونه نشونه های اینکه تشک کهنه شده و وقت تعویضشه چیه؟ اگه برند خوب هم میشناسید لطفا معرفی کنید
خیلی ممنون

سلام
فروشنده های تشک ها خودشون موقع خرید میگن تشک چند سال ضمانت ، اصولا به اندازه ضمانتش کار میکنه ولی گمان نکنم تشکی باشه که یکساله خراب بشه ...از دوسال تا ده سال من دیدم ...
تغییر در وضعیت ظاهری تشک و رنگ پارچه ، فرورفتگی یا بیرون زدن فنرش از نشانه های زمان تعویض .
.
.
.
برند های تشک قیمت های مختلفی دارند اول باید بودجه اتون رو مشخص کنید و نسبت به اون خرید کنید .
به نسبت تعداد ابرها و کیفیت فنر ها قیمتشون تغییر میکنه .
توی بازار برند های خوشخواب ، رویا و پارمیس رو بررسی کردم که البته خوشخواب و رویا در یه رنج هستن تقریبا ولی تشک پارمیس فاصله قیمتی مشخص باهاشون داره .
تشک های ساخته شده کارگاهی هم که الان به اسم رویال نامگذاری میشن همه بستگی به سازنده اش داره ، یعنی برند نیست ، اصولا برای تشک های کارگاهی غیر شرکتی استفاده میشه .
اگه میخواین هزینه کنید تشک برند بخرید وگرنه تشکهای کارگاهی از رنج پایین تری شروع میشن ...

Sina
24-05-2022, 10:03
تشک رویال توسط چندین کارخونه و کارگاه ساخته میشه و بیشتر شون هم سایت دارن و ادعا میکنن که اصلی هستند در صورتی که همه تقلبی هستن و اصلا مشخص نیست اصلیه کدومه بوده ؟!

تشک رویا به نظرم گزینه معقولی هست بخصوص اولترا 4 با تکنولوژی پاکت اسپرینگ
رویا مدل بونل 1 و 2 هم خیلی سفت هست حداقل از 4 به بعد رو میشه تحمل کرد
دقت بفرمایید تشک رویا نمایندگی های یک شکل و یکدست در سراسر ایران داره

mahdieh.1693
25-05-2022, 08:39
سلام
تشک رویال برند خوبیه من هم استفاده کردم راضی بودم میتونید مدل روزگار رو بخرید که اصله و راحت و با کیفیت و من ازش استفاده کردم و عالی بوده
و اینکه شما اگه دنبال یه اسمی که معتبره بگردی دیگه نمیتونن بهت فیک بدن مثل همین روزگار که من میگم

سایتشون هم یه سرچ بزنی اولین سایت میاره بالا من ادرسشو دارم ولی نمی تونم اینجا بفرستم اگه یه ایدی ای چیزی بدی برات میفرستم اگه نه هم یه سرچ بزن تشک رویال اولین سایت میاد برات بالا از ظواهر سایتش هم مشخصه ... سایت خفنی دارن:blush:
آدرسشم تشک رویال داتکام سایت اصلیشه