مشاهده نسخه کامل
: حداقل بودجه برای خرید لپ تاپ با این کاربردها
afshin.npps
22-05-2022, 11:52
به نام خدا
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان:»
من تا حالا لپ تاپ نداشتم. من به یک لپ تاپ برای برای کار با نرم افزار های گروه آفیس و نرم افراز های دیکشنری و وب گردی در اینترنت و دیدن فیلم و فایلهای تصویری و گوش دادن به موسیقی نیاز دارم ممنون میشم لطف بفرمایید حدود رنج قیمت هم برای لپ تاپ نو و هم برای استوک که میشه لپ تاپی با این کاربردها خرید رو بفرمایید ممنونم
Cinema2Cinema
22-05-2022, 13:34
در حال حاضر در بازار خوش قیمت ترین لپ تاپ که مشخصات مناسبی در کل داشته باشه این مدل هست
چه از نظر سی پی یو و صفحه نمایش و قابلیت حمل و ...
Asus r465fa
سی پی یو : Core i3 نسل دهم
رم : 4GB DDR4 قابل ارتقا
هارد : 1 ترابایت با قابلیت نصب حافظه ssd m2
گرافیک انبورد : inteluhd
صفحه نمایش : 14 اینچ FULLHD IPS
وزن : 1.6 کیلوگرم
قیمتش ۹ میلیون و ۷۵۰ هست
mehr1362
22-05-2022, 16:20
به نام خدا
من تا حالا لپ تاپ نداشتم. من به یک لپ تاپ برای برای کار با نرم افزار های گروه آفیس و نرم افراز های دیکشنری و وب گردی در اینترنت و دیدن فیلم و فایلهای تصویری و گوش دادن به موسیقی نیاز دارم ممنون میشم لطف بفرمایید حدود رنج قیمت هم برای لپ تاپ نو و هم برای استوک که میشه لپ تاپی با این کاربردها خرید رو بفرمایید ممنونم
ارزانترین لپ تاپ هایی که نیاز شما را بر آورده کنه و در مقابل قیمت سخت افزار مناسبی ارائه بده ، از نظر من یکی از این موارد هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پردازنده دو مدل بالا 3020E و 9 درصد بازدهی بیشتری نسبت به پردازنده چهار هسته ای Q9550 سوکت 775 داره ، سایر مشخصات را هم میتونید ببینید
مخصوصا پردازندش را با Q9550 مقایسه کردم که دستتون بیاد در چه حدی قدرت داره
مدلی که دوستمون معرفی کرده هم گزینه خیلی خوبی هست به نسبت قیمت ، پردازنده خوبی داره و صفحه نمایش خوب ، اگر با 14 اینچ بودنش مشکلی نداشته باشید
لینک زیر :
کاربر شماره ی یک
24-05-2022, 00:12
اطلاعات خاصی راجع به گرافیکشون ننوشته تو سایت ، در چه حد جواب میدن برای گیمینگ یا کارای گرافیکی .
mehr1362
24-05-2022, 02:21
اطلاعات خاصی راجع به گرافیکشون ننوشته تو سایت ، در چه حد جواب میدن برای گیمینگ یا کارای گرافیکی .
مدل هایی که بالا ذکر شده گرافیک مجزا ندارن
گرافیک آنبرد دارن که به درد گیم نمیخوره
گرافیک لپ تاپ ایسوس : Intel HD Graphics 520
گرافیک دو مدل لنوو : AMD 3000 Series Mobile
به نام خدا
15 الی 12 تومن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.