PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهی برای درست کردن سوکت تبلتم هست؟؟؟

یک.دوست
25-04-2022, 10:11
سلام خدمت شما
من یه تبلت lenovo tab 7 دارم که دیدم شارژ نمیشه. متوجه شدم مشکل از سوکت خود تبلت هست.
قبلنا که گوشی بردم تعمیر کنن، متاسفانه به خود گوشی آسیب زدن، میخوام ببینم آیا راهی هست خودم با ابزاری که تو خونه دارم راهنمایی کنین تا بتونم این سوکت رو درست کنم که شارژ خوب انجام بشه؟

DJ POLESTAR
25-04-2022, 10:39
سلام خدمت شما
من یه تبلت lenovo tab 7 دارم که دیدم شارژ نمیشه. متوجه شدم مشکل از سوکت خود تبلت هست.
قبلنا که گوشی بردم تعمیر کنن، متاسفانه به خود گوشی آسیب زدن، میخوام ببینم آیا راهی هست خودم با ابزاری که تو خونه دارم راهنمایی کنین تا بتونم این سوکت رو درست کنم که شارژ خوب انجام بشه؟
آسیب زدن توسط تعمیر کار به منزله آسیب زدن مکرر به دستگاه توسط سایر تعمیرکاران نیست! توصیه میکنم بگردید تو شهرتون یه تعمیرکار خبره پیدا کنید تبلت رو با آسودگی خاطر بسپارید بهش تا براحتی مشکلش با تعویض سوکت حل بشه. اگه خودتون آدم فنی نباشید مطمئن باشید آسیب جدی بهش وارد میکنید.

AVAVA
25-04-2022, 13:46
سلام خدمت شما
وقتی همین طوری هر تعمیرگاهی رو میبینید و دستگاه با ارزشتون رو میدید برا تعمیر، انتظاری جز این هم نباید داشته باشین.
دتبال تعمیرکار مجرب بگرد در شهرتان و به اون بسپارید

یک.دوست
25-04-2022, 19:31
وقتی همین طوری هر تعمیرگاهی رو میبینید و دستگاه با ارزشتون رو میدید برا تعمیر، انتظاری جز این هم نباید داشته باشین.
دتبال تعمیرکار مجرب بگرد در شهرتان و به اون بسپارید

تعمیرگاه مجربی بردم، جایی بود که اتفاقا سفارشی هم بودیم .

AVAVA
25-04-2022, 20:13
تعمیرگاه مجربی بردم، جایی بود که اتفاقا سفارشی هم بودیم .
دوست عزیز، مجرب که به سفارش شدن نیست، حالا به هرحال اتفاقیه که رخ داده و سوکت هم مشکل خاصی نیست راحت درست میشه