مشاهده نسخه کامل
: تبدیل ویندوز 10 32 بیت به 64 بیت
farziin_m
22-04-2022, 20:41
سلام دوستان . من مدتهاست ویندوزم 32 بیته. میخوام 64 بیتش کنم ولی وقتی ویندوز رو دانلود میکنم و میخوام دوباره نصب کنم، گزینه 64 بیت رو نمیاره اصلا ک من انتخاب کنم. سرچ کردم و دیدم ظاهرا باید روش خاصی بکار برده بشه و نوشته بودن که تمام اطلاعات سیستم ( دقت کنید نوشته تمام اطلاعات و نه فقط درایو ویندوز ) پاک میشه . میخواستم بدونم روش ساده ای هست ؟ کلا روش هاش چیا هست و اینکه واقعا همه ی اطلاعات روی هارد پاک میشن؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان . من مدتهاست ویندوزم 32 بیته. میخوام 64 بیتش کنم ولی وقتی ویندوز رو دانلود میکنم و میخوام دوباره نصب کنم، گزینه 64 بیت رو نمیاره اصلا ک من انتخاب کنم. سرچ کردم و دیدم ظاهرا باید روش خاصی بکار برده بشه و نوشته بودن که تمام اطلاعات سیستم ( دقت کنید نوشته تمام اطلاعات و نه فقط درایو ویندوز ) پاک میشه . میخواستم بدونم روش ساده ای هست ؟ کلا روش هاش چیا هست و اینکه واقعا همه ی اطلاعات روی هارد پاک میشن؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست گرامی با توجه به مقدار رم ای که داری همان بهتر است که روی 32 بیتی باقی بمانی ، رم شما 2 گیگ است، سیستم مناسب ویندوز 64 نیست.
ویندوز 64 بیتی مقادیر بیشتری از سخت افزار را می طلبه که سیستم فعلی شما فاقد ان است.
ویندوز مناسب شما هم ویندوز 7 نسخه 32 بیتی است نه ویندوز 10
در ضمن زمان تعویض ویندوز فقط درایو c پاک میشه و کاری به باقی درایو ها نداریم
farziin_m
23-04-2022, 11:19
سلام
دوست گرامی با توجه به مقدار رم ای که داری همان بهتر است که روی 32 بیتی باقی بمانی ، رم شما 2 گیگ است، سیستم مناسب ویندوز 64 نیست.
ویندوز 64 بیتی مقادیر بیشتری از سخت افزار را می طلبه که سیستم فعلی شما فاقد ان است.
ویندوز مناسب شما هم ویندوز 7 نسخه 32 بیتی است نه ویندوز 10
در ضمن زمان تعویض ویندوز فقط درایو c پاک میشه و کاری به باقی درایو ها نداریم
سلام .. ممنونم از جوابتون . رم رو افزایش میدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.