PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سردرگمی درباره خدمت سربازی

hamid3369
20-04-2022, 12:34
دوستان سلام
سال ۹۹ یک اردیبهشت اعزامی داشتم نرفتم
هنوز توی سیستم غیبت برام ثبت نشده و عنوان اعزام به خدمت دارم
نظام وظیفه می‌گه باید پادگان آموزشی عدم حضور ثبت کنه تا ما دفترچه اعزام به خدمت صادر کنیم رفتم پادگان میگن این قابلیت رو تو سیستم نداریم فقط اعلام حضور سرباز هارو میگیم نظام وظیفه و پادگان آموزشی منو پاس میدن بهم حتی یک نامه دستی از پادگان گرفتم مبنی بر عدم حضورم اما هیچ به هیچ
اگر کسی فکری بع سرش میرسه بگه لطفاً من چیکار کنم مجبورم برم خدمت چون کارتشو نیاز دارم اما با این مشکل مواجهه شدم
مرکز استان هم میگه پادگان باید انجام بده
پادگان به سپاه پاسداران تعلق داره

.AraMesh.
21-04-2022, 14:50
سلام" شما به محض ورود به پادگان ، تاریخ ورودتون ثبت سیستم میشه. اونا این تاریخ رو به نظام وظیفه اعلام میکنند. بعد از آموزشی، وارد یگان خدمت که شدید اگه برید از نظام وظیفه استعلام بگیرید می نویسه اعزام با غیبت. حالا 3 ماه یا 6 ماه بستگی داره. الان صداش درنمیاد.

FOURTH RETURN
25-04-2022, 17:50
نرو سربازی چیز چرتیه

AliROCK
26-04-2022, 13:39
13 ساله پیش خدمت رفتم و پشیمون نرو دوست عزیز باور کن اونی که رفته با نرفته برابره کارتش هیچ کجا کارایی نداره
گواهینامه... سند زدن.... بیمه... ازدواج هیچ کدوم سربازی نمیخاد

hamid3369
28-04-2022, 12:39
13 ساله پیش خدمت رفتم و پشیمون نرو دوست عزیز باور کن اونی که رفته با نرفته برابره کارتش هیچ کجا کارایی نداره
گواهینامه... سند زدن.... بیمه... ازدواج هیچ کدوم سربازی نمیخاد

نمی‌دونم دنبال چجور مشاغلی برم

- - - Updated - - -

نرو سربازی چیز چرتیه

مشکل من اینه نمی‌دونم دنبال چجور کارایی برم

FOURTH RETURN
28-04-2022, 18:52

- - - Updated - - -

برو یه جا پیش یکی کار فنی بعنوان کاراموز یا کارگر با حقوق تا کار یاد بگیری مثلا نجاری کار تاسیسات لوله کش و........... تو سایت دیوار هم بری قسمت استخدام و کاریابی درخواست کاراموز میدن

AVAVA
28-04-2022, 23:31
دوستان سلام
نظام وظیفه می‌گه باید پادگان آموزشی عدم حضور ثبت کنه تا ما دفترچه اعزام به خدمت صادر کنیم رفتم پادگان میگن این قابلیت رو تو سیستم نداریم فقط اعلام حضور سرباز هارو میگیم نظام وظیفه و پادگان آموزشی منو پاس میدن بهم حتی یک نامه دستی از پادگان گرفتم مبنی بر عدم حضورم اما هیچ به هیچ
اگر کسی فکری بع سرش میرسه بگه لطفاً من چیکار کنم مجبورم برم خدمت چون کارتشو نیاز دارم اما با این مشکل مواجهه شدم
سلام حتما دنبالش برو و مشکلت رو حل کن، اگر نیاز بود حضوری برو، کاری نداشته باشن که میگن برو یا نرو، ببین خودت میخوای چیکار کنی ...
از سایت نظام وظیفه برداشتم و کپی کردم
تلفن گویا :

كارشناسان سامانه تلفن گويا به شماره 096480 در طول ايام هفته آماده ارائه مشاوره به شما متقاضيان محترم در زمينه قوانين و مقررات خدمت وظيفه عمومي مي باشند .
ساعات فعالیت :

ساعات پذیرش مراجع کننده گان به سازمان وظیفه عمومی ناجا به شرح ذیل می باشد .
از شنبه تا چهارشنبه 7:30 الی 13:00
ساعت کاری در روزهای دوشنبه 7:30 الی 11:30

آدرس :

تهران ، میدان سپاه ، سازمان وظیفه عمومی ناجا

hamid3369
29-04-2022, 11:51
سلام حتما دنبالش برو و مشکلت رو حل کن، اگر نیاز بود حضوری برو، کاری نداشته باشن که میگن برو یا نرو، ببین خودت میخوای چیکار کنی ...
از سایت نظام وظیفه برداشتم و کپی کردم
تلفن گویا :

كارشناسان سامانه تلفن گويا به شماره 096480 در طول ايام هفته آماده ارائه مشاوره به شما متقاضيان محترم در زمينه قوانين و مقررات خدمت وظيفه عمومي مي باشند .
ساعات فعالیت :

ساعات پذیرش مراجع کننده گان به سازمان وظیفه عمومی ناجا به شرح ذیل می باشد .
از شنبه تا چهارشنبه 7:30 الی 13:00
ساعت کاری در روزهای دوشنبه 7:30 الی 11:30

آدرس :

تهران ، میدان سپاه ، سازمان وظیفه عمومی ناجا

۳ باره مراجعه حضوری به پادگان کردم و مرکز فرماندهی هم رفتم و مرکز اعزام نظام وظیفه هم رفتم منو پاس میدن کارمو درست نمیکنن گرفتاری شدیم دومی نداره

AVAVA
29-04-2022, 15:36
۳ باره مراجعه حضوری به پادگان کردم و مرکز فرماندهی هم رفتم و مرکز اعزام نظام وظیفه هم رفتم منو پاس میدن کارمو درست نمیکنن گرفتاری شدیم دومی نداره
بازرسی برو، رفتی؟

Ariya2009
29-04-2022, 18:29
دوستان سلام

سلام و احترام ،

من موندم ، بعضی از دوستان حرف هایی میزنند که مرغ داخل ماهیتابه زنده میشه !

دوست عزیزم ، مختصر و مفید ،

حتما برو سربازی و تکلیفتو روشن کن !

در آینده جاهایی از کارت پایان خدمت میخواهند و گیر میوفتی که به هزار بار.... راضی میشی !

ضمنا خودتو گول نزن که از زیرش در بری ،

مثل ( هنوز توی سیستم غیبت برام ثبت نشده و عنوان اعزام به خدمت دارم ! نظام وظیفه می‌گه باید پادگان آموزشی عدم حضور ثبت کنه تا ما دفترچه اعزام به خدمت صادر کنیم رفتم پادگان میگن این قابلیت رو تو سیستم نداریم فقط اعلام حضور سرباز )

برو تکلیفتو روشن کن تا غیبت نخوری ، خیال هم نکنی کسی نمیفهمه ، همچنین آمارتو در بیارن و روز به روزشو برات حساب بکنن که دود از سرت بلند شه !

حتما خدمتتو برو ،

موفق باشی.

AliROCK
06-05-2022, 18:03

- - - Updated - - -

کاره فنی خوبه مثلا یه تعمیرکار ابگرمکن رو در نظر بگیر دو تا پیچ شل و سفت میکنه میگه 250 بده تمام کارای فنی همینجورین
ببین سربازی هم بری برا استخدام حتما باید پارتی داشته باشی فقط سربازی کافی نیست
در ضمن فقط یه جا کارت لازم میشه قابله توجه یسری که میگن لازم میشه فقط موقع گرفتن پاسپورت همین
خونه گرفتم زن گرفتم بیمه شدم کارمم دانشگاه علم و صنعت هست با حقوق کم مدرک لیسانس و کارت پایان خدمت حتی کپی شم ازم نخواستن:دی:دی
من شانس اوردم اداری افتادم البته وابسته به پاسدارخانه بودیم

radarz
06-05-2022, 19:55
همیشه بگو هر چی قسمته ... :king:

FOURTH RETURN
06-05-2022, 21:16
کاره فنی خوبه مثلا یه تعمیرکار ابگرمکن رو در نظر بگیر دو تا پیچ شل و سفت میکنه میگه 250 بده تمام کارای فنی همینجورین
در ضمن فقط یه جا کارت لازم میشه قابله توجه یسری که میگن لازم میشه فقط موقع گرفتن پاسپورت همین
خونه گرفتم زن گرفتم بیمه شدم کارمم دانشگاه علم و صنعت هست با حقوق کم مدرک لیسانس و کارت پایان خدمت حتی کپی شم ازم نخواستن:دی:دی

دو سال کم نیست میتونه آبگرمکن و پکیج رو فول بشه سایت موبیست آموزشهاش رو بخره بهتر از کلاس و فنی و حرفه ای هم یاد میده ماهی 30 تومن راحت درمیاره سرباری کیلو چند سنش که بالا رفت فوقش یه عفو میخوره خلاص خیلی ها هم نرفتن و سربازی هم نخریدن یه عفو خوردن کارت رو گرفتن رفت پی کارش:thumbsup: در ضمن به حرف اینا گوش نکن که تشویق به رفتن میکنن اونا خودشون هم نرفتن من خودم دو سال تو پاسگاه مرزی سیستان بودم همش خاک میخوردیم دو سال از بهترین سالهای عمرم همونهایی که بچه هاشون رو فرستادن کانادا و سوئیس و آمریکا و کیفیت نمازشون هم موقع قمبل کردن خیلی خوبه و ریشه یهودی آنوسی هم دارن بقیه را تشویق به سربازی و شستن مستراب و شستن مدفوع چسبیده به سنگ مستراب یک درجه دار بیسواد و بیشعور میکنن که شعور نداره وقتی میرینه درست آب بریزه

hamid3369
02-06-2022, 15:29
دو سال کم نیست میتونه آبگرمکن و پکیج رو فول بشه سایت موبیست آموزشهاش رو بخره بهتر از کلاس و فنی و حرفه ای هم یاد میده ماهی 30 تومن راحت درمیاره سرباری کیلو چند سنش که بالا رفت فوقش یه عفو میخوره خلاص خیلی ها هم نرفتن و سربازی هم نخریدن یه عفو خوردن کارت رو گرفتن رفت پی کارش:thumbsup: در ضمن به حرف اینا گوش نکن که تشویق به رفتن میکنن اونا خودشون هم نرفتن من خودم دو سال تو پاسگاه مرزی سیستان بودم همش خاک میخوردیم دو سال از بهترین سالهای عمرم همونهایی که بچه هاشون رو فرستادن کانادا و سوئیس و آمریکا و کیفیت نمازشون هم موقع قمبل کردن خیلی خوبه و ریشه یهودی آنوسی هم دارن بقیه را تشویق به سربازی و شستن مستراب و شستن مدفوع چسبیده به سنگ مستراب یک درجه دار بیسواد و بیشعور میکنن که شعور نداره وقتی میرینه درست آب بریزه

ممنونم داداش لطف کردی

- - - Updated - - -

فدات داداش لطف کردی