PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تهران در اشغال افغانی ها

italodance
14-04-2022, 21:26
دوستان راستش من این روزها از اول عید به بعد خیلی خانواده افغان در هر جای تهران میبینم یعنی در پارک و خیابان مراکز بازار میوه و...

راستش برام عجیب شده ، یعنی اینهمه ایران و تهران آمدند ؟ به همین سادگی و بدون هیچ نظارتی ؟ البته کشور که متلاشی هست ولی واقعا خیلی تعجب برنگیزه.

خانواده کامل ۴ فرزنده و کم و بیشتر هم میبینم ، اصلا تشریف ببرید یک پارک مطرحی خودتان می‌بینید.

خوب کم مشکل جمعیت (تجمع در تهران) داشتیم حالا بیشتر و بدتر هم شد.

ممکنه مشکلات دیگری هم داشته باشند ، نظیر کرونا که هیچ وقت در کشورشان پیشگیری و اقدام منسجمی نشد یا موارد جرم ...البته من صحبتم تهمت نیست ولی وقتی که این همه سیلی کوچ کردند و آمدند قاعدتا شامل برخی از ناهنجاری ها می‌شوند.

srx190d
14-04-2022, 22:25
به افغان‌ها توهین نشه
ولی همینجا تو تاپیک شاتل کاربر افغانستانی داریم
جدا از لشکر فاطمیون و زینبیون که تو ایران زندگی و برای بقای ج ا همکاری میکنن

HORROR
14-04-2022, 23:11
نظارت نمیشه دیگه... بعد افغانها ناراحت نشن ولی چرا اینقدر بچه دار میشن؟هر جا رو نگاه میکنی 10 15 پونزده تا بچه هست که اصلا معلوم نیست پدر و مادرشون کیه. چرا دولت هیچ اقدامی نمیکنه؟

لیونل_مسی
15-04-2022, 05:02
افغانی ها از این ور
آ*ری ها از اون ور

بعد میگن مشکل ما شوونیست فارس هست

تنها جایی که افعانی ها را راه نمیدن شمال و شمال غرب هست

خود من رفتم تهران تو یه قهوه خونه همشون لوتی بودن با این که من بهشون نمیخوردم هیچ مشکلی با من نداشتن فقط یکیشون گفت اسکل چرا اینجوری قلیون میکشی

دو تا افغانی هزاره اومدن شروع کردن مسخره بازی و اشغال گری

همین هزاره ها و چشم بادومی های خاوری از همشون بدترن ، چون مرد نیستن تابلو هم هستن
اون طالبانی ها و پشتون ها هم همه دزد و قاتل هستن
حالا کاشکی فقط روانی ها را چاقو میزدن به این مقدار راضی نیستن

به سیستان و پلو چستان و خراسان هم راضی نیستن ، هر جا مردم راشون بدن و ساخت و ساز باشه میرن

خانومای ایرانی هم خیلی ها باهاشون ازدواج میکنن چون مرد های ما همه معتاد و الدنگ هستن
تازه مجلس قانون گذاشته که مثل دین یهود تابعیت ایران از مادر هم به ارث برسه به بچه هاشون

همشون هم یه چیزی از آدم طلب دارن پررو هستن ، چون امریکا چند سال اونجا بوده خودشون را انیرانی میدونن
تقصیر خود ماست . جایی که فرهنگ کار باشه مثل آذربایجان به افغانی ها احتیاجی نیست
تازه بدتر هم میشه چون این دولت گداپرور و همسایه دوسته به قول خودش ، رو میدن به افغانی ها بابت جنگ در سوریه و حضور در حوزه بهشون حقوق هم میدن
خدا میدونه شاید بعد از چند سال تابعیت ایران هم بدن
پاشون به ترکیه و انگلیس و کانادا هم باز بشه ور میمالن به ایرانی ها میگن اینا اینجور و اونجور

درست مثل خانوم های ایرانی که هنوز نرفتن میخوان برای حقوق خانوما و کل زنان دنیا بجنگن
انگار مردای ایرانی تو همین مملکت زندگی نمیکنن و تو سری نمیخورن
فکر میکنن همه دارن هال و هول میکنن و حقشونو خوردن
دیگه حالا یکی نیست بگه اونی که این کارا رو میکنه هم به هزار حقه و ترفند مثل معامله رمز ارز

مردم ما هم هستن که به هر بی سر و پایی که خارج بوده به چشم ناجی نگاه میکنن
اسکندر مقدونی
عمر بن خطاب
چنگیز
ترامپ
و همین بابایی که سه ماه فرانسه بیشتر نبود
خودمون کمبود داریم
دروغ میگن همین جاس دشمن ما امریکاس

خیلی هم آداپته هستن

هر شهری میرن سه سوت خودشون را شکل مردم اون شهر درست میکنن
تهران که میرن موهاشون رو رنگ میکنن فارسی را لهجه آذری حرف میزنن

italodance
15-04-2022, 06:04
نظارت نمیشه دیگه... بعد افغانها ناراحت نشن ولی چرا اینقدر بچه دار میشن؟هر جا رو نگاه میکنی 10 15 پونزده تا بچه هست که اصلا معلوم نیست پدر و مادرشون کیه. چرا دولت هیچ اقدامی نمیکنه؟

نشان دهنده فرهنگ و شعورشان هست. باید قرص ضد بارداری برایشان تجویز و پخش بشه. اینها و پاکستانی ها، یمنی ها و خیلی از کشورهای جهان سوم آفریقایی کلا در حال زاد و ولد هستند چون آموزش فرهنگ و تربیت ندارند.
تازه اکثریت درصد این بچه هامون زباله گرد میشوند.

دولت هیچ کاری نکرده و نمیکنه می‌بینید که ، تازه مافیای زباله هم درست کرده.

لیونل_مسی
15-04-2022, 06:08
یا زباله گرد میشن
یا سر چهارراه اسفند دود میکنن
یا ترازو خانگی میزارن تو پیاده رو

خرافه های ایرانی را خوب میدونن

همشون هم یه گوشی پوکو دستشونه

Ezel
15-04-2022, 11:28
افغانی ها از این ور
آ*ری ها از اون ور

بعد میگن مشکل ما شوونیست فارس هست

تنها جایی که افعانی ها را راه نمیدن شمال و شمال غرب هست

خود من رفتم تهران تو یه قهوه خونه همشون لوتی بودن با این که من بهشون نمیخوردم هیچ مشکلی با من نداشتن فقط یکیشون گفت اسکل چرا اینجوری قلیون میکشی

دو تا افغانی هزاره اومدن شروع کردن مسخره بازی و اشغال گری

همین هزاره ها و چشم بادومی های خاوری از همشون بدترن ، چون مرد نیستن تابلو هم هستن
اون طالبانی ها و پشتون ها هم همه دزد و قاتل هستن
حالا کاشکی فقط روانی ها را چاقو میزدن به این مقدار راضی نیستن

به سیستان و پلو چستان و خراسان هم راضی نیستن ، هر جا مردم راشون بدن و ساخت و ساز باشه میرن

خانومای ایرانی هم خیلی ها باهاشون ازدواج میکنن چون مرد های ما همه معتاد و الدنگ هستن
تازه مجلس قانون گذاشته که مثل دین یهود تابعیت ایران از مادر هم به ارث برسه به بچه هاشون

همشون هم یه چیزی از آدم طلب دارن پررو هستن ، چون امریکا چند سال اونجا بوده خودشون را انیرانی میدونن
تقصیر خود ماست . جایی که فرهنگ کار باشه مثل آذربایجان به افغانی ها احتیاجی نیست
تازه بدتر هم میشه چون این دولت گداپرور و همسایه دوسته به قول خودش ، رو میدن به افغانی ها بابت جنگ در سوریه و حضور در حوزه بهشون حقوق هم میدن
خدا میدونه شاید بعد از چند سال تابعیت ایران هم بدن
پاشون به ترکیه و انگلیس و کانادا هم باز بشه ور میمالن به ایرانی ها میگن اینا اینجور و اونجور

درست مثل خانوم های ایرانی که هنوز نرفتن میخوان برای حقوق خانوما و کل زنان دنیا بجنگن
انگار مردای ایرانی تو همین مملکت زندگی نمیکنن و تو سری نمیخورن
فکر میکنن همه دارن هال و هول میکنن و حقشونو خوردن
دیگه حالا یکی نیست بگه اونی که این کارا رو میکنه هم به هزار حقه و ترفند مثل معامله رمز ارز

مردم ما هم هستن که به هر بی سر و پایی که خارج بوده به چشم ناجی نگاه میکنن
اسکندر مقدونی
عمر بن خطاب
چنگیز
ترامپ
و همین بابایی که سه ماه فرانسه بیشتر نبود
خودمون کمبود داریم
دروغ میگن همین جاس دشمن ما امریکاس

خیلی هم آداپته هستن

هر شهری میرن سه سوت خودشون را شکل مردم اون شهر درست میکنن
تهران که میرن موهاشون رو رنگ میکنن فارسی را لهجه آذری حرف میزنن

دوست عزیز یه سوال

به یه سیاهپوست که داره هواپیما می رونه چی میگن ؟؟؟

لیونل_مسی
15-04-2022, 11:43
دوست عزیز یه سوال

فاجعه ؟

میگن black pilot

Ezel
15-04-2022, 11:44
فاجعه ؟

میگن black pilot

خیر، بهش میگن خلبان کاربر نژادپرست

مشکل اصلی ایرانی ها نه افغانی ها و نه آذری ها هستن، بلکه امثال شما نژادپرست ها هستن.:wink:

donkeyoxte
15-04-2022, 11:51
افغانی ها بخشی از تاریخ جدا نشده ی ایران هستند
افغانی ها چرخ دنده های فعالیت های ساخت و ساز کشور هستند
افغانی ها هنوز به سبک سنت گذشته پدرانشون, بچه های بیشتری به دنیا میارن چون تمام علمای جهان حتی از فرقه اگزیستانلیست ها و آتئیست های غرب همچو ایلان ماسک به این نتیجه رسیدن و ماهانه توییتی حول تشویق بر باروری بیشتر انسان ها میزنه
از نظر شرع و دین و مذهب هم که چون بنده مدتی به عنوان سرپرستشون در شغلی کنارشون کار کردم مطلعم, درصد بالایی از افغانی ها نماز میخوانند و روزه کامل میگیرن
درکُل از نظر پایبند بودن به باورهای عمیق فرسنگ ها به گمانم از ما جلوترند, یعنی جلو زدند و نمیدونم چرا و به چه دلیل
چون اگر از ایران تحریم را فاکتور بگیریم از غرب چه می ماند؟؟ اما آن ها 30 سال بود با آمریکایی ها هم پیاله بودند ولی تغییر منش و سبک زندگی به ندرت دیده میشه

Ezel
15-04-2022, 11:57
افغانی ها بخشی از تاریخ جدا نشده ی ایران هستند
افغانی ها چرخ دنده های فعالیت های ساخت و ساز کشور هستند
افغانی ها هنوز به سبک سنت گذشته پدرانشون, بچه های بیشتری به دنیا میارن چون تمام علمای جهان حتی از فرقه اگزیستانلیست ها و آتئیست های غرب همچو ایلان ماسک به این نتیجه رسیدن و ماهانه توییتی حول تشویق بر باروری بیشتر انسان ها میزنه
از نظر شرع و دین و مذهب هم که چون بنده مدتی به عنوان سرپرستشون در شغلی کنارشون کار کردم مطلعم, درصد بالایی از افغانی ها نماز میخوانند و روزه کامل میگیرن
درکُل از نظر پایبند بودن به باورهای عمیق فرسنگ ها به گمانم از ما جلوترند, یعنی جلو زدند و نمیدونم چرا و به چه دلیل
چون اگر از ایران تحریم را فاکتور بگیریم از غرب چه می ماند؟؟ اما آن ها 30 سال بود با آمریکایی ها هم پیاله بودند ولی تغییر منش و سبک زندگی به ندرت دیده میشه

یک موضوعی هم که وجود داره اینه که در حال حاضر بسیاری از افغانستانی ها در کشور ما کارفرما شدند و دیگه کارگر نیستند، مثلا در شهر قم بسیاری از کارگاه های تولید و فروش سنگ های ساختمانی به این دوستان تعلق داره

و واقعا اگر اینها نبودند ساخت و ساز در کشور ما خیلی خیلی کمتر از این بود.

donkeyoxte
15-04-2022, 12:09
یک موضوعی هم که وجود داره اینه که در حال حاضر بسیاری از افغانستانی ها در کشور ما کارفرما شدند و دیگه کارگر نیستند، مثلا در شهر قم بسیاری از کارگاه های تولید و فروش سنگ های ساختمانی به این دوستان تعلق داره

و واقعا اگر اینها نبودند ساخت و ساز در کشور ما خیلی خیلی کمتر از این بود.

دقیقا
جدا از تیپ فاطمیون که یه قاره رو به لرز می ندازه
در جنگ ایران و عراق تعداد افغانی ها کم نبوده
واقعا نوع زندگیشون آدم رو به وجد میاره
یادمه کار قبلیم نشسته بودم رو صندلی یدفعه ای یکی از کارگرهای افغان که حدودا هم 14 یا 15 سالش بود با جعبه شیرینی اومد و شیرینی تعارف کرد
من هم گفتم بابت چی؟؟؟ دیدم یه خنده از رو شرم کرد و سریع رفت.خلاصه سرکارگرشون یکی و دوساعت بعد اومد پیشم, لابه لای صحبت ها یاد قضیه شیرینی
افتادم پرسیدم خبریه؟؟
گفت شمس الله (همون پسر 15 ساله) ازدواج کرده !!

حالا نوع و نحوه ازدواج هم داستا خودش رو داره که سرتون درنمیارم
درکل ساده زندگی میکنند, سخت نمیگیرن و از همه مهمتر سالم زندگی میکنند, نظرم عوام مردم افغانه البته که قاچاقچی و بزهکار و ... وجود داره همونطور که در تمام ملتها خوب و بد بوده,ولی عموم مردم صادق و زحمتکش و سالم هستند

italodance
15-04-2022, 12:17
افغان ها را فاقد قدرت اراده و اختیار میبینم. سالها توسط شوروی و روس‌ها اشغال شدند و کمونیست بودند.

به نظرم اگر کمونیست باشند بهتر هستند تا مسلمان. اسلام فقط نماد زورگویی براشون دارد و هست. اصلا جنبه درک آن هم ندارند چون همانطور که اشاره کردم قدرت اراده و تصمیم گیری نداشتند. یعنی یک دیکتاتور براشون کافیست حال اسلام یا شیطان

ولی حال از این موضوع بگذریم که نمی‌دونم چرا منظور و سخن به اینجا رسید. عنوان تاپیک هجوم و حضور بی شمار آنها در سطح شهر هست. امیدوارم دولت از دست زباله بازی بر دارد و ضمن کنترل آنان . هر چه سریعتر به اخراج این تعداد اقدام کند.

اصلا هم نژاد درستی و فلان نیست صحبت سر شرایط و پیشگیری از بدتر شدن این موضوع هست. وگرنه تا ماه دیگه خودتان اثرات ان را بیشتر درک می‌کنید.

از دوستان میخواهم در موضوع و محور تاپیک باشند نه خارج از ان.

italodance
15-04-2022, 12:20
دقیقا
جدا از تیپ فاطمیون که یه قاره رو به لرز می ندازه
در جنگ ایران و عراق تعداد افغانی ها کم نبوده
واقعا نوع زندگیشون آدم رو به وجد میاره
یادمه کار قبلیم نشسته بودم رو صندلی یدفعه ای یکی از کارگرهای افغان که حدودا هم 14 یا 15 سالش بود با جعبه شیرینی اومد و شیرینی تعارف کرد
من هم گفتم بابت چی؟؟؟ دیدم یه خنده از رو شرم کرد و سریع رفت.خلاصه سرکارگرشون یکی و دوساعت بعد اومد پیشم, لابه لای صحبت ها یاد قضیه شیرینی
افتادم پرسیدم خبریه؟؟
گفت شمس الله (همون پسر 15 ساله) ازدواج کرده !!

حالا نوع و نحوه ازدواج هم داستا خودش رو داره که سرتون درنمیارم
درکل ساده زندگی میکنند, سخت نمیگیرن و از همه مهمتر سالم زندگی میکنند, نظرم عوام مردم افغانه البته که قاچاقچی و بزهکار و ... وجود داره همونطور که در تمام ملتها خوب و بد بوده,ولی عموم مردم صادق و زحمتکش و سالم هستند

فهمیدیم شما افغانی هستید. بسته دیگر . موضوع سر اخراج و کنترل تعداد آنهاست نه گسترش آنان.

واقعا این مزخرفات که فرمودید نشانه ارزش والای شماست (افغانی ها) ؟ کل قاره؟

Hamdamo
15-04-2022, 12:34

مشکل اصلی ایرانی ها نه افغانی ها و نه آذری ها هستن، بلکه امثال شما نژادپرست ها هستن.:wink:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

italodance
15-04-2022, 12:34
دوست عزیز یه سوال

مدیر مشکوک به هموطن بودن در انجمن.

مقصود سوال شما اصلا مشخص نیست ؟ یعنی شما افغان‌ها را مشمول ایرانی‌ها میدونید؟ سوال فوق شما در کشوری هست که همه رنگ هست سیاه سفید قرمز زرد ……که میدونیم همگی مال آن کشور هستند صدق می‌کند و همگی آن مردمان شناسنامه آن خاک را دارند نه در کشور ما.

اما افغان‌ها اصلا جزو نژاد و مردمان ایران و ایرانی نیستند.

سوال شما کاملا تحقیر امیز است.

مقصود این تاپیک نژاد پرستی نیست بلکه گره کشایی هست.

افغان ها هیچ ارتباط و ربطی به ایرانی ها ندارند مگر بخواهند با مثالهای مسخره مانند نفر افغانی فوق که میگه کل قاره بخواهند خودشان را به رخ بکشند ولی همه ما ایرانیان میدونیم که چنین چیزی نیست.

لطفا از موارد بی منطق . نطق نفرمایید.

لیونل_مسی
15-04-2022, 12:37
افغانی ها در ایران دقیقا حکم مکزیکی ها در امریکا و کانادا را دارن

مکزیک هم شباهت ها و تفاوت هایی با افغانستان دارد

اونجا هم جمعیت سفید پوست داره که بهش میگن Hispanic بومی ها را که عمله هستند و مهاجرت میکنند لمریکا میگن Latino

صفید پوست هاشون کمتر میرن ، ولی هر دو گروه چون مسیحی کاتولیک متعصب هستن امریکا را از آن خود میدانند و به بقیه گروه ها منجمله ایرونی ظلم میکنند

مکزیک هم مثل افغانستان آدم ربایی هست مواد مخدر هست برای امریکای شمالی مولد نا امنی هست

با این تفاوت که افعانی ها در ایران سنگ بری و چوب کاری و صاف کاری میکنند
در امریکا مکزیکی ها فصل درو محصول در فیلد های کشاورزی محصول جمع میکنند
در مانادا هم به همین ترتیب

مکزیکی های چشم بادومی بومی امریکا هستن
افغانی های هزاره باز ماندگلان مهاجمان مغول و *

italodance
15-04-2022, 12:42
افغانی ها در ایران دقیقا حکم مکزیکی ها در امریکا و کانادا را دارن

مکزیک هم شباهت ها و تفاوت هایی با افغانستان دارد

اونجا هم جمعیت سفید پوست داره که بهش میگن Hispanic بومی ها را که عمله هستند و مهاجرت میکنند لمریکا میگن Latino

صفید پوست هاشون کمتر میرن ، ولی هر دو گروه چون مسیحی کاتولیک متعصب هستن امریکا را از آن خود میدانند و به بقیه گروه ها منجمله ایرونی ظلم میکنند

مکزیک هم مثل افغانستان آدم ربایی هست مواد مخدر هست برای امریکای شمالی مولد نا امنی هست

با این تفاوت که افعانی ها در ایران سنگ بری و چوب کاری و صاف کاری میکنند
در امریکا مکزیکی ها فصل درو محصول در فیلد های کشاورزی محصول جمع میکنند
در مانادا هم به همین ترتیب

مکزیکی های چشم بادومی بومی امریکا هستن
افغانی های هزاره باز ماندگلان مهاجمان مغول و *

باز این مثال بهتر بود و بله نژاد افغان هیچ ربطی به ایرانی ها ندارد و کاربری که بالا خودش را ترکونده که ما کل قاره هستیم واقعا جای خنده و مضحکه دارد.

لطفا به بحث تاپیک برگردید. شما در شهرتان این موضوع چطور هست؟ آیا شاهد این حجم از مهاجران هستید؟ مشکلات و آثار آن؟

لیونل_مسی
15-04-2022, 12:45

دوست من

شما خبر داری تو همین تهران چند سال پیش در اوج برجام سه تا برادر افغانی یه توریست فرانسوی را برده بودن باغ ****

؟؟

اون توریست فرانسوی که فرق ایرانی و افغانی را که نمیدونه میره مملکت خودش ***
اون نژادپرسته یا خبر داشتی یه مهاجر غیر قانونی عراقی یه بچه آلمانی را در استخر *

من حقایق را میگم

Ezel
15-04-2022, 12:53

به به :» اجمد ظاهر عزیز

مدیر مشکوک به هموطن بودن در انجمن.

مقصود سوال شما اصلا مشخص نیست ؟ یعنی شما افغان‌ها را مشمول ایرانی‌ها میدونید؟ سوال فوق شما در کشوری هست که همه رنگ هست سیاه سفید قرمز زرد ……که میدونیم همگی مال آن کشور هستند صدق می‌کند و همگی آن مردمان شناسنامه آن خاک را دارند نه در کشور ما.

اما افغان‌ها اصلا جزو نژاد و مردمان ایران و ایرانی نیستند.

سوال شما کاملا تحقیر امیز است.

مقصود این تاپیک نژاد پرستی نیست بلکه گره کشایی هست.

افغان ها هیچ ارتباط و ربطی به ایرانی ها ندارند مگر بخواهند با مثالهای مسخره مانند نفر افغانی فوق که میگه کل قاره بخواهند خودشان را به رخ بکشند ولی همه ما ایرانیان میدونیم که چنین چیزی نیست.

لطفا از موارد بی منطق . نطق نفرمایید.

به هرحال ممنون از لطف شما، چه هموطن چه غیر هموطن همه ی ما ماقبل وطن و کشور و دین و فرهنگ و ... انسانیم

اما سوال من: یه تست خیلی ساده ی نژاد پرستی بود، شما هر جواب دیگه ای غیر از خلبان به اون سوال بدی یعنی نژاد پرست هستی ولاغیر

سوال من ابدا تحقیرآمیز نیست، بلکه اونچه که در باطن و ذات انسانهاست ر بیرون میکشه
شما هم با توجه به تاکیدت روی اینکه افعانستانی ها از نژاد و ... مردم ایران نیستن به نظر میرسه تمایلات نژادپرست گونه داشته باشی کما اینکه تاپیکی هم که زدین این رو تا حدی تایید میکنه

شما محبت بفرمایید یه تعریفی از منطق ارائه بدین تا ما هم بتونیم با منطق با شما صحبت کنیم

italodance
15-04-2022, 13:02
به به :» اجمد ظاهر عزیز

به هرحال ممنون از لطف شما، چه هموطن چه غیر هموطن همه ی ما ماقبل وطن و کشور و دین و فرهنگ و ... انسانیم

اما سوال من: یه تست خیلی ساده ی نژاد پرستی بود، شما هر جواب دیگه ای غیر از خلبان به اون سوال بدی یعنی نژاد پرست هستی ولاغیر

سوال من ابدا تحقیرآمیز نیست، بلکه اونچه که در باطن و ذات انسانهاست ر بیرون میکشه
شما هم با توجه به تاکیدت روی اینکه افعانستانی ها از نژاد و ... مردم ایران نیستن به نظر میرسه تمایلات نژادپرست گونه داشته باشی کما اینکه تاپیکی هم که زدین این رو تا حدی تایید میکنه

شما محبت بفرمایید یه تعریفی از منطق ارائه بدین تا ما هم بتونیم با منطق با شما صحبت کنیم

شما خودت کسی بودی که تاپیک را منحرف کردی. شما خودت بخون که چی نوشتی و چی به چی شروع کردی. من که جواب سوال بی ربط شما را که نمیدم.

اما شما تاپیک را میخونی و جواب آن را هم باید بدی. اگر جواب آن را نداری و نمیدی پس تشریف ببرید. با سپاس از درک حضرتعالی

لیونل_مسی
15-04-2022, 13:05
باز این مثال بهتر بود و بله نژاد افغان هیچ ربطی به ایرانی ها ندارد و کاربری که بالا خودش را ترکونده که ما کل قاره هستیم واقعا جای خنده و مضحکه دارد.

لطفا به بحث تاپیک برگردید. شما در شهرتان این موضوع چطور هست؟ آیا شاهد این حجم از مهاجران هستید؟ مشکلات و آثار آن؟

بله دوست من

در به اصطلاح شهرستان ما هم جاهایی هست که امثال من نرن بهتره یعنی سالم برنمیگردن
میهمان نوازی ... از سر بی چیزی
عامل اصلی ناامنی همین ها هستن موتور سواری لات گری ، قتل ... خیلی لات و لوت ها جلوی همینا لنگ میندازن
البته بلوچ ها و بعضا حتی اعراب خوزستان هم هستن
مثلا اعراب خوزستان دسته های عزاداری خودشون را دارن و در ماه رمضان تو محله های خودشون سینه میزنن
همان طور که اشاره کردم
خیلی هاشون حتی ازضمان جنگ تحمیلی اینجا بودن
گفتم ... به سیستان بلوچستان و خراسان قانع نیستند
چون بلوچستان غیر از تمساح و آدم کش چیز دیگری نداره
مشهد هم یه شهر پوکیده و قدیمی

همیشه یادتون باشه مثلا خیلی از اهل تسنن بلوچ با تسنن کردستان هم در ارتباط هستن و اسلحه و مواد و قاچاق و غیره رد و بدل میکنن
اهل تسنن بلوچ تا استان گرگان هم رفته اند
تابستون که میشه میان همینجا
با اون لباس ها و بوی متعفن
کل شهر را به * و * میکشند

هملن طور که شما اشاره کردی نباشن بهتره
یه ترتیبی بدن با این گرانی کارگر ایرانی استخدام بشه و همه را دیپورت کنن افغانستان
ولی خودت که بهتر میدونی سیاست مملکت ما چیه
تیپ فاطمیون و حوزه علمیه

Ezel
15-04-2022, 13:07
....

حالا بابت اینکه به موضوع تاپیک برگردیم و نظر شما هم تامین بشه یه نکته ی جالب بد نیست بگم و اون هم اینه که اغلب شهرهای هم مرز با افغانستان، منطقه ی قرمز برای حضور افغانستانی هاست و همینطور سایر شهرهای مرزی و بسیاری از شهرهای غیرمرزی

و همین باعث میشه که تراکم افغانستانی ها در جاهایی مثل تهران زیاد تر بشه

آذربایجانشرقی
اقامت اتباع افغانی در سطح استان ممنوع می‌باشد.

2
آذربایجان غربی
اقامت اتباع افغانی درسطح استان وكليه اتباع غير ايراني درشهرهاي مرزي استان ممنوع می‌باشد.

3
اردبيل
اقامت اتباع افغانی در سطح استان و اقامت اتباع عراقی در شهرستان‌های پارس آباد، بيله سوار، گرمی، مشکين شهر و نمين ممنوع می‌باشد.

4
اصفهان
اقامت اتباع افغانی در شهرستان‌های نطنز، فریدن، فریدون شهر، سميرم، چادگان، خوانسار، بخش مرازی اصفهان، دهاقان، نائين، گلپایگان، خور، بيابانك، اردستان، ابوزيد از شهرستان آران و بيد گل ممنوع می‌باشد.

5
ایلام
اقامت اتباع افغانی در سطح استان و اقامت كليه اتباع خارجي در شهرستان‌های مهران و دهلران و شهرهای مرزی ممنوع می‌باشد.

6
البرز
فاقد ممنوعيت.

7
بوشهر
اقامت اتباع افغانی در شهرستان‌های دیلم و گناوه ممنوع می‌باشد.

8
تهران
فاقد ممنوعيت به استثناي منطقه خجير در منطقه 13شهرداري تهران براي اتباع افغاني.

9
چهارمحال بختياری

10
خراسان جنوبی
اقامت كليه اتباع خارجي در شهرستان‌های مرزي نهبندان، سربيشه، درميان، قاين، زيركوه، فردوس و سرایان و طبس ممنوع می‌باشد. اقامت اتباع افغاني در شهرستان‌های بيرجند و خوسف مجاز است. اقامت اتباع عراقی در سطح استان ممنوع است .

11
خراسان شمالی
اقامت اتباع افغانی و عراقی در سطح استان ممنوع می‌باشد.

12
خراسان رضوی
اقامت اتباع افغانی در شهرستان‌های مرزی:تربت جام،قوچان، تایباد،خواف،سرخس،ککلات نادری و درگز ممنوع است .

13
خوزستان
اقامت اتباع افغانی درسطح استان به استثناء شهرستان گتوند ممنوع می‌باشد. اقامت و تردد اتباع خارجي در شهرستان‌های آبادان، خرمشهر، دشت آزادگان ممنوع می‌باشد. تبصره : اقامت اتباع خارجي داراي گذرنامه و اقامت معتبر در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر بلامانع می‌باشد.

14
زنجان
اقامت اتباع افغانی در سطح استان ممنوع می‌باشد. صرفاً شهرستان‌های زنجان و خدابنده برای اقامت اتباع عراقی مجاز می‌باشد.

15
سيستان و بلوچستان
اقامت اتباع افغانی و عراقی در كل استان ممنوع می‌باشد. اقامت و تردد اتباع خارجي در شهرستان‌های زابل، هيرمند، زهك و بخشهاي مرزي شهرستان‌های خاش، ايرانشهر، سراوان، چابهار ممنوع می‌باشد.

16
سمنان
تردد و اقامت اتباع خارجي در منطقه گرمسار و ورودي قصر بهرام، مركز آزمايش معراج يك، منطقه دامغان از جاده جندق بطرف مركز آزمايش سراج ممنوع می‌باشد. اقامت اتباع افغاني در شهرستان‌های شاهرود و دامغان ممنوع است.

17
فارس
اقامت اتباع افغانی در شهرستان‌های فيروز آباد ، فراشبند، داراب، ارسنجان، فسا، مهر، رستم، نيريز و خنج ممنوع می‌باشد.

18
قزوین
به استثناء شهرستان قزوین، سایر شهرهای استان برای اقامت اتباع افغانی ممنوع می‌باشد.

19
قم
فاقد ممنوعيت.

21
کرمان
اقامت اتباع افغانی در شهرستان‌های منوجان، بافت، عنبرآباد، قلعه گنج، ريگان، بم، فهرج رودبار، فارياب، نرماشير، كهنوج، جيرفت، انار و اتباع عراقی در سطح استان ممنوع می‌باشد.

22
کردستان
اقامت اتباع افغانی در سطح استان و اقامت كليه اتباع خارجي در بخش مركزي شهرستان سقز و شهرستان‌های بانه و مريوان و شهرهاي مرزي استان ممنوع می‌باشد.( به استثنا مهمانشهرها)

23
کهگيلویه و بویراحمد

24
گيلان

25
گلستان
صرفاً شهرستان‌های گرگان و گنبد برای اقامت اتباع افغانی مجاز می‌باشد.

26
لرستان

27
مازندران
اقامت اتباع افغاني در كل استان ممنوع می‌باشد.

28
مرکزی
اقامت اتباع افغانی در شهرستان‌های آشتيان، تفرش، فراهان، فرمهين،خمين، شازند، محلات، زرندیه، اميجان و بخش خنداب از توابع اراک ممنوع می‌باشد.

29
همدان

31
هرمزگان
اقامت اتباع عراقي در شهرستان‌های كيش، حاجي آباد، قشم، ابوموسي، جاسك ممنوع ميباشد. اقامت اتباع افغانی در كل استان ممنوع می‌باشد.

31
یزد
اقامت اتباع افغانی در شهرستان‌های خاتم و بافق ممنوع می‌باشد.

Ezel
15-04-2022, 13:12
شما خودت کسی بودی که تاپیک را منحرف کردی. شما خودت بخون که چی نوشتی و چی به چی شروع کردی. من که جواب سوال بی ربط شما را که نمیدم.

اما شما تاپیک را میخونی و جواب آن را هم باید بدی. اگر جواب آن را نداری و نمیدی پس تشریف ببرید. با سپاس از درک حضرتعالی

دوست عزیز این یکی دوستتون که شلنگ گرفته رو تمام قومیت های ایران و داره به همه ی اقوام توهین میکنه شما ککت نمیگزه و براش نوشابه هم باز میکنی، بعد به من که نژادپرستی ایشون رو گوشزد کردم حمله میکنی ؟

بنده که عرض کردم شما هم تمایلات نژاد پرستی داری و چون صحبت های ایشون باب میل و مطلوب هست برای شما با ایشون کاری نداری.

Ezel
15-04-2022, 13:14
بله دوست من

عامل اصلی ناامنی همین ها هستن موتور سواری لات گری ، قتل ... خیلی لات و لوت ها جلوی همینا لنگ میندازن
مثلا اعراب خوزستان دسته های عزاداری خودشون را دارن و در ماه رمضان تو محله های خودشون سینه میزنن
همان طور که اشاره کردم

همیشه یادتون باشه مثلا خیلی از اهل تسنن بلوچ با تسنن کردستان هم در ارتباط هستن و اسلحه و مواد و قاچاق و غیره رد و بدل میکنن

یه ترتیبی بدن با این گرانی کارگر ایرانی استخدام بشه و همه را دیپورت کنن افغانستان
تیپ فاطمیون و حوزه علمیه

آقا شما هم چپ و راست به ترک و افغان و بلوچ و کرد و ... توهین نکن !

italodance
15-04-2022, 13:24
دوست عزیز این یکی دوستتون که شلنگ گرفته رو تمام قومیت های ایران و داره به همه ی اقوام توهین میکنه شما ککت نمیگزه و براش نوشابه هم باز میکنی، بعد به من که نژادپرستی ایشون رو گوشزد کردم حمله میکنی ؟

بنده که عرض کردم شما هم تمایلات نژاد پرستی داری و چون صحبت های ایشون باب میل و مطلوب هست برای شما با ایشون کاری نداری.

بله شما درست میفرمایید. اما همه چی با تمایلات بدست نمیاد بلکه با تجربه و مشاهده شدن تجربه می‌گردد. انواع اخبار مجرم آمیز از افغان‌ها از بدو ورود پس از روی کار آمدن طالبان و هجوم و حضورشان در ایران در چند هفته و ماه اخیر هم مزیت همین علت شده است. خود مقامات ایرانی هم به این عنوان یعنی گسترش بی رویه و حضور کثیر پناهندگان افغانی پرداخته اند.

من از نظر فردی شخصی دفاع نمیکنم اما از نتیجه و حضور بیش از حد پناهندگان خبر می‌دهم که امکان افزایش آسیب های اجتماعی را در صورت عدم کنترل آنان در سطح شهر را خواهد داشت.

در هر صورت بنده امیدوار هستم دولت ایران به سرعت به این وضع ساماندهی بدهد و اکثریت پناهندگان را به کشور خود برگرداند. حضور این جمع سبب بسیاری از مشکلات در بخش اشتغال رفاه سلامت و بهداشت شهر می‌شود.

لیونل_مسی
15-04-2022, 13:26
آقا شما هم چپ و راست به ترک و افغان و بلوچ و کرد و ... توهین نکن !

چشم آقا

رو چشم
ولی افغان که دیگه ایرانی نیست ؟؟
یعنی افغان را هم نمیشه نقد کرد ؟

تو شهر ما حتی از لبنان هم اومدن :laughing:

لیونل_مسی
15-04-2022, 13:30
بله شما درست میفرمایید. اما همه چی با تمایلات بدست نمیاد بلکه با تجربه و مشاهده شدن تجربه می‌گردد. انواع اخبار مجرم آمیز از افغان‌ها از بدو ورود پس از روی کار آمدن طالبان و هجوم و حضورشان در ایران در چند هفته و ماه اخیر هم مزیت همین علت شده است. خود مقامات ایرانی هم به این عنوان یعنی گسترش بی رویه و حضور کثیر پناهندگان افغانی پرداخته اند.

من از نظر فردی شخصی دفاع نمیکنم اما از نتیجه و حضور بیش از حد پناهندگان خبر می‌دهم که امکان افزایش آسیب های اجتماعی را در صورت عدم کنترل آنان در سطح شهر را خواهد داشت.

در هر صورت بنده امیدوار هستم دولت ایران به سرعت به این وضع ساماندهی بدهد و اکثریت پناهندگان را به کشور خود برگرداند. حضور این جمع سبب بسیاری از مشکلات در بخش اشتغال رفاه سلامت و بهداشت شهر می‌شود.

با این گرونی دیگه ساخت و ساز ها تعطیل شده
مثلا در همین شهرستان ما

همون برن مملکت خودشون یا از اون ور هلشون بدن ترکیه این جوری پول هایی را که ازشون خوردن جبران کنن
من نژاد پرست نیستم من خودم قربانی نژادپرستی ام

italodance
15-04-2022, 13:32
بله دوست من

همان طور که اشاره کردم

تیپ فاطمیون و حوزه علمیه

لطفا توهین به سایر اقوام نفرمایید. فقط به موضوع بحث و نظرتان را درباره مشاهدات پناهندگان اخیر از افغانستان بفرمایید که آیا سبب مشکلاتی برای شما و شهرتان شده اند یا خیر؟

نظرتان را در مورد راهکار دولت و ارائه پیشنهادی در خصوص حل این معضل بفرمایید. از سایر دوستان هم تقاضا مینمایم صرفا در موضوع و این مشکل صحبت فرمایند.

لیونل_مسی
15-04-2022, 13:42
لطفا توهین به سایر اقوام نفرمایید. فقط به موضوع بحث و نظرتان را درباره مشاهدات پناهندگان اخیر از افغانستان بفرمایید که آیا سبب مشکلاتی برای شما و شهرتان شده اند یا خیر؟

نظرتان را در مورد راهکار دولت و ارائه پیشنهادی در خصوص حل این معضل بفرمایید. از سایر دوستان هم تقاضا مینمایم صرفا در موضوع و این مشکل صحبت فرمایند.

آخه اخیر نیست دوست من

از موقعی که ما بچه بودیم اینا بودن

همون سه گروه که اسم بردم

الان هم بدتر شده همین جور میان

دهه 70 به اینا زن میدادن ؟ نه انصافا

ببین یه چرخه یا سیکل معیوب هست
برادران افاغنه مهم ترین عضو این زنجیره هستن

راه حل هم دست من و شما نیست
سیاست های ایران از جای دیگه اعمال میشه

مثلا من نوعی با استقلال شمال غرب مخالفت دارم ؟
والا اگه داشته باشم

اگه اونا به من هم بگن استان ما نیا از قیافت خوشمون نمیاد نمیرم به خودا
منتها تو مملکت ما تو رادیو تلویزیون یه چیز میگن
میگن افغانی ها باسه ما عزیزن
در عمل یه چیز دیگست مثل همین جدول که دوست عزیز گذاشتن و همه ما را روشن کردن

HORROR
15-04-2022, 21:18
آقا چرا موضوع رو عوض میکنید.یکم از حالت توهم آرمان گرایانه خودتون خارج شید.موضوع اصلا ربطی به نژادپرستی نداره.موضوع زاد و ولد بیرویه و غیر کنترل شده افغانیها ست .اگر ایرانی هم بودن و اینطور پشت سر هم بچه پرت میکردن بیرون باز هم همینو میگفتم..بعضیها واقعا جلوتر از نوک دماغشونو نمیتونن ببینند.

donkeyoxte
16-04-2022, 02:07
فهمیدیم شما افغانی هستید. بسته دیگر . موضوع سر اخراج و کنترل تعداد آنهاست نه گسترش آنان.

واقعا این مزخرفات که فرمودید نشانه ارزش والای شماست (افغانی ها) ؟ کل قاره؟

جواب ابلهان خاموشی است...

طبق روال هدف از کامنت گذاشتن برای آیندگان است که این تاپیک رو مطالعه می کنند تا تنها تحت تاثیر کامنت های با مضمون نفرت پراکنی قرار نگیرن و جواب مخالفان (حق) را خوانده باشند

AVAVA
16-04-2022, 03:30
انسان های بزرگ در زمان مشکلات دیگران به انها کمک می کنند و در انسان های کوچک و بی مقدار کاری جز فرار کردن ندارند. :headphone
بخشنده ان است که به وقت نیاز خود ببخشد نه ان کس که بی نیاز است و بخواد از سفره خودش ارزنی را به دیگران بدهد. :king:
به نظر همه ما، کسانی خوب می فهمند که با عقاید و نظرات ما موافق باشند. :hmm:
جناب italodance خوشبختی به کسانی روی می آورد که برای خوشبخت کردن دیگران می کوشند، انها اگر مشکل نداشتند هیچ وقت به کشور ما نمی اومدن! با کسانی که به تو پناه می اورند اینگونه رفتار می کنی؟ ان وقت خودتان را از نسل کوروش می دانید؟ کوروش هر کسی که بهش پناه می اورد را مورد حمایت قرار می داد. :15:
جناب ان چه که رفتار می کنی بهتر تو را معرفی می کند تا انچه که میگویی. :whistle:

italodance
16-04-2022, 06:17
ایجاد پناهگاه موقت در تاجیکستان برای پناهندگان افغان

اردوگاه تاجیکستان
دولت تاجیکستان می‌گوید برای پناهجویان احتمالی که ممکن است از افغانستان به این کشور سرازیر شوند، در جنوب کشور یک اردوگاه موقت ایجاد کرده است.

خبرگزاری دولتی تاجیکستان امروز جمعه (۲۶ فروردین) با انتشار این خبر نوشت این اردوگاه شامل ۶۴ خیمه/چادر است که هر کدام دارای برق، آب آشامیدنی و آشپزخانه است.

به گزارش خبرگزاری خاور، در این اردوگاه امکانات بهداشتی از جمله دستشویی و حمام هم ساخته شده است.

تاجیکستان همچنین اعلام کرده به ساخت این اقامت‌گاه‌ها در این اردوگاه ادامه‌ می‌دهد.

منبع:

لیونل_مسی
16-04-2022, 07:44
به جای این کارها میتونن مشکل بنیادین افغانستان را حل کنند ...
که مشکل ایران هم هست
فقط مردم مملکت ما انقدر ترسو و محافظه کار و خوددوست و دیگر ستیز هستن که هیچ وقت این چیز ها را به زبان نمیاوردند
با اومدن طالبان این مشکلات فقط بدتر خواهد شد
زاد و ولد بیشتر میشه
هزاره ها را هل میدن سمت ایران

امریکا که بود چهارتا بیمارستان و امکانات رفاهی میساختند
اون ها هم نخواستند چون از کل دنیا فقط *سلام را میفهمند
همین الان ماشین ترور القاعده در افغانستان فعال شده و شروع به آدم ربایی و ترور کرده اند
کامنت ها شون را در اینترنت نگاه کن مثل ایرانی که همش میگه ناموس غیرت اونا هم همش میگن عسلام عسلام

لیونل_مسی
16-04-2022, 07:54
انسان های بزرگ در زمان مشکلات دیگران به انها کمک می کنند و در انسان های کوچک و بی مقدار کاری جز فرار کردن ندارند. :headphone
بخشنده ان است که به وقت نیاز خود ببخشد نه ان کس که بی نیاز است و بخواد از سفره خودش ارزنی را به دیگران بدهد. :king:
به نظر همه ما، کسانی خوب می فهمند که با عقاید و نظرات ما موافق باشند. :hmm:
جناب italodance خوشبختی به کسانی روی می آورد که برای خوشبخت کردن دیگران می کوشند، انها اگر مشکل نداشتند هیچ وقت به کشور ما نمی اومدن! با کسانی که به تو پناه می اورند اینگونه رفتار می کنی؟ ان وقت خودتان را از نسل کوروش می دانید؟ کوروش هر کسی که بهش پناه می اورد را مورد حمایت قرار می داد. :15:
جناب ان چه که رفتار می کنی بهتر تو را معرفی می کند تا انچه که میگویی. :whistle:

این درست برادر
ولی
کمک به افغانی ها حاتم بخشی از جیب ملت ایران و به قیمت امنیت و آسایش جامعه هست
اونی که سیاست گذار هست که ککش گزیده نمیشه
اون تو کاخ پاستور نشسته ظهرها ناهار چلو کباب برگ میخوره هیشکی هم نمیتونه بگه بالا چشم ت ابروست

افغانی ها بیشتر عمله ساختمانی هستند و موجب ناامنی
البته هر کشوری به نوبه خودش از اینا داره و به قول اون یارو هر جا کاخی هست جای دیگر کوخ هم هست
همین دبی که ساخته شده سر به فلک گذاشته به همت نیروی کار پاکستانی و هندی است که در وضع فلاکت باری زندگی میکنند
ولی خب ما ایرانی ها مفتخریم که اولین حقوق بشر را ابداع کردیم خودمون آستین بالا بزنیم بهتره تا منت برادران افاغنه را بکشیم
تیپ فاطمیون و حوزه المیه

AVAVA
16-04-2022, 12:25
این درست برادر
ولی
کمک به افغانی ها حاتم بخشی از جیب ملت ایران و به قیمت امنیت و آسایش جامعه هست
اونی که سیاست گذار هست که ککش گزیده نمیشه
اون تو کاخ پاستور نشسته ظهرها ناهار چلو کباب برگ میخوره هیشکی هم نمیتونه بگه بالا چشم ت ابروست

افغانی ها بیشتر عمله ساختمانی هستند و موجب ناامنی
البته هر کشوری به نوبه خودش از اینا داره و به قول اون یارو هر جا کاخی هست جای دیگر کوخ هم هست
همین دبی که ساخته شده سر به فلک گذاشته به همت نیروی کار پاکستانی و هندی است که در وضع فلاکت باری زندگی میکنند
ولی خب ما ایرانی ها مفتخریم که اولین حقوق بشر را ابداع کردیم خودمون آستین بالا بزنیم بهتره تا منت برادران افاغنه را بکشیم
تیپ فاطمیون و حوزه المیه
ببین عزیز من، اصلا موضوع سر اینها نیست! موضوع سر این هست که در کلامشون کسانی که مدعی اند دو گانگی وجود داره
تا دیروز مدعی بودن ما باید نیرو بفرستیم به افغانستان و از مردم انها حمایت کنیم! الان میگن چرا انقدر مهاجر اومده چه وضعی هست (نمونه همین تاپیک)
شماهای که (منظورم‌ شما نیستی) میگفتی ما باید حمایت کنیم چطور الان ۱۸۰ درجه تغییر عقیده میدی؟
این افغان ها هم بنده های خدا هستند
نظر خوده من اینه: ما دلیلی برای اعزام نیرو به افغانستان نداشتیم، چرا باید برا مردمی که اقدامی جهت پاسداری از کشورشون نمی کنن بریم بجنگیم؟ اساسا هیچ دعوتی از دولت اون موقع افغانستان جهت کمک گرفتن از ایران ، نشد
ما دلیلی برای ایجاد تنش بالا در مرزهای شرقی مون نداریم، همین جوری با مرزهای شمال غربی(باکو) و غربی مون (اربیل) مشکلاتی داریم .
اول باید بشینه شرایط خودش رو ببینه بعدش اقدام کنه. همین تیپ فاطمینون کلی کمک ایران کرد این خودش یکی از بازو های ایران هست.

ادعاشون کره ماه رو سوراخ می کنه ولی در وقتش عمل از زیر بار مسئولیت حرف فرار می کنن.
راهکار؟ نزدیک مرز کمپ بزنن و اینها رو منتقل کنن به اون نقطه. از سازمان ملل هم اقلام مصرفیشون رو بگیریم بینشون توزیع کنیم

این عکس رو ببین! گویای همه چیز هست که چه کسی اینها رو دوباره روی مردم افغان اور کرد
این شخص تام وست هست نماینده امریکا در امور افغانستان

mehdi_vsgh
17-04-2022, 00:52
واااااااااااااااا
تا همین دیروز که قضیه طالبان و افغانستان بود همه داشتید برای افغانستان اشک میریختید الان عوض شد همه چی؟؟؟؟

ghnjfg
17-04-2022, 01:40
واااااااااااااااا
تا همین دیروز که قضیه طالبان و افغانستان بود همه داشتید برای افغانستان اشک میریختید الان عوض شد همه چی؟؟؟؟
ربطی نداره که
مگه با اومدن طالبان جای خوشحالی داره ؟ باید هم ناراحت بود

FOURTH RETURN
17-04-2022, 08:28
ممکنه مشکلات دیگری هم داشته باشند ، نظیر کرونا که هیچ وقت در کشورشان پیشگیری و اقدام منسجمی نشد یا موارد جرم ...البته من صحبتم تهمت نیست ولی وقتی که این همه سیلی کوچ کردند و آمدند قاعدتا شامل برخی از ناهنجاری ها می‌شوند.

قراره جایگزین جمعیت ایرانی هایی بشن که پروژه کرونای خیالی را باور کردن در صورتی که هنوز هیچ بنی بشری این ویروس خیالی را زیر میکرسکوپ ندیده و جداسازی و ایزوله نکرده و واکسم های مرگبار کابال را به خودشون تزریق کردن و در ماهها و سالهای آینده با انواع و اقسام بیماری ها و سکته های مغزی و قلبی و همچنین زدن ماسک های خفه کننده مثل برگ روی زمین بیفتن

FOURTH RETURN
17-04-2022, 08:48
حالا بابت اینکه به موضوع تاپیک برگردیم و نظر شما هم تامین بشه یه نکته ی جالب بد نیست بگم و اون هم اینه که اغلب شهرهای هم مرز با افغانستان، منطقه ی قرمز برای حضور افغانستانی هاست و همینطور سایر شهرهای مرزی و بسیاری از شهرهای غیرمرزی...........

بیشترش غیر واقعیه مثلا در مورد قشم بگم پر از افغانی هست تازه بیشترشون مغازه دار هم هستن و بهتر از ایرانی ها زندگی میکنن

Ezel
17-04-2022, 16:59
قراره جایگزین جمعیت ایرانی هایی بشن که پروژه کرونای خیالی را باور کردن در صورتی که هنوز هیچ بنی بشری این ویروس خیالی را زیر میکرسکوپ ندیده و جداسازی و ایزوله نکرده و واکسم های مرگبار کابال را به خودشون تزریق کردن و در ماهها و سالهای آینده با انواع و اقسام بیماری ها و سکته های مغزی و قلبی و همچنین زدن ماسک های خفه کننده مثل برگ روی زمین بیفتن

جک خنده داری بود بیشترش غیر واقعیه مثلا در مورد قشم بگم پر از افغانی هست تازه بیشترشون مغازه دار هم هستن و بهتر ازز ایرانی ها زندگی میکنن

شمایی که ویروس کرونا رو تکذیب میکنی باید هم قشم رو پر از افغانی ببینی :n08:

AVAVA
17-04-2022, 17:09
مگه قراره شما ببری زبر میکرسکوپ؟ کسانی که روی ویروس کار می کنن برای تولید واکسن انها میبرن زیر میکرسکوب ! نه من و شما
این همه انسان فوت کردند هنوز دنبال خرافات هستین؟
چطوره کره ماه هم خیالی بدونیم؟ اصلا این فروم خیالی هست تو الان خواب هستی! :laughing:

FOURTH RETURN
17-04-2022, 21:14
به اندازه کافی در این باره افشاگری شده هر کس میخواست بفهمه تا حالا فهمیده بود دیگه باید گذاشت طبیعت کار خودش را بکنه ملتهایی که اطاعت برده وار کورکورانه از رسانه های رسمی فیک نیوز و پزشکی قلابی میکنن و تعقل و تفکر ندارن محکوم به نابودی هستن و در تاریخ محو و نابود میشن
برای من دیگه اهمیتی نداره اصلا با این تیپ موجودات دوپا هم بحث نمیکنم و اعصاب خودم را خراب نمیکنم چون میدونم جز لودگی و مسخره بازی چیزی در چنته ندارن اگر واقعا مثل یک انسان حرف میزدن میشد راهنماییشون کرد از این منجلابی که توش دست و پا میزنن
منی که هرگز پوزه بند بردگی نپوشیدم در شلوغترین جاها رفتم با همه روبوسی کردم واک سم انتحاری کرونای خیالی را نزدم و دارم این جماعت بدبخت خدا زده را میبینم با قیافه های درهم و گرفته و پوزه بند بر دهان و هاج و واج
این جماعت برده به جای اینکه بپرسن شما چکار میکنید که سالم هستید و بیمار نمیشید انگ متوهم و خرافاتی میزنن غافل از اینکه سیستم پزشکی قلابی پزشکی خودش بزرگترین خرافات هست و کلا نه برای درمان بیماری ها بلکه برای پنهان کردن نشانه بیماری ها و سپس فروختن داروهای سمی برای کسب سود ساخته شده

AVAVA
17-04-2022, 21:59
به اندازه کافی در این باره افشاگری شده هر کس میخواست بفهمه تا حالا فهمیده بود دیگه باید گذاشت طبیعت کار خودش را بکنه ملتهایی که اطاعت برده وار کورکورانه از رسانه های رسمی فیک نیوز و پزشکی قلابی میکنن و تعقل و تفکر ندارن محکوم به نابودی هستن و در تاریخ محو و نابود میشن
برای من دیگه اهمیتی نداره اصلا با این تیپ موجودات دوپا هم بحث نمیکنم و اعصاب خودم را خراب نمیکنم چون میدونم جز لودگی و مسخره بازی چیزی در چنته ندارن اگر واقعا مثل یک انسان حرف میزدن میشد راهنماییشون کرد از این منجلابی که توش دست و پا میزنن
منی که هرگز پوزه بند بردگی نپوشیدم در شلوغترین جاها رفتم با همه روبوسی کردم واک سم انتحاری کرونای خیالی را نزدم و دارم این جماعت بدبخت خدا زده را میبینم با قیافه های درهم و گرفته و پوزه بند بر دهان و هاج و واج
این جماعت برده به جای اینکه بپرسن شم چکار میکنید که سالم هستید و بیمار نمیشید انگ متوهم و خرافاتی میزنن غافل از اینکه سیستم پزشکی قلابی پزشکی خودش بزرگترین خرافات هست و کلا نه برای درمان بیماری ها بلکه برای پنهان کردن نشانه بیماری ها و سپس فروختن داروهای سمی برای کسب سود ساخته شده
بیش از ۲۰۰ کشور در جهان وجود دارد که میلیون ها پزشک و متخصص و دانشمند در حال فعالیت هستند و توصیه به واکسن می کنن، انها نمیفهمن و تو میفهمی!
همین شماها هستین که ویروس رو از این خونه به خونه انتقال میدین!
جهل یک سری ادما بی انتهاست. سیستم پزشکی هم خرافات میدونه!
نه بفرما زمانی که ادما مریض میشن برن پیش فالگیر ها!
واکسن نمیخوای بزنی ! نزن

Yuri Gagarin
18-04-2022, 14:57
حکومت ها جمعیت می خواهند به چه دلیل ؟

به همون دلیلی که چوپان ها و مزرعه داران می خواهند تعداد گوسفندانشان زیاد تر باشد

حکومت ما هم وقتی می ببیند که جمعتی ایرانی ها رو به زوال و کاهش است از کشور افغانستان برای جایگزین کردن جمعیت استفاده می کنند

عراق هم زایش و زاد و ولد خوبی دارد ولی اعراب کلا انسان های گشاد و کار نکنی هستند و به درد حکومت نمی خورند

در مورد اون هایی هم که فرموده بودند که نژاد پرسی نکنید نژاد پرست بودن در برخی موارد و در برخی جاها خیلی هم خوبه خیلی هم عالی هستش
خیلی هم پسندیده و خیلی هم ثواب داره

نه در همه جا و همه موارد ولی خیلی جاها خوبه

لیونل_مسی
18-04-2022, 15:08
خودشون میگن ملاک ما تقوی هست
تقوای یه افغانی مسلما از ایرانی بیشتره
انقدر زیاده که به خودشون هم چاقو میزنن

تا وقتی این بابا سر کاره از این بدتر هم میشه
گرانی و تورم ساعتی
مردم را هم از غیرت و ناموس گرفتن میگن ما نباشیم میشه سوریه

مردم ما هم مقصر هستن
عرزشی از دنیا بیشتر میفهمه تا اسلا طلب
اسلا طلب تا نوک دماغ خودشو بیشتر نمیبینه
روزنامه شرق و فیلم های روشنفکری

Yuri Gagarin
18-04-2022, 15:12
در مورد زادو ولد زیادشون هم خب تفکر و طرز فکرشون بدوی است
یکی دو نسل بگذره ازشون درست میشه و اون ها هم کمتر تولید نسل می کنند

لیونل_مسی
18-04-2022, 15:21

بعیده همچین چیزی بشه دوست من
امریکا بند و بساط شو جم کرد رفت
خود ایران میشه یه افغانستان بزرگ
افغانستان با نفت و گاز
منظورم اینه که اگه اتفاقی بیفته تو همین مملکت ما ممکنه بیفته
افغانستان تو یه سیکل معیوب مذهبی گیر کرده که فعلا بیرون نمیاد

همین حکومت صفویه که بت پرستش ج ا ا هست ، به دست افغان ها سقوط کرد
نه اینکه تاریخ تکرار بشه
ولی زاد و ولد افغان ها کم نمیشه حالا حالا ها
اونا گوششون به فرمان ولی امر هست
تازه میان ایران از ایرانی الهام میگیرن
فکر میکنن زندگی یعنی جوجه کشی

لیونل_مسی
18-04-2022, 15:28
حکومت ها جمعیت می خواهند به چه دلیل ؟

به همون دلیلی که چوپان ها و مزرعه داران می خواهند تعداد گوسفندانشان زیاد تر باشد

حکومت ما هم وقتی می ببیند که جمعتی ایرانی ها رو به زوال و کاهش است از کشور افغانستان برای جایگزین کردن جمعیت استفاده می کنند

عراق هم زایش و زاد و ولد خوبی دارد ولی اعراب کلا انسان های گشاد و کار نکنی هستند و به درد حکومت نمی خورند

در مورد اون هایی هم که فرموده بودند که نژاد پرسی نکنید نژاد پرست بودن در برخی موارد و در برخی جاها خیلی هم خوبه خیلی هم عالی هستش
خیلی هم پسندیده و خیلی هم ثواب داره

نه در همه جا و همه موارد ولی خیلی جاها خوبه

اعراب کشورهایی مثل عراق نمیشه گفت لزوما خیلی گوشاد هستن در مقایسه با افغان ها
ولی عرق ملی و نژادی دارن ثروت نفت را هم دارن حکومت طالبانی هم ندارن
یعنی میدونن که وضع مملکتشون دیر یا زود بهتر میشه منت ایران و ایرانی را نمیکشن اگر هم کاسه گدایی دراز کنن جلوی عربستان سعودی و اعراب خلیج است نه ما
ما و افغانستان یه جورایی کاسه داغ تر از آش هستیم که خودمون را برای فلسطین پاره میکنیم
به خاطر داشته باشید اسرائیل قدرت اول منطقه هست و تا همین جاش با لابی گری و همراهی امریکا * ما را اسیر کرده

Yuri Gagarin
18-04-2022, 15:56
اعراب کشورهایی مثل عراق نمیشه گفت لزوما خیلی گوشاد هستن در مقایسه با افغان ها
ولی عرق ملی و نژادی دارن ثروت نفت را هم دارن حکومت طالبانی هم ندارن
یعنی میدونن که وضع مملکتشون دیر یا زود بهتر میشه منت ایران و ایرانی را نمیکشن اگر هم کاسه گدایی دراز کنن جلوی عربستان سعودی و اعراب خلیج است نه ما
ما و افغانستان یه جورایی کاسه داغ تر از آش هستیم که خودمون را برای فلسطین پاره میکنیم
به خاطر داشته باشید اسرائیل قدرت اول منطقه هست و تا همین جاش با لابی گری و همراهی امریکا * ما را اسیر کرده

عراق از نظر من شرایط و پتانسیل این که به ارامش برسه رو نداره واقعا نه به لحاظ جغرافیایی نه به لحاظ سیاسی و منطقه ایی هیچ

فکر میکنن زندگی یعنی جوجه کشی

دقیقا تفکرشون بدوی است دیگه
بهتر بزار اینقدر جوچه بکشند که فردا جنگ شد جوجه هایی اون ها رو ببرند بکنن سپر بلا گوشت جلوی توپ و تانک

لیونل_مسی
18-04-2022, 16:05
عراق از نظر من شرایط و پتانسیل این که به ارامش برسه رو نداره واقعا نه به لحاظ جغرافیایی نه به لحاظ سیاسی و منطقه ایی هیچ

دقیقا تفکرشون بدوی است دیگه
بهتر بزار اینقدر جوچه بکشند که فردا جنگ شد جوجه هایی اون ها رو ببرند بکنن سپر بلا گوشت جلوی توپ و تانک

من نمیخوام بحص پیش بکشم و یکی به دو کنم
ولی امریکا دیگه بند و بساط شو جم کرد کلا از منطقه رفت
جنگی در کار نیست جنگ های آینده درون منطقه ای است مثل همین اوکراین که پشت بند تخلیه امریکا بود
در اینجا هم جنگ منطقه ای به اون صورت نخواهد شد
همین ارتش نیم بند ج ا ا قدرت بازدارندگی داره با موشک و غیره
جنگ واقعی اقتصادی هست یعنی مردم ما زیر فشار اقتصادی کمر خواهند زد

عراق هم که فرمودید انقدر وضعشان وخیم نیست ...
چون ترکیه حمله کرده به کردستان عراق دلیل نیست که اعراب ککشان گزیده باشد
میگن تابستون اونجا برق میره مگه تو ایران نمیره ؟؟
اونا با کمک امریکا تو 10 سال همون ره 43 ساله ج ا ا را طی کرده اند

این همه چراغونی LED هم که تو ایران هست با رفتن کامل امریکا خاموش خواهد شد
یه چیزی مثل برج های دبی هست که سر به فلک گذاشته اند

تاریخ امریکا را بخوانید از هر منطقه ای رفتن دیگه رفتن
تازه از سر دوستی با رژیم ویتنام هم در اومدن
با حکومت ایران هم دوست خواهند شد

لیونل_مسی
18-04-2022, 16:09
حکایت ج ا ا بعد از رفتن امریکا همون ضرب المثل هست که میگه شهر که شلوغ بشه قورباغه هفت تیر کش میشه

italodance
18-04-2022, 21:41
ولی مذهب و دینشون هم مشکل داره. کلا شیطانی هستند اینو دقت فرمایید. آن زمان که کمونیست بودند خیلی نرمالتر بودند. کمونیستی براشون بهتر بود تا اسلامی.

از لحاظ دانش و فهم روز هم مشکل دارند نمونش همان داستان فیلم هواپیماست که میدانید. در هر صورت امیدواریم زودتر جمع بشوند. اما افراد با سواد و سرمایه دار شان برای حضور ممکن است که موثر باشند صحبت من افراد بی سواد هست.

FOURTH RETURN
18-04-2022, 23:34

دقیقا ایران دو نسل پیش از ما یعنی زمان پدربزرگهامون مثل افغانستان بود کشور یک کشور کشاورزی بود هر خانواده 8 تا به بالا بچه داشت تازه خبری از سرطان ها و دیابت و هزار بیماری که الان هست نبوده جالبش اینجاس که میگن سیستم پزشکی و داروها و واکسیماسیون ها باعث بهتر شدن سلامتی مردم شده دهها مستند و صدها کتاب درباره واکسم ها و ارتباطشون با سونامی اوتیسم و ایدر و سرطان ساخته و نوشته شده:دی:دی رو که رو نیست انگ متوهم و عقب افتاده هم به آدم میزنن اگر به پزشکها بگی بالا چشمتون ابرو

Yuri Gagarin
19-04-2022, 06:24
ولی مذهب و دینشون هم مشکل داره. کلا شیطانی هستند اینو دقت فرمایید. آن زمان که کمونیست بودند خیلی نرمالتر بودند. کمونیستی براشون بهتر بود تا اسلامی.

از لحاظ دانش و فهم روز هم مشکل دارند نمونش همان داستان فیلم هواپیماست که میدانید. در هر صورت امیدواریم زودتر جمع بشوند. اما افراد با سواد و سرمایه دار شان برای حضور ممکن است که موثر باشند صحبت من افراد بی سواد هست.

من فکر می کنم وجود یک طبقه کم سواد و بی پول در جامعه فواید بسیاری برای طبقه متوسط و طبقه بالای اون جامعه داره

کمترین فایده اش اینه که هزینه کارگر و به طبع اون هزینه تولید و هزینه تمام شده خیلی از کالا ها تا حدی متعادل میشه * پایین نمی اد ها ولی از بیشتر بالا رفتن قیمت اون کالا ها جلو گیری میشه

همچنین کار های خدماتی غیر تخصصی هم هزینه اش کم تر میشه از حالتی که در اون جامعه این طبقه وجود نداشته باشه

لیونل_مسی
19-04-2022, 07:15
جالبه تو روز ملی ارتش تیپ فاطمیون نبودند سان ببینند

اگر در کنار استان ها و قومیت ها و عشایر ، تک تیراندازهای فاطمیون را هم میزاشتن بامزه میشد

:laughing:

لیونل_مسی
19-04-2022, 07:50

دوست من شما

برو شیطانیسم کلاسیک که آنتون لا وی در 1960 بنیاد کرد را بخوان ببین اصلا چیز بدی مثلا در مورد چاقو زدن روانی ها نوشته ؟
اصلا همچین چیزایی نداره خیلی شبیه مذاهب شرقی منجمله همین عسلام هست .
این مدرن ها را نمیگم که مثل تتلو بدنشان را تتو میکنن میخ کوبی میکنن این ها انحرافی هستند
آنتون لا وی میگه یه جایی میهمانی میری حرمت صاحب خانه را نگه دار
اگر جادو و سحر دیدی اون را موشکافی نکن و به قدرتش اعتراف کن ...
از این دسته خزعبلات

من حدس میزنم شما مال تهران هستید
ولی مثل محسن چاووشی اصالتا برای جایی مثل خوزستان و بوشهر و هرمزگان هستید
اشتباه میکنم ؟
یعنی باسه تبریز و اردبیل و اونجاها نیستید

لیونل_مسی
19-04-2022, 07:56
دقیقا ایران دو نسل پیش از ما یعنی زمان پدربزرگهامون مثل افغانستان بود کشور یک کشور کشاورزی بود هر خانواده 8 تا به بالا بچه داشت تازه خبری از سرطان ها و دیابت و هزار بیماری که الان هست نبوده جالبش اینجاس که میگن سیستم پزشکی و داروها و واکسیماسیون ها باعث بهتر شدن سلامتی مردم شده دهها مستند و صدها کتاب درباره واکسم ها و ارتباطشون با سونامی اوتیسم و ایدر و سرطان ساخته و نوشته شده:دی:دی رو که رو نیست انگ متوهم و عقب افتاده هم به آدم میزنن اگر به پزشکها بگی بالا چشمتون ابرو

مگه ایران امروز که سر صبحگاه مدرسه میخوان دانش آموزها را کچل کنند خیلی فرق فوکوله ؟

ایران همون ایران مونده
افغانستان هم هیچ پخی نشده

تهران و البرز هم تافته جدا بافته نیستن
قدیما میگفتن فلان شهرستان یه روستای بزرگه

الان میگن تهران خودش یه شهرستان بزرگه
که فقط چهارتا بزرگراه داره فلان منطقه را وصل میکنه فلان جا اک
تهران هیچی نداره فقط بزرگه خوبه باسه بزن دررو
تو راه فرودگاه اما م که میری بوی گاوداری تا تو کولر ماشین هم میاد
آدم حالش بهم میخوره

یه اینستاگرام هست و یه تهران
توهین به تهرانی ها نباشه همه ایران مثل همه
ولی یکی که فراتر از ترکیه بره دیگه تهران هم به چشم ش نمیاد

درود

FOURTH RETURN
19-04-2022, 11:42
مگه ایران امروز که سر صبحگاه مدرسه میخوان دانش آموزها را کچل کنند خیلی فرق فوکوله ؟

ایران همون ایران مونده
افغانستان هم هیچ پخی نشده

من تعداد فززندها را گفتم شبیه افغانستان امروز بود اما افغانستان امروز هیچ شباهتی به ایران امروز نداره 100 بار عقب مونده تره ایران امروز هست
ایران هم نسبت به صد سال پیش خیلی تغییر کرده درسته عن قلاب باعث عقب موندگی و پسرفت شد اما ایران اصلا قابل مقایسه با افغانستان نیست

لیونل_مسی
19-04-2022, 13:56
کی میخواد بره تهران
وقتی باسه یه لقمه نون باید نصف روز تو از این اتوبان تو اون اتوبان تو بوق و ترافیک و دود تلف کنی
خود من حداقل چهار پنج ساله باسه تفریح پامو تهران نذاشتم
فقط کسایی میرن که یا موقعیت شغلی دارن یا عقده و کمبود
مثل همون افغانی ها
من آخرین بار که تهران کار داشتم میخواستم معافی سربازی بگیرم

italodance
19-04-2022, 21:08
کی میخواد بره تهران
وقتی باسه یه لقمه نون باید نصف روز تو از این اتوبان تو اون اتوبان تو بوق و ترافیک و دود تلف کنی
خود من حداقل چهار پنج ساله باسه تفریح پامو تهران نذاشتم
فقط کسایی میرن که یا موقعیت شغلی دارن یا عقده و کمبود
مثل همون افغانی ها
من آخرین بار که تهران کار داشتم میخواستم معافی سربازی بگیرم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بخش-اخبار-2/249666-اینجا-کابل-یا-هرات-نیست-اینجا-تهران-میدان-آزادی-است-ویدئو

Yuri Gagarin
19-04-2022, 22:57
من تعداد فززندها را گفتم شبیه افغانستان امروز بود اما افغانستان امروز هیچ شباهتی به ایران امروز نداره 100 بار عقب مونده تره ایران امروز هست
ایران هم نسبت به صد سال پیش خیلی تغییر کرده درسته عن قلاب باعث عقب موندگی و پسرفت شد اما ایران اصلا قابل مقایسه با افغانستان نیست

در تاریخ ما هم اگر دوران پهلوی نبود و قاچار می چسبید به حکومت فعلی وضعیت ما هم شاید عین ا فغانستان و شاید هم بد تر بود

محمد رضا شاه بد جوری رو داد به روحانیون اگر مثل پدرش عمل می کرد و شلوار مذهب و مذهبیون رو به سرشون پرچم می کرد شاید جامعه
روحیانیت هیچ وقت فرصت سوار شدن بر این کشور رو پیدا نمی کردند

البته شاید هم اگر این چنین می شد ماها هم هنور ابله ها و الاغ هایی بودیم که فکر می کردیم حکومت اسلامی چه آش دهان سوزیست و اگر بشود همه جا گلستان می شود

به هر حال الان که شاهد هستیم مهاجران پیرو آن دین خاص چه لجنی به اروپا زده اند و انجا را هم به گند کشیده اند به نظر می رسد شاید * شاید ها نمی دانم شاید در آینده ایران هم کمی ازاین سناریو ها متصور باید باشیم

italodance
20-04-2022, 05:37
دقیقا اگر حکومت پهلوی پدر نبود الان جز عقب ماندگی خرافاتی و چیزی
معجزه ای در مردمان ما نبود.

هر چه قدر هم حکومت کنونی به خرافات و در انتظار معجزه چنگ میزند خیلی از مردمان ما از آن پیروی نمی کنند.

نکته دیگر هجوم این پناهندگان افغان به اروپا است، من میخونم خیلی ها عاشق ترکیه رفتن هم هستند و در کمال بی انصافی از ایران بدی میگویند.

جالبه از یک طرف بیان میکنند اسلام و برادری از طرف دیگر تمایل به زندگی در غرب دارند این نشان از پوچی مذهب برایشان هست. یعنی اصلا مذهب رو نفهمیدند.

در یک کلام خلاصه کنم: فرصت طلب

Yuri Gagarin
20-04-2022, 19:00
هر چه قدر هم حکومت کنونی به خرافات و در انتظار معجزه چنگ میزند خیلی از مردمان ما از آن پیروی نمی کنند

فهم فقط می تواند روبه بالا باشد

فهم شعور حرکت رو به پایین ندارد

چیزی رو که کسی نمی فهمه رو می تونه به فهمش برسه

ولی

چیزی که کسی فهمید دیگه نمی تونه نفهمه

روحانیون هم این رو خوب می دانند و تمام تلاش و انرژیشون رو می زارند سر این که مردم ( حتی یک بار ) هم نفهمند که

Yuri Gagarin
20-04-2022, 19:04
فقط من برام سواله که حاکمان کشور های اروپای و غربی برای چی اصلا پیروان ان دین خاص رو که عموما انسان هایی وحشی با تفکر های به شدت بدوی و ساختار ذهنی به شدت قبیله ایی و متوحش هستند رو اصلا برای چی راه می دن به کشور های خودشون ؟

italodance
20-04-2022, 19:35
والا آنها از نگاه انسانیست و معصومیت و مظلومیت مینگرند و پناهندگان از نگاه فرصت طلبی.

وگرنه مسلمانان باید به کشورهای اسلامی که اکثرا ثروتمند هم هستند مهاجرت کنند. اگر نمی‌کنند یا کشورهای مسلمان ثروتمند ایرادی در پذیرش آنان یا موارد دیگر دارند خود نقض کامل دین و مسیرشان هست.

اما همان پناهندگان جاهل که می‌بینند کشورهای اسلامی به آنها بهایی نمیدهند و به غرب میروند همچنان به تداوم اعتقادات خود چنگ میزنند. این هم یک ناهنجاری و تناقض جاهلانه دیگر آنهاست.

من بیشترین این مورد را در افغانها دیدم به عنوان مثال افاغنه مونث مسلمان اکثرا با پوشش اسلامی در همان کشورهای غربی هستند. کلا مشخص هست یک بی هدف، یک مسیر متناقض در زندگی رو همچنان ادامه میدهد و به دستاوردی هم نمی‌رسد چه بیابان چه جنگل هیچ فرقی در زندگیشان ندارد.

حال این مورد در پناهندگان ایرانی یا سوری یا ترک بسیار کمتر میتواند باشد.

در واقع مشکل مکان نیست (افغانستان ایران اروپا...) مشکل نوع تفکر و ایدلوژی هست.
فکر کنم منظورم را کامل رسوندم.

FOURTH RETURN
20-04-2022, 21:19
فقط من برام سواله که حاکمان کشور های اروپای و غربی برای چی اصلا پیروان ان دین خاص رو که عموما انسان هایی وحشی با تفکر های به شدت بدوی و ساختار ذهنی به شدت قبیله ایی و متوحش هستند رو اصلا برای چی راه می دن به کشور های خودشون ؟

حاکمان این کشورها حکام گلوبالیست و مزدور کابال هستن و این کشورها نه حکومتهای ملی و مستقل دارن و نه دموکراسی هستن تو قضیه کرونای خیالی و واکسم اجباری حسابی اون روی سگ خودشون رو نشون دادن خوصا در استرالیا کانادا و اروپای غربی جنایاتی انجام دادن به بهانه بهداشت که در تاریخ سابقه نداشته

Yuri Gagarin
21-04-2022, 05:31
حاکمان این کشورها حکام گلوبالیست و مزدور کابال هستن و این کشورها نه حکومتهای ملی و مستقل دارن و نه دموکراسی هستن تو قضیه کرونای خیالی و واکسم اجباری حسابی اون روی سگ خودشون رو نشون دادن خوصا در استرالیا کانادا و اروپای غربی جنایاتی انجام دادن به بهانه بهداشت که در تاریخ سابقه نداشته

اخه عموم ملت الاغ که این حرف ها رو نمی تونن باور کنن که من خودم واکسن نزدم و نمی زنم فقط با یه روشی رفتم دو دوز اول رو بدون این که تزریق کنم یه کاری کردم که اسمم رد بشه تو لیست که مثلا زدم

منتهی به عموم مردم بگی کرونا برنامه حاکمان دنیاست که از توش هزار و یک هزارو یک هدف رو دنبال می کنن خب قطعا شعورشون نمی رسه و دچار حمله می شن به ما

یکی از هزارو یک هدفی که دنبال میشه طی کرونا اینه که بیزینس ها و کسب و کار های کوچیک از بین بره و همه مردم بشن کارمند و کار گر اَبَُر بیزینس ها و شرکت هیا بزرگ و کسی برا خودش کار فرمای خودش نتونه باشه

یکی دیگه از هزراو یک برانمه اینه که همه مردم چند سال ماسک به صورت داشته باشند تا سیستم های هوش مصنوعی که پشت دوربین های کنترلی خیابانی و باقی دوربین هاست و مجهز به نرم افزار های تشخیص چهره اند بتونن خودشو نرو توسعه بدن ( نرم افزارها رو عرض می کنم ) با وجود ماسک و فقط با رویت نیمه بالایی چهره افراد هم تشخیص بدن چهره رو و شناسایی کنن

چرا ؟؟؟

چون تو اغتشاشات و تظاهارت و شورش ها مردم همه جای دنیا با ماسک به خیابان ها میان که چهرهشون شناسایی نشه و خب اگر بتونن حکومت ها این امکان رو داشته باشند که با وجود ماسک هم چهره تظاهر کننده ها و شورشیان رو شناسیی کنن توسط دوربین هاشون که نور علا نور میشه براشون و کیف می کنن

و ده ها هدف دیگه ایی که من خودم زیاد راجع بهشون تحقیق کردم منتهی در مورد اون ها عمومی نمیشه صحبت کرد تا همین جا هم که صحبت کردم الان شاسگول ها میان حمله می کنن و مارو به تیمارستان امین اباد معرفی می کنن

FOURTH RETURN
21-04-2022, 09:23
اخه عموم ملت الاغ که این حرف ها رو نمی تونن باور کنن ...............

البته من خودم با گرفتن کارت تقلبی واک سم هم مخالفم اما به هر حال باز بهتر از تزریق واک سم هست چون یکی از اهدافشون اندازه گیری میزان مقاومت ها انسان ها هم هست این قضیه واک سم و همه گیری رو هر صد سال یه بار اجرا میکنن دقیقا بعدش هم جنگ و قحطی مصنوعی بوجود میارن تا تلفات و عوارض واک سم ها در این هیاهو گم و محو بشه همون کاری که در قحطی مصنوعی دو جنگ جهانی در ایران کردن و دقیقا هنگامی که اعتراضات گسترده به واک سم کانادا داشت به آمریکا و اروپا و بقیه دنیا سرایت میکرد و زنگ خطر برای گلوبالیستها به صدا درومده بود یهویی پوتین به اوکراین ظاهرا حمله کرد و همه توجه ها رفت سمت این جنگ مصنوعی
الان هم یک عقب نشینی تاکتیکی کردن در ایران چون نتونستن همه رو واکسیمه کنن الان چیزی نمیگن اما یه مدت دیگه میگن وضغیت قرمز شده و مقصر هم واکسیمه نشده ها هستن و همه باید واک سم بزنن

italodance
21-04-2022, 09:26
دوستان لطفاً در مورد تاپیک و محوریت موضوع آن صحبت بفرمایید. صحبت سر بیماری و ویروس نیست بلکه معضل جدید و دیگری هست که در حال گسترش می باشد.

لیونل_مسی
21-04-2022, 10:52
دوستان لطفاً در مورد تاپیک و محوریت موضوع آن صحبت بفرمایید. صحبت سر بیماری و ویروس نیست بلکه معضل جدید و دیگری هست که در حال گسترش می باشد.

دوست من این رویه سرمایه داری (دزدی) عیرانی-عسلامی از زمان ا*مدی نژاد جا افتاد
و ایران هم شد تو سری خور اسرائیل
خیلی ها اون موقع با دمشون فندق میشکستن میگفت Tehran is the capital of the world
حالا باید جواب پس بدن
اکثر مردم با رایحه جوراب او به خواب زمستانی رفتن و حالا با گرانی و تورم اقلام اساسی مثل غذا و مسکن از خواب دارن بیدار میشن
مشکل اینجاست که هر 8 سال یه بار که یکی قراره بره کاخ پاستور مردم چه ها که نمیبافن از خودشون وقتی میرن رای میدن
مردم امریکا مثلا عاقل تر هستن دیدن ترامپ کیه رفتن به یکی دیگه رای دادن
و صد البته ایران امریکا نیست

Yuri Gagarin
21-04-2022, 18:10
اکثر مردم با رایحه جوراب او به خواب زمستانی رفتن و حالا با گرانی و تورم اقلام اساسی مثل غذا و مسکن از خواب دارن بیدار میشن

ملت اصولا الاغ تر از اونی اند که از خواب بیدار بشن......................

مردم چه ها که نمیبافن از خودشون وقتی میرن رای میدن

من همیشه فکر می کردم به این مسئله که چرا زمان پهلوی با وجود اون همه خوبی ها ملت شورش کردن و قیام کردن

ولی الان با وجود این کثافت و لجنی که توش افتادیم قیام نمی کنند

پس از سال ها تحقیق و تفحس و تفکر و تعمق به این نتیجه رسیدم که

الاغ ها برای حق و حقانییت قیام نمی کنن

الاغ ها هر موقع که یونجه شان زیاد شود جفتک می اندازند ( جفتک = قیام الاغی )

و حکومت فعلی هم این مطلب را خوب خوب می داند و همین است که نمی گذارد حال الاغ ها ( الاغ ها منظورم ملت غیور است ) زیاد از حد خوب شود و یونجهشان بیش از حد شود

و هر موقع که حکومت احساس کند که دارد چنین می شود فیتیله تورم را بالا می کشد تا یونجه در آخُر خران کم شود و ا حتمال پراندن جفتک هم همچنین

Reza31001
21-04-2022, 19:23
البته من خودم با گرفتن کارت تقلبی واک سم هم مخالفم اما به هر حال باز بهتر از تزریق واک سم هست چون یکی از اهدافشون اندازه گیری میزان مقاومت ها انسان ها هم هست این قضیه واک سم و همه گیری رو هر صد سال یه بار اجرا میکنن دقیقا بعدش هم جنگ و قحطی مصنوعی بوجود میارن تا تلفات و عوارض واک سم ها در این هیاهو گم و محو بشه همون کاری که در قحطی مصنوعی دو جنگ جهانی در ایران کردن و دقیقا هنگامی که اعتراضات گسترده به واک سم کانادا داشت به آمریکا و اروپا و بقیه دنیا سرایت میکرد و زنگ خطر برای گلوبالیستها به صدا درومده بود یهویی پوتین به اوکراین ظاهرا حمله کرد و همه توجه ها رفت سمت این جنگ مصنوعی
الان هم یک عقب نشینی تاکتیکی کردن در ایران چون نتونستن همه رو واکسیمه کنن الان چیزی نمیگن اما یه مدت دیگه میگن وضغیت قرمز شده و مقصر هم واکسیمه نشده ها هستن و همه باید واک سم بزنن
همیشه از این همه اطلاعات دقیقی که افرادی مثل شما از اوضاع جهان و دست‌های پشت پرده و اهداف پروژه‌های پزشکی و سیاسی و ورزشی و جنگ و ...، دارن به وجد میام!
ادامه بدین که بیشتر لذت ببریم

italodance
21-04-2022, 21:32
موج مهاجرت افغان‌ها به ایران

حضور اتباع بیگانه که به صورت ساماندهی نشده، گروهی و عموما غیرقانونی و فاقد اوراق هویتی وارد ایران می‌شوند بار دیگر به مساله‌ای چالش‌برانگیز در کشور تبدیل شده است. پدیده‌ای که می‌تواند نظم و امنیت اجتماعی کشور را به مخاطره اندازد.

اگرچه مهاجرت به خودی خود پدیده‌ای خطرناک تلقی نشده و حتی مهاجرت قانونی افراد کارآمد و دارای تخصص و مهارت که از پشتوانه غنی فرهنگی برخوردار بوده و به قوانین کشور میزبان احترام می‌گذارند مفید هم قلمداد می‌شود، اما حضور بی‌ضابطه و غیرقانونی افراد فاقد دانش و مهارت و درگیر فقر فرهنگی در کشوری که خود با میزان قابل توجهی از فقر فرهنگی، فقر اقتصادی و جرائم و آسیب‌های اجتماعی دست به گریبان است می‌تواند در طولانی مدت تبعات جبران‌ناپذیری را بر پیکره جامعه و به‌ویژه لایه‌های زیرین اجتماع وارد کند.

نگاهی به آمار اتباع خارجی در کشور

بیشترین مهاجران به ایران را اتباع افغانستان، پاکستان و عراق تشکیل می‌دهند، آنطور که امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشور می‌گوید: تنها افغانستانی‌های حاضر در کشور ۵ میلیون نفر تخمین زده می‌شوند. وزیر امور خارجه افغانستان، اما این تعداد را ۲.۵ میلیون نفر اعلام می‌کند. این آمار یعنی باید میلیون‌ها نفر دیگر را به جمعیت ۸۵ میلیون نفری ایران اضافه کرد. روزنامه جمهوری اسلامی نیز مدعی شده که بر اساس آمار‌های میدانی تعداد اتباع افغانستان ۸ میلیون نفر است.

تناقض در آمار‌های ارائه شده نشان می‌دهد که ارائه آمار دقیق از تعداد بیگانگان حاضر در ایران بسیار دشوار است چرا که این افراد عموما به صورت غیرقانونی وارد کشور شده و هویت و پیشینه آن‌ها در دسترس نیست به علاوه آنکه این افراد در داخل کشور فرزندآوری زیادی داشته و فرزندانی را به دنیا می‌آورند که آن‌ها نیز از داشتن اوراق هویت محروم هستند؛ بنابراین دور از ذهن هم نیست که آمار اتباع بیگانه اعم از افغانستانی، پاکستانی و عراقی در کشور از اعداد یاد شده بیشتر باشد.به ‌ ویژه آنکه مهاجران غیرقانونی در هیچ کمپی ساماندهی و شناسایی نمی‌شوند و اصولا کمپ‌های دارای امکانات برای مهاجران در ایران دری نایاب است.

وجود این تعداد از اتباع بیگانه در کشوری مانند ایران که در جامعه بین‌الملل به عنوان کشوری مهاجرفرست و نه مهاجرپذیر شناخته می‌شود و قطعا زیرساخت‌های لازم برای پذیرش و زندگی‌بخشی به این تعداد مهاجر را ندارد برای هر دو گروه مهاجر و میزبان خطرناک و خطرساز است. اما متاسفانه هنوز مشخص نیست کشور ما تا چه تعداد مهاجر را می‌تواند تحت پوشش خود درآورده و امکانات اولیه زندگی را در اختیار آنها بگذارد و حمایت از مابقی مهاجران را به کمیساریای عالی پناهندگان واگذار کند. ایران باید یک بار برای همیشه تکلیف خود را درباره تعداد مهاجرانی که می‌تواند بپذیرد مشخص کند.

کشور ما به‌ویژه در سال‌های اخیر با مشکلاتی نظیر کمبود منابع آبی و تبعات ناشی از آن، تخریب گسترده محیط زیست، ناکامی در تامین معیشت شهروندان خود، فقر لجام گسیخته ایرانیان در سایه بی‌تدبیری‌ها، افزایش قیمت‌ها در حوزه دارو و درمان و به دنبال آن افزایش بزه و آسیب‌های اجتماعی مواجه شده است.

حضور اتباعی که به صورت غیرقانونی و گروهی وارد کشور شده و دانش، مهارت و مکنت مالی کافی برای تامین معاش خود را ندارند و اضافه شدن آن‌ها بر جمعیت فاقد شناسنامه‌های ایرانی، نیازمندان، متکدیان، کودکان کار، کودکان بازمانده از تحصیل (به دلیل نبود امکانات در مناطق محروم کشور)، زنان سرپرست خانوار فقیر و افراد بیکار و از سوی دیگر از دست رفتن فرصت‌های شغلی و معمولا کارگری ایرانیان به نفع این گروه که عموما کارفرما تکلیفی برای بیمه و پرداخت حقوق تعیین شده از سوی وزارت کار به آن‌ها را ندارد از عواملی‌ست که باعث می‌شود میزان جرائم و آسیب‌های اجتماعی در کشور رشد فزاینده‌ای داشته باشد.

از سوی دیگر بحران آب و کاهش روز افزون منابع آبی کشور و به دنبال آن عدم توانایی کشور در کاشت و زراعت و نگهداری از دام‌ها در آینده و وجود مشکل در تامین آب و خوراک مردم از دیگر عواملی است که باعث می‌شود نتوانیم به سیل بی‌رویه مهاجران در کشوری با محدودیت امکانات مانند ایران نگاهی خوش‌بینانه داشته و بتوانیم با نگاهی مثبت به این سوال پاسخ دهیم که آیا منابع زیستی کشور پاسخگوی خیلی عظیم جمعیت کشور به علاوه سیل مهاجران هست؟

ورود بی‌ضابطه این افراد در شرایطی که عمدتا در کشور خود از شرایط بهداشتی لازم برخوردار نبوده و پس از مهاجرت نیز به تبع فقر فرهنگی، فقدان شناسنامه و گرانی‌هایی که گریبان مردم کشور را نیز گرفته است توجه کمتری به سلامت خود دارند می‌تواند چالش‌هایی را برای کشور میزبان ایجاد کند.

شیوع سرخک طی هفته‌های اخیر در کشور شاهدی بر این مدعاست، به این معنا که به گفته متخصصان درحالی‌که طی سال‌های گذشته کشور به سمت ریشه کنی بیماری سرخک حرکت کرده است، اما بار دیگر زنگ خطر این بیماری در کشور به صدا درآمده است.

از یک سو دانشگاه علوم پزشکی مشهد نسبت به شیوع گسترده سرخک در افغانستان و پیامد‌های آن در ایران هشدار داده و از سوی دیگر مسعود مردانی، متخصص عفونی در گفتگو با رسانه‌ها از بیش از ۱۰۰ مورد انتقال سرخک طی سال گذشته خبر داده که عمدتاً از بین مهاجران بوده است. او همچنین گفته است که اولین مورد ابتلاء به سرخک در استان کرمان توسط مهاجران شناسایی شده که با افزایش بار مهاجرت‌ها این بیماری به بیشتر نقاط کشور منتقل شده است.

اما سیل مهاجرت غیرقانونی اتباع بیگانه که هیچ اطلاعی از هویت و بالطبع پیشینه آن‌ها در دسترس نیست می‌تواند امنیت و نظم عمومی جامعه را به مخاطره بیندازد. اگر بپذیریم که در خوش‌بینانه‌ترین حالت ۸ میلیون تبعه افغانستانی در کشور حضور دارند که بخش قابل توجهی از آن‌ها غیرقانونی و ناشناس هستند یعنی می‌توان گفت تقریبا به ازای هر ۹ ایرانی یک افغانستانی در کشور وجود دارد این درحالیست که از آمار تقریبی سایر بیگانگان ساکن در کشور نیز خبری در دسترس نیست.

گروهی که از گذشته آنان و عدم داشتن سوءپیشینه یا تعلق آن‌ها به گروهک‌های تروریستی نیز اطلاعی در دست نیست. اتباع غیرقانونی و شناسایی نشده بی‌هیچ تعارفی می‌توانند به صورت بالقوه خطری برای کشور باشند.

چند روز پیش بود که ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی طالبان ضمن توهین به ایرانیان و متهم کردن آنان به آزار و اذیت هموطنانش، ایران را تهدید کرد که به زودی ایران را فتح و تبدیل به یکی از ولایات خود می‌کند و همچنین آرزو کرد که به زودی ایرانیان به کشور او مهاجرت کرده و از رافت اسلامی آن‌ها برخوردار شوند، لابد همان رافتی که طالبان در حق مردم خود روا می‌دارد!

در این بین، اما سخنگوی وزارت امورخارجه ایران نیز عنوان کرد که طالبان باید به مسئولیت خود عمل کرده و موج آوارگان به ایران نمی‌تواند ادامه یابد.

او گفت که ایران بیش از چهار دهه گذشته میزبان کریمانه‌ای برای همسایگان و عزیزانش در افغانستان بوده و بهترین شاهد برای این رفتار کریمانه و میزبانی محترمانه، موج بلاانقطاع آوارگان افغانستانی است. متأسفانه برخی تلاش می‌کنند این‌ها نادیده گرفته شود و موج ایران‌هراسی را در افغانستان ایجاد کنند یا برخی در ایران موج افغانستان‌هراسی ایجاد کنند.

به هر حال جامعه ایرانی درباره سیل بی‌رویه مهاجران دو رویکرد متفاوت دارد، رویکردی که هرگونه مدیریت، ساماندهی، انتقاد و بازگو کردن تبعات منفی، جرائم و آسیب‌های ناشی از حضور غیرقانونی و فله‌ای اتباع خارجی و به ویژه افغانستانی‌ها را محکوم و نشانی از نژادپرستی می‌داند و رویکردی دیگر که از خطرات حضور بی‌رویه، بی‌سامان و فاقد اوراق هویت اتباع ناشناس آگاه بوده و با نگاهی منطقی به این مساله نگاه می‌کنند.

واگویه کردن شعار‌های توخالی مادامی که با آسیب‌های جبران‌ناپذیر یک پدیده آسیب‌زا مانند مهاجرت بی‌رویه و بی‌ضابطه مواجه نشده‌ایم آسان است، اما اگر با این پیامد‌ها مواجه شده و نگاهی واقع‌گرایانه به تبعات این موضوع خارج از مسائل نژادی و ملیتی داشته باشیم اوضاع اندکی متفاوت می‌شود، چرا که وقتی از حقوق بشر سخن می‌گوییم منظور حقوق همه افراد است و نه تنها یک گروه خاص اگر مهاجران قابل احترامند که حتما هستند، جامعه کشور میزبان نیز قابل احترام بوده و مهاجران درحین و پس از ورود به خاک کشور میزبان ملزم به رعایت قوانین آن هستند. در واقع رابطه مهاجران و میزبان رابطه‌ای دو سویه است.

تاثیر مهاجرت بی‌رویه بر کیفیت جمعیت

دکتر علی پژهان، جمعیت شناس و استاد دانشگاه درباره حضور بی‌رویه اتباع خارجه در کشور می‌گوید: مهاجرت همواره یکی از مواردی است که در حوزه مولفه‌های جمعیتی هم تاثیرگذار و هم تاثیرپذیر است. مهاجرت محصول، توسعه نامتوازن است و مساله‌ای تاریخی است. اما در واقع از قرن فعلی به عنوان قرن مهاجرت یاد می‌کنیم. مهاجرت به خودی خود بد نیست، اما باید آن را مدیریت و ساماندهی کرد. مهاجرت می‌تواند کارکرد‌های مثبتی برای کشور داشته باشد. قرن حاضر قرن حکمرانی داده‌ها و مهاجرت است.

وی با بیان اینکه مهاجرت بر ساختار جمعیت تاثیر می‌گذارد، عنوان می‌کند: مهاجرت همچنین بر ترکیب، میزان و در بلندمدت بر کیفیت جمعیت تاثیرگذار است. به عنوان مثال افرادی که از ایران به آمریکا مهاجرت می‌کنند غالبا نیرو‌های تحصیلکرده هستند که می‌توانند تاثیری مثبت بر اقتصاد این کشور داشته باشند، اما مهاجرانی که به کشور ما سرازیر می‌شوند، غالبا افراد رانده شده‌ای هستند که اگر وضعشان خوب بود یا درگیر شرایط جنگ نبودند به جای کشور ما به کشور‌های دیگر مهاجرت می‌کردند. در واقع این گروه از مهاجران از سر اجبار به کشور ما مهاجرت می‌کنند.

این جمعیت شناس اظهار می‌کند: اینکه ما برای افغانستانی‌ها تبدیل به کشور مهاجرپذیر شدیم به دلیل این است که مخرج مشترک‌های فرهنگی زیادی با آن‌ها داریم که برای آن‌ها قابل هضم‌تر است. اینکه یک فرد افغانستانی فاقد سواد به کشور‌های دیگر سفر کرده و مثلا انگلیسی صحبت کند بسیار سخت است به همین دلیل هم اولین نقطه‌ای که برای مهاجرت انتخاب می‌کنند ایران است.

وی خاطرنشان می‌کند: ورود بی‌رویه مهاجران و تغییرات جمعیتی ناشی از آن در بلندمدت تمام مناسبات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را برهم زده و باعث دگرگونی اساسی در حوزه جمعیت می‌شود. وقتی سیل مهاجران به کشور سرازیر می‌شود و ما بستر‌های لازم برای این پدیده را نداریم باعث چالش‌ها و مشکلاتی می‌شود یعنی این پدیده در کوتاه مدت باعث بی‌نظمی، بی‌هنجاری و اختلال در روابط افراد می‌شود همچنین بر خرده‌نظام‌های اقتصادی و خرده نظام‌های خانوادگی تاثیر می‌گذارد و تا این افراد بخواهند با کشور ما تطبیق پیدا کنند باعث ایجاد رعب و وحشت می‌شوند.

پژهان می‌افزاید: این موضوع همچنین باعث سوءهاضمه فرهنگی می‌شود یعنی برخی از این افراد به فرهنگ کشور ما پشت پا زده و عملا نمی‌خواهند فرهنگ کشور میزبان خود را بپذیرند که این موضوع باعث مشکلات روحی و روانی برای فرد مهاجر و مشکلاتی برای جامعه میزبان می‌شود. اگر این افراد بتوانند میزان جامعه‌پذیری خود را بالا ببرند می‌توانند مانند سایر شهروندان ایرانی در کشور ما زندگی کنند، اما در غیر این‌صورت نمی‌تواند شهروند خوبی برای کشور ما تلقی شود.

این جمعیت شناس با تاکید بر اینکه با توجه به میزان ورود اتباع خارجی به کشور باید در این زمینه سیاست‌گذاری‌هایی را داشته باشیم، عنوان می‌کند: دولت ایران باید به این افراد آموزش داده و آن‌ها را با فرهنگ و شرایط جامعه ایرانی آشنا کند، زیرا با این روند مهاجرت اتباع بیگانه و به‌ویژه افغانستانی‌ها به ایران و با توجه به میزان بالای باروری آن‌ها اگر برنامه‌ریزی بلندمدتی در این خصوص نداشته باشیم این موضوع می‌تواند باعث ایجاد چالش‌هایی شود.

پیش‌بینی مطالبه افغانستانی‌ها برای داشتن نماینده در مجلس ایران

این استاد دانشگاه تصریح می‌کند: بر اساس مقررات بین‌المللی وقتی درصدی خاص شاید حدود ۱۰ درصد از جمعیت یک کشور را اقلیت‌های دیگر تشکیل می‌دهند حتی اگر این موضوع به وسیله مهاجرت باشد بعد از مدتی باید به رسمیت شناخته شده و شهروند تلقی شوند. بعد از مدتی هم باید برای آن‌ها کرسی نمایندگی مجلس در نظر گرفت. حال اگر ۱۰ تا ۱۵ نماینده افغانستانی در مجلس حضور داشته باشند می‌توانند در اصلاح و تدوین قوانین در بلندمدت تاثیرگذار باشند.

به باور وی، مسائل جمعیتی را باید از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار داد تا در آینده کمتر موجب مخدوش شدن روابط میان مهاجران و جامعه ایرانی شود. آنچه در کشور ما رخ داده آن است که سالانه ۱۰۰ تا ۱۸۰ هزار نفر نیروی تحصیل‌کرده و کارآمد از کشور خارج می‌شود و به همین تعداد اتباع بیگانه و به‌ویژه افغانستانی به کشور ما سرازیر می‌شوند که از دانش، مهارت و... مناسبی برخوردار نیستند.

پژهان می‌گوید: در ایران ما با مهاجرت نسبی یا خویشاوندی اتباع بیگانه مواجهیم یعنی فردی که به ایران آمده افراد خانواده خود را نیز با خود به همراه می‌آورند. همچنین ما با مهاجرت پله‌ای مواجهیم یعنی این افراد ابتدا ایران را به عنوان مقر خود انتخاب می‌کنند، اما بعد از اینکه در ایران سروسامان گرفتند به سایر کشور‌ها مهاجرت می‌کنند درواقع ایران برای برخی از اتباع بیگانه سکویی برای پرواز است و در نهایت آن‌هایی در ایران باقی می‌مانند که ضعیفند.

این جمعیت شناس در پاسخ به این سوال که آیا حضور بی‌رویه اتباع بیگانه که معمولا از اقشار ناآگاه، کم سواد و فاقد مهارت هستند می‌تواند بر میزان جرائم و آسیب‌های موجود در کشور بیافزاید، عنوان می‌کند: چنین مساله‌ای طبیعتا رخ می‌دهد، زیرا جایی نیست که به این مهاجران قوانین و فرهنگ کشور را آموزش بدهد، قطعا مهاجرت بدون آموزش‌های لازم آسیب‌زاست. از سوی دیگر هیچ نهادی شرایط مهاجران را رصد و مدیریت نمی‌کند و آن‌ها به صورت ولنگار در جامعه پراکنده هستند، عدم مدیریت مهاجرت قطعا باعث بروز آسیب‌های اجتماعی مضاعف شده و میزان تخلفات را افزایش می‌دهد.

به مهاجران در کمپ‌ها آموزش بدهید

این مدرس دانشگاه می‌افزاید: به عنوان مثال مهاجرت بی‌رویه و بدون مدیریت باعث می‌شود که این گروه صاحب مشاغل شده و جوانان ایرانی بیکارتر شوند. اتباع بیگانه، کارگر ساختمانی و کارگر داخل باغات و... می‌شوند. به عنوان مثال تا ۱۰ سال آینده و با این سیل مهاجرت، کفه وزنی ترکیب جمعیتی لواسان به سمت افاغنه خواهد بود زیرا در تمامی باغات این منطقه کارگران افغانی همراه با خانواده و زاد و ولد بالا حضور دارند.

وی با بیان اینکه مهاجرت بدون برنامه در کوتاه مدت و بلند مدت تبعات زیادی دارد، اضافه می‌کند: باید مهاجران را ساماندهی کرد نه به این معنی که برای ورود بی‌رویه آن‌ها فرش قرمز پهن کنیم بلکه باید سیاست‌های مهاجرتی را در دستور کار قرار دهیم. از سوی دیگر آن‌ها را مورد آموزش قرار داده و فرهنگ جامعه ایرانی را به آن‌ها آموزش بدهند. زندان و پس زدن مهاجران از نظر من کار درستی نیست، اما تعلیم و تربیت و اجازه تحصیل به آن‌ها و تبدیل کردن‌شان به شهروندانی خوب و علاقه‌مند به ایران راهکاری مناسب است.

پژهان خاطرنشان می‌کند: امروز جمعیت افغانستانی‌ها ۸ میلیون نفر است، اما در آینده این جمعیت به ۱۵ میلیون نفر هم می‌رسد یعنی کفه ترازو در بلند مدت به نفع مردم این کشور در ایران می‌شود و این مساله می‌تواند امنیت را به خطر بیندازد. این جمعیت به تدریج مطالباتی در کشور ما خواهند داشت صاحب نماینده در مجلس می‌شوند؛ بنابراین مهاجران باید شناسایی شوند و بدون خشونت جمع‌آوری و در کمپ‌ها تحت آموزش قرار گرفته و ساماندهی شوند، اما نباید نسبت به آن‌ها بی‌توجه بود.

منبع: تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]موج-مهاجرت-افغان-ها-به-ایران

FOURTH RETURN
22-04-2022, 15:25
اگر به نقشه برنارد لوییس جهودی نگاه کنید دلیل مهاجرت افغانی ها به ایران را می فهمید در این نقشه باید افغانستان به پشتونستان تبدیل بشه و زبان فارسی در اونجا محو بشه

لیونل_مسی
23-04-2022, 06:45
ملت اصولا الاغ تر از اونی اند که از خواب بیدار بشن......................

من همیشه فکر می کردم به این مسئله که چرا زمان پهلوی با وجود اون همه خوبی ها ملت شورش کردن و قیام کردن

ولی الان با وجود این کثافت و لجنی که توش افتادیم قیام نمی کنند

پس از سال ها تحقیق و تفحس و تفکر و تعمق به این نتیجه رسیدم که

الاغ ها برای حق و حقانییت قیام نمی کنن

الاغ ها هر موقع که یونجه شان زیاد شود جفتک می اندازند ( جفتک = قیام الاغی )

و حکومت فعلی هم این مطلب را خوب خوب می داند و همین است که نمی گذارد حال الاغ ها ( الاغ ها منظورم ملت غیور است ) زیاد از حد خوب شود و یونجهشان بیش از حد شود

و هر موقع که حکومت احساس کند که دارد چنین می شود فیتیله تورم را بالا می کشد تا یونجه در آخُر خران کم شود و ا حتمال پراندن جفتک هم همچنین

علت این که عنقلاب شد همون علت هست که اعراب در جنگ با ساسانیان پیروز شدند

میگفتن برابری میاریم برادری میاریم شما فقط بگین لا اله الله ، اینا هم میگفتن برق مجانی اتوبوس مجانی فقط طاغوت نباشه همه چیز درست میشه

با این تفاوت که اون جنگ فارس و اعراب بود ولی پهلوی یک دودمان تورک بود و دودمان ج ا ا هم تورک تبار هستن اکثرا اگر تو اخبار دگت کرده باشین .

radarz
23-04-2022, 08:34
افعانستان ی زمانی برای ایران بوده مهم نیست اشغالش کنن ... تو هم بچه شهر ری یا ورامینی قاطی کردی

Yuri Gagarin
24-04-2022, 15:40
......................

AVAVA
25-04-2022, 00:56
همینمون مونده یه مشت عقب افتاده ذهنی بیان برامون قانون هم تعیین بکنن

گرچه این هایی هم که الان تو 3 قوه هستند به لحاظ ذهنی خیلی جلو افتاده هم نیستند

اخرین باری که یه **** برامون قانون تعیین کرد یا بهره بگیم که خواست برامون قانون تعیین کنه تا الان با اون قوانینی که برامون تعیین کرد گُل زد به زار و زندگیمون رفت عمرمونو تباه کرد رفت

گُل به قبرش بباره
طبق قانون ایران، کسی که ملیت ایرانی و نژاد ایرانی نیست حق داشتن پست و مقام هم نداره! ، چرا هر چیزی رو نشر میدین؟ چرا قانون رو نمی خونین؟
ماده ۵ ام ، تبصره اول میگه :
۵- تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران؛
در تبصره جزء 5 آمده است که اتباع ایرانی که تابعیت کشور دیگری را اخذ کرده اند و اشخاص غیرایرانی که تابعیت ایران را تحصیل نموده اند، از داوطلبی انتخابات محروم می باشند.

Yuri Gagarin
25-04-2022, 02:02
.............................

AVAVA
25-04-2022, 02:34
اخه ببر بنگالی بنگولی گوگولی

مگه دور زدن قانون برا قانون گذارا کاری داره ؟

اون هایی که بهت دستور می دن بایی اینجا چی بنویسی چی ننویسی همه چیز رو بهت نمی گن که

برو ای گدای مسکین برو گند نزن تو اعصاب ما حوصلتو ندرایم ها
مواظب حرف زدنت باش! منم بلدم مثل چاله میدونی حرف بزنم، این جا انجمن هست نه چاله میدون، این یک
من از جای دستور نمیگیرم، این دو
کافر همه رو به کیش خود پندارد، این سه

وقتی قانونی در کشور وجود داره کسی نمیتونه خلافش اقدامی کنه مخصوصا در موضوعاتی مثل انتخابات که خیلی سریع لو میره که نهادی خلاف قانون کاری کنه.

srx190d
25-04-2022, 10:43
اخه ببر بنگالی بنگولی گوگولی

مگه دور زدن قانون برا قانون گذارا کاری داره ؟

اون هایی که بهت دستور می دن بایی اینجا چی بنویسی چی ننویسی همه چیز رو بهت نمی گن که

برو ای گدای مسکین برو گند نزن تو اعصاب ما حوصلتو ندرایم ها

دو تابعیتی تا حالا به گوش ش نخورده ولش کن

AVAVA
25-04-2022, 13:42
دو تابعیتی تا حالا به گوش ش نخورده ولش کن
همه میدونن دو تابعیتی ها نمیتونن ثبت نام کنن، این قانون بعد از روحانی شکل گرفت، اون موقع این سر و صدا شکل گرفت که چرا افرادی که دارای تابعیت مضاعف هستند در انتخابات شرکت می کنن یا پست رسمی میگیرن که بر خلاف امنیت ملی کشور میدونستن.
از اون موقع یک تبصره اضافه شد که افرادی که داری تابعیت مضاعف اند حق ثبت نام و یا تصدی پست رسمی رو ندارند.
این قانون حتی برای مجلس هم در نظر گرفته شد که با یک تبصره در زیر مجموعه ماده ۵ انتخابات مجلس شورای اسلامی کنجانده شد که بالاتر بهش اشاره کردم.
اینکه نمی خواید متوجه بشید که فرد بیگانه توانایی کاندید شدن رو نداره، مشکل خودتان است. این نشان میده اهل مطالعه نیستید و در این حد از مطالعه قوانین کشور عاجز هستید.

Yuri Gagarin
25-04-2022, 16:16
مواظب حرف زدنت باش! منم بلدم مثل چاله میدونی حرف بزنم، این جا انجمن هست نه چاله میدون، این یک
من از جای دستور نمیگیرم، این دو
کافر همه رو به کیش خود پندارد، این سه

وقتی قانونی در کشور وجود داره کسی نمیتونه خلافش اقدامی کنه مخصوصا در موضوعاتی مثل انتخابات که خیلی سریع لو میره که نهادی خلاف قانون کاری کنه.

عصبانی می شی خیلی جذاب می شی عزیزم بیا یه بوس بده

دنده 3 موندی که داداچ کلاجو بگیر بریم دنده 4

srx190d
25-04-2022, 16:59
همه میدونن دو تابعیتی ها نمیتونن ثبت نام کنن، این قانون بعد از روحانی شکل گرفت، اون موقع این سر و صدا شکل گرفت که چرا افرادی که دارای تابعیت مضاعف هستند در انتخابات شرکت می کنن یا پست رسمی میگیرن که بر خلاف امنیت ملی کشور میدونستن.
از اون موقع یک تبصره اضافه شد که افرادی که داری تابعیت مضاعف اند حق ثبت نام و یا تصدی پست رسمی رو ندارند.
این قانون حتی برای مجلس هم در نظر گرفته شد که با یک تبصره در زیر مجموعه ماده ۵ انتخابات مجلس شورای اسلامی کنجانده شد که بالاتر بهش اشاره کردم.
اینکه نمی خواید متوجه بشید که فرد بیگانه توانایی کاندید شدن رو نداره، مشکل خودتان است. این نشان میده اهل مطالعه نیستید و در این حد از مطالعه قوانین کشور عاجز هستید.

نمیدونم چرا تو هر مسئله اینقدر مقاومت میکنی
در برابر فهمیدن همیشه جبهه میگیری
الان از کجا باید متوجه بشن یکی تابعیت مضاعف داره
مگر یارو گذرنامه دوم رو دست ش میگیره راه میوفته به همه میگه
مگر جایی ثبت میشه یکی تابعیت دوم داره

مگر اصلا شما دروغ شنیدی در ج ا که مثلا طرف بگه تابعیت مضاغف ندارم همه قبول میکنن

NikolaTesla
25-04-2022, 18:23
موضوع پست درباره ی حضور افغانها در ایرانه
بعد ببین بحث رسیده به پیچ در قابلمه و بند کفش فائزه
ضمنا بنظر من مهاجرت و حضور افغانها به سرزمینهای غربی تر از خودشون از جمله ایران اگر بد هست و باید بیرونشون کنن پس جلوی مهاجرت ما ایرانیها به کشورهای غربی خودمون رو هم باید بگیرن و از آمریکا و اروپا بیرونمون کنن... خدا رو چه دیدیم شاید روزی ما همگی هم مثل اونها یا اوکراینی ها آواره ی جایی دیگه شدیم. اونوقت حالمون چجوری میشه وقتی ببینیم یه عده اینجوری دربارمون حرف می زنن و نمک روی زخممون می پاشن...

AVAVA
25-04-2022, 18:38
نمیدونم چرا تو هر مسئله اینقدر مقاومت میکنی
در برابر فهمیدن همیشه جبهه میگیری
الان از کجا باید متوجه بشن یکی تابعیت مضاعف داره
مگر یارو گذرنامه دوم رو دست ش میگیره راه میوفته به همه میگه
مگر جایی ثبت میشه یکی تابعیت دوم داره

مگر اصلا شما دروغ شنیدی در ج ا که مثلا طرف بگه تابعیت مضاغف ندارم همه قبول میکنن
بحث درباره افغان ها بوده! که طرف گفته الان میان درخواست برا مجلس میدن! شما کجای؟ بحث رو اول دنبال کن...

AVAVA
25-04-2022, 18:42
عصبانی می شی خیلی جذاب می شی عزیزم بیا یه بوس بده

دنده 3 موندی که داداچ کلاجو بگیر بریم دنده 4
فعلانه اونی که عصبانی شده حضرت عالی هستی! توی کدام دوره دیدی بیگانه نماینده مجلس بشه که اومدی این چرت و پرت ها رو مینویسی؟ اصلا فکر می کنی قبل نوشتن مطلبی؟

AVAVA
25-04-2022, 18:48
ضمنا بنظر من مهاجرت و حضور افغانها به سرزمینهای غربی تر از خودشون از جمله ایران اگر بد هست و باید بیرونشون کنن پس جلوی مهاجرت ما ایرانیها به کشورهای غربی خودمون رو هم باید بگیرن و از آمریکا و اروپا بیرونمون کنن... خدا رو چه دیدیم شاید روزی ما همگی هم مثل اونها یا اوکراینی ها آواره ی جایی دیگه شدیم. اونوقت حالمون چجوری میشه وقتی ببینیم یه عده اینجوری دربارمون حرف می زنن و نمک روی زخممون می پاشن...
عزیز من اینها تا دیروز خشتک پاره میکردن که چرا ایران نیرو نفرستاد! چرا کمک نکرد! بعدش الان میگن چرا باید کمک کنیم! چرا اینها اینجان!
عزیز من فقط یک حرف درباره این جماعت صدق می کنه و ان : نون به نرخ روز!
اون موقع نفعی صحبتشون این بود که باید کمک کنیم، الان نفعی صحبتشون اینکه نباید کمک کنیم! اخراج کنیم. اخه یکی نیست به اینها بگه افتاب پرست هم اینطور رنگ عوض نمی کنه...
تا دیروز اشک میریختن برای مردم افغانستان! امروز شمشیر کشیدن برای مردم افعانستان.
خجالت هم نمیکشن از خودشان، خودشون رو جای اون مردم که پناه اوردن نمیزارن که چه سختی دارند میکشن...

italodance
25-04-2022, 19:36

دوست عزیز نه افغانیها نه ایرانیها آواره نیستند اگر میبینی میروند غرب فرصت طلب هستند. اصلا غرب نباید بروند.

آواره واقعی اکراینی ها هستند که حق دارند و باید در اولویت پناهندگی باشند.

حالا برگردیم سر موضوع تاپیک، این همه ایران و تهران آمدند که چه؟ مگه کشورشان چی شده؟ الان جنگ و فلان هست؟ مشکلاتشان را خودشان باید حل کنند ربطی به ما و اروپا و...نداره.

آمدن هجوم مهاجران سبب انواع مشکلات می‌شود که همگان بر آن واقف هستند. صحبت ما اعتراض به همگی آنها نیست ، بلکه اعتراض به حجم بدون برنامه ریزی و عدم کنترل افزایش پناهندگان هست.

Yuri Gagarin
25-04-2022, 22:47

ما ها هیچ وقت آواره نمی شیم تو مملکت خودمون اگر شما ها بزارید

italodance
26-04-2022, 06:32
متاسفانه این آوا (خانم) گویا مشکل دارند این چرندیات چی هست نوشتید، ایران نیرو بفرسته؟ ما اشک ریختیم؟

افغانستان مشکلش امروز و دیروز نبود و هست، هموطنان شما که خودتان را براشون پاره کردید از دهه ۹۰ میلادی و قبل از حضور القاعده و بقیه دارای طالبان بودند و طالبان همواره و هر سال بیشتر مردم کشور شما را می‌کشت هر سن و جنس و مذهب و پیشه ای رو هم.

بعدش هم تکرار میکنم کشور شما یعنی افغانستان الان جنگ و ویرانی نیست که. خیل عظیمی از مردم شما از طالبان و موافقان آن هستند. اصلا بدون این همراهی و حمایت که طالبان الان سر کار نبودند.

صحبت سر فرصت طلبی مهاجرتی هست. افراد بدون تحصیل و حرفه و قاعدتا دارای انواع مشکلات هستند که عدم کنترل آنان سبب خسارت به هر کشوری میشود.

AliROCK
26-04-2022, 13:29
نمیخوام نژاد پرستانه صحبت کنم ولی یه بخش اعظم افغان ها از ایران باید دیپورت بشن مثلا کسانی که تو این 10 ساله اومدن من برادر خانومم شهرستان کشاورزه میگه پر شده افغانی مشکل فقط تهران نیست تنها راهی که خوده مردم میتونن با این مشکل مقابله کنن این هست که به هیچ عنوان خونه و کار بهشون ندن اتومات مشکل حله اگه تاریخ رو هم نگاه کنید افغان ها خطر برای ایران زیاد درست کردن

NikolaTesla
26-04-2022, 15:34
%برای احترام به قوانین سایت اصلاح شد%

NikolaTesla
26-04-2022, 15:44

NikolaTesla
26-04-2022, 15:46

NikolaTesla
26-04-2022, 15:48

NikolaTesla
26-04-2022, 15:51

NikolaTesla
26-04-2022, 15:54

NikolaTesla
26-04-2022, 16:07

srx190d
26-04-2022, 16:38
بحث درباره افغان ها بوده! که طرف گفته الان میان درخواست برا مجلس میدن! شما کجای؟ بحث رو اول دنبال کن...

من که همین جام ولی شما رو نمیدونم
الان چه فرقی میکنه افغان عراقی سوری لبنانی حتی عمریکا و کانادا
اخوی تابعیت مضاعف از هر کشوری باید برای همه یکسان باشه
اونی که افغانستان متولد شده چه فرقی داره با کسی که عراق متولد شده

یکی از نماینده مشهد متولد افغانستان
آقای لاریجانی متولد نجف دارای شناسنامه ایرانی حتما اقامت کانادا هم داره رئیس مجلس هم بوده

italodance
26-04-2022, 17:10
دوستان لطفاً توهین نکنید, این عکس بالا واقعا چندش آور هست. آقا نگذارید و نگید این حرفها رو. شما غیر مستقیم میتونید پیغام خود را انتقال دهید نیاز به تشدید نیست.

NikolaTesla
26-04-2022, 17:31

NikolaTesla
26-04-2022, 17:40

Ezel
26-04-2022, 18:22
سلام
من نمیدونم موضوع تاپیک چه ربطی به خانواده ی همدیگه داره که اونا رو مورد عنایت قرار دادن برخی عاقائون !

ولی اجالتا برای اینکه کمی از هیجانات دوران نوجوانی دوستان کم بشه من یه چند روزی دوتا از این عزیزان رو فرستادم استراحت کنن یه مقدار اعصابشون آروم شه شاید بعدش بتونن با احترام با هم صحبت کنن.

srx190d
26-04-2022, 18:39
سلام
من نمیدونم موضوع تاپیک چه ربطی به خانواده ی همدیگه داره که اونا رو مورد عنایت قرار دادن برخی عاقائون !

ولی اجالتا برای اینکه کمی از هیجانات دوران نوجوانی دوستان کم بشه من یه چند روزی دوتا از این عزیزان رو فرستادم استراحت کنن یه مقدار اعصابشون آروم شه شاید بعدش بتونن با احترام با هم صحبت کنن.

دوست عزیز کار باید ریشه ای حل بشه نه اینکه طرف هر روز ی یوزر بسازه بیاد به همه فحش بده بره
دو سال داره مثل انگل اینجا زندگی میکنه خوب معلوم به کدام طرف وصل
همون اول خط مش سیا-سی طرف مشخص شد باید بن بشه
یکی مثل ژیان و این بنده خدا یا حتی امثال آوا و mjx یا xshya چرا باید فعالیت داشته باشه تو انجمن

ghnjfg
26-04-2022, 19:09
موافقم
همین ژیان چندمین باره میاد بن میشه
میاد از قوانین هم صحبت میکنه... از ادب و شعور هم صحبت میکنه
میخوای بگم چند تا کاربر از این دو نفر شاکین ؟
AVAVA
xshya
خبر داری تا الان روی مخ چند نفر رفتن ؟
باید حتما صبر کنید تا کار به فحش و توهین به خانواده بکشه و بعد بن میکنید؟

AVAVA
26-04-2022, 20:01
من که همین جام ولی شما رو نمیدونم
الان چه فرقی میکنه افغان عراقی سوری لبنانی حتی عمریکا و کانادا
اخوی تابعیت مضاعف از هر کشوری باید برای همه یکسان باشه
اونی که افغانستان متولد شده چه فرقی داره با کسی که عراق متولد شده

یکی از نماینده مشهد متولد افغانستان
آقای لاریجانی متولد نجف دارای شناسنامه ایرانی حتما اقامت کانادا هم داره رئیس مجلس هم بوده
اخوی این که میگی مربوط به قبل از تبصره هست و این مورد لاریجانی رو تایید می کنم و اگر دقت کرده باشی خوده نظام در حال پاک سازی هست‌. این موارد توسط قانون رفع میشه و اگر نیاز بود توسط نهاد های امنیتی بررسی و رفع میشن، ولی لاریجانی مال دوره اوایل انقلاب بود که تازه داشت پا میگیرفت ، اون موقع که قانون خاصی برای تابعیت مضاعف نبود، قاتون به مرور تکمیل میشه و موارد نقصش رفع میشه . راستی یک سوال دارم شما در شاتل مشعول به کاری؟

AVAVA
26-04-2022, 20:11
موافقم
همین ژیان چندمین باره میاد بن میشه
میاد از قوانین هم صحبت میکنه... از ادب و شعور هم صحبت میکنه
میخوای بگم چند تا کاربر از این دو نفر شاکین ؟
AVAVA
xshya
خبر داری تا الان روی مخ چند نفر رفتن ؟
باید حتما صبر کنید تا کار به فحش و توهین به خانواده بکشه و بعد بن میکنید؟
من بحث می کنم! به خانواده کسی کاری ندارم ، نقد می کنم و نظر خودم رو بیان می کنم ، اینکه تحمل نظر مخالفت رو نداری مشکل من یا ادمین یا این انجمن نیست ، مشکل خودته.
قبلا گفتم اینجا انجمن هست که افراد با سلیقه های گوناگون در حال صحبت اند. هر کسی گرایش های سیاسی خودش رو داره.
ادمین خودش ناظر هست و میبینه. به ادمین و استارتر تاپیک احترام بگذاریم و از توهین به این و ان پرهیز کنیم و حول موضوع سخن بگویم.

italodance
26-04-2022, 21:20
اخوی این که میگی مربوط به قبل از تبصره هست و این مورد لاریجانی رو تایید می کنم و اگر دقت کرده باشی خوده نظام در حال پاک سازی هست‌. این موارد توسط قانون رفع میشه و اگر نیاز بود توسط نهاد های امنیتی بررسی و رفع میشن، ولی لاریجانی مال دوره اوایل انقلاب بود که تازه داشت پا میگیرفت ، اون موقع که قانون خاصی برای تابعیت مضاعف نبود، قاتون به مرور تکمیل میشه و موارد نقصش رفع میشه . راستی یک سوال دارم شما در شاتل مشعول به کاری؟

بسته این همه مزخرفات نباف لاریجانی بره قالیبافتان بیاد، بسته دیگه اصلا فطرت و انسانیت تو وجودت مونده؟

هیچ فرقی بین این افراد نیست. ولی روزش میرسه تا کشور را از افرادی مانند تو پس بگیریم. اون موقع فرق واقعی میشود نه این و اون.
مردم افغانستان هم بجای طالبان هراسی و مهاجرت به کشورهای دیگر و همسایه بهتر است از حالا به فکر آینده کشورشان باشند وگرنه آینده کشورشان ۱۰۰۰۰ برابر از ایران هم بدتر میشود.

کشورهای همسایه از سرنوشت ایران ویران درس بگیرند و مایه عذاب خود, مردمان و همسایگانشان نباشند.

AVAVA
26-04-2022, 23:58
بسته این همه مزخرفات نباف لاریجانی بره قالیبافتان بیاد، بسته دیگه اصلا فطرت و انسانیت تو وجودت مونده؟

هیچ فرقی بین این افراد نیست. ولی روزش میرسه تا کشور را از افرادی مانند تو پس بگیریم. اون موقع فرق واقعی میشود نه این و اون.
مردم افغانستان هم بجای طالبان هراسی و مهاجرت به کشورهای دیگر و همسایه بهتر است از حالا به فکر آینده کشورشان باشند وگرنه آینده کشورشان ۱۰۰۰۰ برابر از ایران هم بدتر میشود.

کشورهای همسایه از سرنوشت ایران ویران درس بگیرند و مایه عذاب خود, مردمان و همسایگانشان نباشند.
اساسا مشکل تو با مردم افعانستان رو درک نمی کنم ، اون چیزی که به عنوان فرهنگ غالب بر طالبان هست برگرفته از ریشه های اون سرزمین هست عموما خیلی از مردم افغان فرهنگ بسته ای دارند مخصوصا جاهای که بدون مقاومت تسلیم طالبان میشن، اره طالبان گروهی تروریستی هست هیچ شکی درش نداریم، زمانی که شوروی به افغانستان حمله کرد پاکستان ترس داشت که ممکنه شوروی به بلوچستان پاکستان حمله کنه، باید بدونی که بلوچ های پاکستان جدایی طلب هستند بخاطر همین اونجا خیلی درگیری و یه جورایی ناامنه، برای همین پاکستان با همکاری وهابی های عربستان شروع به تشکیل یک گروه برای درگیر شدن با شوروی میکنه ، این گروه رو خودشون هم اموزش میدن. تو این بین امریکا بدش نمی اومد اومد کمک تسلیحاتی کرد به این گروه و درگیری ها بین اینها و شوروی شروع شد که در نهایت شوروی رفت خیلی از مردم افغانستان کشته شدن، بعد از این قضایا یک کشور بدون صاحب، سگ صاحبش رو نمیشناسه از دل همین های که امریکا و عربستان و پاکستان تسلیح کرده بودن گروهی اومد بیرون به نام طالبان و ادعای حکومت بر اساس تفکر وهابیت کرد با همان ایده های که بزنی غیر مسلمان یا کافر رو بکشی میری بهشت و هر کی مخالف ما باشه خونش رو باید ریخت اومد سر کار، مردم افغانستان هم ازشون استقبال کردند این چیزیه که ادم نمیتونه پنهانش کنه چرا چون فکر می کردند بلاخره اینها شاید بتونن امنیت جمعی رو برقرار کنن، طالبان طی 6 یا 7 سال کل افغانستان رو تصرف کرد و بعدش اعلام کرد حکومت ما امارات اسلامی افغانستان هست خیلی جالبه که عربستان و پاکستان اگر درست فکر کنم با امارات یا عمان یکی از این دوتا بود به رسمیت میشناسنش . خلاصه شروع به حذف هر چیزی که مربوط به تاریخ غیر اسلامی میکنن، همان کاری که داعش کرد با این تفاوت که داعش همه چیز رو از بین میبرد، این تفکر از کجا میاد از یهودی ها، یهودی ها که پشت جریان داعش بودند عقیده دارند اگر مردمی تاریخ خودشون رو ندونن و از بین رفته باشه خیلی راحت میتونن براشون تاریخ سازی کنن برای چی برای ایجاد تفکری که با میل خودشان باشه، یه جورایی در خدمت یهودیت. طالبان شروه به از بین بردن می کنه.
بن لادن که یک وهابی زاده بود از عربستان با ماموریت کمک به طالبان راهی افغانستان میشه که باید بدونی که بن لادن رهبر القاعده بوده بود.
امریکا برای تسلط به روسیه چون در ایران انقلاب شده بود و پایگاهش رو از دست داده بود نیاز داشت برای کنترل و نظارت بر روسیه و چین که در حال قوت گرفتن بود پایگاهی در همان منطقه داشته باشه، چی بهتر از طالبان پس بعد از برخورد هواپیما به برج های دو قلو به افغانستان حمله می کنه که منجر به از بین رفتن این رژیم شد. طالبان سال 2007 دوباره خودش رو فعال کرد. همون موقع طالبان پاکستان هم شکل گرفت که شروع به ساخت مهمات میکرد. چند سال بعد همین طالبان با امریکا توی قطر تفاهم نامه امضا می کنه و امریکا هم در شوی خنده دار از افغانستان میره و طالبان میاد روی کار دوباره. این چیکده ای از پیداش طالبان هست.
اما نه امریکا مقصره! نه عربستان مقصره ! نه پاکستان مقصره و نه شوروی! ، حتی خوده مردم افغانستان هم مقصر نیستند! کی مقصره از دیده شماها ایران، ادم های که تاریخ نمیخونن راحت با هر بادی از این ور به اون ور میشن. تاریخ بخون و متوجه شو مقصر این همه بدبختی مردم افغان کیان..

AVAVA
27-04-2022, 04:35
واقعیت امریکا در برخورد با مردم افعانستان
مردم افعانستان بیش از دو دهه زیر حملات وحشیانه امریکا بودند و بیش از ۱۸۰ هزار نفر قتل و عام شدن . نزدیک به یک سوم مردم افغانستان آواره شدن و بیش از دو سوم مردم افغانستان از گرسنگی مفرط رنج میبرند. امریکا یک کشور و یک نسل را کامل از بین برد و بعد گریخت و پول مردم را به گروگان گرفت.
این کاملا بی رحمی نظم امریکا که اصطلاحا نظم جهانی خوانده می شود را نشان می دهد.
امریکا و طالبان دو روی یک سکه اند.
اماری رسمی از جمعیت پناهندگان افغان بیش از ۶ میلیون نفر است.

italodance
30-04-2022, 06:28
هنوز تو بهت تعدد فرزند و تولید مثل اینها موندم. مگه جنگل هست؟ اینها خودشون نمی‌فهمند در شرایط نرمال و انسانی زندگی نمی کنند که اینقدر فرزند دارند؟ البته بعید هم نیست که نمی‌دانند.

در هفته گذشته چندین مسئول ایرانی در خصوص طرح کنترل و ساماندهی این مهاجران صحبت کردند که امیدوارم زودتر به جمع آوری اکثریت آنها و متعاقبا عودت و برگرداندن آنها به کشورشان هر چه سریعتر اقدام نمایند.
طبیعیست تا مادامی که زمان و شرایط این کار میسر هست چاره گشا است وگرنه اگر غافل بشوند با معضل خطرناکی بزودی همگی ما مواجه میشویم.

FOURTH RETURN
30-04-2022, 09:29
افغانستان دیگه جنگ و درگیری نیست افغانی ها میتونن برگردن به افغانستان و اونجا را آباد کنن به جای اینکه آویزون هواپیما بشن برن کشورهای غربی حقوق سوشیال خوری بگیرن و بخورن بخوابن

Movafighiatt
30-04-2022, 19:03
واقعا سخته نظر دادن
اینکه کشورمون دچار شلوغی شده
از طرف اون بیچاره ها هم تو کشور خودشون امنیت ندارن
واقعا چه باید کرد؟
منجی کجاااایی :sad:

AVAVA
01-05-2022, 01:31
هنوز تو بهت تعدد فرزند و تولید مثل اینها موندم. مگه جنگل هست؟ اینها خودشون نمی‌فهمند در شرایط نرمال و انسانی زندگی نمی کنند که اینقدر فرزند دارند؟ البته بعید هم نیست که نمی‌دانند.

در هفته گذشته چندین مسئول ایرانی در خصوص طرح کنترل و ساماندهی این مهاجران صحبت کردند که امیدوارم زودتر به جمع آوری اکثریت آنها و متعاقبا عودت و برگرداندن آنها به کشورشان هر چه سریعتر اقدام نمایند.
طبیعیست تا مادامی که زمان و شرایط این کار میسر هست چاره گشا است وگرنه اگر غافل بشوند با معضل خطرناکی بزودی همگی ما مواجه میشویم.
این مورد رو قبول دارم زاد و لد زیادی دارند که برگرفته از ریشه های اون سرزمین هست. افغانستان چون هیچ چیز صنعتی نداره و عمده تولیداتشون کشاورزی و دام داری هست، بخاطر همین زاد و لد زیادی دارند که بتونن روی مزرعه کار کنن، این یک مورده. مورد دوم ریشه ای دینی و فکری هست که دارند، سنی مذهب ها اعتقاد دارند که باید زاد و لد زیادی داشته باشن، همین مورد رو میتونی در سیستان و بلوچستان خودمان هم ببینی، اون منطقه چنین تفکری حاکم هست.
یکی از چیز های که عربستان تبلیغ می کنه بحث تغییر بافت دینی مردم منطقه است.

italodance
01-05-2022, 06:17
تعدد فرزند ریشه در بی سوادی و ناآگاهی و بی فرهنگی دارد فرقی نمیکند آفریقا باشد یا جای دیگری.
از فرد بی سواد چه انتظاری دارید؟ پس یعنی خود آن فرد هم نمی‌فهمد اما نیاز به ساختاری دارد که بفهمد و آموزش ببیند.

بنابراین اصلا ربطی به ریشه و مذهب و...ندارد بشر در گذشته همش در حال فرزند آوری بود این شاخص در همه نژادها و کشورها بوده اما با آمدن علم و دانش و سواد این نیاز بصورت صحیح کنترل شد.

اما در کشوری چون افغانستان که میزان سواد بطور قابل توجهی پایین می‌باشد جای تعجبی برای افزایش این شاخص (بچه پرت کردن) ندارد.

Hamdamo
01-05-2022, 09:11
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: یکی از ترفندهای طالبان حاکم بر افغانستان، نسبت دادن انفجارها به داعش است. با اینکه هفته گذشته معاون سخنگوی حکومت خودخوانده طالبان گفت در افغانستان چیزی به نام داعش وجود ندارد، منابع وابسته به طالبان بعد از وقوع هر انفجار می‌گویند داعش مسئولیت آن را برعهده گرفته است.

این دوگانگی به روشنی نشان می‌دهد تمام جنایات توسط خود طالبان انجام می‌شوند و این فرافکنی‌ها برای اینست که سران طالبان بتوانند در سطح منطقه و جهان خود را مخالف ترور جلوه بدهند و با توسل به فریبکاری به هدف خود که به رسمیت شناخته شدن توسط دولت‌هاست نزدیک شوند.
این ترفند گروه تروریستی طالبان برای افکار عمومی در داخل و خارج افغانستان کاملاً افشا شده و نمی‌تواند کسی را فریب بدهد. همه می‌دانند که این گروه تروریستی تکفیری در داخل خود اقدام به تقسیم کار کرده است. یک بخش، مسئولیت تصفیه خونین مخالفین و هموار ساختن راه برای حاکمیت بلامعارض طالبان را برعهده گرفته و گروه دیگر موظف است این جنایات را به گردن داعش بیندازد و حکومت خودخوانده طالبان را تبرئه کند.
جالب است که طالبان حتی با نقش ‌بازی کردن در همین صحنه‌های ساختگی نیز آشنائی ندارند. آنها جنایت‌های روزهای گذشته را با قاطعیت محکوم نکردند و با محدودیت‌هائی که برای انتقال قربانیان و زخمی‌ها به جود آوردند و سانسورهای خبری شدیدی که اِعمال کردند نشان دادند که خودشان در پشت صحنه این جنایات قرار دارند.
در مجموع، عملکرد 9ماهه طالبان در دوران جدید حاکمیتشان بر افغانستان کاملاً نشان داده است که این گروه به چیزی غیر از حاکمیت خود بدون حضور اقوام و مذاهب فکر نمی‌کند و به انتخابات نیز هرگز تن درنخواهد داد. بنابراین، دولت‌ها به ویژه همسایگان افغانستان نباید خود را سرگرم بازی‌های فریبکارانه طالبان کنند.

AVAVA
01-05-2022, 10:13
تعدد فرزند ریشه در بی سوادی و ناآگاهی و بی فرهنگی دارد فرقی نمیکند آفریقا باشد یا جای دیگری.
از فرد بی سواد چه انتظاری دارید؟ پس یعنی خود آن فرد هم نمی‌فهمد اما نیاز به ساختاری دارد که بفهمد و آموزش ببیند.

بنابراین اصلا ربطی به ریشه و مذهب و...ندارد بشر در گذشته همش در حال فرزند آوری بود این شاخص در همه نژادها و کشورها بوده اما با آمدن علم و دانش و سواد این نیاز بصورت صحیح کنترل شد.

اما در کشوری چون افغانستان که میزان سواد بطور قابل توجهی پایین می‌باشد جای تعجبی برای افزایش این شاخص (بچه پرت کردن) ندارد.
خوب چه انتظاری از کشوری که بیش از ۸۰ سال درگیری درش وجود داره ، میشه داشت؟ کنار همین تهاجم های فرهنگی که عربستان می کنه رو هم باید قرار بدی...
به نظر من بحث اینکه چرا الان این چنین اند اشتباه هست باید ریشه ای مورد کنکاش قراره بگیره تا بشه نتیجه گیری درست ازش گرفت!
اینکه چرا به این نقطه رسیدن! چه کسانی مقصراند و چه کشورهای باعث و بانی اند
هر معلولی نیازمنده علت هست! ادم باید ببینه چرا به این نقطه رسیدن...

Movafighiatt
01-05-2022, 17:55
وااا
این حرفا چیه میزنین
چرا اینطوری میگین
ما همه آدمیم

FOURTH RETURN
06-05-2022, 21:11
وااا
این حرفا چیه میزنین
چرا اینطوری میگین
ما همه آدمیم

مگه کسی گفت افغانی ها آدم نیستن اینجا؟ بحث درباره مهاجرت بی حساب و کتاب و ناهنجاری های مرتبط با اون هست شهر هرت که نیست

srx190d
07-05-2022, 17:33
ژیان و چه به موفقیت

srx190d
08-05-2022, 17:27
دوست عزیز کار باید ریشه ای حل بشه نه اینکه طرف هر روز ی یوزر بسازه بیاد به همه فحش بده بره
دو سال داره مثل انگل اینجا زندگی میکنه خوب معلوم به کدام طرف وصل
همون اول خط مش سیا-سی طرف مشخص شد باید بن بشه
یکی مثل ژیان و این بنده خدا یا حتی امثال آوا و mjx یا xshya چرا باید فعالیت داشته باشه تو انجمن

آوا خانم برگشت افغانستان پیش برادر ژیان
دیشب چه شبی بود سه چهار تا پرستوی مهاجر داشتیم
واقعا کارت یارانه نان جعلی بود ؟

ghnjfg
08-05-2022, 18:05
این ژیان AVAV
تا استارت می خورد روشن می شد صداش رو اعصاب همه بود
اخرش هم رفت اوراقی :laughing:

italodance
08-05-2022, 19:15

اینترنت این فرد محروم را (خوزستان) فعلا قطع کردند.

قطعی و کندی اینترنت در شهرهای خوزستان

فعلا نیست بعد چند روز میاد از ساندیس میگه. واقعا ماله کشی تا اینقدر ای دشمن داخلی ای.

srx190d
08-05-2022, 21:15
اینترنت این فرد محروم را (خوزستان) فعلا قطع کردند.

قطعی و کندی اینترنت در شهرهای خوزستان

فعلا نیست بعد چند روز میاد از ساندیس میگه. واقعا ماله کشی تا اینقدر ای دشمن داخلی ای.

رفت جای ژیان فکرنکنم دیگه برگرده

این ژیان AVAV

امروز 8 مه روز جهانی خر است.
این روز به یاد و برای حمایت از حیوانی نام‌گذاری شده‌است که بیش از ۴هزار سال قبل از میلاد در کنار انسان بوده و برایش بار می‌برد.
سلامتی همه ی خرا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

donkeyoxte
09-05-2022, 00:56
این فروم تبدیل شده به آخور حقوق بگیران نظام آن هم از نوع نمکدان شکنان

البته در طول تاریخ این مملکت, همیشه ضربه از طرف خائنین بوده و خواهد بود.

در کل فهم نقد لوحی شفاف و سفید میخواد نه پاره برگی از نقاشی کودک 2 ساله

FOURTH RETURN
09-05-2022, 09:33
این ژیان AVAV

سگش میرزید به پراید برای توی شهر عالی بود بهش میرسیدی خرابی خیلی کم داشت