ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دزدیدن نان! جواب بدید لطفا

samir.123
27-03-2022, 00:28
سلام دوست من

آیا حاضری نان بدزدی تا خانوادت رو سیر کنی؟!

(لطفا فرض کنید یک ریال ندارید! شغل و حرفه ای ندارید! هیچ بنی بشری روی زمین به شما کار نمیده! یک موجود زنده -مرغ و ماهی و ...- نیست که با اون شکم خانوادت رو سیر کنی! سوال خیلی سادست! آیا حاضری نون بدزدی خانوادت رو سیر کنی؟! نه سوالی ست انحرافی، نه دنبال این هستم که بگید به جای دزدی میرم کار میکنم و ...!)

لیونل_مسی
27-03-2022, 05:03
من که خوشبختانه خانواده ندارم که بخوام سیرشان بکنم.
خودم شب ها با نودل سیر میشم

italodance
27-03-2022, 06:04

ژیان ول کن این 7 امین نام کاربری هست که میسازی حالا هی پستهات را زیاد کن تابلویی.

mehdi_vsgh
27-03-2022, 07:19
نودلیت غذای سالم و مقوی!;)

italodance
27-03-2022, 08:09
سلام دوست من

(لطفا فرض کنید یک ریال ندارید! شغل و حرفه ای ندارید! هیچ بنی بشری روی زمین به شما کار نمیده! یک موجود زنده -مرغ و ماهی و ...- نیست که با اون شکم خانوادت رو سیر کنی! سوال خیلی سادست! آیا حاضری نون بدزدی خانوادت رو سیر کنی؟! نه سوالی ست انحرافی، نه دنبال این هستم که بگید به جای دزدی میرم کار میکنم و ...!)

زمانی که بجای پس انداز و سرمایه گذاری بری همه پولها را خرج این و اون کنید معلوم هست که زمان گرفتاری به چنین افکاری می‌رسید.

همیشه با برنامه ریزی زندگی کنید نه با هیجانات و تصمیم‌های اشتباه

لیونل_مسی
27-03-2022, 08:23
نودلیت غذای سالم و مقوی!;)

البته من جدیدا از سوپر دو تا کوچه اونور تر نودل کره ای میگیرم که پاکت سبزیجات و سس هم داره .

samir.123
27-03-2022, 10:30
زمانی که بجای پس انداز و سرمایه گذاری بری همه پولها را خرج این و اون کنید معلوم هست که زمان گرفتاری به چنین افکاری می‌رسید.

همیشه با برنامه ریزی زندگی کنید نه با هیجانات و تصمیم‌های اشتباه

نگران نباش به چنین افکاری نرسیدم (اسپم نده اگه نمیتونی جواب بدی!)
این بحث مهمی در فلسفه هستش
خیلی سادست!
اصلا اینجا نیومدیم توصیه کسی رو بشنویم و بگن نه ما خانواده نداریم و تنها زندگی میکنیم و ...!

نمیدونم ملت ما چرا اینقدر مقاومت میکنه! یعنی سخته حتی خانواده هم نداشته باشی خودت رو یه لحظه تو این موقعیت تصور کنی
و جواب سوال به این سادگی رو بدی؟
یا نه حتما باید نظرات کارشناسانه اینکه باید سرمایه گذاری میکردی و کار میکردی و بچه کم میاوردی و ... رو بدیم به خورد مردم؟! :wac:

mehdi_vsgh
27-03-2022, 11:52
خیر نهایتا میرم گدایی !

NikolaTesla
27-03-2022, 15:21
سلام دوست من

از لحاظ نظری : نه. حاضرم از گرسنگی بمیرم ولی اینکار که میدونم اشتباهه رو مرتکب نشم
از بابت دیگه اگه اینقدر بدبخت باشم که نون هم نداشته باشم یکروز اضافه زنده بودنم با نون دزدی چه دردی ازم دوا میکنه؟ بعلاوه با چنین زنده موندن ننگ آوری به چه درد جامعه خواهم خورد؟
یا به تعبیر امام حسین علیه السلام:

اَلْمَوْتُ خَيْرٌ مِنْ رُكُوبِ الْعَارِ، وَ الْعَارُ أَوْلَي مِنْ دُخُولِ النّارِ
مرگ بهتر است از ننگ، و ننگ سزاوارتر از آتش (دوزخ) است

البته ما آدما در مقام عمل با تراشیدن انواع توجیهات ممکنه وارونه عمل می کنیم. معتقدیم بیت المال محترمه ولی میلیاردی می دزدیم فرار می کنیم کانادا!
فقط امیدوارم اینجوری نشه

silvermanhhh
29-03-2022, 15:24
سلام دوست من

سلام

بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب:
اول در خواست میکنم از مردم اگه دادن ،دادن ،ندادن،نه تنها نونشونو میدزدم بلکه بیشترم میدزدم:)

Ezel
11-04-2022, 21:16
سلام دوست من

بله حتما /

mohamadi2563
14-06-2022, 10:35
سلام من میدزدم :happy: اکثریت در اون شرایط میدزدن اما از گفتنش امتنا میکنن ولی من آدم رکی هستم:rambo:

ولی سعی میکنم از کسی بدزدم که ککش نگزه و فقط به قدر نیاز خونوادم میدزدم (دزد باوجدان:biggrin:)

لیونل_مسی
14-06-2022, 10:44
سلام فرماند .

من هم میدزدم
البته من دزد ماهری نیستم چاق هستم
و در عمرم یه بار بیشتر دزدی نکردم

دوم دبستان که بودم یه پیرمرده میوه فروش بود
چب چب به من نگاه میکرد
من هم از ریواس (یک نوع صیفی جات) هاش میدزدیم
الان که فکر میکنم متوجه میشم که میدونست
ولی احتمالا چیزی نمیگفت
که خب حقش بود
تو امریکا به این میگن first blood
یعنی اگر دشمنت به تو سیلی زد تو هم حق داری به او سیلی بزنی
جواب های هوی هست .
نقطه

Hamdamo
14-06-2022, 14:42
کارتون جمع کنی روز 300 کاسب هستی این رو از زبون یکی از همین ظایعاتی ها شنیدم:دی یعنی ماهی 9 میلیون در امد خالص
اون که میره دزدی میکنه مرد کار نیست و گ ش ا د تشریف داره بخوای کار کنی کار هست.

italodance
14-06-2022, 19:04
فعلا که هر روز یک بلای جانی سر مردم داره میاد، مردم هر روز دارند میمیرند، یک روز ساختمان یک روز قطار امروز کارخانه فلان

بی امنیترین کشور جهان شدیم، لعنت بر شیاطین

فردا هم قحطی نان و مرگ بر اثر گشنگی مردم...