مشاهده نسخه کامل
: مشکل من در بازی کردن گیم با تاچ پد لپتاپم
Hossein.progamer
24-03-2022, 22:55
سلام دوستان من وقتی ماوس ندارم با تاچ پد بازی میکنم (cod mw2 رو) حالا وقتی میخوام با تاچ پد بازی کنم همزمان نمیشه هم دید رو تغییر داد و هم راه رفت ولی با ماوس اینطور نیست ولی اگه وقتی کلید راه رفتن همون w رو نگه میدارم باید یه کلید دیگه مثل space رو بزنم و هم w رو نگهدارم اونوقت مثل ماوس میشه هم راه رفت هم دید رو چرخوند اگه راهی برای حل این مشکل یا تنظیماتی وجود داره بگید که مثل ماوس بشه:n29:
italodance
25-03-2022, 07:51
یک کنترلر خوب بخر خودتو راحت کن موس و کیبورد چیه آخه، دست درد نمیگیری؟
mehdi_vsgh
26-03-2022, 08:38
سلام دوستان من وقتی ماوس ندارم با تاچ پد بازی میکنم (cod mw2 رو) حالا وقتی میخوام با تاچ پد بازی کنم همزمان نمیشه هم دید رو تغییر داد و هم راه رفت ولی با ماوس اینطور نیست ولی اگه وقتی کلید راه رفتن همون w رو نگه میدارم باید یه کلید دیگه مثل space رو بزنم و هم w رو نگهدارم اونوقت مثل ماوس میشه هم راه رفت هم دید رو چرخوند اگه راهی برای حل این مشکل یا تنظیماتی وجود داره بگید که مثل ماوس بشه:n29:
سلام عزیز
اخه کی با تاچ پد بازی میکنه!
اگه ماوس و کیبورد نداشته باشی بهتره اصلا بازی نکنی!
ویا به قول دوستمون یک کنترلر خوب بخر(ترجیحا ایکس باکس!) و از اون استفاده کن
تاچ پد اصلا برای بازی نیست و نمیشه باهاش بازی کرد
mhasani1998
20-05-2023, 11:55
سلام دوست عزیز.دقیقا منم با نظر دوست دیگرمون موافقم.تاچ پد اصلا به درد بازی اونم توی سبک سوتر اول شخص نمیخوره.شما یه موس گیمینگ و کیبورد گیمینگ مکانیکال ردراگون اگر بتونی تهیه کنی که فوق العاده میشه.اگر یه سرچ کوچیک توی گوگل بزنی میتونی سایت های خیلی خوبی پیدا کنی.و در کل بهت پیشنهاد میدم بری و یک موس خوب و یه کیبورد خوب تهیه کنی.اگر هم نمیدونی چی بخری من خودم یه مقاله روی یه فروشگاه اینترنتی خوندم که اینجا برات لینکش رو میفرستم تا توام بتونی بخونی و راهنمای بشی.
برو به سایت مستر کامپیوتر و مقاله ی راهنمای خرید کیبورد گیمینگ را مطالعه کن چون لینکش رو نتونستم برات بزارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.