مشاهده نسخه کامل
: سوال از کسانی که تلویزیون 4k دارن کممممممک
javad.sch
23-03-2022, 13:56
سلام
یک فیلم 720p معمولی با حجم حدود 1 گیگ که از سایت های فیلم دانلود میکنم کیفیت بسیار خوبی روی تلویزیون Full HD سایز 55 اینچ من داره .
دوستان میخوام تلویزیون 4k بخرم . سایز 65 اینچ . میخواستم بدونم فیلم های معمولی 720p با حجم حدود یک گیگابایت که از سایت ها دانلود میکنم
همون کیفیت خوب رو روی تلویزیون های 4k دارن یا خیر ؟! چون همونطور که گفتم روی تلویزیون Full HD من فیلم های 720 کیفیت عالی دارن .
آیا همین کیفیت روی تلویزیون 4k میشه دید ؟ یا روی تلویزیون های 4k فیلم های رزولیشن پایین مانند 720 تار میشن ؟! میشه بگین .
italodance
23-03-2022, 15:59
اره همون هست. 4k زمانی عمل میکند که پخش 4k باشه.
javad.sch
23-03-2022, 20:49
دوستان نظرشونتو بگن ممنون
بامدادنیکنفس
24-03-2022, 03:36
رزولوشون پایین همون طور که هست نشون میده
رزولوشون 4k رو hd یه جوری نشون میده که انگار نقطه ها فشرده هست و پر رنگ شده ...
من خودم 4k ندارم مانیتور 2k دارم .
Cinema2Cinema
24-03-2022, 13:13
مهم ترین نکته اینه که کیفیت پنل های هر دو تلویزیون با هم یکسان باشه و این بستگی به مارک و نوع پنل تلویزیون داره اما اگه نظر کیفیتی در یک سطح باشن تفاوت خاصی ندارن
من فیلم های کم حجم هم تو تلویزیون fullhd پلی کردم و تو تلویزیون 4k از نظر کیفیتی تفاوتی ندارن که به چشم بیاد
اما اصل کیفیت پنل تلویزیون رو تو فیلم های ریماکس بلوری فورکی ۶۰ تا ۹۰ گیگابایتی میتونید ببینید که کیفیت خارق العاده ای داره
و هیچ حجم و کیفیتی به اندازه بلوری ریماکس های 4k لذت دیدن فیلم رو نداره
وقتی قرار باشه ازش برای فیلم های کم حجم ۷۲۰ استفاده کنید از همون fullhd استفاده میکردید با سایز ۵۵ خیلی بهتر بود .
javad.sch
24-03-2022, 16:03
مهم ترین نکته اینه که کیفیت پنل های هر دو تلویزیون با هم یکسان باشه و این بستگی به مارک و نوع پنل تلویزیون داره اما اگه نظر کیفیتی در یک سطح باشن تفاوت خاصی ندارن
من فیلم های کم حجم هم تو تلویزیون fullhd پلی کردم و تو تلویزیون 4k از نظر کیفیتی تفاوتی ندارن که به چشم بیاد
اما اصل کیفیت پنل تلویزیون رو تو فیلم های ریماکس بلوری فورکی ۶۰ تا ۹۰ گیگابایتی میتونید ببینید که کیفیت خارق العاده ای داره
وقتی قرار باشه ازش برای فیلم های کم حجم ۷۲۰ استفاده کنید از همون fullhd استفاده میکردید با سایز ۵۵ خیلی بهتر بود .
دقیقا درست میفرمایید . من هم همین جمع بندی رسیدم فارق از سایز پنل که چند اینچ باشه .
اگر بخوام حدس دقیقی بزنم . روی تلویزیون های 4k کیفیت 720p رو که ببنیم مثل مشاهده کیفیت 480 رو تلویزیون Full HD هست .
بنابراین به نظرم تجربه کیفیت (مشاهده کیفیت 720P رو تلویزیون های Full HD) داشته باشیم باید فیلم ها رو با کیفیت 1080P دانلود کنیم . این کیفیت روی تلویزیون 4k قابل قبول هست .
ارتقای تصویر هم کمک زیادی میکنه Upscale
:»
Cinema2Cinema
24-03-2022, 17:51
دقیقا درست میفرمایید . من هم همین جمع بندی رسیدم فارق از سایز پنل که چند اینچ باشه .
اگر بخوام حدس دقیقی بزنم . روی تلویزیون های 4k کیفیت 720p رو که ببنیم مثل مشاهده کیفیت 480 رو تلویزیون Full HD هست .
بنابراین به نظرم تجربه کیفیت (مشاهده کیفیت 720P رو تلویزیون های Full HD) داشته باشیم باید فیلم ها رو با کیفیت 1080P دانلود کنیم . این کیفیت روی تلویزیون 4k قابل قبول هست .
ارتقای تصویر هم کمک زیادی میکنه Upscale
:»
هر چی سایز تلویزیون بزرگتر باشه قطعا افت کیفیت بیشتر احساس میشه
به نظرم این خرید زیاد عاقلانه نیست حداقل در برابر استفاده ای که شما دارید چون شما فقط میخواید توش فیلم های ریپ شده کم حجم 720 تماشا کنید جدا از افت کیفیت بدلیل سایز بزرگتر تلویزیون فقط هزینه الکی هستش و به نظرم همین ۵۵ اینچ فعلی که دارید خیلی بهتر هست برای کار شما
اگه اهل دانلود و تماشا فیلم های 4k با حجم خیلی بالا بودید قطعا این هزینه ای که قرار بود بکنید ارزش داشت
اما با توجه به کاربرد شما جدا از افت کیفیت خود فیلم از نظر هزینه هم به صرفه نیست .
javad.sch
24-03-2022, 18:29
هر چی سایز تلویزیون بزرگتر باشه قطعا افت کیفیت بیشتر احساس میشه
به نظرم این خرید زیاد عاقلانه نیست حداقل در برابر استفاده ای که شما دارید چون شما فقط میخواید توش فیلم های ریپ شده کم حجم 720 تماشا کنید جدا از افت کیفیت بدلیل سایز بزرگتر تلویزیون فقط هزینه الکی هستش و به نظرم همین ۵۵ اینچ فعلی که دارید خیلی بهتر هست برای کار شما
اگه اهل دانلود و تماشا فیلم های 4k با حجم خیلی بالا بودید قطعا این هزینه ای که قرار بود بکنید ارزش داشت
اما با توجه به کاربرد شما جدا از افت کیفیت خود فیلم از نظر هزینه هم به صرفه نیست .
بسیار ممنون . منم همین تصمیم رو گرفتم . خودم احتمالاً بی خیال سایز بزگتر بشم .:»
javad.sch
28-03-2022, 21:51
میشه راهنمایی کنید
فیلم های x265 4k کم حجم که در اینترنت موجود هستن به راحتی روی تلویزیون های 4k اجرا میشن یا خیر ؟
Cinema2Cinema
29-03-2022, 14:18
میشه راهنمایی کنید
فیلم های x265 4k کم حجم که در اینترنت موجود هستن به راحتی روی تلویزیون های 4k اجرا میشن یا خیر ؟
بله به راحتی پخش میشن ، و کیفیت نسبتا قابل قبول تری نسبت به x264 دارن مخصوصا x265 10bit
javad.sch
29-03-2022, 22:05
بله به راحتی پخش میشن ، و کیفیت نسبتا قابل قبول تری نسبت به x264 دارن مخصوصا x265 10bit
خیلی ممنون . الان ریلیز های HDR 4k 10bit X265 کم حجم روی تلویزیون راحت اجرا میشن تست کردید ؟ ممنون :»
Cinema2Cinema
30-03-2022, 12:46
خیلی ممنون . الان ریلیز های HDR 4k 10bit X265 کم حجم روی تلویزیون راحت اجرا میشن تست کردید ؟ ممنون :»
بله من همه رو تست کردم ، هر تلویزیونی بگیرید که 4k باشه با این فرمت ها و کدک ها مشکلی نخواهد داشت
فقط اونایی که ایرانی هستن مثل اسنوا ، الیو ، ایکس ویژن ، هایسنس و غیره اونا هم مشکلی با پخشش ندارن منتهی ممکنه صدا فیلم اگه DTS باشه نتونن پخش کنن ( هر چند تو نسخه های کم حجم شده هیچوقت از این فرمت صدا استفاده نمیشه )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.