مشاهده نسخه کامل
: مشکل درایور کارت گرافیک asus gtx 1060 6g
MORTEZAGH1366
15-02-2022, 10:11
سلام دوستان عزیز
کارت گرافیک سیستم من مدل asus gtx 1080 6g هست. درایورش رو با توجه به مدل و نوع ویندوزم از سایت ایسوس دانلود کردم و نصب کردم. اما موقع اسکرول کردن صفحات وب یا دیدن فیلم تصویر یه پرش کوچک داره. وقتی ویندوز 10 نصب میکنم اصلا نیازی به نصب درایور نیست و تصویر کاملا صاف و بدون پرش است.
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل کار از کجاست
k-19widowmaker
15-02-2022, 22:49
سلام
اول سعی کنید از سایت nvidia یا geforce دانلود کنید و درایور WHQL یعنی نه آخری بلکه یکی مونده به آخری
سپس اگر مشکل همچنان ادامه داشت احتمالا مشکل سخت افزاری دارید
درایوری که خود ویندوز نصب میکنه برای فیلم کافیه و لی گیم نه
سلام اول حتما درایور مخصوص رو از سایت nvidia دانلود و نصب کنید.
سلام دوستان عزیز
کارت گرافیک سیستم من مدل asus gtx 1080 6g هست. درایورش رو با توجه به مدل و نوع ویندوزم از سایت ایسوس دانلود کردم و نصب کردم. اما موقع اسکرول کردن صفحات وب یا دیدن فیلم تصویر یه پرش کوچک داره. وقتی ویندوز 10 نصب میکنم اصلا نیازی به نصب درایور نیست و تصویر کاملا صاف و بدون پرش است.
geforce experience رو نصب کن خودش برات آخرین درایور رو نصب میکنه
MORTEZAGH1366
16-02-2022, 13:57
همونطور که گفتین از سایت nvidia درایور با مشخصات گرافیک و ویندوز خودم رو دانلود کردم و نصب کردم ولی اون لگ تو تصویر هست. اگر مشکل سخت افزاری باشه روی ویندوز 10 هم باید این مشکل باشه دیگه.
سلام
اول سعی کنید از سایت nvidia یا geforce دانلود کنید و درایور WHQL یعنی نه آخری بلکه یکی مونده به آخری
سپس اگر مشکل همچنان ادامه داشت احتمالا مشکل سخت افزاری دارید
درایوری که خود ویندوز نصب میکنه برای فیلم کافیه و لی گیم نه
MORTEZAGH1366
16-02-2022, 13:58
سلام
نصب کردم اما اون لگ موقع اجرای فیلم یا اسکرول صفحات وب هنوزم هست.
سلام اول حتما درایور مخصوص رو از سایت nvidia دانلود و نصب کنید.
MORTEZAGH1366
16-02-2022, 13:59
از سایت nvidia و همچنین سایت سازنده گرافیک که همون asus باشه درایور دانلود و نصب کردم ولی هنوزم تصویر لگ داره. اما تو ویندوز 10 نداره
geforce experience رو نصب کن خودش برات آخرین درایور رو نصب میکنه
یک بار با نرم افزار DDU درایور رو پاک کنید و درایور مخصوص ویندوزتون(7-8-10) رو نصب کنید.
TREASURES
22-02-2022, 08:20
سلام دوستان عزیز
سلام یک شات اسکرین از نرم افزار cpu-z بدید بهم - تب اول
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.