مشاهده نسخه کامل
: مالیات بر کارتخوان ها
روانپریش
02-02-2022, 00:43
سلام بچه ها
من یه کارت خوان دارم برای شغلم حالا که ثبت نامش کردم توی سایت اداره مالیات رفتم توی پنلم دیدم زده شما دارای یک پرونده مالیاتی هستید راستش خودم ثبت نامش کردم فکر کنم اشتباه ثبت نام کردم چون من جواز کسب ندارم ولی حالا زده توی پنلم شما دارای یک پرونده مالیاتی هستید
آیا درسته؟
k-19widowmaker
02-02-2022, 03:42
همه کارت خوان ها
از طریق همون سیم تلفن به دارایی هم وصل هستن
از مطب پزشک ها شروع کردن
به سوپری ها هم رسیدن
یه کار میتونید امتحان کنید
و پوز اینترنتی که به اینترنت وصل میشه بگیرید .
و امتحان کنید آیا از طریق آن هم مالیات ازتون میگیرن ؟
روش جاسوسی د*لت ر*انی هست بود
ببخشید کار شما چیه ؟ ؟
الان پوز های مختلف تبلیغات ش پر شده ...
حتی تو همین شهرستان / روستای ما
موفق باشید
و در کارتان موفق
Yamani47
02-02-2022, 18:29
هر ریال مالیاتی که به این حکومت داده بشه حرامه...............
این ها مالیات رو می گیرند خرج حرام زاده بازی ها توله سگ های خودشون می کنن و خرج بی ناموس بازی های سیاسیشون در سطح خاور میانه و جهان
Yamani47
02-02-2022, 18:31
بعدش هم شما ها حیوانید وحشی ایید با کل جهان در افتادید هیچ کی حاضر نمی شه نفت ما رو بخره بی پدرو مادر ها ما باید پولشو بدیم ؟
سلام دوست من من هم دستگاه پز دارم اداره مالیات با کد ملی شما به همه حساب ها و املاک و دارایی هایی شما دست رسی داره اگر هر سال خودتون اظهار نامه مالیاتی رو ارایه ندین از رو حساب متصل به دستگاه پز میانگین می گیرن و براتو ن قبض مالیات صادر می کنن البته تا به امروز اعلام کردن
اقتصادنیوز: رییس مرکز تنظیم مقررات پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان مالیاتی درباره افرادی که مشمول مالیات هستند، گفت: طبق ماده ۱۰۱ قانون مالیاتهای مستقیم تا ۳۶ میلیون تومان سود خالص مشمول مالیات نیست.
پس بهتره خودتون اظهار نامه بدین تا نسبت به سودتون بهتون مالیات تعلق بگیره
همه کارت خوان ها
از طریق همون سیم تلفن به دارایی هم وصل هستن
از مطب پزشک ها شروع کردن
به سوپری ها هم رسیدن
یه کار میتونید امتحان کنید
و پوز اینترنتی که به اینترنت وصل میشه بگیرید .
و امتحان کنید آیا از طریق آن هم مالیات ازتون میگیرن ؟
روش جاسوسی د*لت ر*انی هست بود
ببخشید کار شما چیه ؟ ؟
الان پوز های مختلف تبلیغات ش پر شده ...
حتی تو همین شهرستان / روستای ما
موفق باشید
و در کارتان موفق
چی میگی داداش
روانپریش
04-02-2022, 03:14
سلام دوست من من هم دستگاه پز دارم اداره مالیات با کد ملی شما به همه حساب ها و املاک و دارایی هایی شما دست رسی داره اگر هر سال خودتون اظهار نامه مالیاتی رو ارایه ندین از رو حساب متصل به دستگاه پز میانگین می گیرن و براتو ن قبض مالیات صادر می کنن البته تا به امروز اعلام کردن
اقتصادنیوز: رییس مرکز تنظیم مقررات پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان مالیاتی درباره افرادی که مشمول مالیات هستند، گفت: طبق ماده ۱۰۱ قانون مالیاتهای مستقیم تا ۳۶ میلیون تومان سود خالص مشمول مالیات نیست.
پس بهتره خودتون اظهار نامه بدین تا نسبت به سودتون بهتون مالیات تعلق بگیره
یعنی تا ماهی 3 میلیون به بالا فروش داشته باشیم باید مالیات بدیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.