PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال پیرامون سلب مالکیت سیم کارت

محمد7966
15-01-2022, 15:28
سلام. دوستان 2تا سیم کارت دارم که به اسم من نیستند. چندباری هم که تماس گرفتم با صاحب سیم کارت ، وقت نداشتند و منم خیلی پیگیر نشدم که بیا به اسم من بزن. بماند که یه بار تجربه بد داشتم و طرف منو تا دفترخونه های رسمی برد، آخر سر هم قهر کرد رفت و سیم کارت هم پرید. به همراه اول هم گفتم، گفت برو شورای حل اختلاف مشکلتو حل کن

الان 2تا سیم کارت همراه اولند و توی برنامه همراه من، میتونم لغو مالکیت بزنم ولی قصدم از این کار اینه که بعد از لغو برم دفاتر و بگم اینها رو من دارم استفاده میکنم. و صاحبشون منم.

حالا با اینکار سیمکارت ها رو به اسم من میزنن؟. سیمکارتها یکی 16 ساله و یکی هم 14 ساله که دست ماست و تغییر مالکیت ندادم. ولی سند اصلیشون پیش منه

dvb55
15-01-2022, 18:29
سلام. دوستان 2تا سیم کارت دارم که به اسم من نیستند. چندباری هم که تماس گرفتم با صاحب سیم کارت ، وقت نداشتند و منم خیلی پیگیر نشدم که بیا به اسم من بزن. بماند که یه بار تجربه بد داشتم و طرف منو تا دفترخونه های رسمی برد، آخر سر هم قهر کرد رفت و سیم کارت هم پرید. به همراه اول هم گفتم، گفت برو شورای حل اختلاف مشکلتو حل کن

الان 2تا سیم کارت همراه اولند و توی برنامه همراه من، میتونم لغو مالکیت بزنم ولی قصدم از این کار اینه که بعد از لغو برم دفاتر و بگم اینها رو من دارم استفاده میکنم. و صاحبشون منم.

حالا با اینکار سیمکارت ها رو به اسم من میزنن؟. سیمکارتها یکی 16 ساله و یکی هم 14 ساله که دست ماست و تغییر مالکیت ندادم. ولی سند اصلیشون پیش منه

ویرایش:

باید از مرکز خدمات فول سرویس حضوری سوال کنید اگر مشکلی برای دادن سیمکارت جدید نداشتن همونجا سلب امتیاز رو بزن .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aryna
16-01-2022, 17:14

سلام دوست عزیز شما میتوانید به نمایندگی های فول سرویس همراه اول مراجعه کنید و سیمکارت را بنام خودتان تغییر مالکیت بدهید
که البته این مورد شرط داره
یکی از شرط هاش این است که مثلا چند سال سیمکارت تغییر نکرده باشه(چند سال یا چند ماه بودنش را یادم نیست)یعنی سیمکارت مثلا فورجی نکردی باشی یا جدیدا المثنی نگرفته باشی

اگر اینجوری است برو نمایندگی بگو من فلان قدر سال است این دوتا خط را دارم استفاده میکنم الان میخام بنام خودم کنم

انها بنامت میزنند(باتوجه به شرایط گفته شده)