مشاهده نسخه کامل
: برای جلوگیری از یخ زدگی شیشه های ماشین چکار کنم ؟
hamids68
11-12-2021, 07:45
سلام
من کارم یه جوریه که شب کارم و شبا باید ماشین رو توی حیاط جایی که کار میکنم بزارم... صبح ها که می خوام برم شیشه ها یخ زدن و پاک کردن اونا کلی وقت منو میگیره... می خوام بدونم راهی برای پیشگیری از یخ زدگی شیشه های ماشین وجود داره ؟ اگه مثلا روی شیشه های عقب و جلو ماشین کارتون بزارم جلوی یخ زدگی رو میگیره ؟ فکر کنم خرید کاور ماشین خوب باشه... ولی می ترسم سرقت بشه...
MOHAMMAD_ASEMOONI
11-12-2021, 21:32
سلام
من کارم یه جوریه که شب کارم و شبها باید ماشین رو توی حیاط جایی که کار میکنم بزارم...
صبح ها که می خوام برم شیشه ها یخ زده و پاک کردن اونها کلی وقت من رو میگیره...
می خوام بدونم راهی برای پیشگیری از یخ زدگی شیشه های ماشین وجود داره ؟
اگه مثلاً روی شیشه های عقب و جلو ماشین کارتن بذارم جلوی یخ زدگی رو میگیره ؟
فکر کنم خرید کاور ماشین خوب باشه... ولی می ترسم سرقت بشه...
سلام
در سایتهای خارجی چند روش نوشته شده :
۱- پاشیدن مخلوط الکل طبی و آب روی یخ و نوشتهاند سریع ذوب میشه !
۲- تراشیدن یخ با کاردکِ پلاستیکیِ سخت مثل کفگیرهای پلاستیکیِ بسیار سختِ نسوز که برای ماهیتابه های نچسب استفاده میشه و لبه ی نسبتاً تیزی هم داره .
کاردک فلزی راحت یخ رو میتراشه ولی روی شیشه خط میندازه .
۳- بعضیها هم نوشتهاند که از کاردک پلاستیکی معمولی که در ابزار فروشی ها هست میشه استفاده کرد برای تراشیدن یخهای روی شیشه
ولی نباید خیلی پهن باشه . لبه اش باید حدود ۱۰ سانت بیشتر نباشه .
۴- شیشه اگر خیس نباشه پس یخ هم نمیزنه پس خشک نگه داشتن شیشه میتونه یک پیشگیریِ موثر باشه .
۵- شیشه ی چرب هم یخ بهش نمیچسبه چون روغن حائل میشه بین شیشه و آب و یا یخ
۶- چسباندن سلوفان به شیشه ی خشک هم مؤثر هست و راحت برداشته میشه . سلوفان همون نایلون نازک و شفاف و کشسانی هست که روی غذا کشیده میشه
=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمهی نمایش کلیک کنید )
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینههای زندگی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجربههای رانندگی ( بسیار مهم )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی
توصیه های مهم امنیتی:
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
تاپیک جامع لولهکشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
.
سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
.
NikolaTesla
11-12-2021, 22:33
اگه شیشه خیس نباشه با گذاشتن روزنامه روی شیشه ها مشکلت حل میشه
اگرم زمانی شیشه ها یخ زده بود مبادا آب گرم مستقیما بریزی روش. آب گرم کن رو بریز توی یه پلاستیک و با حرکت بالا به پایین روی شیشه ها بکش
hamids68
12-12-2021, 09:19
ممنون از دوستان... ولی خوب من منظورم پیشگیری از یخ زدن هست نه اینکه وقتی یخ زد چیکار کنم... اونا رو خودم خونده بودم...
روش گذاشتن روزنامه رو امتحان میکنم ببینم جواب میده ؟
DJ POLESTAR
12-12-2021, 11:19
دوست عزیز بدلیل رطوبت هوای محیط این اتفاق میفته چه بسا اگر از اسپری های ضد بخار و یخ واقعی استفاده کنید از شر یخ زدگی راحت میشید. تنها راهی که دارید اینه که از اسپری پوشش ضد بخار و یخ شیشه برندهای معروف این حوزه استفاده کنید نظیر: هندلکس، جیون، سوناکس و... که تو اروپا و آمریکا خریدشون برای خودروها بسیار رایج هست اما تو ایران مردم زیاد آشنایی ندارن با این محصولات و برندها اما خریدشون بنا به ارزش پشکل ریال در برابر دلار اصلا مقرون به صرفه و عاقلانه نیست بجز برندهای بنجل چینی و وطنی که بدرد لای جرز دیوار هم نمیخورن!!!
تنها راهی که بنظرم داری پتو بکشی رو شیشه جلو از بیرون...
alivolvo
27-04-2022, 09:53
سلام
من هم یه مدل ضد بخار داشتم که برای داخل شیشه ها بود. یعنی از داخل بخار نمیگرفت. ایرانی بود و خوب هم عمل میکرد. من کل پاییز و زمستان رو باهاش گذروندم. تنها مشکلش این بود که کمی لک میگذاشت ولی میشد با دستمال پاکش کرد. از دیجیکالا هم خریده بودم. قیمت چندانی هم نداشت. اما برای بیرون شیشه رو استفاده نکردم. ولی همانطور که دوستان گفتند اسپریهای ضد باران هست که میتونید بخرید. و امتحان کنید. نمونه های ایرانی و معروفش قیمت چندانی ندارد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.