ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در بوت ویندوز بعد از نصب موفقیت آمیز SSD

sosheeba
08-12-2021, 18:20
سلام. من هارد SSD Adata 256GB خریدم و بردم نصبش کردم و ویندوز 10 رو هم از طریق فلش نصب کردم و موقع نصب ویندوز هم SSD رو پارتیشن بندی کردم.
درایور ها رو کاملا بروز کردم و ویندوز هم اکتیو کردم. تا این جا همه چیز خوب پیش رفت
مشکل از جایی شروع شد که لبتاب رو ریستارت کردم. موقع ریستارت با همچین چیزی رو به رو میشم و هر چی اینتر میزنم هم دوباره برمیگرده به همین حالت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اما نکته جالبش اینه که وقتی فلشی که ویندوز رو از طریق اون نصب کردم رو میزنم به لبتاب و ریستارت می کنم ویندوز 10 به راحتی و با سرعت بالا لود میشه
حضرات اگه کسی میتونه مشکل ما رو حل کنه ممنونش میشم

FOURTH RETURN
15-12-2021, 16:14
سلام. من هارد SSD Adata 256GB خریدم و بردم نصبش کردم و ویندوز 10 رو هم از طریق فلش نصب کردم و موقع نصب ویندوز هم SSD رو پارتیشن بندی کردم.
درایور ها رو کاملا بروز کردم و ویندوز هم اکتیو کردم. تا این جا همه چیز خوب پیش رفت
مشکل از جایی شروع شد که لبتاب رو ریستارت کردم. موقع ریستارت با همچین چیزی رو به رو میشم و هر چی اینتر میزنم هم دوباره برمیگرده به همین حالت

و اما نکته جالبش اینه که وقتی فلشی که ویندوز رو از طریق اون نصب کردم رو میزنم به لبتاب و ریستارت می کنم ویندوز 10 به راحتی و با سرعت بالا لود میشه
حضرات اگه کسی میتونه مشکل ما رو حل کنه ممنونش میشم

من هم همین مشکل را داشتم اول برو کابل دیتا هارد رو به پورت sata 0 مادربورد وصل کن و اگر ساتا صفر نداره به ساتا 1 وصل کن خیلی ریز نوشته اگر نمی بینی نور بنداز
بعد برو تو تنظیمات بایوس یه گزینه هست به نام SATA controller mode ممکنه در مادربوردهای مارک دیگه نام این گزینه یکم متفاوت باشه که باید بگذاریش روی گزینه IDE Compatibility Mode
معمولا سه تا حالت داره که میذاریش روی مد IDE و f10 رو میزنی و سیو میکنی بهتره اول ssd رو اگر تو بایوس نشون میده بذاری اولین گزینه برای لود شدن بعد سیو و ریست کنی
اگر با اینکار باز لود نشد سی دی رام و هاردهای دیگه به جز ssd رو از مادریرد قطع کن دوباره امتحان کن
نتیجه رو اعلام کن اینجا
این لینکم ببین توضیحات زیادی داده: