ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم امکان غیرفعال کردن secureboot برای نصب از روی فلش

mc17king2
27-10-2021, 09:29
سلام اساتید عزیز، من یه مادربرد asus z590p گرفتم ولی توو بخش تنظیمات بوت بایوس امکان تغییر گزینه Secure boot غیر فعال هست یعنی نمیشه اصلا disable کرد
من از راه های مختلف موجود توو اینترنت انجام دادم ولی همش بی نتیجه بود کسی از دوستان آشنایی داره منو راهنمایی کنه !؟
حذف کردن keymanagement و رمز گذاشتن رو بایوس و اپدیت بایوس و اینا نتیجه ساز نبود

بامدادنیکنفس
30-10-2021, 07:18
شاید باسه ویندوز 11 TPM و بایوس های جدید باشه که نمیزاره ...

تو سایت خود ایسوس مادربرد تون را برید ، قسمت support سپس دنبال BIOS بگردید آخرین بایوس را نوشته یه علامت داره show all که بایوس های قدیمی تر هم هستن
بایوس قدیمی نصب کنید شاید مشکل حل شد . موفق باشید

dvb55
30-10-2021, 13:49
سلام اساتید عزیز، من یه مادربرد asus z590p گرفتم ولی توو بخش تنظیمات بوت بایوس امکان تغییر گزینه Secure boot غیر فعال هست یعنی نمیشه اصلا disable کرد
من از راه های مختلف موجود توو اینترنت انجام دادم ولی همش بی نتیجه بود کسی از دوستان آشنایی داره منو راهنمایی کنه !؟
حذف کردن keymanagement و رمز گذاشتن رو بایوس و اپدیت بایوس و اینا نتیجه ساز نبود

سلام در حال حاضر بوت شما کدومه uefi یا legacy ؟

jack426
30-10-2021, 18:51
سلام.
این مادربورد UEFI ساپورت هست و فقط فلش با بوت UEFI ساپورت میکنه با نرم افزاری مثل Yumi میتونی فلش با بوت UEFI درست کنی .فایل iso رو بهش میدی تا فلش با بوت UEFI درست کنه
راستی مادربوردتون بوت MBR ساپورت نمیکنه منم همین مادربورد رو با سی پی یو 11400 دارم

dvb595959
30-10-2021, 22:52
سلام.
این مادربورد UEFI ساپورت هست و فقط فلش با بوت UEFI ساپورت میکنه با نرم افزاری مثل Yumi میتونی فلش با بوت UEFI درست کنی .فایل iso رو بهش میدی تا فلش با بوت UEFI درست کنه
راستی مادربوردتون بوت MBR ساپورت نمیکنه منم همین مادربورد رو با سی پی یو 11400 دارم
درود
من هم مادربرد ایسوس h510m دارم که کلا تمام سیدی بوتیبل هایی که از قبل دارم مثل سیدی لایوها و هایرنس و حتی یک سیدی ویندوز 8.1 کلا بوت نمیشه. اما با فلش بوتیبل gpt مشکل نصب ویندوزم حل شد