ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ماوس بی سیم یا با سیم بخرم ؟ مسئله این است !!

dooste.man83
19-10-2021, 13:50
درود به دوستان
می خواستم یک ماوس از برند ریزر بخرم . ماوس قبلیم لاجیتک بی سیم بوده

می خواستم بدونم سیم ماوس های با سیم توی حرکت ماوس مشکلی ایجاد نمیکنه و به همون راحتی حرکت ماوس های بی سیم هست ؟ ( مخصوصا ماوس های ریزر )

و اینکه باتری ماوس های بی سیم چند سال کار میکنه ؟ ( برند ریزر )

مورد استفاده هم استفاده با کامپیوتر دسکتاپ هست شما ماوس بی سیم رو توصیه میکنید یا با سیم ؟ ( حمل و نقل هم ندارم ) و اولویت راحتی استفاده از ماوس هست

javad2015
19-10-2021, 14:34
موس بی سیم دردسر باطری داره به محضی اینکه باطریش از یه حدی بیاد پایین شارژش کاملا تو عملکرد موس تاثیر میزاره.
من خودم با سیم رو ترجیح میدم البته نمونه هایی هم هست که با هر دو حالت کار میکنه.
یعنی میشه سیمش رو جدا کرد.
اگر میتونید از این مدلا بخرید تا از مزایای هر دو برخوردار بشید.

dooste.man83
19-10-2021, 14:38
موس بی سیم دردسر باطری داره به محضی اینکه باطریش از یه حدی بیاد پایین شارژش کاملا تو عملکرد موس تاثیر میزاره.
من خودم با سیم رو ترجیح میدم البته نمونه هایی هم هست که با هر دو حالت کار میکنه.
یعنی میشه سیمش رو جدا کرد.
اگر میتونید از این مدلا بخرید تا از مزایای هر دو برخوردار بشید.
ممنون از پاسختون
بحثی که هست اینه که حدودا باید دو برابر بیشتر برای وایرلس هزینه کنم و اگر قراره کاربردی برام نداشته باشه و بعد 2 سال هم باتریش خراب شه اصلا خریدش عاقلانه نیست

دوما اینکه ماوس وایرلس بخاطر باتری درونش وزنش سنگین تره و از طرفی هم امکان افتادنش از روی میز زیاد تره و خرابی بیشتری هم شنیدم داره
از طرفی ماوس سیم دار وزن خیلی کمتری داره اما سیمش یکم در راحتی حرکت مشکل ایجاد میکنه

برای همین موندم سراغ کدوم مدل برم

javad2015
19-10-2021, 14:48
اگه منظورتون از راحتی حرکت طول سیم هست که با افزایش طول usb حل میشه.

من به شخصه مشکلی با سیم نداشتم و راحت هستم.

dooste.man83
19-10-2021, 15:23
اگه منظورتون از راحتی حرکت طول سیم هست که با افزایش طول usb حل میشه.

من به شخصه مشکلی با سیم نداشتم و راحت هستم.
ممنون پس خیالم راحت شد همون سیم دار از برند ریزر رو میگیرم

NikolaTesla
20-10-2021, 16:54
من یه لاجیتک m705 رو حدود 6 ساله استفاده می کنم حتی یکبار هم هنوز باتری قلمی خودش تموم نشده!
توی مشخصاتش گفته از لیزر بسیار کم مصرف و کارامد فروسرخ استفاده می کنه