مشاهده نسخه کامل
: کدام کار درسته؟
aryamehr1368
16-10-2021, 22:11
سلام من چند وقتیه رفتم رادیات سازی خودرو یاد گرفتم و مغازه قبلیمو دادم دست بابام ,وقتی وارد کار شدم بعضی چیزا واسم سواله مثلا امروز یه نفر اومده بوده گفت واسم سیخ بزن نگاه که کردم دیدم احتیاج به سیخ نداره با یه شستشوی ساده بهتر میشه بهش گفتم اونقدر هزینه نکن بذار واست تمیز کنم اگه باز خوب نشد بیار سیخ بزنم نکته بعدی اینه بعد سیخ زدن باید چسب مزدا بخوره و دیگه نمیتونه ضد یخ استفاده کنه گفت باشه ضد یخ برای من مهمه واسش انجام دادم با 30 تومن رفت ولی دستمزد سیخ زدن 120 تومنه واسه پراید,الان که فکر میکنم میتونستم انجام بدم 120 بگیرم رادیاتی که زیاد کثیف نبود یا به همین 30 تومن راضی باشم چون وجدانم قبول نمیکنه الان باید بین پول و وجدان یکیو انتخاب کنم چقدر سخته نظر شما چیه؟
سلام من چند وقتیه رفتم رادیات سازی خودرو یاد گرفتم و مغازه قبلیمو دادم دست بابام ,وقتی وارد کار شدم بعضی چیزا واسم سواله مثلا امروز یه نفر اومده بوده گفت واسم سیخ بزن نگاه که کردم دیدم احتیاج به سیخ نداره با یه شستشوی ساده بهتر میشه بهش گفتم اونقدر هزینه نکن بذار واست تمیز کنم اگه باز خوب نشد بیار سیخ بزنم نکته بعدی اینه بعد سیخ زدن باید چسب مزدا بخوره و دیگه نمیتونه ضد یخ استفاده کنه گفت باشه ضد یخ برای من مهمه واسش انجام دادم با 30 تومن رفت ولی دستمزد سیخ زدن 120 تومنه واسه پراید,الان که فکر میکنم میتونستم انجام بدم 120 بگیرم رادیاتی که زیاد کثیف نبود یا به همین 30 تومن راضی باشم چون وجدانم قبول نمیکنه الان باید بین پول و وجدان یکیو انتخاب کنم چقدر سخته نظر شما چیه؟
واقعا سخته، بخصوص توی جامعه ما ... و بخصوص اینکه می بینی خیلی های دیگه چقدر راحت بی وجدانی میکنن و دورغ میگن و پولای زیاد در میارن ...
چی بگم والا، مردم هم گناه دارن، برای خیلی از مردم ده هزار تومن ده هزارتومنه توی این اوضاع ...
Sara Kia
17-10-2021, 14:49
بعضی مغازه ها از سرو کولشان مشتری بالا میره و بعض دیگر مگس میپرانند.چرا؟
چون مردم خدمت و جنس خوب را میفهمند. شما با این کارت مشتری را جذب کردی و شاید همین شخص چندین مشتری دیگر هم برات آورد.پس ضرر نکردی باضافه اینکه وجدانت هم راحته.پس از دو سو منفعت کردی.این روش زمان بره یعنی شاید ماهها طول بکشه ولی آنوقت اگر دروازه غار هم کارگاهت باشه مشتری از شمران برات میاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.