مشاهده نسخه کامل
: مشکل پشتیبانی نکردن cpu از ویندوز 11
AMEER_3740
09-10-2021, 03:16
سلام دوستان
من cpu سیستمم core i5-3470 هستش
ولی وقتی پیسی هلث چک رو ک میزنم میگه سی پی یو ویندوز رو پشتیبانی نمیکنه
تو لیست سی پی یو های ساپورت شده هم نگاه کردم مدل سی پی یو من نبود در صورتی ک سی پی یو های ضعیف تر تو لیست بود
الان من چیکار کنم ؟؟
میتونم ویندوز 11رو نصب کنم ؟؟
واسم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟
سلام گويا تا نسل 7 رو ساپورت نميكنه ممكنه در اينده ه ك هايي براش بياد رديفش كنن :exclamati
سلام باید نسخه آنلاک شده نصب کنی
milad.xp
13-10-2021, 13:07
سلام بهتره شما ویندوز 11 رو روی virtualbox نصب کنی و اونجا میتونی کار باهاش رو تجربه کنی.
البته اگه موقع نصب ویندوز 11 روی virtualbox از درایو VHD استفاده کنی میتونی همین درایو VHD رو با EasyBCD بوت کنی و دیگه مستقیم با ویندوز 11 کار کنی.
من از این روش استفاده کردم و جواب گرفتم. البته پردازنده سیستم من core-i5 نسل چهارمه
سلام دوستان
من cpu سیستمم core i5-3470 هستش
ولی وقتی پیسی هلث چک رو ک میزنم میگه سی پی یو ویندوز رو پشتیبانی نمیکنه
تو لیست سی پی یو های ساپورت شده هم نگاه کردم مدل سی پی یو من نبود در صورتی ک سی پی یو های ضعیف تر تو لیست بود
الان من چیکار کنم ؟؟
میتونم ویندوز 11رو نصب کنم ؟؟
واسم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟
نقل قول از جناب محسن دمیرچی لو
دوستان سلام وقت همگی بخیر ، برای نصب و رفع مشکلات نصب به کامنت ها و آموزش های داخل اینترنت مراجعه کردم و دیدم که دوستان اکثرا بابت بحث TPM و از این دست مسائل راهکار دادن . اما با رد شده از همه این موانع اگر گیر خطای عدم ساپورت پردازنده یا همون cpu بیافتید این تغییرات در رجیستری کاربردی نداره . بجای میخوام بهتون روشی رو یاد بدم که نه تنها محدودیت رم و tpm و پردازنده رو رد کنید بلکه نیاز به ساخت فلش بوت هم ندارید و خیلی راحت فایل iso رو داخل خود ویندوز فعلی باز میکنید و با اجرا کردن فایل setup اقدام به آپدیت میکنید . این روش برای 4 دستگاه که هیچ کدوم کانفیگ مناسب نداشتن تست شده و در این حد کاربردی هست که روی تبلت با پردازنده 2 هسته ای celeron و 2 گیگ رم نصب و داره استفاده میشه . خب میریم سراغ آموزش . خیلی ساده است . کافیه فایل iso رو مثل یک فایل rar با نرم افزار winrar بسادگی extract کنید . در پوشه source دنبال فایل appraiserres.dll بگردید و وقتی پیداش کردید یا تغییر نامش بدید مثلا یک 1 اول یا آخرش اضافه کنید و یا حذفش کنید یا جابجاش کنید . حالا برید فایل setup رو اجرا کنید و بدون دیدن هیچ نوع پیامی در خصوص محدودیت و عدم ساپورت و … ویندوز خودتون رو به 11 آپدیت کنید .
اینترنت رو غیر فعال کردم موقع نصب هم گزینه دانلود آپدیت قبل نصب رو غیر فعال کردم
من با این روش موفق شدم و اپدیت رو هم دریافت می کنم
milad.motlagh
20-12-2022, 11:11
میتونید از نسخه هایی از ویندوز 11 رو استفاده کنید که عبارت Unlocked رو در آخرش دارن. سرچ گوگل کمکتون میکنه. در این نسخه ها چک کردن رم و سی پی یو حذف شدن و نصب ویندوز 11 به راحتی رو هر سیستمی انجام میشن
shabnam1986
30-12-2022, 15:09
ویندوز 11 لایت اسفاده کنین
زیاد فرقی برای استفاده خونگی نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.