مشاهده نسخه کامل
: اسیب دیدن کارت گرافیک
ahmad20062
08-10-2021, 00:20
سلام
من یک لب تاب ASUS مدلX554Lدارم.چند روز پیش که داشتم باهاش کار میکردم یک صدای خرخر مانندی از لب تاب اومد که قطع نمی شد. اونو خاموش کردم.ودوباره روشن کردم.بعد از مدتی یک خط روی صفحه نمایش پیدا شد که با تعویض ویندوز از بین نرفت.گویا کارت گرافیک اسیب دیده باشد.
سوال من ینه که اگه همینطوری با سیستم کارکنم.ایا مشکلی بوجود نمیاد یا باید حتما تعمییر بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13)_60zd_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13)_60zd.png)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsenP3000
08-10-2021, 15:12
سلام
من یک لب تاب ASUS مدلX554Lدارم.چند روز پیش که داشتم باهاش کار میکردم یک صدای خرخر مانندی از لب تاب اومد که قطع نمی شد. اونو خاموش کردم.ودوباره روشن کردم.بعد از مدتی یک خط روی صفحه نمایش پیدا شد که با تعویض ویندوز از بین نرفت.گویا کارت گرافیک اسیب دیده باشد.
سوال من ینه که اگه همینطوری با سیستم کارکنم.ایا مشکلی بوجود نمیاد یا باید حتما تعمییر بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13)_60zd_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13)_60zd.png)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز. با توضیحاتی که فرمودید من حدس می زنم باطری لپ تاپ مشکل داشته و باعث سوختن مانیتور شده. گرافیک رو نظری ندارم در مورد اون صدا هم همینطور.
بله سریعتر ببرید گارانتی و باطری و مانیتور رو تعویض کنید. احتمال داره با تعویض باطری مشکل مانیتور هم حل بشه. باطری باد کرده احتمالا و فشار آورده که اینطوری شده.
صدا رو هم دقیق تر شرح بدید شاید بتونم مشکل اصلی رو بفهمم. آخه گاهی خود CPU روی 100% می مونه ممکنه صدای فن بوده باشه همین.
اگه مشکل از کارت گرافیک باشه نمیشه باهاش بازی اجرا کرد و کرش میکنه به احتمال زیاد مشکل از اتصال کابل مانیتور هست اگه میتونی بازش کن کابلش رو دوباره جا بزن تو یوتیوب بزنی هست نحوه باز کردنش اگه گارانتی داره که بده گارانتی یه سری کارهای جانبی ام میشه کرد مثل آپدیت درایور گرافیک یا پاور ریست، درایور رو قبلش با نرم افزار DDU پاک کن حتما. پاور ریسیت هم به این صورت که از برق میکشی با موس و کیبورد هر چی که وصله به لپتاپ، باطری رو هم جدا میکنی و ۱۵ ثانیه پاور رو فشار میدی تا برق داخل مادربرد تخلیه بشه و دوباره روشن میکنی.
دوست عزیز این مشکل هیچ ربطی به گرافیک لب تاب ندارد!!
مشکل از صفحه نمایش لب تاب شماست.
خودم تعمیرات کار میکنم و تضمین میدم مشکل از محل اتصال فلت و یا مشکل از خود صفحه نمایش لب تاب شماست که متاسفانه به مرور زمان کامل می سوزد!!
با تشکر
ahmad20062
19-10-2021, 07:28
با کابل hdmi به تلوزیون وصل کردم.وصفحه خطی نداشت
دوست عزیز من که گفتم گرافیک شمامشکل ندارد
مشکل از صفحه نمایش لب تاب شماست.
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.