ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فعال کردن صدای دالبی در تلوزیون سامسونگ

saalehh
11-09-2021, 12:44
با سلاممن تلوزیون (Samsung UA58TU7000UXTW) دارم. ر.س.ی.و.ر اکسکروز 4k هم دارم. تو تنظیمات تی وی تو قسمت صدا گزینه (Dolly atmos compatibility) غیر فعاله و خاکستری رنگه و وقتی روش کلیک میکنم (This function is not available) میده. چطور میشه صدای دالبی رو فعال کرد؟ رو کانالهای ۴ کی هم تست کردم باز غیر فعاله. پورت HD هم eARC رو ساپورت میکنه که وصل کردم.

shervin115
11-09-2021, 15:58
با سلاممن تلوزیون (Samsung UA58TU7000UXTW) دارم. ر.س.ی.و.ر اکسکروز 4k هم دارم. تو تنظیمات تی وی تو قسمت صدا گزینه (Dolly atmos compatibility) غیر فعاله و خاکستری رنگه و وقتی روش کلیک میکنم (This function is not available) میده. چطور میشه صدای دالبی رو فعال کرد؟ رو کانالهای ۴ کی هم تست کردم باز غیر فعاله. پورت HD هم eARC رو ساپورت میکنه که وصل کردم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saalehh
18-09-2021, 02:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون دوست عزیز. من ساودنبار ندارم و گفتم که رس.ی.و.ر دارم که این تنظیمات هم انجام دادم اما باز غیر فعاله !!!

shervin115
18-09-2021, 07:38
ممنون دوست عزیز. من ساودنبار ندارم و گفتم که رس.ی.و.ر دارم که این تنظیمات هم انجام دادم اما باز غیر فعاله !!!

خود تلویزیون 2 بلندگو بیشتر نداره و این حالت دالبی زمانی که تعداد بلندگوها بیشتر باشه خودش رو نشون میده و قابل استفاده است

moriss
12-10-2021, 10:19
این قابلیت برای سیستم صوتی چند کاناله است مث سینمای خانگی یا همون ساندبار که تو سایت بالا دوستمون اورده و نه ر.س.ی.و.ر

ضمن اینکه بعضی قابلیتها روی بعضی مونتاژهای تلوزیون غیرفعاله