مشاهده نسخه کامل
: فعال کردن صدای دالبی در تلوزیون سامسونگ
با سلاممن تلوزیون (Samsung UA58TU7000UXTW) دارم. ر.س.ی.و.ر اکسکروز 4k هم دارم. تو تنظیمات تی وی تو قسمت صدا گزینه (Dolly atmos compatibility) غیر فعاله و خاکستری رنگه و وقتی روش کلیک میکنم (This function is not available) میده. چطور میشه صدای دالبی رو فعال کرد؟ رو کانالهای ۴ کی هم تست کردم باز غیر فعاله. پورت HD هم eARC رو ساپورت میکنه که وصل کردم.
shervin115
11-09-2021, 15:58
با سلاممن تلوزیون (Samsung UA58TU7000UXTW) دارم. ر.س.ی.و.ر اکسکروز 4k هم دارم. تو تنظیمات تی وی تو قسمت صدا گزینه (Dolly atmos compatibility) غیر فعاله و خاکستری رنگه و وقتی روش کلیک میکنم (This function is not available) میده. چطور میشه صدای دالبی رو فعال کرد؟ رو کانالهای ۴ کی هم تست کردم باز غیر فعاله. پورت HD هم eARC رو ساپورت میکنه که وصل کردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز. من ساودنبار ندارم و گفتم که رس.ی.و.ر دارم که این تنظیمات هم انجام دادم اما باز غیر فعاله !!!
shervin115
18-09-2021, 07:38
ممنون دوست عزیز. من ساودنبار ندارم و گفتم که رس.ی.و.ر دارم که این تنظیمات هم انجام دادم اما باز غیر فعاله !!!
خود تلویزیون 2 بلندگو بیشتر نداره و این حالت دالبی زمانی که تعداد بلندگوها بیشتر باشه خودش رو نشون میده و قابل استفاده است
این قابلیت برای سیستم صوتی چند کاناله است مث سینمای خانگی یا همون ساندبار که تو سایت بالا دوستمون اورده و نه ر.س.ی.و.ر
ضمن اینکه بعضی قابلیتها روی بعضی مونتاژهای تلوزیون غیرفعاله
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.