مشاهده نسخه کامل
: مشکل هنگ کردن کل سیستم
ehsan6811
28-08-2021, 22:33
با سلام خدمت دوستان یه مدتیه سیستمم هنگ میکنه و تا یه مدت کلا قفله موس و کیبرد و... همه چی قفل میکنه ولی بعد از 5 6 دقیق درست میشه بعضی مواقع دیگه درست نمیشه تا با دکمه خاموش کردن کیس بگیرم تا خاموش بشه
هاردم با برنامه تست کردم همه رو سالم نشون میده چند بار ویندوز عوض کردم ولی بازم مشکل حل نشد البته چند تا هارد دارم بعضی مواقع توی فلدرایی که خیلی فایل داشته باشه برم لود نمیکنه و طول میکشه برای همه هاردا اینجوری میشه و برای یک هارد خاص نیست ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید یا برنامه معرفی کنید تا تست کنم ببینم چرا اینجور شده
پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنون
javadshahvand
29-08-2021, 08:05
سلام
1-سیستم رو با یک رم و یک پاور دیگه ای تست کن
mohsenP3000
29-08-2021, 09:46
با سلام خدمت دوستان یه مدتیه سیستمم هنگ میکنه و تا یه مدت کلا قفله موس و کیبرد و... همه چی قفل میکنه ولی بعد از 5 6 دقیق درست میشه بعضی مواقع دیگه درست نمیشه تا با دکمه خاموش کردن کیس بگیرم تا خاموش بشه
هاردم با برنامه تست کردم همه رو سالم نشون میده چند بار ویندوز عوض کردم ولی بازم مشکل حل نشد البته چند تا هارد دارم بعضی مواقع توی فلدرایی که خیلی فایل داشته باشه برم لود نمیکنه و طول میکشه برای همه هاردا اینجوری میشه و برای یک هارد خاص نیست ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید یا برنامه معرفی کنید تا تست کنم ببینم چرا اینجور شده
سلام. آقا احسان با شرحی که دادید حدس من فساد خمیر سی پی یو شما هست. یه خمیر برند تهیه کنید و تست کنید. اگر نشد منو رپلای کنید بررسی کنم.
ضمنا اول شکم به ویروس رفت ولی ظاهرا هارد هم عوض کردید و مشکل پا برجا بوده.
ehsan6811
29-08-2021, 13:16
ممنون از هر دو دوست عزیز به نوبت تست میکنم امیدوارم با همون خمیر اوکی بشه
SS_WORLD_2
29-08-2021, 23:20
سلام
منم همین مشکل رو دارم
سیستم بنده قدیمی هستش یه هارد320 گیگ داخلی هستش ویه 3 ترا بیرونی هستش
بعد کلی ازمون وخطا دو چیز فهمیدم
1.هاردها نباید کاملا پر باشند یه 10% باید فضای خالی باشن که مثلا کروم باز می کنم یه دفعه سیستم هنگ نکنه دلیلش رو نمی دونم.
2-پورد هارد داخلی که هر چند یک بار که هنگ می کنه روی پوردهای دیگر مادر بورد می زارم مشکل تا مدتی حل می شه وبعد از مدتی باز هنگ می کنه روی پورد دیگه وصل می کنم تا اینجا یه دوسالی همین طوره بوده.
ehsan6811
30-08-2021, 22:31
سلام
منم همین مشکل رو دارم
سیستم بنده قدیمی هستش یه هارد320 گیگ داخلی هستش ویه 3 ترا بیرونی هستش
بعد کلی ازمون وخطا دو چیز فهمیدم
1.هاردها نباید کاملا پر باشند یه 10% باید فضای خالی باشن که مثلا کروم باز می کنم یه دفعه سیستم هنگ نکنه دلیلش رو نمی دونم.
2-پورد هارد داخلی که هر چند یک بار که هنگ می کنه روی پوردهای دیگر مادر بورد می زارم مشکل تا مدتی حل می شه وبعد از مدتی باز هنگ می کنه روی پورد دیگه وصل می کنم تا اینجا یه دوسالی همین طوره بوده.
سلام دوست عزیز هاردم حدودا 20 30 درصد خالی داره البته از دیروز دیگه هنگ نکرده امیدوارم دیگه هنگ نکنه فعلا خمیر سلیکون گرفتم ولی عوض نکردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.