ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در دانلود از سایت تلوبیون

afshin.npps
22-08-2021, 12:28
سلام و عرض ادب
یه سایتی به نام تلوبیون هست که برنامه های صدا و سیما رو برای دانلود قرار میده اما متاسفانه من وقتی می خوام برنامه ای رو دانلود کنم خوب و با سرعت دانلود نمیشه یعنی سرعت دانلودش نوسان داره و بیشتر وقت ها وقتی دانلود به پایان می رسه ارور و خطا میده و باید یک بار دیگه از نو دانلود کرد.کسی علتش رو می دونه و راه حلش چیه؟ممنونم

mohsenP3000
22-08-2021, 13:41
سلام به شما

با گوشی موبایل یا کامپیوتر؟

آخرین نسخه IDM هم نصبه؟

afshin.npps
22-08-2021, 14:38
سلام به شما

با گوشی موبایل یا کامپیوتر؟

آخرین نسخه IDM هم نصبه؟
ممنونم
با کامپیوتر
میشه شما یه بار امتحان کنید ببینید برای شما هم اینطوره؟؟

بامدادنیکنفس
22-08-2021, 16:15
علتش احتمالا همین طرح صیانت هست.
منم امروز میخواستم یه چیزی آآپلود کنم نتونستم

بامدادنیکنفس
22-08-2021, 16:20
فیلترینگ جدید بعد از قرار داد 25 ساله ایران و چین آوردن. اسمش را گذاشتند صیانت از کاربر

بامدادنیکنفس
22-08-2021, 16:22
الان فیس بوک با همین اینترنت مخابرات بدون هیتلر شکن باز میشه

mehryar1973
22-08-2021, 17:43
سلام
بنظر من علت ضعیف بودن سرور های این سایت هستش چون زمانی که تبلیغات گسترده برای اون در تلویزیون و... نکرده بودن مشکلی نداشت ولی الان مشکل داره
و منم مشکلاتی مشابه آنچه شما گفتید دارم پس افزایش یوزر میتونه یکی از علت ها باشه

mohsenP3000
22-08-2021, 18:00
ممنونم
با کامپیوتر
میشه شما یه بار امتحان کنید ببینید برای شما هم اینطوره؟؟

خواهش می کنم.

از دوستان جویا شدم، سرورهای سایت مشکل دارن.

البته با تجربه ای که من دارم خودشون این محدودیت رو گذاشتن که دانلود نکنید و فقط استریم کنید.

misam5526
22-08-2021, 18:55
سلام و عرض ادب
یه سایتی به نام تلوبیون هست که برنامه های صدا و سیما رو برای دانلود قرار میده اما متاسفانه من وقتی می خوام برنامه ای رو دانلود کنم خوب و با سرعت دانلود نمیشه یعنی سرعت دانلودش نوسان داره و بیشتر وقت ها وقتی دانلود به پایان می رسه ارور و خطا میده و باید یک بار دیگه از نو دانلود کرد.کسی علتش رو می دونه و راه حلش چیه؟ممنونم

مشکلی ندیدم. با سرعت مناسب و کامل دانلود رو انجام میده. گاهی مشکل از شرکتها میتونه باشه. این مورد رو من با مخابرات چک کردم اوکی بود ولی قبلاً از طریق دوستان شنیدم که های وب برایدانلود از سایتهای استریم داخلی مثل آپارات یا همین تلوبیون مشکل داره.