ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخاست کمک برای حل مشکل نصب نشدن درایور در ویندوز 10

NinjaLord
20-08-2021, 22:55
سلام
بنده یک کارت PCI دارم بنام tbs8920 tv tuner card و این مدل اصلا درایورش روی ویندوز 7 نصب نمیشه:sad: دیگه ویندوز 10 که جای خود دارد:ohno:

لینک مستقیم درایور

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اقایان لطفا کمک کنید این مشکل نصب نشدن صحیح درایور حل بشود چون مشکل خیلیها هم هست حتی کاربران خارجی:ohno: البته با ویندوز قدیمیتر مشکلی نداره ولی اصلا نمیتونم بعد از عمری استفاده از ویندوز 10 بسمت ویندوز xp بروم

با و بدون فعال سازی UEFI هم تست کردم درایور نصب نمیشود

1fahim
21-08-2021, 08:52
سلام
بنده یک کارت PCI دارم بنام tbs8920 tv tuner card و این مدل اصلا درایورش روی ویندوز 7 نصب نمیشه:sad: دیگه ویندوز 10 که جای خود دارد:ohno:

لینک مستقیم درایور

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اقایان لطفا کمک کنید این مشکل نصب نشدن صحیح درایور حل بشود چون مشکل خیلیها هم هست حتی کاربران خارجی:ohno: البته با ویندوز قدیمیتر مشکلی نداره ولی اصلا نمیتونم بعد از عمری استفاده از ویندوز 10 بسمت ویندوز xp بروم

با و بدون فعال سازی UEFI هم تست کردم درایور نصب نمیشود

سلام خدمت شما
منم این مدل رو دارم. این D...V.B ها مثل حالتی که XP نصب بود یا ویستا ازشون انتظار نداشته باشید که نصب شن و در دیوایس منیجر به نام خودشون نشون داده بشن. اما نگران هم نباشید به راحتی مثل سابق در چند برنامه قابل استفاده هستند که توضیح می دم.

اما راه حل مشکل شما
0- اول از همه دقت داشته باشید که آخرین نسخه ویندوز 10 نصب باشه. اگر هم آخرین نیست ورژن های 2020 به بعد باشه.
1- درسته که درایورش نصب نشده و به درستی کار نمی کنه ولی در همون دیوایس منیجر به عنوان کارت PCI شناسایی شده. از اونجا پیداش کنید و Uninstall کنید. هر برنامه مرتبطی با درایورش رو کاملا حذف کنید. با برنامه های حذف حرفه ای.
2- سیستم رو خاموش کنید.
3- کارت رو از اسلات pci خارج کنید.
4- سیستم رو بالا بیارید و دوباره دیوایس منیجر رو چک کنید که اثری از شناسایی کارت باقی نمونده باشه.
5- حالا یه چندتا فایل ریجیستری هست که باید نصب کنید. اصلا هم سخت نیست فقط کافیه که دوبار روشون کلیک کنید. من در ادامه قرارشون می دم. البته الان به PC دسترسی ندارم بعد اینکه برگشتم منزل پست رو ویرایش می کنم و ادامه می دم.
توضیح : این کارت توسط شرکت اصلی سازنده دیگه پشتیبانی نمی شه اما برای استفاده در اکثر نرم افزارهای دانلود مثل اسکای نت و ... درایور های اختصاصی براش نوشته شده که بعد نصب فایل های رجیستری می تونید اون ها رو دانلود و نصب و استفاده کنید. اتفاقا در ویندوز 10 ثبات کارت و دانلود بیشتر هست. یعنی خبری از هنگ کردن و داغ کردن های بی مورد نیست.

این پست رو گذاشتم و کامل می کنم به زودی و برنامه ها رو قرار می دم. کارت خوبیه بعد 10 سال.

NinjaLord
21-08-2021, 14:53
سلام خدمت شما
5- حالا یه چندتا فایل ریجیستری هست که باید نصب کنید. اصلا هم سخت نیست فقط کافیه که دوبار روشون کلیک کنید. من در ادامه قرارشون می دم. البته الان به PC دسترسی ندارم بعد اینکه برگشتم منزل پست رو ویرایش می کنم و ادامه می دم.

اقا بیصبرانه منتظر فایلها هستم امیدوارم مشکلی برای اپلود نداشته باشید و اگر دسترسی به سی دی درایور این کارت هم دارید خواهش میکنم یک ایمیج iso بگیرید و اپلود کنید:thumbsup: خودم هم یعنی فکر نمیکردم اینجا جواب بگیرم.....فقط اگر اون فایلهایی که خود شما استفاده میکنید مثل اسکای نت و پلیرها هم اپلود کنید

یک کارت prof 8000 pcie هم دارم که متاسفانه کلا سیستم شناسایی نمیکنه فکر میکنم بخاطر قطعی های مکرر برق برد این کارت اسیب دیده باشه

NinjaLord
21-08-2021, 21:49
عزیزم با این اوضاع شیوع کرونا شما دیگه واجبه در منزل بمانی و بیرون نروی:biggrin: این بنده خدا مثل اینکه واقعا درگیر کرونا شده یا اینکه شیفت کاریشون 24 ساعته اصلا وقت کافی ندارن

همچنان منتظرم از کاربران حرفه ای برنامه نویس و... این درایور را برای استفاده در ویندوز 10 ویرایش کنند

NinjaLord
03-09-2021, 23:23
سلام.
متوجه شدم که این مدل کارتها با دو تا مسئله مهم در سیستم عاملها مشکل دارند

اول: نوع پارتیشن بندی هارد دیسک (GPT)
دوم: بایوس مادربرد (UEFI)
سوم:
چهارم: