PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین بیمه درمانی به غیر از تامین اجتماعی

روانپریش
13-08-2021, 01:23
سلام دوستان
میخوام خودم و خانواده ام رو که 3 نفر هستیم بیمه درمانی کنم که اگه خدایی نکرده نیاز به بستری یا درمان داشتیم و کارمون به بیمارستان کشید این بیمه بتونه هزینه های بیمارستان و درمان رو جبران کنه ممنون میشم راهنمایی کنین
العان فقط بیمه سلامت داریم در کنارش چی میتونم بگیریم که بیمه درمانی خوبی باشه و بیمارستان ها و کلینیک ها باهاش قرارداد داشته باشن؟

بامدادنیکنفس
13-08-2021, 08:16
بیمه باسه کسایی هست که خودش یا خونوادش به نحوی برای دولت ، حکومت ... نیروهای نظامی ، انتظامی یا شبه نظامی کار میکنند.

باید برید دنبال بیمه های خصوصی و صد البته کسایی که باهاشون قرارداد دارن .. همه با بیمه های خصوصی قرارداد ندارن

موفق باشید

Sina
13-08-2021, 10:08
سلام
بیمه درمان تکمیلی سامان به نظرم قیمت هاش خوبه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza31001
13-08-2021, 20:28
کلا برای بیمه درمانی تکمیلی به صورت فردی/خانوادگی گزینه های کمی دارید ولی بین همین گزینه ها، من هم بیمه سامان رو پیشنهاد میکنم
باید یکم وقت بذارید و به صورت کامل طرح هایی که ارائه میدن رو مطالعه کنید

ضمنا در سایت بیمیتو هم میتونید مقایسه کنید

روانپریش
15-08-2021, 02:34
کلا برای بیمه درمانی تکمیلی به صورت فردی/خانوادگی گزینه های کمی دارید ولی بین همین گزینه ها، من هم بیمه سامان رو پیشنهاد میکنم
باید یکم وقت بذارید و به صورت کامل طرح هایی که ارائه میدن رو مطالعه کنید

ضمنا در سایت بیمیتو هم میتونید مقایسه کنید

ممنون از جوابتون مثلا همین بیمه سامان اگه کارمون به بیمارستان بکشه و نیاز به بستری و هزینه های سنگین داشته باشیم چجوری هست کارکردش بعدش بیمارستان های دولتی و خصوصی باهاش قرار داد دارن؟

Reza31001
15-08-2021, 07:19
اگه بیمارستان طرف قرارداد باشه هزینه ای نمیدین و اگه نباشه بعدا هزینه رو از بیمه میگیرید
تو لینکی که سینا گذاشته توضیحات کامل داده

توضیحات:

مراکز طرف قرارداد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مراکز-درمانی-طرف-قرارداد.html

روانپریش
17-08-2021, 02:04
اگه بیمارستان طرف قرارداد باشه هزینه ای نمیدین و اگه نباشه بعدا هزینه رو از بیمه میگیرید
تو لینکی که سینا گذاشته توضیحات کامل داده

توضیحات:

مراکز طرف قرارداد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مراکز-درمانی-طرف-قرارداد.html

سلام ممنون از جوابتون واقعا اگه طرف قرارداد نباشن هزینه رو بعدا میدن یا به بهانه های مختلف از زیر بارش در میرن؟

روانپریش
20-08-2021, 01:44
بیمه دی هم جدیدا بیمه درمانی انفرادی اورده کسی تجربه اش رو داره؟

darvish1900
20-08-2021, 10:53
من از طرح نسیم استفاده کرده ام چون بقیه اش به کارمون نمیاد و مبلغی نیست. اصل پول بیمارستان و عمل جراجی که در طرح نسیم هست سه ماه هم دوره انتظار داره

darvish1900
20-08-2021, 10:55
سلام دوستان
میخوام خودم و خانواده ام رو که 3 نفر هستیم بیمه درمانی کنم که اگه خدایی نکرده نیاز به بستری یا درمان داشتیم و کارمون به بیمارستان کشید این بیمه بتونه هزینه های بیمارستان و درمان رو جبران کنه ممنون میشم راهنمایی کنین
العان فقط بیمه سلامت داریم در کنارش چی میتونم بگیریم که بیمه درمانی خوبی باشه و بیمارستان ها و کلینیک ها باهاش قرارداد داشته باشن؟

شما بجز بیمه تکمیلی میتوانید از بیمه ایرانیان استفاده کنید که بیمارستان ها و درمانگاهای بیشتری رو تحت پوشش داره . همون پیشخوان مراجعه کنید و با مقداری پول از بیمه ایرانیان استفاده کنید بیمه سلامت فقط در مراکر دولتی قابل استفاده است

روانپریش
21-08-2021, 01:27
شما بجز بیمه تکمیلی میتوانید از بیمه ایرانیان استفاده کنید که بیمارستان ها و درمانگاهای بیشتری رو تحت پوشش داره . همون پیشخوان مراجعه کنید و با مقداری پول از بیمه ایرانیان استفاده کنید بیمه سلامت فقط در مراکر دولتی قابل استفاده است

ممنون از جوابتون شما خودتون استفاده کردین از این بیمه ایرانیان فرانشیزش چند درصد هست؟

darvish1900
23-08-2021, 18:05
ممنون از جوابتون شما خودتون استفاده کردین از این بیمه ایرانیان فرانشیزش چند درصد هست؟

من بیمه تامین اجتماعی هستم. ولی بیمه ایرانیان دوستانم داشتند و خیلی راضی بودند

yakooza
24-08-2021, 00:15
دوست من اگه بیمه خوب میخوایی فقط sos خوبه همه هزینه هارو پوشش میده با تمام بیمارستان ها خصوصی درجه یک هم قرار داد داره فقط فقط هزینه ایی که میگیره از شما نسبت به سایر بیمه ها مثل سامان و تعاون بالاتر ه در ضمن اگر به صورت انفرادی بیمه میخوایی فقط سامان تعاون بیمه میکنه من همرو داشتم فقط sos

روانپریش
24-08-2021, 01:36
دوست من اگه بیمه خوب میخوایی فقط sos خوبه همه هزینه هارو پوشش میده با تمام بیمارستان ها خصوصی درجه یک هم قرار داد داره فقط فقط هزینه ایی که میگیره از شما نسبت به سایر بیمه ها مثل سامان و تعاون بالاتر ه در ضمن اگر به صورت انفرادی بیمه میخوایی فقط سامان تعاون بیمه میکنه من همرو داشتم فقط sos

ممنون از جوابتون
این بیمه SOS دقیقا مال کدوم شرکت هست؟ادرس سایتش رو دارین ؟

yakooza
24-08-2021, 03:10
این سایت یکی از نمایندگی های SOS هست
واین سایت اصلی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر سامان یا تعاون رو خواستی از سایت بیمتو می تونی خرید کنی