مشاهده نسخه کامل
: مودم جدید ایرانسل با نام TDLTE - TFi60 S1 ارائه شد (مرداد 1400)
Karmand707
10-08-2021, 23:04
با سلام خدمت عزیزان
مودم جدید ایرانسل دارای 2 شبکه TD و FD ارائه شده است که به صورت زیر می باشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم TFi60-S1
قابلیت اتصال همزمان تا ۳۲ کاربر از طریق Wi-Fi
قابلیت اتصال به شبکه نسل ۴ ثابت و اینترنت همراه
پشتیبانی از نسل ۴ ،۴/۵ ، TD-LTE
قابلیت استفاده همزمان تا ۳۲ نفر از طریق WiFi
قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل LAN
CAT۶
بسته اولیه: با انتخاب شما
AC WiFi ( ۵GHz )
قیمت : ۱,۵۸۷,۰۰۰تومان
با سلام خدمت عزیزان
درود.
این مودم جدیده؟
من که چیز جدیدی نمیبینم همون TFi60 هست.
shervin115
11-08-2021, 11:42
با سلام خدمت عزیزان
مودم TFi60-S1
قابلیت اتصال همزمان تا ۳۲ کاربر از طریق Wi-Fi
قابلیت اتصال به شبکه نسل ۴ ثابت و اینترنت همراه
پشتیبانی از نسل ۴ ،۴/۵ ، TD-LTE
قابلیت استفاده همزمان تا ۳۲ نفر از طریق WiFi
قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل LAN
CAT۶
بسته اولیه: با انتخاب شما
AC WiFi ( ۵GHz )
قیمت : ۱,۵۸۷,۰۰۰تومان
پوسته اش همون b612 هست ولی خدا میدونه داخلش چه آشی برای مشترک پخته اند
ghazalrasha
11-08-2021, 15:49
مودم tdlte ایرانسلم خوبه
eightskh
15-08-2021, 08:51
سلام اطلاعات دقیقتر وجود نداره؟
eightskh
15-08-2021, 08:53
بنظرم پورت main و dvi نداره برای اتصال انتن خارجی تقویتی.
eightskh
15-08-2021, 08:54
ایرانی هم هست کلید خاموش و روشن هم بنظرم داره پورت rj11 (که به تلفن وصل میشه)هم نداره.
NinjaLord
17-08-2021, 11:19
پوسته اش همون b612 هست ولی خدا میدونه داخلش چه آشی برای مشترک پخته اند
اینقدر بدبینی تعجب اوره.... شما حتی تست و استفاده هم نداشتی!!! اول همین مدل را دقیقا با مدل ساخت هواوی و یک نوع آنتن تقویتی تست بگیرید بعد... ولی خب خودم بقیمت فروش نقد دارم چون وقتی در داخل تولید شده دیگه حداقل باید 1/5 قیمت گزاری بشود... اینطوری واقعا خیلیها ترجیه میدهند اورجینال تهیه کنند
eightskh
17-08-2021, 12:28
اول همین مدل را دقیقا با مدل ساخت هواوی و یک نوع آنتن تقویتی تست بگیرید بعد...
شنیدم انتن تقویتی نمیخوره چون دوپورت main و dviنداره.
eightskh
17-08-2021, 12:30
ولی خب خودم بقیمت فروش نقد دارم چون وقتی در داخل تولید شده دیگه حداقل باید 1/5 قیمت گزاری بشود... اینطوری واقعا خیلیها ترجیه میدهند اورجینال تهیه کنندشما خودتان دارید؟ راضی هستید؟یعنی می گویید اورجینالش را بخریم همون h1.این طوری بهتر نیست 1.5خرج کنیم به جای قیمت حداقل بالای 2میلیون تومان مدل h1.
shervin115
17-08-2021, 14:00
اینقدر بدبینی تعجب اوره.... شما حتی تست و استفاده هم نداشتی!!! اول همین مدل را دقیقا با مدل ساخت هواوی و یک نوع آنتن تقویتی تست بگیرید بعد... ولی خب خودم بقیمت فروش نقد دارم چون وقتی در داخل تولید شده دیگه حداقل باید 1/5 قیمت گزاری بشود... اینطوری واقعا خیلیها ترجیه میدهند اورجینال تهیه کنند
شما درست میفرمایید . من بدبین هستم .
شما هم لطفی در حق دوستان همین انجمن انجام بده و همون مودمی که دارید و تعریفش رو می کنی ، قاب پشتش رو باز کن و کمی از سخت افزار و داخل مودم تصویری برای دیگر دوستان و برای من بدبین قرار بده .
بالاخره اطلاعاتی که دوستان دیگر برای شما داخل همین انجمن قرار دادند
همینطور بوده .
بسم الله
soheilsh
17-08-2021, 14:05
دوستان کسی این مودم رو تهیه نکرده؟ ایا واقعا cat6 هستش یا مثل b612 الکی زدن کت ۶؟ وای فای ac چه سرعتی میده؟ ۴۳۳ ؟ ۸۶۶؟ ۱۲۰۰؟
NinjaLord
18-08-2021, 13:36
شما درست میفرمایید . من بدبین هستم .
شما هم لطفی در حق دوستان همین انجمن انجام بده و همون مودمی که دارید و تعریفش رو می کنی ، قاب پشتش رو باز کن و کمی از سخت افزار و داخل مودم تصویری برای دیگر دوستان و برای من بدبین قرار بده .
بالاخره اطلاعاتی که دوستان دیگر برای شما داخل همین انجمن قرار دادند
همینطور بوده .
بسم الله
اصلا در مورد ظاهر برد و نوع طراحی اون صحبت نکردم چون ممکنه بهرشکلی که خودشان بخاهند تغییر بدهند بنده در مورد تست انتن دهی و سرعت مخصوصا با تجمیع آن هم در شرایط یکسان یعنی از یک انتن تقویتی و یک باند و دکل تست گرفته بشود نه اینکه طرف وصل بشه به یک باند(با دکل متفاوت و سرعت کمتر) بعد اینجا عکسشو بزاره پست بزنه که ایبابا چقدر سرعت بده در مقایسه با مودم اصلی:biggrin: خب بعد بنده در مورد قیمت انتقاد کردم که چرا اینجوریه با اینکه داخل ساخته شده.... طرف رفته قطعات و خط تولید را از چین اورده بعد در داخل با قیمت بسیار کمتر تولید میکنه و اینجوری با این قیمت احمقانه میفروشد!!! این اسمش زرنگیه؟ خب اون سود حلال نیست...الان دوباره میایند میگویند خب بما چه ربطی داره تقصیر اون دلاله:biggrin: متاسفانه اینها که هرچیزی را تقصیر دلال میاندازند ادم بشو نیستند
نه عزیزم اگر داشتم تست قرار میدادم فقط تست نشده با همان شرایط یکسان که بالا نوشتم نباید اونطور نقد کرد مگر اینکه برای شما فقط ظاهر برد و قیافه مودم مهم باشد که اون حرف دیگریست
shervin115
18-08-2021, 15:56
اصلا در مورد ظاهر برد و نوع طراحی اون صحبت نکردم چون ممکنه بهرشکلی که خودشان بخاهند تغییر بدهند بنده در مورد تست انتن دهی و سرعت مخصوصا با تجمیع آن هم در شرایط یکسان یعنی از یک انتن تقویتی و یک باند و دکل تست گرفته بشود نه اینکه طرف وصل بشه به یک باند(با دکل متفاوت و سرعت کمتر) بعد اینجا عکسشو بزاره پست بزنه که ایبابا چقدر سرعت بده در مقایسه با مودم اصلی:biggrin: خب بعد بنده در مورد قیمت انتقاد کردم که چرا اینجوریه با اینکه داخل ساخته شده.... طرف رفته قطعات و خط تولید را از چین اورده بعد در داخل با قیمت بسیار کمتر تولید میکنه و اینجوری با این قیمت احمقانه میفروشد!!! این اسمش زرنگیه؟ خب اون سود حلال نیست...الان دوباره میایند میگویند خب بما چه ربطی داره تقصیر اون دلاله:biggrin: متاسفانه اینها که هرچیزی را تقصیر دلال میاندازند ادم بشو نیستند
نه عزیزم اگر داشتم تست قرار میدادم فقط تست نشده با همان شرایط یکسان که بالا نوشتم نباید اونطور نقد کرد مگر اینکه برای شما فقط ظاهر برد و قیافه مودم مهم باشد که اون حرف دیگریست
شما داری مودمی که یک شرکت گمنام با 3 نفر هیئت مدیره تولید کرده رو با برند هواوی مقایسه کنید ؟
:دی
شما مودم جدید b612 که ایرانسل با نام TF-i60 چدید که وارداتی هست با قیمت 1300 تا 1500 بستگی به طرح انتخابی مشترک
با مودم تولید ایرانسل داخل کشور با قیمت 1587 فقط قیمت مودم بدون بسته
اونوقت چی رو با قیمت کمتر تولید کردند و به مشترکین دادند ؟
البته مطمئن نیستم همون مودم b612 باشه .
ساخت ایران به چه قیمت ؟؟؟!!!!! :whistle:
هنوزم هستند خیلی از عزیزانی که تو توهم ساااخت ایران هستند
NinjaLord
18-08-2021, 19:50
چیزی رو مقایسه نکردم!!!!! کجا مقایسه کردم نشون همه بده خودم که چیزی نمیبینم دوست عزیز چون نوشته بودم و نوشتم اگر قصد مقایسه دارید...:rolleye: شما با دقت بیشتر پستهارا بخوان اوکی میشی:rolleye:
اون قیمت هم که حرفشو میزنی بنده در هردو پست در موردش اشاره کردم که قیمت مودم تولید داخل احمقانه است! چه برسد به اون مودم tfi60 البته چون وارداتیه نمیشه خرده گرفت ولی باز هم بالاست
NinjaLord
19-08-2021, 04:22
وقتی دوتا پیرپاتال که دنبال سود زیاد هستن و فقط بهمین فکر میکنن دیگه اینا فکر نمیکنن که این مودم تولیدش برای اوایل 2019 بوده تازه در داخل ایران هم از بس مصرف شده از چشم افتاده و این سری دیگه ادامه تولید نخواهد داشت پس بهتر نبود خط تولید مودم جدیدتر و قویتری مثل huawei 4g cpe 3 و... خریداری میکردید؟ فقط به سود بیشتر فکر میکنند....یاد خط تولید پراید و.... افتادم
shervin115
19-08-2021, 10:30
چیزی رو مقایسه نکردم!!!!! کجا مقایسه کردم نشون همه بده خودم که چیزی نمیبینم دوست عزیز چون نوشته بودم و نوشتم اگر قصد مقایسه دارید...:rolleye: شما با دقت بیشتر پستهارا بخوان اوکی میشی:rolleye:
اون قیمت هم که حرفشو میزنی بنده در هردو پست در موردش اشاره کردم که قیمت مودم تولید داخل احمقانه است! چه برسد به اون مودم tfi60 البته چون وارداتیه نمیشه خرده گرفت ولی باز هم بالاست
یکی از دوستان خط تولید رو دیده میگفت کیفیتش خیلی آشغال تر از Utel هایی که تو ایران تولید میشه ، هست
newhamedpc
19-08-2021, 15:41
این مودم ری برند شده این مودم ایرانی هست
حالا داخلش دقیقا چی هست باید بررسی بشه
NinjaLord
20-08-2021, 03:38
یه تفاوتهایی بلاخره بین تولید اول و جدیدتر هست یعنی b612 51 با سری جدیدتر مثل b612 533 که تولید 2019 است مثلا انتن wifi اضافه شده! اون51 تولید 2017 بوده
NinjaLord
24-08-2021, 11:46
یکی از لینکهای فروش نسخه اصلی و ریپک نشده این مودم که انلاک کارخانه است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shervin115
24-08-2021, 18:14
یکی از لینکهای فروش نسخه اصلی و ریپک نشده این مودم که انلاک کارخانه است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از اینکه مودم جدید ایرانسل TF-i60-s1 همون مودم B612 هواوی باشه اطمینان نداریم . احتمال زیاد ادامه راه مودم های Utel با کیس و جعبه جدید هست .
NinjaLord
25-08-2021, 22:19
خط تولید بومی ان هم توسط شرکتی دانش بنیان خب یعنی کل برد و قاب داخل تولید میشود و شاید بعضی چیپها وارداتی باشد و در کل مونتاژ نیست و معلوم نیست احتمال اینکه کیفیت ساخت بالا باشداست
shervin115
26-08-2021, 09:41
طبق بررسی دوست خوبمون صابر عزیز
این مودم طبق استعلام و بررسی برای شرکت Shanghai Zhongmi Communication هست .
Karmand707
26-08-2021, 22:13
از دوستان اگر کسی این دستگاه خریداری کرده اطلاع بده
کاری داشتم
NinjaLord
28-08-2021, 19:08
از دوستان اگر کسی این دستگاه خریداری کرده اطلاع بده
کاری داشتم
واقعاً چه انتظاری مثلا باید داشت خوب در صورت کارکرد مناسب هم نهایتاً همان CAT6 است و قرار نیست سرعت بیشتر از اینها داشته باشد و احتمالا انتنهای وای فای مودم تغییر کرده است
الان با این تلفنهای همراه با چیپهای قوی که سرعت اینترنتشان از این مودمهای قدیمی هم بالاتر است واقعاً برای خودم هم پیش میاید که از نت تلفن همراه بجای مودم استفاده کنم:D
eightskh
05-09-2021, 14:12
با سلام
نظر کاربری از سایت شبکه چی"
من این مودم را دارم و باید عرض کنم که مشکل اصلیش اینه که قابلیتهاش محدود شده
با برنامه وای*فای آنالایزر، برند وای*فای رو هونان fn-link معرفی میکنه ولی این چیز زیادی به ما معرفی نمیکنه چرا که شرکت مذکور ماجول های وای*فای میفروشه و کارش ساخت مودم نیست. همین باعث شد که کنجکاو بشم و دل و روده دستگاه رو بریزم بیرون و این نتایج ابتدایی از تو دلش بیرون آمد"
الف ) ۴ تا آنتن داخلی داره برای LTE و MIMO 4×4
ب ) ۲ تا آنتن وای*فای (۱X1) – هر یک برای هر باند
ج ) وای*فای n با حداکثر سرعت ۱۵۰ مگابیت که ۷۲ مگابیت متصل می*شود. احتمالا ایجاد محدودیت فرکانس از طرف ایرانسل
هـ ) وایفای AC با حداکثر سرعت ۴۳۳ مگابیت که ۱۵۰ مگابیتش در مودم استفاده میشه و مثل مورد فوق از طرف ایرانسل محدود شده سرعتش. نکته مهمتر اینه که تا پهنای باند ۸۰ مگاهرتز رو هم ساپورت میکنه ولی متاسفانه تنظیماتش قابل دسترس نیست در پنل کاربری
و ) LTE کت ۶
ز ) ۴ تا پورت لنش همگی ۱۰۰۰ مگابیتی هستند با پردازنده ریل تک
ح ) نمیدونم چرا ایرانسل حذفش کرده، ولی پردازنده LTE قابلیت اتصال بلوتوث داره همچنین قابلیت VoLTE
به نظر من این مودم قابلیتهاش بیشتر از اینی هست که الان در اختیار عموم قرار گرفته و احتمال میدم که ایرانسل به زودی براش یک فایل آپدیت بده و قابلیتهاشو نرم افزاری در دسترس قرار بده چرا که سخت افزاری قابلیتشو داره
یادمه مودم H1 هم اوایل که اومده بود، پنل کاربری ساده تری داشت و قدرت سیگنال دهیش هم اوایل کم نشون میداد. مثلا مال من ۲ تا چراغش روشن میشد ولی سرعتش خوب بود. یه روز متوجه شدم که هر ۵ چراغ روشنه ولی سرعت تغییر خاصی نکرده بود. دلیلش رو بعدا فهمیدم که فریم*ویر دستگاه اتوماتیک آپدیت شده بود
پس میشه انتظار داشت که با یک آپدیت، کلی به قابلیتهای دستگاه اضافه بشه و حال با چه سیاستی ایرانسل اینو اینجوری عرضه کرده، الله اعلم
اینو هم خدمت دوستان عرض کنم که سرعت اینترنت کاملا بستگی داره به سرعتی که خود ایرانسل عرضه میکنه. این دو مودم از لحاظ کتگوری در یک سطح هستند. پس سرعت نت فرقی با هم ندارند و حتی آنتن دهیش نسبتا خوبه با وجودی که چند چراغش روشن نیست بیشتر اوقات. پردازنده که داره تا سرعت ۳۰۰ مگابیت روی FDD و تا ۲۲۰ مگابیت روی TD-LTE رو ساپورت میکنه.
خیلی تلاش کردم که مودم مشابهی پیدا کنم که شاید بشه فریم*ویر اونو به این مدل بخورد و ارتقا داد (در صورت داشتن قابلیت های بیشتر و آنلاک شده) اما چیزی پیدا نکردم مشابهش باشه و به نظر میاد طبق سفارش ایرانسل این مودم سر هم بندی شده.
اما صرف نظر از اینکه این مودم خوبه یا بد، ما همین الان هم با نسل ۵ موبایل و نسل ۶ وای*فای مواجه هستیم و حتی نم نمک نسل ۶e وایفای هم داره جای خودشو باز میکنه
به نظر من یک موبایل فایوجی کسی بخره که وای*فای ۶ ساپورت کنه، نیازی به هیچ یک از این مودم ها نداره، مخصوصا که آنلاک هم هستند
حتی اگر کسی بخواد بهینه*تر کار کنه، بهتره که یک موبایل فایوجی بخره (حدود ۵ – ۶ میلیونی هم پیدا میشه الان) با یک روتر وایفای۶ مثل شیائومی AX3600 یا هوآوی AX3 که ارزونتره (در مجموع با روتر هوآوی حدود ۶.۵ میلیون در میاد این ترکینپب) که تا نزدیک ۳ مگابیت سرعت میدن و خودشو چند سالی بیمه کنه بابت تحولات تکنولوژیک، البته اگر مصرف کننده تو خونه زیاد باشه و براش صرف داشته باشه چنین هزینه ای وگرنه داشتن یک VDSL از همه اینها مقرون به صرفه تره و بسته های اونها هم قیمتهاشون مناسبه.
کسی حرفه ای باشه شاید بتونه فریم*ویر خود دستگاه رو دامپ کنه و ببینه آیا برنامه اش کامله یا ناقصه و اگر برنامه نویسی بلد باشه، آپشن های غیر فعال شده رو فعال یا اضافه کنه.
لینک سایت شبکه چی"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eightskh
05-09-2021, 14:18
eightskh
19-09-2021, 14:36
کالبدشکافی از نزدیک مودم ایرانسل TF-I60 S1: خوب، بد یا بدتر از آنچه تصور میکنید؟
بررسی سختافزار و پنل مدیریتی مودم تولید داخل ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
seolight
19-09-2021, 17:41
فرقش چیه با مدل معمولیش؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.