ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هنگام بوت شدن ویندوز

morteza-98
22-07-2021, 16:16
سلام
چند وقتیه وقتی سیستمم رو رو شن میکنم قبل بوت شدن یه سری ارور میاد و خیلی طول میکشه تا سیستم بالا بیاد کسی میدونه مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OSPF
24-07-2021, 11:06
سلام
چند وقتیه وقتی سیستمم رو رو شن میکنم قبل بوت شدن یه سری ارور میاد و خیلی طول میکشه تا سیستم بالا بیاد کسی میدونه مشکل از چیه؟

سلام این پیغام یعنی اینکه رایانه شما قبلا به یک شبکه متصل بوده و الان در حال دریافت آی پی از سمت سرور هست. اگر در یک شبکه بودید قبلا مجددا متصل بشید تا رایانه ادرس آی پی بگیره و روشن بشه.

morteza-98
25-07-2021, 11:41
مرسی از پاسختون ولی تا حالا به هیچ شبکه ای وصل نبودم
خیلی طول میکشه تا بوت شه واقعا اعصاب خورد کنه

Angel4
25-07-2021, 12:28
سلام
دوست عزیز یک بار ویندوز رو در حالت سیف مود اجرا کنید. کارت شبکه و درایور و برنامه هاشو کاملا پاک کنید (تو نت مدل رو بزنید و ریموور خود شرکت رو تهیه کنید با اون آنینستال کامل کنید.) ریستارت کنید. دوباره سیف مود و نصب مجدد کارت شبکه و برنامه هاش. مشکلتون حل می شه.

اگر دی ووووووووی بی هم دارید و یا چیزی که نقش کارت شبکه داشته باید همین کاری که بالا گفتم رو انجام بدید.

OSPF
25-07-2021, 13:39
بوت رایانه رفته روی حالت شبکه . توی تنظیمات بایوس بوت را بذارید روی هارددیسک یا دیوایسی که سیستم عامل روش نصب هست.