ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوتبال باشگاهی فرانسه | فصل 2021-2022

nw_nk
19-07-2021, 17:06
راموس: نیمار تشویقم کرد به پاری سن ژرمن بیایم

مدافع جدید باشگاه پاری سن ژرمن می گوید، نیمار به او توصیه کرده است به تیم پاریسی بیاید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرخیو راموس، مدافع کهنه کار اسپانیایی بعد از 16 سال حضور در رئال مادرید در تابستان امسال از این باشگاه جدا شد و به پاری سن ژرمن پیوست. حال این بازیکن فاش کرده است که نیمار، رقیب دیرینه این بازیکن در بارسلونا بوده که او را برای آمدن به تیم پاریسی تشویق کرده است. او در این باره گفت:

با وجود این حقیقت که او در بارسا بود و من در رئال مادرید اما رابطه خوبی با هم داشتیم. در آن سال ها و با وجود رقابت بین مان، دوستی خوبی با هم شکل دادیم و او دائما برایم پیام های دلگرم کننده می فرستاد تا به پاری سن ژرمن بیایم. حس خوبی دارد که ستاره ای مثل او مرا تشویق کند به پاری سن ژرمن بیایم.

این بازیکن در ادامه حرف هایش گفت همیشه دوست دارد لیونل مسی را در تیم خودش جای دهد:

دوست دارم در کنار بهترین بازیکنان بازی کنم و مسی همیشه یکی از بهترین فوتبالیست های جهان بوده است. همیشه گفته ام که مسی در تیم من نقش خواهد داشت.

این مدافع در مورد جدایی از رئال مادرید نیز گفت:

اولویت من این بود که قرارداد دو ساله ای که می خواستم را به من پیشنهاد دهند تا هم خودم و هم خانواده ام آرامش ذهنی داشته باشیم سپس هنگام تصمیم گیری چیزی که بیش از سایر مسائل مرا تحت تاثیر قرار داد، پروژه ورزشی باشگاه بود. این روزها پاری سن ژرمن تیم بسیار بزرگی است و نزدیک به فتح لیگ قهرمانان بود و همین موضوع در تصمیم گیری من نقش داشت.

تاپیک فصل پیش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
02-08-2021, 08:02
لیل 1-0 پاری سن ژرمن؛ شروع توأم با ناکامی فصل جدید برای پوچتینو

لیل در سوپرجام فرانسه با نتیجه ۱-۰ از سد پاری سن ژرمن گذشت و عنوان قهرمان قهرمانان را به خود اختصاص داد.

خلاصه بازی لیل 1-0 پاری سن ژرمن (سوپرجام فرانسه 2021)

nw_nk
08-08-2021, 13:48
پوچتینو در مورد جذب مسی: همه در آرزوی هدایت بهترین بازیکن دنیا هستند

مربی پاری سن ژرمن در مورد حضور مسی در پاری سن ژرمن گفت که همه مربیان در آرزوی هدایت کردن این بازیکن هستند.

لیونل مسی بعد از 21 سال حضور در بارسا، روز پنجشنبه به طور رسمی به حضور خود در این تیم خاتمه داد و حال شنیده ها حاکی از این است که پاری سن ژرمن جدی ترین گزینه برای این بازیکن در فصل آینده است. حال مائوریسیو پوچتینو، مربی پاری سن ژرمن می گوید که از حضور این بازیکن در پاریس استقبال می کند.

مسی یکی از بهترین بازیکنان تاریخ است و هر مربی در آرزوی هدایت کردن بهترین بازیکن دنیا است. بازیکنان همه افرادی حرفه ای هستند. در دوران عصر ارتباطات همه به اطلاعات دسترسی دارند و می دانند که مسی دیگر در بارسا نخواهد ماند. نام او در اطراف باشگاه های مختلفی شنیده شده است اما معتقدم تیم من امروز رفتاری حرفه ای داشت و در این بازی، به شایعات توجه نکرد. بازیکنانم تا روز آخر نقل انتقالات با تمرکز باقی خواهند ماند.

شنیده ها حاکی از این است که نمایندگان مسی در حال مذاکره با سران پاری سن زرمن هستند و با توجه به حضور چندین بازیکن آرژانتینی نظیر دی ماریا، ایکاردی و پاردس بیشترین شانس را برای جذب مسی دارند.

nw_nk
09-08-2021, 17:33
تجمع هواداران پاری سن ژرمن در اطراف پارک دو پرنس؛ همه در انتظار لیونل مسی

هواداران پاری سن ژرمن شور و شوق زیادی برای انتقال مسی به تیمشان دارند و در انتظار این بازیکن، در اطراف پارک دو پرنس تجمع کرده اند. تمامی خیابان های منتهی به استادیوم پارک دو پرنس بسته شده است و خبرنگاران و رسانه ها نیز آماده هستند.

اطلاعاتی از سفر احتمالی لیونل مسی به پاریس یا زمان حضورش در باشگاه پاری سن ژرمن وجود ندارد.

nw_nk
10-08-2021, 14:01
پاریس در انتظار پادشاه مسی | گیشه مطبوعات خارجی؛ سه شنبه 10 آگوست 2021

صفحات اول روزنامه های ورزشی امروز اروپا(سه شنبه 10 آگوست 2021) را در طرفداری بخوانید:

کوریره دلو اسپورت

آبراهام برای مو؛ استعداد چلسی اولین انتخاب رم برای جایگزینی ژکو

پاریس در انتظار پادشاه مسی

دفاع آلگری از شکست یووه؛ باختیم اما زیبا بازی کردیم

موندو دیپورتیوو

علاقه به مسی در پاریس

nw_nk
10-08-2021, 17:46
جادوگر آرژانتینی در پارک دو پرنس؛ لیونل مسی به پاری سن ژرمن پیوست

nw_nk
10-08-2021, 17:47
استوری نیمار برای دوست صمیمی‌اش لیونل مسی: دوباره کنار هم هستیم!

nw_nk
11-08-2021, 06:50
ناصر الخلیفی: در نقل و انتقالات استراتژیک و موفق پاری سن ژرمن، مسی به تیم کلاس جهانی ما اضافه شد

لیونل مسی رسماً قرارداد خود با پاری سن ژرمن را امضا کرد. پس از امضای قرارداد مسی با پاری سن ژرمن، ناصر الخلیفی گفتگوی کوتاهی با وبسایت رسمی باشگاه داشت:

خوشحالم که مسی، پاریس را انتخاب کرده و افتخار می کنیم که از او و خانواده اش استقبال می کنیم. مسی تمایل خود برای رقابت در بالاترین سطح و کسب جام ها را مخفی نکرده و طبیعتاً خواسته باشگاه ما نیز همین است. اضافه شدن مسی به ترکیب تیم کلاس جهانی پاری سن ژرمن، نقل و انتقالات بسیار استراتژیک و موفق ما در این تابستان را ادامه می دهد. با هدایت مربی برجسته و کادر فنی پاری سن ژرمن، مشتاقانه منتظر تیمی هستم که در کنار یکدیگر برای هواداران در سراسر جهان تاریخ ساز خواهد شد.

mrdevweb
11-08-2021, 13:33
یا خدا مسی نیمار امباپه:laughing::laughing:

nw_nk
11-08-2021, 22:38
استقبال با شکوه هواداران پاری سن ژرمن از لیونل مسی

هواداران پاری سن ژرمن درحال سپری کردن لحظاتی فراموش نشدنی هستند.

nw_nk
12-08-2021, 21:51
لوتار ماتئوس: پاری سن ژرمن مدعی اول لیگ قهرمانان است؛ اشک های مسی واقعی بود

لوتار ماتئوس دو سال پیش گفته بود اگر مدیر یک باشگاه باشد، حاضر است 250 میلیون یورو برای جذب مسی خرج کند اما این مبلغ هم کافی نخواهد بود!

همه فوتبال دوستان منتظر هستند تا ببینند پاری سن ژرمن پس از جذب لیونل مسی، اشرف حکیمی، سرخیو راموس، جانلوئیجی دوناروما و واینالدوم چگونه در لیگ قهرمانان ظاهر می شود.

لوتار ماتئوس فکر می کند آنها شانس اول قهرمانی در لیگ قهرمانان فصل آینده هستند. به گزارش Sport1 اسطوره فوتبال آلمان در گفتگو با خبرنگاران در دوسلدورف آلمان در مورد بازار جذاب پاری سن ژرمن در این تابستان گفت:

انتقال مسی پر از احساس و هیجان بود. ترکیب پاری سن ژرمن برای یک فوتبال رومانتیک بد نیست!

من فقط عاشق دیدن بازی مسی هستم

درست است که پاری سن ژرمن پول زیادی دارد. درست است که مسی دستمزد بسیار زیادی آنجا می گیرد و درست است که فیرپلی مالی بحث برانگیز است. همه این ها واقعیت است اما من پاریس را قضاوت نمی کنم و می گویم: " آنها بازیکنان خوب زیادی دارند و تاکنون پول زیادی خرج کرده اند." ما خوشحالیم که مسی در فوتبال با ما می ماند. منظورم این است که او می تواند برای 10 سال دیگر هم پول زیادی به دست آورد. من فقط عاشق دیدن بازی او هستم.

اشک های مسی در بارسلونا واقعی بود

اشک های مسی واقعی بود. اصلا در این موضوع شکی وجود ندارد. اصلا نمی توانم قبول کنم مسی انقدر بازیگر خوبی باشد و بتواند انقدر طبیعی گریه کند. نمی تواند.

nw_nk
14-08-2021, 13:45
دی ماریا: احتمالا رونالدو بخواهد به خاطر نبودن در این تیم خودش را بکشد!

هافبک پاری سن ژرمن معتقد است در حال حاضر تمام بازیکنان بزرگ دنیا دوست دارند در پاری سن ژرمن توپ بزنند.

به نظرم مسی اینجا حسی بهتری نسبت به کاتالونیا خواهد داشت. بازی کردن در کنار او برای من بسیار آسان است. کافی است شروع به دویدن کنید و لئو توپ را برایتان می اندازد. داخل و خارج از زمین مسابقه رابطه خوبی با او دارم. مسی از سیاره ای دیگر است.

من در کنار رونالدو، نیمار، ام باپه، رونی، فن پرسی، ابراهیموویچ، بنزما و بیل بازی کرده ام و هیچ بازیکنی را شبیه مسی ندیده ام. حتی اگر یک سنگ برای مسی پرت کنید آن را به زیبایی مهار می کند. قبل از سایر بازیکنان فکر می کند. هیچوقت چیزی شبیه این ندیده ام.

احتمالا کریستیانو بخواهد به خاطر نبودن در این تیم خودش را بکشد. کمیت و کیفیت بازیکنان پاری سن ژرمن در حال حاضر منحصر به فرد است. چنین چیزی در سطح باشگاهی زیاد پیش نمی آید و بازیکنان بزرگ همیشه دوست دارند در کنار بهترین ها باشند. کریستیانو هم قطعا دوست دارد اینجا باشد.

nw_nk
14-08-2021, 22:45
تشویق شدید لیونل مسی توسط هواداران پاری سن ژرمن در ورزشگاه پارک دو پرنس

هو شدن کیلیان ام باپه توسط هواداران پاری سن ژرمن در ورزشگاه پارک دو پرنس

nw_nk
28-08-2021, 19:40
کیلور ناواس: مسی هدیه ای از طرف خدا دارد که او را از دیگران متمایز می کند

کیلور ناواس، دروازه بان پاری سن ژرمن در مصاحبه اخیر خود با رادیو کلمبیا به تمجید و ستایش هم تیمی جدید خود، لیونل مسی پرداخته است.

به نقل از مارکا، کیلور ناواس در این مصاحبه در مورد لیونل مسی گفت:

لئو انسان بزرگی است. من او را از زمانی که مقابل هم بازی می کردیم، می شناسم اما الان که با هم وقت می گذرانیم، همه چیز بسیار خوب است چون من شخصی بسیار متواضع، ساده و سخت کوش را می بینم. مسی هدیه ای از طرف خدا دارد که او را از دیگران متمایز می کند اما در تمرینات او خیلی کار می کند و این به ما انگیزه زیادی می دهد. سهیم شدن رختکن با ستاره های بزرگ خوب است و باید از آن بهره برد.

nw_nk
28-11-2021, 20:19
سن اتین 1-3 پاری سن ژرمن؛ هت تریک لیونل مسی در پاس گل

پاری سن ژرمن توانست با پاس گل های فوق ستاره آرژانتینی خود به پیروزی برسد.

مصدومیت شدید نیمار در دیدار مقابل سن اتین

nw_nk
14-12-2021, 22:20
سرخیو راموس: اگر لازم باشد برای موفقیت پاری سن ژرمن مقابل رئال مادرید، جان خود را می دهم

طبق قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2021/22، پاری سن ژرمن مقابل رئال مادرید قرار می گیرد.

جذاب ترین نکته این بازی، بازگشت سرخیو راموس به سانتیاگو برنابئو و قرار گرفتن این مدافع اسپانیایی مقابل تیم سابق خود است.

به نقل از مارکا؛ سرخیو راموس در مورد این بازی گفت:

همیشه عاشق رئال مادرید خواهم بود و با این قرعه، عشق من به رئال مادرید کم نمی شود اما اکنون باید با واقعیت روبرو شویم. سرنوشت غیرقابل پیش بینی بوده و دست ما نیست. حالا بازیکن پاری سن ژرمن هستم و این باشگاه روی من حساب کرده است. بنابراین هر کاری می کنم تا به مرحله بعدی برویم. حتی اگر لازم باشد برای موفقیت پاریس مقابل رئال مادرید، جان خود را می دهم. طی ماه های اخیر پاری سن ژرمن از من حمایت کرده است و حالا زمان آن رسیده که من پاسخ حمایت باشگاه را بدهم.

ادامه

Hamdamo
24-01-2022, 16:59
مائوریسیو پوچتینو که تیم تحت‌هدایتش شب گذشته (یکشنبه) در هفته بیست‌ودوم لوشامپیونه فرانسه موفق شد با نتیجه 4 بر صفر بر رمس غلبه کند و به یکه‌تازی خود در صدر جدول ادامه دهد، پس از این بازی گفت: به نظرم ما بازی را عالی شروع کردیم و در ادامه مرتکب اشتباهاتی شدیم و در این شرایط خلق موقعیت خوب دشوار بود. در نیمه دوم بهتر بازی کردیم، صبورتر بودیم، راه‌حلی برای خروج از زیرفشار رمس پیدا کردیم و موقعیت‌های بهتری برای گلزنی خلق کردیم.وی همچنین در خصوص بسته ماندن دروازه‌ تیمش در این بازی اظهار داشت: گل نخوردن همیشه مهم است. این مورد خوبی است که باعث افزایش اعتماد به نفس تیم می‌شود. گل نخوردن و گلزنی اتفاق خوبی است.سرمربی پاری‌سن‌ژرمن در پایان با اشاره به گلزنی وراتی، راموس، فائز و پریرا در این دیدار اظهار داشت: کسب پیروزی همیشه خوب است و این خوب بود که بازیکنانی در این دیدار گلزنی کردند که معمولاً گلزنی نمی‌کنند.

Hamdamo
01-02-2022, 10:32
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در آخرین بازی از مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فرانسه، شب گذشته (دوشنبه) تیم‌های فوتبال پاری‌سن‌ژرمن و نیس در ورزشگاه پارک دو پرنس به مصاف هم رفتند که این بازی پس از تساوی بدون گل در وقت‌های معمول به ضربات پنالتی کشیده شد، جایی که پاریسی‌ها با نتیجه 6-5 به میهمان خود باختند و به این ترتیب از گردونه مسابقات کنار رفتند.در این بازی لیونل مسی از ابتدا تا انتها در ترکیب اصلی پاریسی‌ها حضور داشت. کیلیان امباپه هم از دقیقه 64 به جای مائورو ایکاردی به میدان رفت.

nw_nk
16-03-2022, 13:12
سود قابل توجه پاری سن ژرمن از لیونل مسی

ورود لیونل مسی به پاری سن ژرمن، تاثیرات زیادی روی قرارداد‌های اسپانسرینگ و رسانه‌های اجتماعی این باشگاه گذاشته است

به نقل از اکیپ، شبکه‌های اجتماعی پاری سن ژرمن از زمان پیوستن لیونل مسی به این باشگاه، 20 میلیون دنبال کننده بیشتر به دست آوردند. از آن زمان تاکنون، هر هفته یک میلیون دنبال کننده بیشتر به شبکه‌های اجتماعی پاری سن ژرمن، اضافه شده‌اند. همچنین پیراهن‌های پاری سن ژرمن با نام لیونل مسی، 60 درصد از فروش پیراهن‌های این باشگاه را تشکیل می‌دهند.

تاثیر لیونل مسی روی این موارد فراتر از انتظارات سران پاری سن ژرمن بوده است. در عین حال در شش ماه پس از ورود مسی به پاری سن ژرمن، فروش کالا‌های این باشگاه نسبت به فصل پیش، افزایش پیدا کرده است. همچنین لیونل مسی با پیوستن به این باشگاه، همراه با خود قرارداد‌های اسپانسرینگ جدیدی را برای پاریسی‌ها به ارمغان آورد و این روند به لطف حضور او همچنان ادامه دارد.

nw_nk
10-04-2022, 07:12
کلرمون فوت 1-6 پاری سن ژرمن؛ درهم کوبیدن میزبان با هت تریک نیمار و ام باپه

پاریسی ها برای نزدیک تر شدن به قهرمانی به بردی پرگل و آسان رسیدند. نیمار و ام باپه هرکدام 3 گل به ثبت رساندند و مسی هم موفق به ثبت 3 پاس گل شد.

لیونل مسی و دومین هت تریک پاس گل در لیگ1 فرانسه

در جریان برتری 6-1 پاری سن ژرمن مقابل کلرمون فوت در هفته 31 لیگ1 فرانسه 2021/22، لیونل مسی موفق به ثبت هت تریک در پاس گل شد.

Hamdamo
21-04-2022, 12:36
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؛ کیلیان ام‌باپه تا تابستان سال جاری با پاری سن ژرمن قرارداد دارد. این بازیکن جوان هنوز حاضر به تمدید قرارداد با تیم پاریسی نشده و همین باعث شده تا گمانه‌زنی‌های زیادی درباره انتقال او به رئال مادرید به گوش برسد.
رونالدینیو ستاره برزیلی سابق پای سن ژرمن به ام‌باپه توصیه کرد که در پاری سن ژرمن بماند و راهی رئال مادرید نشود.او گفت: طبیعتاً دوست دارم که ام‌باپه در پاری سن ژرمن باقی بماند. این تیم همه شرایط برای موفقیت را دارد. زمان من شرایط تیم اینگونه نبود و به همین خاطر جدا شدم.
رونالدینیو ادامه داد: ام‌باپه بازیکن بسیار با استعدادی است‌. او می تواند در پاری سن ژرمن افتخارات زیادی کسب کند و به او توصیه می‌کنم که در تیم بماند.

Hamdamo
23-04-2022, 17:50
امباپه؛ به رئال‌مادرید نرو! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امباپه-به-رئال-مادرید-نرو) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ستاره برزیلی سابق پاری سن ژرمن به ام‌باپه توصیه کرد که راهی رئال مادرید نشود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؛ کیلیان ام‌باپه تا تابستان سال جاری با پاری سن ژرمن قرارداد دارد. این بازیکن جوان هنوز حاضر به تمدید قرارداد با تیم پاریسی نشده و همین باعث شده تا گمانه‌زنی‌های زیادی درباره انتقال او به رئال مادرید به گوش برسد. رونالدینیو ستاره برزیلی سابق پای سن ژرمن به ام‌باپه توصیه کرد که در پاری سن ژرمن بماند و راهی رئال مادرید نشود. او گفت: طبیعتاً دوست دارم که ام‌باپه در پاری سن ژرمن باقی بماند. این تیم همه شرایط برای موفقیت را دارد. زمان من شرایط تیم اینگونه نبود و به همین خاطر جدا شدم. رونالدینیو ادامه داد: ام‌باپه بازیکن بسیار با استعدادی است‌. او می تواند در پاری سن ژرمن افتخارات زیادی کسب کند و به او توصیه می‌کنم که در تیم بماند.

nw_nk
24-04-2022, 07:09
پاری سن ژرمن 1-1 لانس؛ پاریسی ها تاج و تخت را پس گرفتند

پاری سن ژرمن میزبان لانس بود و با نتیجه تساوی ای که حاصل شد، به دهمین قهرمانی خود لیگ یک فرانسه دست پیدا کرد.

گلزنان پاری سن ژرمن: لیونل مسی

گلزنان لانس: کورنتین ژان

خلاصه بازی

nw_nk
21-05-2022, 22:56
رسمی؛ قرارداد کیلیان ام باپه با پاری سن ژرمن تمدید شد

رئال مادرید بعد از مدت ها انتظار برای جذب کیلیان ام باپه، در اوج خوشبینی، ناامید شد و این داستان عاشقانه امروز با تمدید قرارداد ستاره فرانسوی پایان تلخی داشت.

nw_nk
22-05-2022, 07:07
پاری سن ژرمن 5-0 متس؛ ام باپه تمدید قراردادش را باشکوه کرد

کیلیان ام باپه در شبی که به صورت رسمی قراردادش را تمدید کرده بود، هت تریک کرد و آنخل دی ماریا که آخرین بازی خود را با پیراهن پاری سن ژرمن انجام داد، 1 گل و 2 پاس گل ثبت کرد.

شعار توهین‌آمیز هواداران پاری سن ژرمن خطاب به رئال مادرید پس از تمدید قرارداد ام باپه

از سکوهای ورزشگاه پارک دو پرنس، شعارهای مختلفی پیرامون تمدید قرارداد ام باپه شنیده شد و برای لحظاتی هواداران تیم پاریسی این شعار را فریاد زدند: حرامزاده های مادریدی، ام باپه اینجاست.