ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توپ طلا | Ballon d'Or | سال 2021

nw_nk
18-07-2021, 07:15
فابیو کاناوارو: مسی شایسته توپ طلاست؛ بهترین بازیکن ایتالیا؟ دوناروما

به اعتقاد سرمربی گوانگژو چین، توپ طلای 2021 باید به لیونل مسی برسد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فابیو کاناوارو، کاپیتان تیم ملی ایتالیا در قهرمانی جام جهانی 2006 و سرمربی کنونی گوانگژو اورگرانده چین، پس از قهرمانی ایتالیا در یورو 2020 مصاحبه ای با توتو اسپورت انجام داده و در خصوص بهترین بازیکن ایتالیا، برنده احتمالی توپ طلا و مقایسه پدر و پسر کیه زا به صحبت پرداخت:

برنده توپ طلا؟ به نظرم لیونل مسی شایسته این عنوان است. قطعا مسی در دنیا شماره یک است و او نقش اصلی کوپا آمریکا بود. در ایتالیا، جانلوییجی دوناروما قهرمان بزرگ این تیم است. پیش از یورو، برخی فکر می کردند دوناروما دروازه بانی متوسط است و این مرا متعجب می کرد. هیچ چیز جیجو متوسط نیست و به این دقت کنید او فقط 22 ساله است. دوناروما بهترین بازیکن ایتالیاست و او بهترین دروازه دنیا طی 10-15 سال آینده خواهد بود.

nw_nk
06-09-2021, 21:47
مدیر برنامه جورجینیو: موکلم شانس خوبی برای کسب توپ طلا دارد

جورجینیو، هافبک ایتالیایی چلسی پس از قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و سوپرجام اروپا و همچنین قهرمانی با ایتالیا در رقابت های یورو 2020، شانس بسیار خوبی برای کسب توپ طلا در سال جاری دارد.

خورخه سانتوس، مدیر برنامه جورجینیو راجع به شانس بالای موکل خود برای کسب توپ طلا صحبت می کند و در این رابطه می گوید:

از نظر من، جورجینیو شانس خوبی برای کسب توپ طلا دارد. ما همیشه به کسب این جایزه توسط لیونل مسی یا کریستیانو رونالدو فکر می کنیم اما در سال جاری، هیچ بازیکنی به اندازه جورجینیو موفق به کسب عناوین قهرمانی نشده است.

nw_nk
11-09-2021, 14:50
سلطان مسی | گیشه مطبوعات خارجی؛ شنبه 11 سپتامبر 2021

رویارویی حساس یوونتوس و ناپولی، طرح لو رفته از پیراهن بارسلونا و شکستن رکورد گل های ملی پله به دست لیونل مسی، تیتر روزنامه های امروز بود

موندو دپورتیوو

سلطان مسی

گزارش درباره دنی اولمو

بازگشت رونالدو به اولدترافورد

اسپورت

سلطان مسی

طرح پیراهن بارسلونا برای فصل 23-2022

nw_nk
29-09-2021, 23:23
تاریخ برگزاری مراسم توپ طلای 2021 اعلام شد

جزئیات برگزاری مراسم مهم ترین جایزه فردی دنیای فوتبال اعلام شده است.

سال 2020 به دلایل مختلفی مراسم توپ طلای فرانس فوتبال برگزار نشد اما قرار نیست در سال 2021 شاهد چنین اتفاقی باشیم. فرانس فوتبال امروز جزئیاتی از برگزاری مراسم پیش رو منتشر کرده که به شرح زیر هستند:

زمان اعلام لیست نامزدها: 8 اکتبر 2021 (جمعه، 16 مهر 1400)

مکان برگزاری: تئاتر دو شاتله، پاریس

زمان برگزاری مراسم: 29 نوامبر 2021 (دوشنبه، 8 آذر 1400)

nw_nk
11-10-2021, 11:38
لیونل مسی بهترین گلزن تاریخ آمریکای جنوبی شد

لیونل مسی اولین بازیکن اهل آمریکای جنوبی است که موفق به ثبت 80 گل ملی می شود.

nw_nk
12-10-2021, 21:25
مسی، لواندوفسکی و بنزما نامزدهای نهایی توپ طلا 2021 / اکیپ

حدود یک ماه و نیم بعد، مراسم توپ طلای 2021 برگزار می شود و لیست سی نامزد اولیه کسب توپ طلا در سال 2021 منتشر شده است.

به گزارش اکیپ، روبرت لواندوفسکی از بایرن مونیخ، لیونل مسی از پاری سن ژرمن و کریم بنزما از رئال مادرید سه نامزد اصلی توپ طلای 2021 خواهند بود و رقابت اصلی بین این سه نامزد جریان خواهد داشت. روبرت لواندوفسکی که با بدشانسی شیوع کرونا و برگزار نشدن مراسم توپ طلا، جایزه سال 2020 را از دست داد، امیدوار است به لطف درخشش در فصل 20-2019 جایزه امسال را کسب کند.

لیونل مسی با کسب کوپا آمریکا همراه با تیم ملی آرژانتین، شانس خوبی برای کسب هفتمین توپ طلای خود دارد و کریم بنزما که حالا یک مهره تعیین کننده برای رئال مادرید و تیم ملی فرانسه است، بهترین روزهای فوتبالش را تجربه می کند و امید دارد جایزه توپ طلا را از نهاد فرانس فوتبال دریافت کند.

nw_nk
14-10-2021, 17:43
الکس فرگوسن: کریستیانو رونالدو شایسته کسب توپ طلاست

به نقل از مارکـا، این هفته فوق ستاره پرتغالی 58ـمین هت‌تریک دوران بازی خود را مقابل لوکزامبورگ ثبت کرد و در تلاش برای کسب ششمین توپ طلا، چندین و چند رکورد فردی دیگر را هم شکسته است.

کریستیانو بعد از بازی مقابل لوکزامبورگ گفت:

همیشه قول داده ام که بیشتر و بیشتر خواهم خواست. این در DNA من است.

اخیراً سرالکس فرگوسن، اسطوره باشگاه منچستریونایتد هم در این خصوص گفت:

کریستیانو شایسته کسب توپ طلاست. امسال او رکورد ها را یکی پس از دیگری شکسته است.

nw_nk
17-10-2021, 16:08
زیدان: بنزما شایسته توپ طلا است؛ مربی او بودن باعث افتخار است

اسطوره فوتبال فرانسه به حمایت از هم وطنش پرداخته است.

زین الدین زیدان در مصاحبه ای با تله فوت به تمجید از بنزما پرداخته است و وی را شایسته کسب این عنوان دانسته است:

بنزما لیاقت توپ طلا را دارد. او بازیکن فوق العاده ای است و مربی او بودن باعث افتخار است. کریم در بهترین فرم است و امیدوارم توپ طلا را به او بدهند. واقعا امیدوارم این جایزه را به او بدهند چرا که شایسته کسب آن است.

شایان ذکر است بازیکنانی نظیر بنزما، مسی، لواندوفسکی و جورجینیو اصلی ترین شانس های توپ طلای آینده هستند.

nw_nk
20-10-2021, 13:14
کیلیان ام باپه: همیشه گفته ام که مسی بهترین بازیکن جهان است

کیلیان ام باپه از بازی کنار لیونل مسی خوشحال است.

پاری سن ژرمن با درخشش دو تن از بهترین بازیکنان جهان توانست لایپزیش را شکست دهد. کیلیان ام باپه که در این بازی روی هر سه گل پاری سن ژرمن تاثیر مستقیم داشت و عنوان بهترین بازیکن زمین را هم به خودش اختصاص داد، مصاحبه ای پس از پایان بازی انجام داد.

لیگ قهرمانان اروپا دشوار است، همه بازی ها سخت هستند. توانستیم در خانه و مقابل چشمان تماشاگرانمان به صدر جدول برویم و باید روی همین تمرکز کنیم. البته که بازی بدی هم به نمایش نگذاشتیم. به نظرم هم نکات مثبت داخل بازی ما دیده می شد و هم نکات منفی. اما در مجموع هر وقت که مقابل تیم های خوب بازی می کنید، این اتفاقات پیش می آیند.

چرا پنالتی اول را به مسی دادم؟ کاملا طبیعی است، به نشانه احترام. لئو بهترین بازیکن جهان است و اینکه کنار ما بازی می کند برایمان یک مزیت و امتیاز است، همیشه این را گفته ام. پنالتی اعلام شد، او پشت توپ قرار گرفت و نقط سر خط. برای پنالتی دوم او به من گفت که "تو بزن".

nw_nk
17-11-2021, 22:20
50 بازیکن برتر سال 2021 از نگاه سایت گل

سایت گل اقدام به انتخاب 50 بازیکن مرد برتر سال 2021 کرد و پس از رای گیری های صورت گرفته، حال نتیجه در لیستی اعلام شده است. طبق این لیست لیونل مسی در رده اول 50 بازیکن برتر سال 2021 از نگاه سایت گل قرار گرفت و کریستیانو رونالدو و روبرت لواندوفسکی به ترتیب در رده های دوم و سوم قرار گرفته اند.

GOAL50 2021: Messi and Putellas crowned winners after historic fan vote

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg?auto=webp&fit=crop&format=jpg&quality=100

nw_nk
23-11-2021, 16:12
فابیو کاناوارو: مسی، بنزما و لواندوفسکی شانس کسب توپ طلا هستند

برنده سابق توپ طلا معتقد است مسی، لواندوفسکی و بنزما سه گزینه اصلی کسب توپ طلا هستند.

فابیو کاناوارو در دوران خود یکی از بهترین مدافعان دنیا بود که توانست قهرمان جام جهانی شود و توپ طلا را نیز به خودش اختصاص دهد. مدافع سابق رئال مادرید این روزها روی به مربیگری آورده است و بعد از چند سال حضور در لیگ چین قصد دارد در فوتبال اروپا به مربیگری ادامه دهد. این بازیکن گفتگویی با مارکا انجام داده است که در ادامه می خوانید:

به عنوان یکی از برندگان توپ طلا دوست دارید چه کسی امسال برنده شود؟

مسی فاتح کوپا آمریکا شده است اما بنزما و لواندوفسکی هم کاندیدا هستند. به نظرم کسی برتر نیست اما یکی از این سه نفر برنده می شوند. در سال 2020 مشخص بود لواندوفسکی باید برنده شود اما امسال هرکسی شانس دارد.

ادامه

nw_nk
28-11-2021, 20:21
زین الدین زیدان: امیدوارم کریم بنزما فاتح توپ طلا شود

سرمربی سابق لوس بلانکوس معتقد است که بنزما شایستگی کسب توپ طلا را دارد.

مراسم توپ طلا فردا (دوشنبه) برگزار خواهد شد و کریم بنزما، مهاجم فرانسوی رئال مادرید یکی از نامزدهای کسب این جایزه است.

nw_nk
30-11-2021, 00:37
LM7: لیونل مسی برای هفتمین بار فاتح توپ طلا شد

الکسیا پوتیاس، فاتح توپ طلای سال 2021 زنان

جانلوییجی دوناروما فاتح جایزه یاشین شد

روبرت لواندوفسکی، بهترین مهاجم سال 2021

nw_nk
30-11-2021, 23:59
آدیداس با 7 بز طلایی به لیونل مسی تبریک گفت

مراسم توپ طلای 2021 در پاریس برگزار شد و در نهایت لیونل مسی جلوتر از روبرت لواندوفسکی برای هفتمین بار به توپ طلا رسید. آدیداس با نمای برج ایفل و با مجسمه 7 بز طلایی، دریافت هفتمین توپ طلا را به مسی تبریک گفت.

nw_nk
01-12-2021, 08:28
راموس خطاب به مسی: دوست من دریافت هفتمین توپ طلا را تبریک می گویم. چه کلکسیونی!

دل پیرو: هفتمین توپ طلا مبارک اسطوره لیونل مسی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

کارلس پویول: تبریک به لیونل مسی. شکی نیست که تو بهترین هستی

پله: تبریک به لیونل مسی برای یک توپ طلای دیگر. قطعا این یک قدردانی عادلانه از یک استعداد منحصربفرد بود. 7 بار! از تو خیلی ممنونم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

رونالدینیو: تبریک به لیونل مسی!!! دیدن تو با یک توپ طلای دیگر بسیار لذتبخش است. تو شایسته تمام چیزهایی هستی که در زندگی ات اتفاق افتاده است. تا الان 7 توپ طلا گرفته ای و هنوز بیشتر جا داری نه؟ دوستت دارم رفیق

کیلیان ام باپه: مسیر ادامه دارد... تبریک می گویم دوست من لیونل مسی​​​​​

nw_nk
01-12-2021, 08:35
ورزشکاران جهان در شبکه های اجتماعی؛ 29 نوامبر 2021

​​​​​​لیونل مسی با انتشار این تصویر در اینستاگرامش نوشت: با وجودی که همیشه موفقیت تیم اولویت اصلی من است، نمی توانم شادی ام را برای کسب یک توپ طلای دیگر پنهان کنم.

می خواهم از شما تشکر کنم و این جایزه را به هم تیمی هایم در تیم ملی آرژانتین تقدیم کنم که باعث شدند یک سال زیبا را رقم بزنیم. همچنین هم تیمی هایم در بارسلونا و پاری سن ژرمن؛ و البته خانواده و دوستانم و تمام کسانی که مرا حمایت کردند، به من نزدیک هستند، مراقب من هستند. بدون همه آنها هرگز چنین چیزی امکان پذیر نبود. همچنین از فرانس فوتبال برای جایزه و مراسم تشکر می کنم.

لواندوفسکی: اول از هر چیز به لیونل مسی برای کسب توپ طلا تبریک می گویم

می خواهم از تک تک خبرنگارانی که به من رای دادند و معتقد بودند دستاوردهای من در سال 2021 مهم بوده، تشکر کنم. من جایزه بهترین مهاجم سال را گرفتم و هیچ بازیکنی نمی تواند بدون تیم قدرتمند و دوستان وفادار پشت سرش به این موفقیت برسد. و برای من فرقی ندارد، از بایرن مونیخ تشکر می کنم که بستر را برای موفقیت من فراهم کرد. از هم تیمی هایم در بایرن مونیخ و تیم ملی لهستان تشکر می کنم. همچنین از هوادارانم ممنونم که هر روز از من حمایت کرده اند و این ارزش زیادی برای من دارد.

دوناروما پس از کسب جایزه بهترین دروازه بان سال: کسب جایزه یاشین باعث افتخار من است.

از تولدم در شهر کاستلاماره تا میلان و حالا در پاریس، چه مسیر طولانی با چقدر تغییر بود. زندگی یک سفر است. من خودم را خوش شانس می دانم که تا همین جا توانسته ام رویاهای بزرگی را محقق کنم و این جایزه یکی از آنهاست. اما هنوز جوایز زیادی هستند که به دنبال شان هستم

پدری پس از دریافت جایزه کوپا: از تمام کسانی که چنین چیزی را ممکن ساختند، ممنونم. تبریک به لئو و الکسیا. شما تاریخ سازی کردید

nw_nk
04-12-2021, 13:26
لیونل مسی و هفت توپ طلا در کنار خانواده

مسی در تاریخ توپ طلا شکست ناپذیر شده است...

لیونل مسی هفته گذشته به هفتمین توپ طلای خود دست پیدا کرد تا خود را در تاریخ جاودانه کند و ساعاتی قبل، عکس هایی به همراه همه توپ طلاهایش در کنار خانواده منتشر کرده که مشاهده می کنید: