ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 2021-2022

nw_nk
02-07-2021, 13:12
FC Barcelona

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشگاه فوتبال بارسلونا

وب سایت رسمی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاپیک فصل پیش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nw_nk
02-07-2021, 13:16
اعتراض هواداران بارسلونا به تقویم لالیگا؛ آیا برنامه مسابقات از قبل تعیین شده است؟

تقویم مسابقات این فصل لالیگا اعتراض شدید هواداران بارسلونا را به دنبال داشته است.

برنامه مسابقات فصل جدید لالیگا روز چهارشنبه اعلام شد و در این تقویم هم مجددا شاهد اتفاقاتی تکراری بودیم. بارسلونا- رئال مادرید در ماه اکتبر و در نیوکمپ و رئال مادرید- بارسلونا در ماه مارس در پایتخت اسپانیا. همین موضوع باعث شده تا هواداران بارسلونا اعتراض شدیدی به برنامه مسابقات داشته باشند چرا که به نظر می رسد تقویم جوری برنامه ریزی شده است تا رئال مادرید در نیم فصل دوم مسابقات میزبان الکلاسیکو باشد و تا آن زمان بتواند ورزشگاه جدید خود را تکمیل کرده و در برنابئوی جدید از بارسلونا میزبانی کند.

اما این موضوع تنها اتفاق عجیب تقویم امسال لالیگا نیست. یکی دیگر از مسائلی که تعجب بسیاری از هواداران بارسلونا را به دنبال داشته است این است که در سه فصل اخیر اولین بازی خارج از خانه بارسلونا همیشه در سن مامس و مقابل اتلتیک بیلبائو بوده است. خیلی از هواداران بارسا معتقدند این اتفاق آن هم در سه فصل متوالی نمی تواند اتفاقی باشد و تقویم مسابقات از قبل تعیین شده است.

نکته دیگری که هواداران بارسا به آن اعتراض دارند، تاریخ برگزاری مسابقات فینال جام حذفی است که 23 آوریل تعیین شده است. این روز، روز سنت جرج نام دارد و در کاتالونیا روزی مقدس است و خیلی از هواداران به برگزاری مسابقه فینال در این روز اعتراض کرده اند.

باید منتظر ماند و دید سازمان لیگ فوتبال اسپانیا به این اتهامات چه واکنشی نشان می دهد.

nw_nk
02-07-2021, 13:31
بارسا خیلی فراتر از باشگاهی تک بعدی و تبلیغاتی مثل رئال مادرید هست. در فصلی که گذشت:

تیم فوتبال زنان بارسلونا - FC Barcelona Femení

تیم بسکتبال بارسلونا - FC Barcelona Basquet

تیم هندبال بارسلونا - FC Barcelona Handbol

تیم فوتسال بارسلونا - FC Barcelona Futsal

تیم هاکی بارسلونا - FC Barcelona Hoquei

همه قهرمان لیگ شدن که بی نظیره! این وسط تیم فوتبال بانوان با دستاورد سه گانه (سی ال، لیگ، حذفی) حسابی درخشید.

nw_nk
11-07-2021, 16:02
لئو با آرژانتین قهرمان کوپا آمریکا شد

همزمان
بهترین بازیکن
آقای گل
آقای پاس گل

اونم تو ماراکانا مقابل برزیل.

تا بار بزرگی از دوشش برداشته بشه

nw_nk
12-07-2021, 08:27
رسمی؛ پدری، بهترین بازیکن جوان یورو 2020

پدری، هافبک تیم ملی اسپانیا به عنوان بهترین بازیکن جوان یورو 2020 انتخاب شد.

تیم فنی یوفا، بعد از مشاهده تمام بازی های یورو 2020، پدری را به عنوان بهترین بازیکن جوان رقابت ها انتخاب کردند.

پدری 18 ساله، قبل از این رقابت ها تنها 4 بازی ملی رسمی برای اسپانیا انجام داده بود اما تنها یک دقیقه از بازی های لاروخا در طول تورنمنت را از دست داد و در سایر لحظات به طور کامل حاضر بود.

اوج عملکرد پدری در دیدار نیمه نهایی مقابل ایتالیا بود که طی 120 دقیقه بازی، از 66 پاس، 65 پاس سالم داده بود.

AminJalalvand
12-07-2021, 16:01
مسی میره از بارسا یا نه آخر سر؟

nw_nk
15-07-2021, 10:52
مسی میره از بارسا یا نه آخر سر؟

به گزارش سایت گل لئو حاضر شده با 50 درصد کاهش دستمزد قرارداد ببنده که باورنکردنیه

اونم تو روزگاری که رونالدو برای 10 میلیون حقوق بیشتر رئالو ول کرد و راموس برای یک سال قرارداد بیشتر رفت پاریس

انشالا در بارسلونا بازنشسته میشه

Messi to take incredible 50% wage cut

nw_nk
18-07-2021, 16:26
رونالد کومان: مسی نامزد اصلی توپ طلاست؛ پدری نشان داده که آینده بارسلونا است

رونالد کومان، سرمربی بارسلونا در مصاحبه با BarcaTV در مورد خریدهای جدید بارسلونا و بعضی از بازیکنان این تیم از جمله لیونل مسی و پدری، صحبت کرده است.

لیونل مسی؟

مسی بازیکن بسیار مهمی است و کاپیتان و الگو است. او شروع سختی داشت اما بار دیگر اثبات کرد که بهترین بازیکن جهان است. او 30 گل به ثمر رساند و امتیازات زیادی برای تیم به ارمغان آورد. قهرمانی در کوپا آمریکا برای او بسیار مهم است چون می دانم که چقدر برای بردن این جام پس از گذراندن سال ها بدون قهرمانی در تیم ملی، مصمم و مشتاق بود. به عنوان بهترین بازیکن جهان، او به قهرمانی ها عادت دارد و در نهایت، چیزی را که برای آن می جنگید، به دست آورد. امیدواریم که او با باشگاه برای سال های زیادی به توافق برسد. هواداران در استادیوم می خواهند که بهترین بازیکن جهان را ستایش و تحسین کنند. لیونل مسی به خاطر فصل فوق العاده ای که داشته و همچنین به خاطر قهرمانی در کوپا آمریکا، نامزد اصلی توپ طلا است.

پدری؟

پدری فصل اول فوق العاده ای داشت. هر کسی نمی دانست که او چه کسی است اما وقتی او در تیم اصلی فرصت بازی پیدا کرد، با وجود 18 ساله بودنش نشان داد که می تواند برای بارسلونا بازی کند. پیشرفت او فوق العاده بوده است. او نمایش فوق العاده ای در یورو داشت و بار دیگر نشان داد که استعداد بسیاری دارد و آینده باشگاه است. او در تقریباً تمام بازی ها به صورت کامل بازی کرده و بلوغ او چشمگیر است. فوتبال او در حال پیشرفت است و او پسر بسیار خوب و آرامی است. پدری برای فوتبال زندگی می کند. او مثالی برای این است که چگونه یک بازیکن جوان در بارسا باشیم. برای ما باعث تاسف است که او به المپیک می رود اما پدری می داند که انتظارات از او بالاست. اما ما بیشترین اعتماد را به او داریم، او مربی ای دارد که از بازی دادن به جوانان ترسی ندارد. بازیکنان جوان آینده تیم هستند.

مصاحبه کامل

Messi is the favourite to win the Ballon d'Or

nw_nk
20-07-2021, 21:55
بارساگیت | نقش داشتن بارتومئو در صدمه زدن به اعتبار اسطوره‌های بارسلونا تایید شد

ماجرای رسوایی جوزپ ماریا بارتومئو در پرونده بارساگیت ادامه دارد.

ماجرا از این قرار است که در زمان ریاست جوزپ ماریا بارتومئو، بارسلونا سالانه یک میلیون یورو به کمپانی I3 Ventures پرداخته است تا از اعتبار رییس و هیئت مدیره باشگاه بارسلونا در فضای مجازی دفاع شود و همچنین اعتبار بازیکنان و روسای سابق باشگاه خدشه دار شود. بعدها و در اواخر دوران ریاست بارتومئو، علیه او پرونده تشکیل شد و کار حتی به دستگیری رئیس سابق بارسلونا نیز کشیده شد.

حالا ماجرا وارد فاز جدیدی شده است؛ بنا به گزارش رادیو کاتالونیا، کارلوس ایبانیز، مالک کمپانی I3 Ventures در دادگاه اعتراف کرده است که بارتومئو پشت تمام این قضایا بوده است و دستور خدشه دار کردن اعتبار بازیکنان کنونی و سابق، مربیان سابق، برخی خبرنگاران و روسای سابق باشگاه با دستور مستقیم او انجام می گرفته است.

nw_nk
21-07-2021, 09:54
ال کلاسیکو اسطوره ها؛ خوشحالی پس از گل رونالدینیو با ریوالدو

nw_nk
23-07-2021, 19:24
رسمی؛ بارسلونا و یوونتوس در جام خوان گمپر به مصاف هم می روند

با اعلام باشگاه بارسلونا، این باشگاه امسال در جام دوستانه خوان گمپر که هر ساله بین بارسلونا و تیمی دیگر برگزار می شود، به مصاف یوونتوس خواهد رفت.

nw_nk
06-08-2021, 02:39
رسمی؛ لیونل مسی از بارسلونا جدا شد

دوران باشکوه لیونل مسی در بارسلونا به پایان رسید. این خبر عجیب از سوی باشگاه بارسلونا تایید شد.

درحالیکه لیونل مسی در آستانه تمدید قرارداد با بارسلونا بود، به طور ناگهانی همه چیز تغییر کرد و در کمتر از یک ساعت جدایی او از بارسلونا رسماً تایید شد.

باشگاه بارسلونا با انتشار بیانیه ای جدایی لیونل مسی را تایید کرد. در این بیانیه آمده است:

با وجود تمایل و توافق باشگاه و بازیکن بر سر امضای قراردادی جدید، این امر به دلیل موانع اقتصادی و ساختاری ممکن نیست. (طبق مقررات لالیگا) در نتیجه مسی در بارسلونا نمی ماند. هر دو طرف از این تصمیم عمیقاً ناراحت هستند چون خواسته آنها برآورده نمی شود. بارسلونا از صمیم قلب برای بازیکنی که در بزرگی باشگاه نقش داشته، قدردانی می کند و برای او در زندگی شخصی و حرفه ای آرزوی موفقیت دارد.

Barca announce that Messi will leave the club after contract talks break down

nw_nk
06-08-2021, 11:17
همه چیز در مورد جدایی ناگهانی لیونل مسی از بارسلونا؛ او به اسپانیا برگشته بود تا قراردادش را تمدید کند

درحالیکه لیونل مسی در آستانه تمدید قرارداد با بارسلونا بود، به طور ناگهانی همه چیز تغییر کرد و در کمتر از یک ساعت جدایی او از بارسلونا رسماً تایید شد. این موضوع باعث تعجب مسی نیز شده است.

مسی پس از سپری کردن تعطیلات تابستانی به بارسلونا برگشته بود تا قرارداد جدید خود را امضا کند. حتی ویدیوی تمدید قرارداد نیز آماده شده بود تا پس از اعلام رسمی باشگاه در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شود. هیچ تنشی میان مسی و بارسلونا وجود نداشت و همه چیز با آرامش پیش می رفت اما دیشب خوان لاپورتا به اطلاع پدر مسی رسانده که تمدید قرارداد به دلیل محدودیت های لالیگا میسر نیست.

بارسلونا با این مشکل برای امضای قرارداد با سایر بازیکنان جدید خود نیز روبرو است. برای همین قرارداد بازیکنان جدید بارسلونا از جمله دیپای، آگوئرو و اریک گارسیا هنوز ثبت نشده است. مسی پس از شنیدن این خبر ابتدا تعجب کرد اما در ادامه بابت صداقت خوان لاپورتا به تقدیر از او پرداخته است.

aryna
06-08-2021, 19:15
این مدل جدایی مسی بدون دلیل نیست
و صد البته مسله مالی بهانه ایی بیش نیست(با توجه به اینکه مسی دستمزد را حسابی کاهش داده بود)

خلاصه خیلی قضیه بودار هست

معلوم نیست پشت پرده چی جریان داره

بعدا زمان مشخص خواهد کرد

nw_nk
07-08-2021, 09:13
خوان لاپورتا: قرار بود روز پنجشنبه قرارداد را امضا کنیم؛ مسی درخواست غیرمنطقی نداشت

در حالی که انتظار می رفت بعد از حواشی گوناگون در مورد آینده لیونل مسی، این فوق ستاره در روزهای آینده قرارداد خود با بارسلونا را تمدید کند، باشگاه بارسلونا شب گذشته در خبری غافل گیر کننده اعلام کرد، این بازیکن از جمع آبی و اناری ها جدا خواهد شد.

خوان لاپورتا با حضور در کنفرانس خبری در مورد جدایی لیونل مسی صحبت کرد.

تمدید قرارداد مسی، شدنی نبود

تمدید قرارداد مسی، شدنی نبود. وقتی با او 5 ساله بستیم، فکر می کردیم می توانیم قراردادش را تمدید کنیم. لالیگا اما دست ما را بست تا شرایط به این شکل رقم بخورد. درست است که با قبول داستان حق پخش پول دریافت می کردیم اما به نظر ما دادن حقی که بیش از 50 سال آینده را در بر می گیرد، به نفع باشگاه نیست. بارسا از هر چیز دیگری بیشتر اهمیت دارد.

مسی درخواست غیرمنطقی نداشت

گفتگوهایم با تباس خصوصی است و آنها را فاش نمی کنم. خورخه مسی در تمام مذاکرات رفتاری عالی داشت ولی چیزی از ما نخواست که غیرمنطقی باشد. هر دو طرف به توافق رسیدیم ولی در نهایت نتوانستیم مذاکرات را نهایی کنیم. دوست داشتم الان در کنار مسی باشم و خبر تمدید قراردادش را اعلام کنم اما این موضوع شدنی نیست.

روز پنجشنبه قرار بود قرارداد را امضا کنیم

کار ما تمام نشده است. بازار نقل و انتقالات 31 آگوست بسته می شود و تا آن زمان هر چیزی ممکن است. با مسی به توافق رسیده بودیم که قراردادی دو ساله با او ببندیم و دستمزد او را در عرض 5 سال پرداخت کنیم. حتی با هم دست دادیم اما ناگهان شرایط عوض شد و مجبور شدیم دوباره همه چیز را از نو ارزیابی کنیم. دیروز به خورخه مسی گفتم و روز قبل هم صحبت کرده بودیم.به لئو پیام داده بودم و روز پنجشنبه قرار بود قرارداد را امضا کنیم. قرار بود در یک کنفرانس خبری مشترک همه چیز تمام شود اما شرایط عوض شد. به سختی تلاش کردیم اما به دلایلی که به ما ربطی نداشت موفق نشدیم. چیزی که مانع توافق شد مسائلی است که نمی توانیم تغییر دهیم و دلیلش هم فیرپلی مالی است.

کنفرانس کامل

nw_nk
08-08-2021, 16:06
لیونل مسی: در حال ترک باشگاهی هستم که عاشقش بودم

فوق ستاره سابق باشگاه بارسلونا با حضور در کنفرانس خبری در حالی که به شدت احساساتی شده بود، در مورد جدایی خود از جمع آبی و اناری ها صحبت کرد.

در حالی که همگان منتظر خبر تمدید قرارداد لیونل مسی با بارسلونا بودند، شب پنجشنبه در اقدامی غافل گیر کننده، سران ابی و اناری ها اعلام کردند این بازیکن بعد از سال ها حضور در بارسلونا از این تیم جدا خواهد شد.

در حال ترک باشگاهی هستم که عاشقش بودم

ناراحتم، خیلی ناراحتم. دارم باشگاهی را ترک می کنم که عاشقش هستم. انتظارش را نداشتم. همیشه رک و صادق حرف می زنم. سال گذشته می خواستم بروم اما امسال نه. به همین خاطر هم ناراحتم. بازیکنانی جدید به باشگاه خواهند آمد. باشگاه مهم تر از هر کسی است و هواداران هم به نبود من عادت می کنند. شاید روزهای اول اندکی عجیب باشد اما بازیکنان بزرگی به تیم آمده اند و باشگاه تیم خوبی دارد.

دوست داشتم در حضور هواداران و در استادیوم خداحافظی کنم

همیشه سعی کرده ام متواضع باشم و به همه احترام بگذارم و رفتارم با همه در باشگاه به همین شکل بود. امیدوارم سوا از چیزهای زیادی که به باشگاه دادم، مرا به این شکل به یاد بیاورید. چیزهای زیادی تجربه کردم که خاطرات بد هم جزو آنهاست اما همین ها باعث شد پیشرفت کنم. از روز اول و از وقتی که پا به این باشگاه گذاشتم همه چیزم را برای این باشگاه و پیراهن دادم و تا روز آخر هم به این روند ادامه دادم. با رضایت باشگاه را ترک می کنم. هیچوقت به خداحافظی به این شکل فکر نکرده بودم اما دوست داشتم خداحافظی ام با حضور هواداران و در زمین فوتبال باشد. دوست داشتم برای آخرین بار مرا تشویق کنند. در طول کرونا دلم خیلی برای آنها تنگ شد. دوست داشتم مرا تشویق کنند و نامم را صدا بزنند. این اتفاق را با استادیوم پر تصور کرده بودم تا بتوانم به شکلی خوب خداحافظی کنم. این اتفاق نیافتاد اما می خواهم به خاطر محبت هواداران در طول تمام این سال ها تشکر کنم. آنها همیشه مرا دوست داشتند. امیدوارم بتوانم روزی به این باشگاه به هر شکلی برگردم. امیدوارم بتوانم سهمی داشته باشم تا این باشگاه همچنان بهترین باقی بماند. می خواستم حرف های زیادی بزنم اما خیلی هایش یادم نمی آید چون حال و روز خوبی ندارم. از تمام دنیا متشکرم.

تا همین الان جدایی ام را باور نکرده بودم

چیزهای زیادی در سرم می گذرد. تا همین الان واقعیت را باور نکرده بودم و باور نداشتم که اینجا و این باشگاه را ترک می کنم. این موضوع تمام زندگی ام را تغییر می دهد.به مدت 16 سال در تیم اصلی بودم و حالا باید از اول شروع کنم. تغییر سختی برای خانواده من است زیرا می دانستم چه حسی از زندگی در این شهر داشتند اما می دانم که هر جا برویم با آنجا تطبیق پیدا می کنیم. باید این موضوع را قبول کنیم و از اول شروع کنیم.

متقاعد شده بودم که مشکلی برای تمدید وجود ندارد

حقیقت این است وقتی انتخابات باشگاه انجام شد، با مدیرعامل شام خوردم و با هم صحبت کردیم و متقاعد شدم که او می تواند موفق شود و مشکلی برای تمدید وجود نخواهد داشت اما اتفاقاتی افتاد که نباید می افتاد. از قبل برنامه هایمان را ریخته بودیم.

50 درصد از دستمزدم را کاهش دادم

50 درصد دستمزدم را کاهش دادم و دیگر از من خواسته نشد که باز هم آن را کاهش دهم. این که گفته می شد از من 30 درصد دیگر درخواست کاهش دستمزد داشتند یک دروغ است و حقیقت ندارد.هر کاری ممکن بود کردیم ولی باز هم تمدید قرارداد ممکن نبود. همیشه واضح و شفاف صحبت کرده ام. صحبت های زیادی زده شده است اما همه این حرف ها حقیقت ندارد. چیزی که برای مهم است این است که حقیقت را به مردمی بگویم که چیزهای زیادی به من دادند.

هر کاری برای ماندن در توانم بود انجام دادم

همان طور که لاپورتا گفت باشگا قرض زیادی دارد و نمی خواهد قرض بیشتری به بار بیاورد. ضمن این که ادامه دادن غیر ممکن بود. باید به آینده و دوران بازی خودم فکر کنم و از همین الان باید از اول شروع کنم. هر کاری برای ماندن قابل انجام شدن بود انجام دادم و در نهایت ماندن ممکن نبود. حرف بیشتری ندارم. هر کاری در توانمان بود انجام دادیم.

کنفرانس کامل

nw_nk
08-08-2021, 16:09
وضعیت اطراف ورزشگاه نیوکمپ پیش از آغاز کنفرانس خبری لیونل مسی در مورد جدایی از بارسلونا / فیلم

اشک های لیونل مسی پیش از آغاز کنفرانس خبری در مورد جدایی از بارسلونا / فیلم

تشویق ایستاده لیونل مسی توسط اعضای باشگاه بارسلونا؛ چشمان اشکبار ستاره آرژانتینی / فیلم

nw_nk
09-08-2021, 07:50
بارسلونا 3-0 یوونتوس؛ شروع عصری جدید در بارسلونا

بارسلونا در روز خداحافظی لیونل مسی در کنفرانس مطبوعاتی، مهم ترین دیدار پیش فصل را مقابل یوونتوس برگزار کرد و با پیروزی 3-0، جام دوستانه خوان گمپر را فتح کرد.

ترکیب بارسلونا: نتو؛ دست، پیکه، آرائوخو، آلبا؛ روبرتو، بوسکتس؛ گریزمان، دیپای، دمیر؛ بریتویت

ترکیب یوونتوس: شزنی؛ دی شیلیو، ده لیخت، روگانی، ساندرو؛ رمزی، بنتانکور؛ برناردسکی، کوادرادو، رونالدو؛ موراتا

گلزنان: ممفیس دیپای (3)، مارتین بریتویت (58)، ریکی پویگ (90)

تیم های بانوان بارسلونا و یوونتوس هم ساعاتی پیش به مصاف هم رفتند و این بازی با نتیجه 6-0 به سود بارسلونا تمام شد.

nw_nk
09-08-2021, 08:13
پیکه: جدایی مسی روی تیم تأثیر گذاشت؛ دیگر آن جادوی سابق را نخواهیم داشت

جرارد پیکه، مدافع باتجربه بارسلونا معتقد است که از دست دادن لیونل مسی روی ترکیب تیم اثرگذار خواهد بود و اذعان کرد که خیلی از بازیکنان تیم تحت تأثیر جدایی او قرار گرفته اند.

وقتی بهترین بازیکن دنیا را از دست می دهید، دیگر آن جادو و استعداد سابق را نخواهید داشت. یک بازیکن هجومی مهم را از دست دادیم، که گل ها و پاس گل های زیادی برای تیم به ارمغان می آورد اما باید همچنان جنگنده بمانیم و رقابت کنیم. امروز یکی از آن روزهای خوب نیست. می دانستیم که روزی چنین اتفاقی خواهد افتاد، اما روی تیم تأثیر گذاشت؛ مخصوصاً روی برخی از ما که سال ها در کنار او بازی کرده بودیم. مردم مصمم هستند تا بار دیگر از روی سکوها بازی تیم را تماشا کنند. ما هم واقعاً می خواهیم خوب عمل کنیم.

اینیستا: سال ها بازی در کنار مسی مایه افتخار بود

بعد از اعلام رسمی جدایی لیونل مسی از بارسلونا بعد از 17 سال، حالا آندرس اینیستا، هم تیمی سابق مسی در بارسلونا به تمجید از او پرداخته است.

باعث افتخار بود که سال های طولانی کنار او بازی کردم، او شماره 1. دنیا است، من هرگز ندیده ام که کسی عملکرد سال به سال او را داشته باشد، و همینطور نحوه تأثیرگذاری او روی تیم و بهبود عملکرد خود طی این سال ها منحصر به فرد بوده است.

خداحافظی بوسکتس با مسی: به عنوان یک بچه آمدی و در قامت بهترین بازیکن تاریخ می روی

لیونل مسی پس از 21 سال از بارسلونا جدا می شود و این ماجرا همه هواداران را در شوک فرو برده است. سرخیو بوسکتس، هافبک باتجربه بارسلونا در پست اینستاگرامی خود نوشت:

هنوزدارم سعی می کنم ماجراهایی که رخ داده را هضم کنم و می دانم چقدر دشوار خواهد بود. فقط می توانم به خاطر تمام کارهایی که برای این باشگاه و برای ما که طی این همه سال همراهت بودیم انجام دادی تشکر کنم، مخصوصا به خاطر کارهایی که در حق من انجام دادی. به عنوان یک بچه آمدی و به عنوان بهترین بازیکن تاریخ، کسی که باشگاه را به بزرگی که لیاقتش را دارد رسانده و کسی که هم از لحاظ تیمی و هم انفرادی تاریخسازی کرده، باشگاه را ترک می کنی. همیشه می توانم به این اشاره کنم که در کنار تو بازی کرده ام و لحظات زیادی را با تو شریک شدم؛ لحظاتی که اکثر آنها خاطرات بسیار خوبی بودند. آنقدری خوش شانس بودم که کنار تو رشد کنم و از 13 فصل همبازی بودن با تو لذت ببرم. فراتر از اینها، همیشه به دوستیمان پایبند خواهم بود و دلم حسابی برایت تنگ خواهد شد.فقط می توانم برای تو و خانواده ات بهترین ها را آرزو کنم چون شایستگی بهترین ها را داری. جای خالی تو احساس خواهد شد لئو، بهترینِ تاریخ.

nw_nk
09-08-2021, 08:19
لیونل مسی در کنار جام هایی که همراه با بارسلونا کسب کرد

لیونل مسی همراه با جام هایی که طی سال های حضور در بارسلونا بالای سر برد، عکسی به یادگار گرفت.

nw_nk
09-08-2021, 14:32
پس لرزه‌های جدایی مسی؛ استفعای یک عضو مدیریتی بارسلونا

پس از آن که شایعات تکان دهنده پیرامون جدایی لیونل مسی از بارسلونا به واقعیت تبدیل شد، تمامی اعضا و هواداران بارسلونا هنوز در شوک هستند.

به گزارش اسپورت، در همین رابطه پس لرزه های این انتقال در حال اتفاق افتادن است و روز گذشته ژامه یوپیس عضو کمیسیون اسپای باشگاه بارسلونا با انتشار نامه ای از سمت خود استعفا کرد:

خوان عزیز
شما من را ناامید کردید، من فکر می کردم شما تنها کسی هستید که می توانید با فلورنتینو پرز روبرو شوید. من اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر می کنم کارهای بیشتری می شد کرد. مسی یک سرمایه مهم برای باشگاه بارسلونا بود. باید ببینیم سوپرلیگ چه زمانی از راه می رسد و زمانی که برسد پاریس مجبور است ام باپه را راهی مادرید کند و پرز به عنوان رئیس سوپرلیگ، نقشه کاملی داشت. در تاریخ ثبت خواهد شد که شما رئیسی بودید که مسی را اخراج کردید. از اعتماد شما برای پیوستن به کمیسیون اسپای بارسا سپاسگزارم، و اگرچه هیچ انتصاب یا مسئولیت رسمی وجود نداشت ولی فکر می کنم که من در کارهای مثبتی مشارکت داشتم، اما احساس می کنم موظف به استعفا هستم زیرا می خواهم در بیان نظراتم آزاد باشم.
برای شما آرزوی موفقیت دارم.

momo1364
10-08-2021, 20:16
کار لاپورتابودتامسی جدابشه.میتونست از قبل پیش بینی کنه تاسقف قراردادپرنشه

nw_nk
11-08-2021, 06:53
اینیستا: مسی بازیکنی فراتر از تیم است؛ دیدن او در پیراهن تیمی دیگر دردناک است

آندرس اینیستا، اسطوره باشگاه بارسلونا نمی تواند لیونل مسی را با پیراهن تیم دیگری جز بارسلونا تصور کند.

لیونل مسی امروز با قراردادی دو ساله راهی پاری سن ژرمن شد و دوران تاریخی حضورش در بارسلونا به شکل ناباورانه ای به پایان رسید.

به نقل از گل، آندرس اینیستا هم مثل یکی از میلیون ها هوادارا دلشکسته بارسلونا در مصاحبه با AFP در این خصوص گفت:

نمی دانم درون باشگاه چه اتفاقی رخ داد، و اینکه اوضاع چگونه آشکار خواهد شد، اما باشگاه باید از این پنجره نقل و انتقالاتی خود را ریکاوری کند. دیدن مسی در پیراهن تیمی دیگر دردناک خواهد بود. لئو نماد و نشانگر شخصیت بارسلونا بود. او همه چیز بود، او بازیکنی است که از تیم فراتر می رود. هیچوقت بازیکنی مثل او ندیده ام و هیچوقت هم نخواهم دید. بارسلونا همچنان یکی از بهترین تیم های دنیا خواهد بود، یکی از آن تیم هایی که همواره باید در اوج باشد.

nw_nk
13-08-2021, 13:54
یک میلیون دلار برای یک دستمال اشکی؛ معجزه لیونل مسی

دستمالی که مسی برای پاک کردن اشک هایش در کنفرانس خبری وداع با بارسلونا از آن استفاده کرده بود، به قیمت یک میلیون دلار به فروش گذاشته شده است!

nw_nk
14-08-2021, 07:52
بارتومئو: تصمیمات هیئت مدیره لاپورتا، بی کفایتی آنها را نشان می دهد

جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس سابق باشگاه بارسلونا نامه ای گشاده خطاب به جانشینش در این باشگاه نوشته تا مسئولیت وضعیت کنونی باشگاه را از خود دور کند.

وضعیت مالی دراماتیک باشگاه بارسلونا حالا بر سراسر دنیا روشن شده و جدایی لیونل مسی هم بزرگترین ضربه ای بود که به این باشگاه وارد شد و حالا خیلی ها مسئول تمام این اتفاقات را مدیریت ضعیف جوزپ ماریا بارتومئو در دوره ریاست قبلی می دانند.

به نقل از مارکـا، بارتومئو با انتشار نامه ای اینگونه از خود دفاع می کند:

همانطور که می دانید، هیئت مدیره ما قصد داشت که در 21 مارس 2021 انتخابات را برگزار کند، که دوره قانونی پایان ماموریت ما بود، که به ما اجازه ادامه فعالیت می داد و می توانستیم حساب های فصل 2020/21 را سر و سامان دهیم، و این آرزوی ما بود که تصمیمات لازم را برای جلوگیری از رسیدن به وضعیت اقتصادی کنونی اتخاذ کنیم. در این صورت ما تنها مسئول نهایی تعطیلی ها [به دلیل پاندمی کرونا] و عواقب آن می بودیم. تصمیماتی که هیئت مدیره جدید طی ماه های اخیر نگرفته است و این بی کفایتی آنها را نشان می دهد.

از آوریل 2020 ما پروژه ای را شروع کردیم، که به طور خلاصه شامل ورود چهار شریک تجاری استراتژیک می شد. اگر هیئت مدیره لاپورتا این پروژه را تأیید می کرد، این امر به معنای تزریق سرمایه حداقل 220 میلیون یورویی با هدف کاهش ضررهای ناشی از شیوع کووید می شد... که در فصل 2020/21 می توانست تا 375 میلیون یورو نیز برسد. اگر ما به این 220 میلیون یورو، 20 درصد کاهش ضروری دستمزد های قرارداد بازیکنان را هم اضافه می کردیم (90 میلیون یورو)، نسبت دستمزدهای ذکر شده توسط لالیگا رعایت می شد و امکان ثبت قرارداد بازیکنان جدید فراهم می شد. چرا تصمیماتی برخلاف منافع باشگاه گرفتید؟

nw_nk
26-08-2021, 22:39
بهترین های فصل 21-2020 یوفا در بخش زنان مشخص شدند؛ بارسلونا فاتح تمامی جوایز

بهترین های فصل 21-2020 یوفا در بخش زنان مشخص شد و بارسلونا تمامی جوایز را درو کرد. در هر شش بخش بهترین دروازه بان، مدافع، هافبک، مهاجم، سرمربی و بهترین بازیکن سال یوفا، نمایندگان بارسلونا برنده جوایز شدند.

nw_nk
01-09-2021, 08:22
رسمی؛ آنتوان گریزمان به اتلتیکو مادرید پیوست

انتقال آنتوان گریزمان به اتلتیکو مادرید به صورت قرضی یک ساله با بند تمدید برای یک سال دیگر، انجام شد. بند خرید قرارداد گریزمان، اجباری و ارزش آن 40 میلیون یورو است. همچنین اتلتیکو مادرید دستمزد کامل این مهاجم 30 ساله فرانسوی را پرداخت می کند.

nw_nk
03-09-2021, 13:28
ریکلمه: مسی پس از فتح اروپا با پاری سن ژرمن، در بارسلونا بازنشسته می شود

کاپیتان اسبق تیم ملی آرژانتین سناریوی جالبی درباره آینده لیونل مسی مطرح کرد

خوان رومن ریکلمه، هافبک اسبق بارسلونا و تیم ملی آرژانتین، در خصوص انتقال لیونل مسی به پاری سن ژرمن و جدایی اش بارسلونا، سناریوی جالبی را مطرح کرد. ریکلمه در مصاحبه با ESPN در خصوص حضور مسی در پاریس گفت:

امیدوارم مسی در پاریس لذت ببرد. نمی دانم عجیب است یا نه اما همه ما از دیدن لذت بردن او از بازی کنار نیمار و ام باپه، هیجان زده هستیم. نمی دانم پاری سن ژرمن با مسی می تواند لیگ قهرمانان اروپا شود یا نه، آن ها تاکنون این جام را نبرده اند اما فکر می کنم مسی با پاری سن ژرمن قهرمان لیگ قهرمانان اروپا خواهد شد و سپس به بارسلونا می آید تا در این تیم بازنشسته شود.

nw_nk
05-09-2021, 19:13
سرخیو آگوئرو: بارسلونا پیراهن شماره 10 را به من پیشنهاد کرد اما به احترام مسی، آن را رد کردم

پس از جدایی لیونل مسی و با توجه به قوانین لالیگا مبنی بر این که بازیکنان تیم اصلی باید شماره ای از بین 1 تا 25 اتخاذ کنند، باید یکی از بازیکنان بارسلونا شماره 10 جدید این تیم می شد. در نهایت علی رغم این که انتظار می رفت این پیراهن به سرخیو آگوئرو یا فیلیپه کوتینیو برسد، آنسو فاتی وارث پیراهن شماره 10 مسی شد.

حال سرخیو آگوئرو در صحبت های خود با ایبای لانوس در توییچ، اعلام کرد که پیراهن شماره 10 لیونل مسی به او پیشنهاد شد اما به احترام هم وطنش این فرصت را رد و در نهایت پیراهن شماره 19 را انتخاب کرد. سرخیو آگوئرو در این مورد گفت:

درست است، بارسلونا پیراهن شماره 10 را به من پیشنهاد کرد اما من آن را رد کردم. این طور نیست که من خواهان آن نبوده باشم، بلکه من به احترام مسی آن را نپذیرفتم.

nw_nk
15-09-2021, 06:50
بارسلونا 0-3 بایرن مونیخ؛ نیوکمپ به راحت ترین شکل ممکن تسخیر شد

زمانی بود که تیم های اروپایی از بازی در نیوکمپ وحشت داشتند اما بارسلونا امشب در این استادیوم حتی در اذیت کردن بایرن مونیخ هم ناکام ماند، چه برسد کسب نتیجه!

aryna
22-09-2021, 09:29
کار کومان به اخر خط رسید

جایی رسیده که پیکه را نوک حمله میزاره تو بازی با گرانادا

ادم می مونه گریه کنه یا خنده

برعکس بیا سوارز را بین دیشب دبل کرد

اون از اون مدل رفتن سوارز به اتلتیکو

این از این مدل رفتن مسی به psg

nw_nk
18-10-2021, 01:35
بارسلونا 3-1 والنسیا؛ شروعی خوب برای روزهایی سخت

خلاصه بازی

nw_nk
24-10-2021, 19:46
بارسلونا 1-2 رئال مادرید؛ طلسم نیوکمپ برای کارلتو هم شکست

آنچلوتی برای اولین بار در عمرش نیوکمپ برد! عجیبه این همه رکورد منفی کومان از کجاش میاره

nw_nk
28-10-2021, 01:03
رایو وایکانو 1-0 بارسلونا؛ رایو وایکانو پس از 19 سال بارسلونا را شکست داد

رونالد کومان: شکست مقابل رایو وایکانو نتیجه منصفانه ای نبود

nw_nk
28-10-2021, 01:51
Barcelona sack Koeman as head coach

رونالد کومان برکنار شد

aryna
29-10-2021, 10:58
Barcelona sack Koeman as head coach

رونالد کومان برکنار شد

باید خیلی زودتر از اینها اخراج میشد

nw_nk
05-11-2021, 15:01
رسمی؛ ژاوی سرمربی بارسلونا شد

nw_nk
30-11-2021, 00:38
پدری بهترین بازیکن جوان سال 2021 لقب گرفت

nw_nk
15-12-2021, 16:15
رسمی؛ سرخیو آگوئرو از فوتبال خداحافظی کرد

سرخیو آگوئرو، مهاجم 33 ساله آرژانتینی بارسلونا مجبور شد به علت مشکلات قلبی، فوتبال بازی کردن را کنار بگذارد.

Barcelona star Sergio Aguero makes emotional retirement announcement after heart condition diagnosis

nw_nk
28-12-2021, 17:20
رسمی؛ فران تورس به بارسلونا پیوست

Barcelona announce €55m Ferran Torres transfer from Manchester City

nw_nk
20-03-2022, 22:53
ترکیب رسمی

رئال مادرید: کورتوا، کارواخال، میلیتائو، آلابا، ناچو، کروس، کاسمیرو، مودریچ، والورده، وینیسیوس و رودریگو

بارسلونا: تراشتگن، پیکه، آرائوخو، بوسکتس، دمبله، پدری، آلبا، تورس، فرنکی دی یونگ، گارسیا و اوبامیانگ

هفته بیست و نهم لالیگا اسپانیا

nw_nk
21-03-2022, 01:37
رئال مادرید 0-4 بارسلونا؛ ژاوی کابوس لوس بلانکوس

خلاصه بازی

nw_nk
21-03-2022, 13:18
ژاوی و رکورد شکنی‌های شیرین در اولین ال‌کلاسیکوی لالیگایی

در چارچوب هفته بیست و نهم لالیگا، بارسلونا موفق شد در یک بازی تاریخی با چهار گل رئال مادرید را در هم بکوبد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

حال گویا علاوه بر پیر امریک اوبامیانگ، ژاوی نیز این‌بار به عنوان مربی در ال‌کلاسیکو رکورد‌های زیادی را جا به جا کرده است.

به نقل از اوپتا، پس از فردیناند دائوچیک در سال 1951 (پیروزی 7 بر 2) و هلنیو هررا در سال 1959 (پیروزی 4 بر 0)، ژاوی پس از 63 سال، سومین سرمربی تاریخ بارسلونا است که در اولین ال‌کلاسیکو خود در لالیگا موفق می‌شود با اختلافی بیش از چهار گل مقابل رئال مادرید به پیروزی برسد. همچنین بارسلونا در این بازی، 10 شوت روانه دروازه رئال مادرید کرد. این نیز سومین آمار برتر یک مربی در اولین ال‌کلاسیکوی خود در لالیگا از فصل 04-2003 تاکنون به حساب می‌آید. بارسلونا تحت هدایت فرانک رایکارد با 13 شوت در سال 2003 و بارسلونا تحت هدایت ارنستو والورده با 11 شوت در سال 2017 در این زمینه، پیش از ژاوی قرار دارند.

رکورد‌های ژاوی پس از پیروزی بزرگ مقابل رئال مادرید تمامی ندارند. به نقل از هو‌اسکور، بارسلونا تحت هدایت رونالد کومان، کیکه ستین و ارنستو والورده در پنج بازی قبلی خود در لالیگا مقابل رئال مادرید تنها موفق به ثمر رساندن سه گل شده بود. اما امشب تحت نظر ژاوی چهار گل به ثمر رساندند. بارسلونا امشب 6 موقعیت عالی گلزنی ایجاد کرد که در دو فصل گذشته، این آمار بی سابقه بوده است. همچنین رئال مادرید تا پیش از ال‌کلاسیکو در هیچ یک از 14 بازی قبلی خود شکست نخورده بود و تنها 9 گل وارد دروازه کورتوا شده بود.

nw_nk
21-03-2022, 13:22
تبریک شکیرا به پیکه به خاطر پیروزی در ال کلاسیکو با نشان دادن عدد 4

خواننده مشهور بعد از برد بارسلونا در دیدار ال کلاسیکو به پارتنر خود تبریک گفت.

شکیرا می گوید جرارد پیکه با وجود درد و مصدومیت در دیدار ال کلاسیکو به میدان رفت.

بارسلونا شب گذشته موفق شد با دو گل اوبامیانگ و گل های فران تورس و رونالد آرائوخو با نتیجه 4 بر صفر در ال کلاسیکو به پیروزی برسد و رئال مادرید را در خانه خودش شکست دهد. بعد از این بازی، شکیرا، خواننده مشهور کلمبیایی و شریک زندگی جرارد پیکه، با انتشار تصویری از خود در فضای مجازی در حالی که عدد 4 را نشان می داد، پیروزی بارسلونا مقابل رئال مادرید را به پارتنر خود تبریک گفت و نوشت:

جرارد اجازه نمی دهد این حرف ها را در عموم بزنم. فقط او با رویکرد قهرمانانه اش می تواند به این شکل بازی کند و از هر درد و مصدومیتی بگذرد و همیشه بهترین بازی اش را داشته باشد. به این خاطر که همسرم است نمی گویم اما او بهترین مدافع میانی جهان است.

nw_nk
11-04-2022, 17:14
لوانته 2-3 بارسلونا؛ لوک بمب افکن

بارسلونا در دیداری که نیمه دومش یکی از بهترین بازی های چند وقت اخیر فوتبال اروپا بود، توانست به لطف ضربه سر لوک دی یونگ به یک پیروزی دلچسب دست پیدا کند.

خلاصه بازی

رکورد تاریخی بارسلونا در لالیگا؛ کسب پیروزی با وجود اعلام 3 ضربه پنالتی به ضرر این تیم

nw_nk
10-05-2022, 21:03
تیری آنری: همه باشگاه های اروپایی از رئال مادرید می ترسند و رئال مادرید هم از بارسلونا!

تیری آنری 80 بازی با پیراهن بارسلونا انجام داد و بین سال های 2007 تا 2010 موفق شد 35 گل برای این تیم به ثمر برساند، بنابراین اختلافات میان دو باشگاه را به خوبی درک می کند.

آنری در گفتگو با CBS Sports گفت:

همه باشگاه های اروپایی از رئال مادرید می ترسند و رئال مادرید از بارسلونا!

او در خصوص فینال لیگ قهرمانان اروپا هم پیش بینی کرد و گفت:

شخصاً فکر می کنم لیورپول فاتح لیگ قهرمانان خواهد شد. آنها از رئال مادرید قوی تر هستند. حضور دو مدعی اصلی توپ طلا، یعنی کریم بنزما و سادیو مانه هم فینال را بزرگ تر از قبل می کند.